hållbart liv

Nu åker jag på mitt äventyr

stark relation

Tidigt i morgon bitti är det äntligen dags för min resa. Allt är packat. Jag tror att jag har tänkt på allt. Jag hoppar på tåget utan att riktigt veta vart jag ska – förutom första stoppet som blir Berlin. Mitt Interrail-kort gäller i två månader, jag kommer hem igen när jag känner mig klar eller får hemlängtan.

Det ska bli ett spännande äventyr på så många sätt. Det som känns jobbigt är så klart att lämna min man hemma. Vi är sällan ifrån varandra och gör det mesta tillsammans. Men att han inte ville åka på en sån här resa ska inte behöva hindra mig, även om det så klart vore enklast. Vi är två individer i vårt förhållande, vi har många gemensamma drömmar men också flera individuella. Det lätta sättet vore att låta bli och bara fokusera på de gemensamma. Men han vill just nu helst bara jobba och jag vill åka tåg i Europa. Om vi båda kan göra det vi allra helst vill, genererar det två nöjda individer. Och det tror jag en relation vinner på i längden. Och i ett helt liv tillsammans, är en månad eller så, på var sitt håll bara en liten parantes.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Annica 17 mars, 2019 at 10:26

  Min man åkte till USA i tre veckor själv, då fick man längta lite extra och han fick sitt livs äventyr. Det är kort tid i en livslängd. Ha en underbar resa!

 • Reply La Linda 17 mars, 2019 at 10:51

  Så spännande!! Ha det så underbart!

 • Reply Jennifer 17 mars, 2019 at 11:28

  Kan känna igen mig att jag också har saker jag vill göra som min kille inte nödvändigtvis vill hänga med på. Tycker det är en utmärkt grej att kunna göra saker på egen hand och inte offra hela sitt liv för någon annan. Och just det här med att tågluffa är faktiskt en sådan grej – jag är sugen på det (älskar tåg osv) medan han hellre skulle roadtrippa genom Europa. Så kanske gör jag en ensamresa någon gång i framtiden jag också 😉

  Ha det superfint och njut <3

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 17 mars, 2019 at 20:22

   Ja, det känns som en bra grej att kunna göra saker på egen hand. Håller tummarna för att du också kommer iväg någon gång, om du vill det.
   Stort tack, det ska verkligen bli spännande. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Malin 17 mars, 2019 at 11:33

  Ni är så kloka i ert resonemang. Jag önskar dig en härlig resa. Hälsningar från jämtland

 • Reply guld blandare 27 oktober, 2020 at 00:30

  Tack för att du delade detta med oss! Detta är en bra artikel.

 • Reply jack 10 maj, 2021 at 12:18

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.