Livet

Nu säljer vi huset och flyttar …

Mjölsered

 

Ja, det gör vi faktiskt. Jag har ju tidigare sagt att 2017 blir ett spännande år – och det blir det sannerligen. Jag tror nästan inte att det är sant när jag säger det, men vi har bestämt oss för att det nu är dags för nästa epok i vårt liv. Vi älskar vårt hus och den plats vi bor på, och vi har haft ynnesten att bo i det här fantastiska huset i 10 år. Men det här boendet ligger inte längre i linje med våra värderingar och våra mål i livet. Och då är det helt enkelt dags.

 

 

Vart vi ska flytta? Det vet vi inte ännu. Men eftersom vi vet ATT vi ska flytta så började vi i den änden. Det kanske inte är så man gör egentligen, men vi har valt den vägen för att tvinga oss till handling. Kanske inte så bekvämt – men väldigt spännande och utvecklande.

Vi hade kunnat välja att bo kvar här i ytterligare tio år och trivas fint. Men vi är nyfikna på något mer. Något annat. Vad det blir återstår fortfarande att se.

 

 

De senaste åren har enkelheten blivit väldigt viktig för oss – det har säkert märkts här på bloggen. Och det vi eftersträvar just nu är att ha det riktigt enkelt och att ha ännu mer frihet. Ett stort hus, som vi bor i nu, kräver att det tas om hand. Ett ständigt underhåll, fixande och trixande. Och dessutom med så mycket utrymme att det skulle ha räckt med en tredjedel för våra behov. Det är inte rätt på något sätt för oss. Det finns ingen anledning att bo större än vad man behöver.

 

 

Vi har ju hållit på och rensa och skala av i flera år nu och känner vi oss superredo för att flytta. Det är självklart läskigt att inte veta vart vi ska ta vägen. Men ibland måste man bara utsätta sig för lite jobbiga situationer, så kommer man att komma på lösningar. Och det är då livet blir lite extra intressant.

 

 

Nu vill vi ha mer tid för annat i livet än att ta hand om ett stort hus och en stor trädgård. Vi är redo för något mycket mindre. Vi vill upptäcka nya saker. Ha mer tid för att umgås med vänner, driva projekt och att utvecklas på andra sätt.

 

 

Jag kommer att sakna så mycket med det här huset. Ljuset. Rymden. Minnena. Platsen. Vi har gjort så mycket här, vi har byggt, fixat och renoverat för att få det så som vi velat ha det och för att vi har tyckt om att göra det tillsammans. Men jag är övertygad om att jag och vi kan trivas på många andra ställen. Ett hem kan vi skapa tillsammans, var vi än kommer att landa. Det är jag helt säker på, eftersom jag av erfarenheten lärt mig att jag anpassar mig lätt.

 

 

Det är även i det här hemmet som jag startat och byggt upp mitt företag. I snart sju år har jag suttit hemma på heltid och jobbat. Det har verkligen varit fantastiskt. Jag minns att jag tidigare när jag var anställd och pendlade var så ledsen över att aldrig få vara hemma och vistas i mitt hem i dagsljus under den mörka perioden av året. Jag har verkligen fått mycket av den varan nu. Och jag har älskat det.

 

 

Det var i det här huset och den här trädgården vi hade vår bröllopsfest i ett stort tält för 9 år sedan. Här lärde vi att känna varandra på riktigt genom med- och motgångar. Vi fick dessutom pröva vårt äktenskap genom att hänga upp 4,5 meter långa tapetvåder med mönsterpassning. Och oj vad många tapetrullar vi satt upp i det här huset. Det sägs att om ett förhållande överlever att sätta tapeter ihop, så klarar det allt.

 

 

Och det var i det här huset som mitt intresse för odling föddes, växte och utvecklades. Vi byggde vårt härliga växthus och hur många timmar jag tillbringat där är omöjligt att räkna. Som jag har älskat att gå där och tjyva tomater, vattna eller bara ligga på soffan och andas in den fuktiga växthusatmosfären. Odla kommer jag att kunna göra överallt. Oavsett var jag bor.

 

 

Huset ligger nu ute på Hemnet och hos vår mäklare som ett kommande objekt. Och det går att boka privata visningar med vår mäklare. Aktiverar försäljningen avvaktar vi med ett litet tag tills vi vet lite mer om vår framtid och vart vi ska ta vägen. Men nu är stenen i rullning!

Har du tips på var var vi ska bo är du varmt välkommen. Vi är öppna för mycket.

 

 

Hänger du med på den här resan och ser vad det blir av det hela? Nu kör vi!
Följ med på Bloglovin’, Facebook eller Instagram.

 

//Sofia ♥

Alla bilder i inlägget är tagna av vår mäklare Svensk fastighetsförmedling.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Previous Post Next Post

You Might Also Like

56 Comments

 • Reply Anna 17 mars, 2017 at 07:17

  Oh vad ni gör rätt!!! Man ska våga leva när man har ett liv! Vi har ju ungefär gjort samma resa för 2,5 år sedan. Flyttade från 165 kvm till 100 kvm och här startade jag mitt hundpensionat 😊 vilket är det bästa jag gjort.
  Följer er med spänning.
  Kram
  Anna

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 17 mars, 2017 at 10:00

   Tack Anna! Precis så resonerar vi. Kul att du gjort en liknande resa och funnit glädje i det. Inspirerande att höra! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Petra 17 mars, 2017 at 07:24

  Såg huset på fejjan igår o tänkte går det att pendla… Jag flyttar direkt.. Men nää, trollhättan/vänersborg med tre barn i skolan är för långt bort… Tid att bara vara hemma är ju precis det du skriver är det man vill ha.. Så jag fortsätter att leta efter mitt drömhus o nära på varje gång jag stänger ner hemnet inser att jag bor i det, det är bara lite för stort.. 🙂 o gult!! Lycka till!!!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 17 mars, 2017 at 10:03

   Åh, vad kul. Förstår dig, det är så mycket som ska klaffa. Och att behöva pendla till skolan är ingen höjdare. Det är en ynnest att få spendera mycket tid i sitt hem. Stort lycka till med ditt letande. Förr eller senare så dyker det upp! Tack för lyckönskningar! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Eva-Lotta Johansson 17 mars, 2017 at 07:33

  Hej Sofia! Jag vill bara önska er stort lycka till och jag kommer fortsätta följa dig på insta o läsa din blogg. Det var lite lustigt när jag började följa dig o upptäckte var du bodde. Vi hyrde det huset i 1 1/2 år när grabben var bebis. Han blir snart 18…
  Du inspirerar! Vill oxå passa på att gratulera till priset du fick häromsistens!
  Sköt om dig o må gott!
  // Lotta ( Tapetserar’n i Sollebrunn)

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 17 mars, 2017 at 10:15

   Så roligt att höra Eva-Lotta! Hade ingen aning om det, jag har ju hört att det varit uthyrt tidigare men visste inte av vem. Tack för hejarop och gratulation. Det känns väldigt spännande det här! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Kirsi 17 mars, 2017 at 08:09

  Hej Sofia!
  Vad spännande för er och flytta till något nytt. Jag tror att ibland är det bra och göra så i livet att bara flytta till ett nytt ställe, jag har gjort det själv för 12 år sedan. Då flyttade vi 100 mil norrut. Jag och min man sade att vi bor ett år här och om vi inte trivs så flyttar vi igen. Men så
  Blev det inte, vi bor kvar här i lilla samhället utanför Skellefteå och trivs bra med livet här.
  Så jag önskar er lycka till!!
  Jag har följt din blogg i flera år och tycker om den mycket. Hoppas du fortsätter och skriva i bloggen, roligt och följa drar äventyr som ni har framför er!!

  Så hade så gott nu och njut det sista av ert fina hus/läge nu!

  Jag tycker ni ska flytta till Norra Norrland. Här är det kanonfin natur och hör finns lugnet! 😊
  Återigen Lycka till med allt!
  Kram Kirsi

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 17 mars, 2017 at 10:49

   Hej Kirsi och stort tack för din fina och peppande kommentar. Förändrigar blir oftast alltid till de bättre när man ser i backspegeln. Och skulle det inte bli bra så är det inte vätrre än att ändra igen. Ätentyret kanske inte tar oss så långt. eller så gör det det. Vi vet inte.
   Jag kommer definitivt att fortsätta med bloggen och dela med mig av äventyr, insikter som drabbar mig och funderingar kring livet.
   Vi kommer verkligen att njuta av våra sista månader i vårt hus – hur många de än blir. Norra Norrland förälskade jag mig i när jag var där i September. Men om det blir flytt dit är kanske tveksamt. Men besök dit – det kommer det att bli många fler av.
   Stort tack och kram!

 • Reply Jessica 17 mars, 2017 at 08:58

  Lycka till. VIktigt att följa magkänslan. Vi har ett för litet hus egentligen och jag är nöjd med det ändå. Brukar tänka att det så småningom ändå kommer bli för stort när barnen flyttat hemifrån (10, 12 år gamla hahahah). Jag förstår att ni har trivts i huset. Det är fantastiskt fint. Kul att följa er utveckling.

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 17 mars, 2017 at 10:59

   Stort tack! Ja, magkänslan har jag litat på hela mitt liv, och det har gått bra hittills. Så jag fortsätter att tro på den.
   Det är ju olika tider i livet som behoven ser olika ut, och jag förstår att det kan kännas lockande med större ibland. Men snart är dina barn flygfärdiga ( 10 år går snabbt 😉 ) och då blir det gott om plats över. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Lena 17 mars, 2017 at 09:18

  Så bra! Drømmer om å gjøre det samme. Elsker huset vårt, men det er altfor stort. Jeg ønsker også enkelhet. Hva med å bygge et tiny house? Sjekk ut https://www.youtube.com/watch?v=lHjJd4tkvSU

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 17 mars, 2017 at 11:08

   De där tiny houses är så inspirerande. Fantastiskt fint i filmen du tipsade om. Liiiite för litet för kin del … kanske. Men jag gillar verkligen idén på dem. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Maria 17 mars, 2017 at 09:53

  Åå, men gud så spännande!! Klart att jag kommer följa med på er resa! Håller själv på att göra en massa ändringar i mitt liv så det är så härligt att kunna få lite inspiration av andra som också gör de där stora livsvalen!

  Heja er! Så spännande framtid ni har framför er nu!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 17 mars, 2017 at 11:35

   Tack! Och så spännande att även du gör förändringar. Det känns fint att vi är flera – då känns det inte så ensamt. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Angeliqa 17 mars, 2017 at 10:40

  Följer med er på den nya resan och tycker det är fantastiskt att ni är modiga och skapar ett nytt hem med de nya behoven. Att flyga och landa. Hitta hem – igen. Allt gott önskar jag er på vägen! Stor kram <3

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 17 mars, 2017 at 11:37

   Tack, vad fint att du följer med. Det är fantastiskt att ha människor omkring en som förstår ens val.
   Tack! Och kram! <3

 • Reply Anna 17 mars, 2017 at 10:47

  Jösses, jag blir ju nästan rörd när du berättar om de fina minnena och kopplingarna till huset som du/ni har!
  Verkligen ett toppenfint hus och så modigt att bestämma sig för att sälja huset, utan att veta vart ni ska!

  Ska bli spännande att följa,
  kram!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 17 mars, 2017 at 11:48

   Tack, jag blir rörd själv när jag tänker på hur fina år vi haft här. Men det får inte hindra oss från att låta bli det vi vill göra. Fina minnen kan vi fortsätta att skapa var vi än befinner oss och de gamla minnena bär vi med oss.
   Kul att du följer med på resan! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Anna 17 mars, 2017 at 12:10

  Hej! Jag kan rekommendera att bo litet! Vi klämmer in fyra i ett radhus på 68 kvm + lika mycket källare. Vi använder alla kvm och trivs jättebra! Men man får fundera ut lösningar så allt får plats, och vi rensar bort saker hela tiden. Det går helt enkelt inte att spara på onödigt, vilket är jätteskönt… Lycka till med det nya!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 23 mars, 2017 at 07:51

   Hej Anna! Tack, det lilla lockar verkligen. Vi vill ju lägga vår tid på annat än att ta hand om ett stort hus. Har man lite utrymme – har man få saker. Har man stort utrymme – många saker. Enkel matematik. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Ekenäsliv 17 mars, 2017 at 12:58

  Hej Sofia!
  Tänk, vi är i exakt samma sits som ni!! Bor i ett fantastiskt vackert hus på landet med 2000m m2 tomt.
  Vi flyttade hit för 5,5 år sedan och har renoverat och bytt till och ut sedan dess…
  Men för ett år sedan bytte vi skola för vår dotter. Så nu går hon inne i stan och ha 3 mil enkel resa till sina kompisar… Inte helt okomplicerat.
  Så vi har valt att göra samma resa som ni.
  Men vi har en liten bit kvar. Vi fixar det sista för att ha allt så klart som möjligt och under tiden rensar jag VERKLIGEN igenom HELA huset.
  Strävar med efter ett enklare liv med mer tid till annat. framförallt mer ”luft” i systemet.
  Så jag följer er med spänning!
  Lycka till!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 23 mars, 2017 at 07:56

   Så himla spännande att vi får följas åt lite grann på vår resa. Det är ju så att mål, intressen och värderingar förändras i livet. Då gäller det att anpassa sin situation efter dem för att kunna leva det liv man vill. Luft i systemet är exakt vad jag också vill ha. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Titti 17 mars, 2017 at 13:09

  Fantastiskt! Så inspirerande att lätta ankar och segla iväg från en hamn man älskar för att hitta nya äventyr! Stort lycka till!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 23 mars, 2017 at 07:58

   Ja, det känns så obeskrivligt skönt nu när vi tagit steget. Nu beger vi oss snart av till nästa hamn – i en mycket mindre båt. 🙂
   Tack och kram!

 • Reply Pia 17 mars, 2017 at 14:39

  Oj vad spännande!!! Lycka till!!:):)

 • Reply Beata Rydén 17 mars, 2017 at 15:53

  Så spännande med nya planer! Jag verkligen älskar när folk tar nya steg i livet, och vågar förändra. Det svåra med beslut är ju att det aldrig aldrig går att veta hur det ska kännas. Man måste liksom ta ett beslut, våga testa, och utvärdera efteråt. Man kan ju alltid ångra sig och ta ett steg i en annan riktning senare! Ska bli spännande att se var ni hamnar 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 23 mars, 2017 at 08:01

   Exakt så. Jag tänker att man alltid kan ändra sig igen om det inte skulle bli som vi tänkt oss. det är faktiskt inte värre än så. Jag är så himla sjukt pepp på den här resan att jag nästan spricker. Har ingen aning om vad som väntar runt hörnet, men jag kan knappt bärga mig för att få se vad det blir. 🙂
   Tack för pepp! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Karin Härjegård 17 mars, 2017 at 15:56

  Så modiga ni är!
  Varmt lycka till!

 • Reply Mia Bergvall 17 mars, 2017 at 15:56

  Åh vad kul med flytt! Måste bara säga att huset är ett av det finaste jag sett, visade min sambo som också blev helt såld. Tyvärr ligger det i ”fel” del av landet. Men jag kommer definitivt inspireras av bilderna när det väl är dags att köpa nytt hus!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 23 mars, 2017 at 08:04

   Tack, det är verkligen ett otroligt hus. Självklart har vi frågat oss själva om vi inte är kloka som säljer. Men det är rätt beslut ur alla aspekter. När huset inte längre är det vi behöver och eftersträvar i livet, då är det fel hus att bo i. De är en stor lycka för de som kommer att få bo här efter oss. Vi är tacksamma för de 10 år vi haft. Nu är det dags för nya spännande i ett annat hus.
   Kram Sofia

 • Reply Jenny 18 mars, 2017 at 04:43

  Spännande med förändring!! 😄 Gillar din blogg mycket då vi har lite samma visioner. 😉 Jag och sambon lever i all enkelhet i ett litet torp med lite mark så vi kan odla och ha min häst. Vi vill leva nära djur (har hund och katt också) och natur och skapa ett liv med mindre stress och större frihet! 👍 Vi bor inte långt ifrån dig (Nossebro) och jag är uppvuxen i Sollebrunn. Ert hus är fantastiskt vackert!! Stort lycka till med allt!! ❤

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 23 mars, 2017 at 08:11

   Ja, förändring är spännande. Kul att du gillar bloggen och har liknande visioner. Det gäller att fråga sig vad det är man vill och se till att hela situationen stödjer det livet. Vi älskar vårt hus och säger nästan varje dag hur vackert och fint här är. Men det som det här huset innebär, är inte det vi vill ha i vårt liv. Och då är det dags att göra något åt det.
   Stort tack för lyckönskningar! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Camilla 18 mars, 2017 at 08:37

  Spännande! Förändring börjar ju med att man inser att man ”vill någon annanstans”. Du sätter verkligen ord på det som fick oss att nyligen sälja vårt fina hus med älvtomt och flytta till en hyreslägenhet med fjället som granne. ”Men det här boendet ligger inte längre i linje med våra värderingar och våra mål i livet. Och då är det helt enkelt dags.”
  Vi älskar redan att bo i lägenhet. Mindre att sköta, ett enklare liv och mer tid för det vi vill! Ska bli spännande att se var ni hamnar!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 23 mars, 2017 at 08:13

   Precis! Det gäller att följa de mål och värderingar man har i livet. Vi älskar det här huset men det stödjer inte våra mål – och då är det fel. Hur jobbigt det än kan vara att inse. Men nu känner jag mig sjukt pepp på att få veta hur vår framtid ska bli. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Jenn - forever abroad 18 mars, 2017 at 13:47

  Oj, vilka nyheter! Kan tänka mig att ni måste grubblat på det här beslutet ett tag – men när något känns rätt så bara vet man, oftast 🙂 Ska bli spännande att följa med på äventyret mot det nya boendet! Är ni alltså öppna för helt nya städer??

  Och måste även säga, vilken inspirerande väg ni väljer att gå. Lycka till med försäljningen och letandet! Kram

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 23 mars, 2017 at 08:19

   Jo, det här kan komma som en nyhet för andra. Men för oss är det inga nya tankar. Vi har burit dem med oss i ett par år, men vi har varit tvungna att mogna i beslutet. Ibland känner vi oss galna som lämnar ett sånt här fantastiskt hus, men nu nu när all bearbetning är klar känns det så rätt. Eftersom boendet inte stödjer oss och det vi vill mest i livet så är det rätt beslut.
   Vi har efter många om och men, kommit fram till att vi ska skaffa oss en liten bas där vår säng står. Och det blir nog faktiskt i trakterna där vi bor nu, men vad vi gör när vi inte kommer att vara på basen återstår att se. Vi vill upptäcka både platser och människor vi inte upptäckt ännu. Det känns otroligt spännande! Tack för lyckönskningar, det är nästan olidligt spännande nu. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Vad är ett äventyr? - Hildas 21 mars, 2017 at 06:57

  […] inte vara så. Just nu befinner jag mig exempelvis mitt i ett stort äventyr med tanke på att vi säljer vårt hus trots att vi inte vet var vi ska bo […]

 • Reply Wilda 21 mars, 2017 at 13:40

  Det här ger mig gåshud och rysningar över hela kroppen och har gjort det sedan du nämnde det. Vilket otroligt vackert hus och jag förstår att det måste vara blandade känslor med så många minnen. Jag hoppas att jag en dag kan känna så mycket kärlek till ett hem, men samtidigt känner jag ju att det är jag och Asla som är mitt hem, vart i världen jag än befinner mig är det henne jag vill komma hem till, för då är jag komplett. Hoppas att det löser sig med era skatter och alltihop. Så modigt att ta klivet vidare.

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 23 mars, 2017 at 08:24

   Ja, det är verkligen blandade känslor. Men framförallt så känns det helt rätt. Vi har fått 10 helt otroliga år i det här huset – och de åren och minnen kommer alltid att finnas med oss. Nu är det dags att upptäcka något nytt. Det är inte i huset det sitter – det är där VI (Jag, Mattias och katterna) är som är vårt hem. Oavsett var det är.
   Stor kram till dig! <3

 • Reply Sara Rödett 21 mars, 2017 at 14:03

  Så spännande! Ska bli kul att följa er resa och ser var det hamnar någonstans. Lycka till! 😀

 • Reply Ramona 23 mars, 2017 at 04:57

  Wow så spännande resa 🙂 Helt rätt att följa hjärtat och rösten som säger att vi vill något annat. Kommer bli spännande att följa er och se vart ni hamnar. Lycka till med allt 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 23 mars, 2017 at 08:27

   Tack! Ja, det gäller att lyssna på hjärtat och rösten. Det är exakt det vi gjort – och det kommer att bli så spännande att se vart det för oss. Du är varmt välkommen att hänga med på äventyret. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Pia 25 mars, 2017 at 16:52

  Men… du skriver att ni vill ha en bas där sängen står men sen upptäcka platser ni aldrig varit på etc. Men var är katterna i den upptäcktsresan? Följer dom med på resorna?

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 27 mars, 2017 at 08:31

   Katterna ska givetvis flytta med oss. Kan de åka med på resor så ska de givetvis med, annars stannar de hemma som vanligt och tas om hand av nära och kära som alltid tar hand om dem när vi inte är hemma. Precis som tidigare. 🙂

 • Reply Kattas Betraktelser 28 mars, 2017 at 12:51

  Vilket härligt hem ni har. Nu önskar jag er all lycka till de nya livet.

 • Reply Monica 20 april, 2017 at 08:12

  Vad roligt att läsa Sofia! Jag delar dina värderingar helt och fullt och ändå byter vi om ett tag till ett hus som är dubbelt så stort.. Korkat kan man tycka men om ett underbart hus, dessutom på landet, letar upp en så ja, då blir det så här. Vi var försvarslösa… 🙂 Så, vi längtar och ser verkligen fram emot att ta över ert fantastiska hus om ett tag! Jag länkar till min blogg, tyvärr placerad i respirator sedan länge men ändå… Du gav mig verkligen inspiration att skaka liv i den igen!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 20 april, 2017 at 09:01

   Så roligt att höra Monica! Jag förstår er helt och hållet; det här är ett hus att bli förälskad i. Det blev vi också när vi kom hit första gången och inte alls hade tänkt att flytta hit.

   Vi är så glada att just ni ska ta över, ni känns rätt för det här huset. Och när jag nu läst runt på din blogg blir jag ännu gladare, vi delar många värderingar. Vad roligt det vore om du blåste liv i den igen, känns som om du har mycket vettigt och intressant att säga. 🙂

 • Reply Vart är vi på väg? - Hildas 16 maj, 2017 at 15:09

  […] en dryg månad sedan sålde vi vårt hus och vi har nu sommaren på oss innan vi ska lämna det. Man kan resonera ihjäl sig om man vill. Å […]

 • Reply Odlingstankar inför sommaren - Hildas 8 juni, 2017 at 05:55

  […] här på riktigt nu. Med odling, solsting och allt vad det innebär. Det är min sista sommar i det här huset och med de odlingsmöjligheter jag har just på den här platsen. Tidigare år har jag odlat ganska […]

 • Reply Om varför jag rensar så frenetiskt - Hildas 19 juni, 2017 at 07:11

  […] ett mer hållbart liv som är värdefullt varje dag – tisdag som lördag. Som ni vet har vi sålt vårt hus och det är såklart en del i den stora planen. Vi vill fokusera på annat i livet än att ta hand […]

 • Reply Semester och så, här i Göteborg - Jennifer Sandström 2 juli, 2017 at 10:56

  […] nyligen faktiskt sålt huset och snart ska flytta. Det kan ni läsa mer om här på Sofias blogg: nu säljer vi huset och flyttar – där finns också bilder av det vackra […]

 • Reply Nu byter vi landet mot en stad vid sjön - Hildas 31 juli, 2017 at 08:49

  […] påbörjas de sista skälvande veckorna i vårt underbara hus. De veckorna kommer att bestå mycket av förberedelser och planering, men vi har gjort ett bra […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.