katter

Nytt sällskap i köksträdgården

 

Sedan min ständiga följeslagare Monika försvann blev det tomt runt mina fötter. Hon som alltid följde mig vart jag än gick. Jag saknar verkligen hennes trivsamma och behagliga sällskap. Många timmar kunde jag spendera i köksträdgården och hela tiden var hon med som en liten sällskapsdam. Till en början när hon försvann blev det väldigt ensamt och tomt. Men den vakanta positionen, som hon ruvat på i alla år, fylldes rätt snart upp av Egon och Arne.

katt-i-kokstradgard-2

De är visserligen inte lika lugna och harmoniska som Monika var, de är både högt och lågt men de är med och bidrar med sitt sällskap. Och det är väldigt tacksamt.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Christine 26 augusti, 2016 at 20:27

  Djur är fantastiska. Önskar er många härliga stunder tillsammans alla tre<3

 • Reply Alicia 27 augusti, 2016 at 08:31

  Så fint <3

 • Reply Sara 28 augusti, 2016 at 12:36

  Åh vad fint!

  Kika gärna in på min blogg ettvitthus.wordpress.com

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.