Livet

Och nu blir det reklam

Hösten innebär ju en liten nystart för många. Efter semester och ledighet tar man liksom nya tag och kör hårt igen med nya krafter. Därför har jag just nu en kampanj för er som vill annonsera i högerspalten på Hildas hem. Bokar du en annons här på bloggen innan den 30 augusti får du 25 % rabatt. Bokningen kan även gälla annonsering senare i höst.

Är du intresserad? Kontakta mig på sofia@brolinform.se så berättar jag mer.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply No34 14 augusti, 2012 at 06:02

  Får man annonsera efter städhjälp..*skratt*, för här har inte gjorts ett handtag på snart 5 veckor… och det är rätt skönt!!! OM man nu lyckas få lite choklad till övers så ska jag prova att lägga ner det i en kaka. Ser väldigt gott ut!! ha det bäst, kram Kate.

  • Reply hildashem.se 14 augusti, 2012 at 06:10

   Haha, ja, varför inte. Du kanske får värsta nappet och vips så blir det städat 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Ylva 14 augusti, 2012 at 06:11

  Nu gav du mig en spark där bak. Jag borde ta tag i mina affärer. Jag mejlar!! 🙂

 • Reply Helena, Craft and Creativity 14 augusti, 2012 at 06:29

  Vilken vacker bild Sofia!

  Det var himla trevligt och inspirerande att träffas igår! Stort tack för att du tog dig tid att möta mig i Borås!

  Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.