djur & natur

Om att älska en utsikt

 

Solnedgångar och soluppgångar är något av det mest tilldragande jag vet. Varje gång det sker så, vilket rimligtvis är två gånger per dag så blir jag nästintill hypnotiserad. I alla fall om det är klart väder. Färgerna visar upp sig så perfekta, ton i ton. Så här års när solen är orimligt morgonpigg så missar jag oftast uppgången. Men nedgången njuter jag desto mer av. Jag älskar utsikten där vi bor, där jag får njuta av vackra nedgångar varje dag. Oavsett var jag kommer att bo under livets gång hoppas jag att det kommer att vara med fri sikt för solens upp- och nedgång. Att få njuta av en solnedgång känns som ett bra avslut på dagen – och det verkar jag inte vara ensam om att tycka.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Agnes {Cashew Kitchen} 19 maj, 2016 at 08:08

  Minst sagt vacker utsikt! Haha så fint ändå att en kan bli så lycklig över något som sker två gånger om dagen, varje dag. Det är att uppskatta det lilla det (eller det storslagna, beroende på hur en ser det) 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 23 maj, 2016 at 12:52

   Ja, det har du rätt i. Minst två gånger om dagen har jag möjlighet att bli lycklig om inte annat. 🙂

 • Reply Pia 19 maj, 2016 at 15:24

  Utsikten är fenomenal. Förstår att man faller liksom i trans över den 🙂

  Men du… funderar på vad som hände sen? Med nyponpulvret som du skulle göra? Blev det något utav det? Hur funkade det i så fall?

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 23 maj, 2016 at 12:55

   Ja, den tröttnar jag aldrig på.
   Vilket minne du har! Jag hade ju tänkt att göra det och torkade nypon för det, men fick höra att nyponkärnorna är så himla hårda att de riskerar att förstöra mixern. Och eftersom mixern är en kär vän som jag använder till mina smoothies varje morgon så kände jag att det inte var värt risken. Så jag köpte mig nyponpulver istället. Så jag får leva i ovissheten om hur det hade fungerat 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.