katter, Livet

Om att fokusera

Då var det äntligen måndag morgon! Nu gäller det att vara pigg, alert och fokuserad på allt som ska göras. Helgen var inte så produktiv som jag hade tänkt mig och det innebär att jag nu har massor jobb att ta tag i. Jag mår bäst när jag har massor att göra, då får jag också mycket gjort och är supereffektiv. Dessutom ska jag sluta tidigare idag för att hälsa på en gammal skolkamrat som jag inte träffat på väldigt länge. Sådant är det kul att ta sig tid för. Nu kör vi så det ryker!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Lena 14 november, 2011 at 06:53

  Ha en fin måndag, med jobb och vän!

  Hoppas textTV skriver något intressant idag 🙂

  Kramar/ Lena

 • Reply Emilia 14 november, 2011 at 07:03

  Hej!
  Ville bara önska dig en fin måndag 🙂 Mysigt med vän-date sen!
  Kramar Emilia

 • Reply Vitsippan 14 november, 2011 at 07:16

  Hej Sofia !

  Kanske ser hon en spindel eller något som fångar hennes uppmärksamhet.

  Ha en fin vecka !

  Klappa kissen

  Kram Mi

 • Reply Lisa-Maja 14 november, 2011 at 07:46

  Vilken ljuvlig kissekatt!!

  Ha en bra måndag!
  kram lisamaja

 • Reply Elina 14 november, 2011 at 08:05

  Lycka till med allt, och ha en fin Måndag!
  Kram Elina

 • Reply Frida Karolina 14 november, 2011 at 08:38

  Ett tips inför julen för er som gillar att pyssla! 🙂

  http://fridakallgren.blogspot.com/2011/11/julinspiration.html

  Ha det gott / Frida

 • Reply Anonym 14 november, 2011 at 09:23

  I lördags fick Carl 4 år glasögon. Så mycket som han kunnat sitta stilla och orkat fokusera har han inte kunnat sen han föddes. Fokus är bra! Annars är det väldigt lite fokus för mig på min lediga måndag. Ha en underbar dag Fia! Kramar Linda C. Underbart att ha gjort hela julklappsbeställningen på barntavlor.se!!

 • Reply Barnens Hjältar 14 november, 2011 at 09:44

  Underbar bild! Hoppas allt är bra, det var ett tag sen jag skrev något men jag läser via bloglovin i varje fall 😛

 • Reply Finurliga Fröken 14 november, 2011 at 09:44

  Jag önskar dig en härlig vecka. Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.