katter, mina funderingar

Om att ha tråkigt i bland

Det sägs ju att man måste ha tråkigt ibland för att uppskatta det roliga och jag är böjd att hålla med. Jag försöker fylla mitt liv med roliga saker, livet är kort och då är det bäst att passa på att fylla det med saker som man gillar och med människor man tycker om. Ibland är det faktiskt så fullt upp med roliga saker att jag kan längta efter att bara skrota runt och ha lite småtråkigt. Det känns nästan lite lyxigt att få ha tråkigt.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Scharlotte 22 januari, 2012 at 08:43

  Ja ibland är det kul att ha långtråkigt:)
  Ha en fin dag!

 • Reply Cilla 22 januari, 2012 at 08:44

  Så sant så sant!! Ibland kan det faktiskt vara så fullt upp här hos mig också att jag kan längta efter att bara få drälla runt lite och ha tråkigt.

  Kram till dig
  Cilla

 • Reply Lilla Kråkslottet/ Angelica 22 januari, 2012 at 08:57

  Igår var jag hemma själv. Jag spelade hög musik till städningen, sjöng med alldeles för högt och hittade massor att göra mitt i städningen! Riktigt skönt att bara pola på som jag vill! Inte för att sambon är så mycket till besvär annars, haha! Kram och ha en skön söndag!

 • Reply Hanna 22 januari, 2012 at 08:57

  Så sant!
  Ha en bra dag!
  Kram
  Hanna

 • Reply Annika kort & gott 22 januari, 2012 at 09:15

  Att ha tråkigt i den mening att man inte fyller hela sitt liv med roliga händelser och aktiviteter hela tiden är nyttigt i allra högsta grad. Jag tror att det är viktigt att kunna koppla av och njuta av lugnet, låta tankarna härja fritt och bara samla ny energi.
  kram Annika

 • Reply Victoria - Elvira Spekulerar 22 januari, 2012 at 09:32

  Jag håller med, det är nyttigt att ha tråkigt ibland. Jag brukar citera Alfons Åbergs farmor med just dom orden inför barnen, när dom gnäller över långtråkighet. "tråkiga sakerna finns till bara för att man ska märka skillnad sen när det roliga kommer!"

  Ha en fin söndag Sofia (och ni andra härinne också förstås)

  Kram Victoria

 • Reply Hilla på My Woodhome 22 januari, 2012 at 09:41

  Hej Fina Ballerina!
  Ny har jag läst ikapp!
  Din version av semlor så riktigt inbjudande ut.Gott!
  jag är "lite" svag för det här med cuppisar, semlor, bakelser och ju mer färg, ja…jag slänger mig på dem direkt!

  Sonja..vilken söting hon är!

  Ha det goast!

 • Reply Bellevuegård 22 januari, 2012 at 09:46

  Du har så rätt!

  Hoppas du får en härligt lyxig och lite småtråkig söndag! ;-P

  Linda

 • Reply Vit dröm 22 januari, 2012 at 10:36

  Det har du verkligen rätt i!
  Ha en tråkig söndag nu så kanske måndagen blir roligare 😉
  Kram Anna

 • Reply Malin 22 januari, 2012 at 10:41

  Fin bild! 🙂

 • Reply HannasHörna 22 januari, 2012 at 11:04

  Hej! Jag har sett fram emot den här helgen hela veckan. Min man jobbar så jag och barnen är hemma och gör ingenting eller egentligen gör vi det bästa, njuter av varandra, men tråkigt har vi inte:) jag tror att alla människor behöver tid för att landa i allt som händer i ens liv…

  Ha en go tråksöndag! Kram

 • Reply promenader på landet 22 januari, 2012 at 11:05

  Hej vännen och vilka kloka ord du skriver! Livet är ju både roligt och tråkigt och jag tror också vi behöver båda, för att känna skillnaden. Må så gott stor kram från Maria

 • Reply Emilia 22 januari, 2012 at 11:20

  Håller med dig 🙂 en jämvikt mellan roligt och tråkigt tror jag på! Men som lutar över åt det roliga såklart!!
  Kraam

 • Reply Linda 22 januari, 2012 at 11:57

  Åh vilken fin bild!
  Jag hade gärna haft mindre tråkigt och lite mer roligt oftare 🙂

 • Reply Mrs Sunshine 22 januari, 2012 at 11:59

  Fantastiskt fin blogg du har! Har precis hittat hit. Vilka bilder, wow.
  kram

 • Reply Kia 22 januari, 2012 at 12:26

  Alfons Åberg! Hans farmor säger att det är bra att han har tråkigt annars vet han inte när det roliga kommer!
  Ha en skön söndag!
  Kram Kia

 • Reply Vardaxlyx 22 januari, 2012 at 12:40

  Du är ju underbar ju!! Haha visst tänkter man så ibland och vad man kan uppskatta stunder som är "tråkiga" hahah! Kul sätt att tänka!
  Kramkram i massor !

 • Reply Esteterier 22 januari, 2012 at 15:21

  Instämmer! Det kan vara lite skönt att bara ha tråkigt ibland. Rensa huvudet och själen.

 • Reply creando 22 januari, 2012 at 15:57

  Ja, det är viktigt att ha tråkigt ibland. I synnerhet för barnen tror jag. Inget väcker fantasi som att ha tråkigt en stund…
  Kramar Kicki 🙂

 • Reply Helena, Craft and Creativity 22 januari, 2012 at 17:14

  Det skulle jag behöva ha lite mer… jag är otroligt dålig på att ha tråkig. Måste alltid ha något för händerna. Inte så nyttigt egentligen tror jag. 🙂

 • Reply Titta in hos Thess 22 januari, 2012 at 18:15

  Väldigt kloka ord min vän =)
  Hoppas du får en skön kväll.

  Kram Thess

 • Reply malinsdiy 22 januari, 2012 at 19:08

  Är glad att jag hittat hit till din otroligt inspirerande sida! Och oh ja, man måste ha tråkigt ibland, men jag måste öva mer på det!

 • Reply Rapport till Vänfors 22 januari, 2012 at 20:30

  Jag är väl kass men jag tycker att det är tråkigt att ha tråkigt. Men att vila hjärnan och själen en stund utan en massa intryck, det gillar jag:)
  Kram Annika

 • Reply Bromans Bravader 22 januari, 2012 at 21:14

  Jag håller med. Ibland är det nästan skönt att ha tråkigt.
  Kram Jannike

 • Reply Kanel & Cayenne 23 januari, 2012 at 22:12

  Mitt liv går i 180 knyck just nu så att ha tråkigt är något jag inte minns hur det var. Jag nästan längtar till en dag då jag har tråkigt och bara "sitter" utan något att göra! Inte allt för vanligt….som ni kanske förstår!
  Kram Jennica

 • Reply Linn 27 maj, 2012 at 06:24

  Kan inte annat än hålla med! Att bara skrota runt är något av det bästa som finns. Kanske peta lite med fingret i en blomkruka, vattna blomman med det som är över i ett vattenglas… Bara gå runt där hemma liksom och inte göra så mycket nytta.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.