mitt liv som egenföretagare

Om att hitta kollegor

Här är gänget som jag var i Dalarna med förra året; HelenaKarinKarolina, jag och Gina. På dagens resa kommer även Helena N att vara med. När man är egenföretagare så blir tillvaron ibland lite ensam. Det finns inga andra kollegor (även om jag nu har en) som jobbar med liknande saker och som man kan prata och diskutera med.

Därför är jag så glad över det kollektiv med 11 andra kreativa och bloggande egenföretagare som jag tillhör – The Creative Collective Sweden. För ett år sedan åkte vi på en inspirationsresa till Dalarna, där vi hade fantastiska dagar tillsammans. Och nu är det dags igen. Men i år går vår resa till mina trakter och 5 tjejer från Stockholm kommer hit till Västergötland för att inspireras och umgås. Det kommer att bli två härlig dagar. Det kommer givetvis ett blogginlägg om detta men säkerligen kommer det också att publiceras bilder på Instagram och Facebook under tiden.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply 40 och fab 21 april, 2015 at 05:59

  Vad kul med såna träffar! 🙂
  Jag ser fram emot att få läsa om er träff sen.

  Kram Jonna

 • Reply Ester - esterevelina.se 21 april, 2015 at 20:27

  Åh så härligt det låter!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.