mitt liv som egenföretagare

Om att investera i sin egen utveckling

Att jobba som egenföretagare är i många fall ett väldigt ensamt sätt att spendera sin arbetstid på. Jag älskar att utföra själva jobbet ensam, men ibland krävs det energi i form av input och närvaro av andra människor och särskilt då andra i liknande situationer eftersom de vet precis vad det innebär att jobba ensam och driva företag. Under mina fem första år som egenföretagare har jag varit dålig på att investera i mig själv och min egen utveckling.

Nu efter sommaren kände jag att jag behövde en vitamininjektion och funderade över hur den skulle gestalta sig. Och förra veckan dök det upp ett erbjudande i mitt facebookflöde om en resa till Kroatien i fem dagar sprängfyllda med intressanta föreläsningar, workshops och seminarier, för 100 kvinnliga företagare. Jag kände inte en kotte men eftersom jag älskar nya sammanhang så bokade jag en plats på direkten. Idag kommer jag hem, proppfull av inspiration och kunskap dessutom fick jag massor av nya och vänner och fina ”kollegor” på köpet. Och nu har jag massor av energi inför hösten!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Annette - MyRoseValley 3 september, 2015 at 06:48

  Låter helt supert! Jag vill höra mer om resan.
  Kram

 • Reply Pysselbolaget 3 september, 2015 at 07:23

  Tell me more! Är du medlem och är det bra?

 • Reply Anonym 3 september, 2015 at 19:22

  Vad kul! Bodil Wilén i Leksand är min kompis, vet inte om hon var med dock i år. Mvh Linda, Djura

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.