odling

Om att odla paprika med lillfingret

Förra året odlade jag många paprikor, de var verkligen goda. Men nackdelen med paprikor är att de tar så lång tid på sig att bli klara och ger förhållandevis låg avkastning för den plats i växthuset de tar. Jag satsade därför detta år på tomatplantor för hela slanten, och de gav mig en enorm avkastning. Därmed fick paprikorna stå i skymundan och fick inte chansen till att växa sig stora, de få plantor jag hade fick stå kvar i krukor och bli vad de blev. Och så här blev de. Hela 2015 års paprikaskörd. En god pastarätt blev de i alla fall, och det tackar jag för.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.