mitt liv som egenföretagare

Om att vara en bloggare

Det är snart 5 år sedan jag startade den här bloggen. En stor anledning till att jag startade den var för att få lite social samvaro i den ensamhet som uppstår då jag jobbar helt ensam i min källare mitt ute på en åker, mitt ute på landsbygden. Det är ett rätt så socialt isolerat liv, bortsett från katterna som stryker kring mina ben. Jag älskar den där ensamheten, men jag suktar också ibland efter sociala kontakter; även om de bara råkar vara över nätet. Det kanske låter konstigt men den här bloggen har faktiskt skingrat den där ensamheten många gånger. Den har gett mig möjlighet att lära känna massor av andra bloggare och icke-bloggare, och många har jag sedan träffat ”på riktigt” och några har växt fram till fina vänskaper. Jag har den här bloggen att tacka för väldigt, väldigt mycket.

 

better bloggers podcast

I tisdags så blev jag intervjuad av Better bloggers och podcasten Bloggbusiness om just mitt bloggande och hur jag tänker kring det. Linda Hörnfeldt som gjorde intervjun är grundare av Sveriges första branchnätverk för bloggare och en riktig blogmama och det var verkligen kul att få prata blogg med Linda. Vill du lyssna så finns den nu på Bloggbusiness sida.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Stina - Tillvaron.se 22 oktober, 2015 at 06:40

  Jag hittade hit tack vare intervjun igår och tycker du har en så himla fin blogg, kan inte förstå att jag missat den 🙂 Superbra intervju förresten, oerhört inspirerande!

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 22 oktober, 2015 at 08:26

   Det är så roligt att du hittat hit Stina, du är så himla välkommen. Nu har jag ju också fått en chans att upptäcka dig. Och tack, vad kul att du gillade intervjun. 🙂

 • Reply JohannaN 22 oktober, 2015 at 06:46

  Lyssnade precis – så himla fint! Rolig grej: träffade Linda igår och till typ allt jag sa: ”alltså nu säger o tänker du precis som Sofia – du måste lyssna på hennes pod – ni tänker verkigen lika!” Haha!

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 22 oktober, 2015 at 08:28

   Hej Johanna! Så glad jag blir. Jag har kollat igenom din blogg och det du gör; och det är fantastiskt. Jag gillar det verkligen! Jag är så himla glad att du hörde av dig. 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 22 oktober, 2015 at 08:33

   Och så kom jag på varför jag kände igen din blogg … och det är ju för att vi båda blev utsedda som ”Inspiratörer för hållbar livsstil” härom veckan. Redan då såg jag nog ditt namn på listan. 🙂

 • Reply Amelie 22 oktober, 2015 at 09:32

  Så himlans kul och inspirerande att lyssna på dig! Och din blogg är verkligen superfin!

 • Reply ISA 23 oktober, 2015 at 17:54

  åh ett nytt avsnitt uppe alltså!? ska lyssna, brukar vara så peppande 🙂

 • Reply Gabriela 26 oktober, 2015 at 19:44

  Hej Sofia! Jag hittade hit via Betterbloggers:). Så fin blogg du har! Jag är också egenföretagare, som har känt precis som du gjorde, att det kunde bli lite ensamt. För mig blev det nog mer en chock i början haha… men nu har jag vant mig och njuter av tystnaden:). Jag har egentligen haft min blogg i ett några år, men först när jag öppnade min egen webbutik så blev även bloggen mer aktiv. Så himla roligt att hitta dig och din blogg. Får jag fråga vart boxarna/lådorna kommer från? Jätte fina! Ha en super vecka! Med vänlig hälsning, Gabriela Fru vardag

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 28 oktober, 2015 at 16:54

   Hej Gabriella och välkommen hit! 🙂
   Visst är den där tystnaden och ensamheten härlig och det är skönt när man lär sig att njuta av den.
   Kul att du också kommit igång lite mer med din blogg, den är jättefin!
   Boxarna finns nog dessvärre inte att köpa, de är klädda med mönster efter Emma von Brömsens senaste tapetkollektion för EcoWall.
   Jag önskar dig en fin kväll! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.