mitt liv som egenföretagare

Om att vara tacksam för internet

Internet är verkligen helt fantastiskt. När man, så som jag, är egenföretagare och bor ute på landet mitt ute i ingenstans så är det liksom själva navelsträngen ut till omvärlden. Eftersom mitt jobb som grafisk formgivare dessutom är till största delen är digitalt så funkar det ju förstås utmärkt att jobba mot kunder som befinner sig på andra platser rent geografiskt. Jag har många exempel på sådana genomförda uppdrag. Många uppdragsgivare har jag aldrig en träffat fysiskt, men med internet och telefon kan man lösa det mesta.

För ett par veckor sedan slutförde jag ett roligt distansuppdrag för Pernilla Nilsson som jobbar som inredningsstylist. Vi har följts åt i sociala medier i några år, hon bloggar också, och när hon kom på att hon behövde en ny hemsida så frågade hon om jag kunde hjälpa henne med det. Och det kunde jag så klart. Det var dessutom en ynnest att få jobba med någon som har så himla snygga uppdrag och bilder i sin portfolio.

Internet gör det möjligt för oss småföretagare att bedriva våra verksamheter utan att behöva sitta centralt i en stad eller att behöva resa, det är fantastiskt!

 

Pernillas nya hemsida dona.nu

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply 40 och fab 13 maj, 2015 at 07:38

  Ja visst är internet fantastiskt!
  Det öppnar upp så många dörrar och möjligheter, t ex som för dig; att kunna sköta jobb på distans.
  Själv så skall jag inom kort börja studera på distans, något som underlättar oerhört tack vare internet 🙂

  Fin bild på dig!

  Ha en bra dag!
  Kram Jonna

  • Reply hildashem.se 17 maj, 2015 at 08:28

   Tack! Vad kul att du ska studera, där funkar ju distansstudier toppen!
   Jag önskar dig en härlig dag! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Annette - MyRoseValley 14 maj, 2015 at 06:35

  Vilken snygg hemsida du gjort åt Pernilla. Verkligen döfräscht. Och visst är Internet fantastiskt på många sätt. Som grafisk formgivare ger INternet oändliga möjligheter. Jag minns hur jag jobbade med projekt när jag bodde i Nya Zealand och hur jag j=körde med slogan "Jag jobbar när du sover". Perfekt.
  Kram
  Annette

  • Reply hildashem.se 17 maj, 2015 at 09:14

   Tack Annette! Och vilken bra slogan! Världen har verkligen krympt, det finns inga begränsningar längre. 🙂

   Ha en härlig dag!
   Kram Sofia

 • Reply Dona blogg 15 maj, 2015 at 13:39

  Vilken härlig bild på dig Sofia ♥
  Så glad att våra vägar korsats! Är otroligt nöjd med min hemsida. Du klarade att tolka vad jag ville ha fast jag knappt kunde formulera det själv. Mycket proffsigt!

  Ha en fortsatt fin helg ♥
  /Pernilla

  • Reply hildashem.se 17 maj, 2015 at 09:15

   Ja, det är så roligt att våra vägar korsats. Snart kanske vi även får möjlighet att ses också. 🙂
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.