lantliv

På min trappa

Idag drog jag mig för att göra tisdagstemat i Inspirationsfabriken eftersom det blåser storm ute. Men nu har jag i alla fall varit ute i stormen och knäppt några bilder.På min trappa är temat för dagen och på vår trappa står katten i gjutjärn jag skrev om förra veckan. Det var väldigt många av er som tycke att den skulle stå just på trappan. Och jag gör ju som ni säger så nu står den där. Katten förekom även i mannens gästinlägg i helgen. Det är tur att den väger sina 9 kg annars hade den blåst bort idag.

trappan 2 trappan 3

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Kia 24 maj, 2011 at 11:52

  Vilken fin katt!

 • Reply Marias Hörna - Njut av livet 24 maj, 2011 at 12:23

  Så fint och mysigt i stormen. Visst köpte du katten hos Valter på Hus till Hus..? Vill minnas att jag kikade på den vid något tillfälle när jag var där. Så charmig Ha de gott och håll i hatten kram fr Maria

 • Reply Stina 24 maj, 2011 at 12:35

  Den passar finfint där på trappan! Tur också att den är gjort av gjutjärn när det blåser så mycket idag 🙂 KRAM Stina

 • Reply Ord & Känsla 24 maj, 2011 at 12:39

  Vad fint det blev med katten, tur att den är tung, så den inte blåser iväg!
  Här har jag ställt undan mina sommarblommar i väntan på stormen…
  Kul med chokladskolan och vad snyggt det blev med dina sjalar på de nya krokarna!

  Kram Helena

 • Reply Yvonne 24 maj, 2011 at 13:49

  På vår trappa sitter jag gärna och tar mig en kopp kaffe. Din trapp ser också ut att passa för det.

  Yvonne R.

 • Reply Anna- Dagar av lycka 24 maj, 2011 at 15:15

  Den passade ju hur bra som helst där! Önskar att jag hade en helt egen trapp jag med 😉

  Kram
  /Anna

 • Reply Erika Wilhelmsson 24 maj, 2011 at 15:19

  Hej. jag försöker svara på mejlet nu men det går inte! Har försökt 2 gånger får bara tillbaka att mejlet inte blir skickat.

 • Reply Erika Wilhelmsson 24 maj, 2011 at 15:20

  Jag skickade till din brolinform mejl nu istället. Då gick det 🙂

 • Reply Anonym 24 maj, 2011 at 15:31

  Fler så kom med det förslaget än jag!:)

  enkla nettan

 • Reply Villa Carl Larsson 24 maj, 2011 at 15:36

  Fina bilder! Visst är det trist när det blåser. Trött på det helt enkelt, men man rår ju inte över vädret så det är bara att gilla läget och flyta med. Tur att katten väger 9 kg. Då borde inget kunna rubba den.

  Fint att hänga upp sjalarna på krokarna. Man kan nog aldrig få för mycket av krokar och förvaring.

  Kram Josefin

 • Reply Yosofine 24 maj, 2011 at 16:02

  Så fint han sitter där och vaktar trappan. Här har det oxå blåst storm, hu! Våra trädgårdsmöbler stod inte pall utan blåste rätt ner i tulpanrabatten.. :/

  Kramar

 • Reply karin 24 maj, 2011 at 17:47

  vilken söt katt!

 • Reply FruNeroLindström 24 maj, 2011 at 17:55

  Vilken otroligt charmig katt.
  Ja vädret har verkligen varit galet idag.
  Blåst och vilda regnskurar.
  Men hoppas du haft en mysig Tisdag,
  Kram Malin

 • Reply Johanna Stålros 24 maj, 2011 at 18:29

  Så fint den sitter där på er trapp! kram Johanna

 • Reply Hanna 24 maj, 2011 at 19:09

  fint du har på din trappa.
  Kram
  Hanna

 • Reply Fotograf Nathalie Agnekil 24 maj, 2011 at 20:23

  Hej! Jag är inte för att "spamma" men jag måste snabbt bli av med mina inbjudningar till Bloggsvar eftersom de snart försvinner. Därför lottar jag nu ut 3 inbjudningar på min blogg! Om du vill vara med i utlottningen, klicka här; http://softecho.blogg.se/2011/may/utlottning-inbjudan-till-bloggsvar.html

  Nathalie Agnekil

 • Reply Carin 25 maj, 2011 at 04:30

  Mysig trappa du har! Och katten gör sig utmärkt! Här har det blåst så i dag, att tom blomkrukorna har gett sig av…. Suck….

  Ha en toppendag! Kram Carin

 • Reply BBQ VILLAGE 25 maj, 2011 at 10:17

  Fint med missen på trappen, jag har också en katt inne den kanske också ska få komma ut i friskluften men risken är att den inte är så tung – ska lyfta upp den ikväll och känna efter 😉

  Kram F

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.