Livet

På rymmen mitt i veckan

Just nu har jag mjukstartat med lite semester. Några dagars ledighet och några dagars jobb. Igår var vi på utflykt till Lidköping, åt en god lunch, kollade in Rörstrand och åt glass på en 50-talsglassbar. Det känns väldigt lyxigt att få åka iväg på utflykter en vanlig vardag, sova middag när man känner sig trött, äta glass i stora lass och göra precis det som faller en in. Det känns nästan som om jag smiter … trots att det ju faktiskt är jag själv som bestämmer när jag ska ha semester. Fast att jag varit egenföretagare i snart 3 år så har jag fortfarande inte vant mig vid just det där med att ta ledigt.

Idag är det dock en sån där jobbdag! Så nu ska jag sätta igång. Jag önskar er alla en härlig dag! 🙂

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Life's Silverlining and I 3 juli, 2013 at 06:41

  Vad häftigt att åka till en 50 tals glassbar.Njut av din smygledighet:)! Kram Nilla

 • Reply Helena N 3 juli, 2013 at 07:22

  En riktigt härlig dag till dig också sötis!
  PS! Älskar dina färgglada klänningar, och blir så glad när vi får se bilder med dig iförd någon av alla de vackra plaggen.
  Kramis Helena N

 • Reply Stina 3 juli, 2013 at 09:00

  Dina klänningar: Jag ÄLSKAR DEM! Jag vill se mer av dem!! 🙂
  Hoppas att du har härliga dagar nu när du är ledig :))
  Kram Stina

 • Reply Annica 3 juli, 2013 at 11:02

  Såg att du hade varit på Nostalgeek i Lidköping. Var du inne i affären mitt emot? Elviras nytt och återbruk? Hon har en avdelning med nostalgikläder. :)Tänkte på klänningarna som du tycker om.

  • Reply hildashem.se 3 juli, 2013 at 11:24

   Åh nej, det missade jag … Får kolla upp det om det kommer fler tillfällen. Tack för tipset 🙂

 • Reply Johanna Stålros 4 juli, 2013 at 07:51

  Härligt med små utflykter- baren såg urläcker ut som ni besökte. Hoppas du får många fina i sommar. Kramar

 • Reply Tant Emma 4 juli, 2013 at 10:11

  Att göra utflykter mitt i veckan är inte dumt alls. Det är viktigt att ta lite vilo – och andningspauser då och då 🙂

 • Reply Anette Ryan 4 juli, 2013 at 10:44

  Förstår att det kan vara svärt att ta ledigt när man själv bestämmer över sin tid. Jag som har svårt nog att planera in när jag ska göra mina "planeringestimmar" för det jobb jag gör på lördagar när jag undervisar i Svenska skolan. Allt för och efterarbete sköt ju hemma då jag bara är där just när jag undervisar. Det är så lätt att "prokrastinera" och skjuta upp det man ska göra till sista minuten. Och jag har "bara" det och inte ett helt eget företag att sköta. Tror aldrig att jag skulle fixa det.
  Trevlig semester !
  Kram ANette

 • Reply creando 4 juli, 2013 at 22:22

  3 år säger du….och fortfarande svårt att ta ledigt…och jag som räknade med framsteg redan till nästa år… Hmmm… 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.