mitt liv som egenföretagare

Paketinslagning av återvunnet material

 

Jag har ett väldigt varierande jobb, ikväll ska jag till Trollhättan och hålla ännu en kurs i Kreativ paketinslagning baserat på material som man oftast redan har hemma i sina gömmor, för Medborgarskolan. Det är väldigt kul att hålla sådana kurser eftersom jag får träffa kursdeltagare som alltid är så glada och entusiastiska.

Här hemma sparar jag på allt som man kan använda som material till att slå in paket med. Ofta är det återvunnet material såsom gamla tapeter, de små sidenbanden som sitter inne i kläderna, tomma toarullar, återanvänt omslagspapper, gamla fina böcker och nothäften. Listan kan göras lång, det är bara att samla på sig 🙂

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Sara 19 mars, 2013 at 08:18

  Tack för tipset Sofia! Du löste precis hur jag ska slå in helgens present till en 1-åring. Det hade jag lite ångest över… Kram och tack igen!

 • Reply MammaElva 19 mars, 2013 at 08:27

  Hihi, jag är likadan. Gubben blir galen på min stora samling av inslagspapper, kartonger och återvunna saker som kan vara bra att ha! Men fina paket är ju lite roligare!

  Ha en fin dag! Kram elin

 • Reply Annie 19 mars, 2013 at 08:44

  Här i Finland tycker jag utbudet av snyggt presentpapper är ganska minimalt, eller så vet jag inte var jag ska leta. Jag skulle därför bli jätteglad om du kunde tipsa lite mera hur man fixar ihop snygga presenter av återanvänt material.

 • Reply Brogatan Interiör 19 mars, 2013 at 09:20

  Det är så härligt när man kan återanvända material både en och två och flera gånger. Gillar INTE slita och slänga!

  Ha en bra dag!!

  //Linda

 • Reply snickaregardens.com 19 mars, 2013 at 10:57

  Låter precis som här 😉 Allt kan användas och blir väldigt fina och personliga paket.
  Kram Maria

 • Reply Pysselbolaget 19 mars, 2013 at 13:07

  Ahh, vilken underbar och inspirerande bild! Skönt att höra att det är fler än jag som spara på ALLT!

 • Reply Annika GW 19 mars, 2013 at 16:49

  Snyggt! Sen tror jag också att ett plus är om man dessutom har sinne för färg och form så blir det extra fint! Annika

 • Reply kungen o majkis 19 mars, 2013 at 16:50

  Här är en sparare till. Speciellt små sidenband och silkespapper finns i min inslagningsgömma. Ha det så himla trevligt på förläsningen…det kommer alldeles säkert de som kommer och lyssnar att ha iallafall :-)!

 • Reply Stationen1887-Angelica 19 mars, 2013 at 18:36

  Jag vill också gå på kurs med diiiiiiiiig!!!

 • Reply Fröken Pyssel 20 mars, 2013 at 07:39

  Åh vad roligt ditt jobb verkar vara!

 • Reply Queen of Kammebornia 20 mars, 2013 at 08:48

  Vad fint! Det är så roligt att göra sådana paket! Heja dig! Jag har en utmaning på WWFs hemsida om du kanske vill vara med? Kram!
  http://queenofkammebornia.se/2013/march/i-will-if-you-will-2.html
  http://www.wwf.se/earthhour2013/view.php?id=1367

 • Reply Ester ❤ ett kreativt liv 20 mars, 2013 at 17:32

  Vilket härligt jobb du verkar ha! Och vad smart att spara sidenbanden från kläderna! Det måste jag börja göra också. 🙂

 • Reply Life's Silverlining and I 20 mars, 2013 at 20:02

  vilka fina paket! Så roligt det lät med kreativ inslagning. kram Nilla

 • Reply Gabriella 20 mars, 2013 at 23:02

  Så härligt! Underbart med återanvändning på ett fantasirikt sätt=)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.