Uncategorized

Picknick i det gröna

Nu börjar det att dra ihop sig för blogg-picknicken. Alla är välkomna, du behöver absolut inte ha någon blogg, det räcker att du läser minst en blogg (och det gör du ju eftersom du läser denna inbjudan). Alla tar med sig en picknick-korg, så träffas vi och
har en hejdundrande picknick, tjattrar, äter kakor och har det trevligt. Jag är så spänd på att träffa er som kommer.

När? Lördagen den 25 augusti klockan 14.00.
Var? Nolhagaparken nedanför Nolhaga slott, Alingsås.
Hur? Ta med dig en fikakorg och kom och umgås.

Här kan du läsa lite mer om picknicken >>

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Cissi 12 augusti, 2012 at 07:02

  Aaaargh, jag ville så gärna komma, men vi flyttar den 25:e! Det var egentligen planerad flytt den 1 september, men så fick vi tidigarelagt flytten. Hoppas det blir fler gånger!

 • Reply Åse - Interiörguiden 12 augusti, 2012 at 07:06

  Så synd att jag bor lite för långt bort, annars hade det varit jätteroligt att komma! Kul initiativ! Jag håller tummarna för riktigt fint väder för er alla!

  Kram

 • Reply Life's Silverlining and I 12 augusti, 2012 at 07:23

  Så trevligt det låter! Kram Nilla

 • Reply Svea 12 augusti, 2012 at 08:04

  Låter ju helt fantastiskt kul!! Hade det varit lite närmare hade jag hemskt gärna kommit men Sundsvall-Alingsås är ju en bit, att vi dessutom ska till Arvidsjaur på bröllop den dagen ställer ju ytterligare till det. Men jag hoppas att du och alla som kommer får en hejdundrande trevlig stund!! Kram Sandra

 • Reply Tesa 12 augusti, 2012 at 09:11

  Kul initiativ:) Tyvärr kan jag inte trots att jag faktiskt ska åka fr Karlstad till Alingsås den dagen.
  Vi är ett stort gäng pysselgalna tjejer som ska på pysselträff i Folkets Hus. Den anordnas av Stämpelkällan (där jag ingår i deras team) och Pappersbiten.
  Hoppas du får mycket sällskap och en trevlig picknick. Det är en himla mysig park. Var på picknick där förra året.. Finns några bilder i detta inlägg http://tesapysslar.blogg.se/2011/may/helgen-i-alingsas.html#comment

  Ha det bäst!

  Kram Tesa

 • Reply The Rosegarden in Malevik 12 augusti, 2012 at 09:52

  Hej Duktiga Sofia
  vilket superunderbart förslag……för det är verkligen kul att träffas IRL 🙂
  å missa nu inte…

  B
  L
  O
  G
  G
  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  fortsätter…
  massor med fint att se
  VÄLKOMMEN
  Håkan

 • Reply Anonym 12 augusti, 2012 at 10:26

  Jag ska verkligen försöka komma, för detta vill man inte missa 🙂

  Kramar Anna

 • Reply Pia 12 augusti, 2012 at 14:16

  Jag vill hemskt gärna komma. Jag ska kolla upp mitt schema och mejlar om hur det blir. Det vore såååå roligt att träffas.

  Kram från Pia

 • Reply Fröken Prillig 12 augusti, 2012 at 17:10

  Stänger butiken kl 14 och brukar sällan vara därifrån förrän en halvtimme senare och så är det en bit att köra, men å andra sidan kanske ni andra har så mycket att prata om och så mycket i picknick-korgarna att ni blir kvar läänge. Jag får fundera lite till, men det skulle vara en kul grej!
  kram Åsa

  • Reply hildashem.se 13 augusti, 2012 at 05:52

   Min förhoppning är att det kommer finnas mycket att prata om – oavsett hur många vi är. Jag tror att vi kommer att sitta kvar så länge alla vill 🙂
   Det vore så klart kul om du kom!
   Kram Sofia

 • Reply Alma 12 augusti, 2012 at 17:47

  Hej! Kan tyvärr inte då midnattsloppet är samma dag. Jag letar runt på nätet efter goda recept på vegetarisk mat.. Så kom jag på.. Du som är vegetarian kanske har några tips på goda recept eller bra bloggar? Kanske du kan göra ett inlägg om detta någon gång?
  Kram Alma

 • Reply Blåbærlina 12 augusti, 2012 at 22:21

  Høres kjempekoselig ut –
  Så fint piknikbilde!!! sweet skirt :O)

 • Reply FlickornaLundgren 13 augusti, 2012 at 11:24

  Är fortfarande lite osäker på om jag kan den dagen. Har en goddotter i Halmstad som ev skall födelsedagsfiras den dagen. Men är jag hemma i Alingsås så kommer jag givetvis. Det vore verkligen supermysigt!!!!

  Ha en fin måndag!

  kram
  /Anna

 • Reply Finurliga Fröken 14 augusti, 2012 at 08:17

  De är så tråkigt att jag bor för långt borta för det. Annars hade jag genast packat picknick korgen och kommit och myst med er. Kram

 • Reply Vikkipedia 15 augusti, 2012 at 07:00

  Hade jag kunnat hade det varit väldigt mysigt! 🙂

 • Reply Lina 15 augusti, 2012 at 21:04

  Låter himla skoj men tyvärr bor jag lite långt bort. Ni får ha så kul.

 • Reply Anonym 19 augusti, 2012 at 14:15

  Jag och min väninna Annika kommer gärna. Låter jättemysigt/Carina.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.