pysseltips

Piffa till vardagen med vimplar

flagga på muffins

Jag tycker att man ska försöka göra varje tillfälle lite festligare, och det behöver inte vara det minsta svårt. Exempelvis kan man med små vimplar och flaggor få det lite festligt på fikabordet eller varför inte sätta en vimpel på toppen av dagens korv stroganoff. Vem skulle kunna låta bli att dra på smilbanden åt det? Och allt som får människor glada är bra. Skriv ut, klipp till och limma dem runt tandpetare och ha dem i beredskap en tråkig vardag då glamouren är långt borta.Idag blir det nog en vimpel i kakan för mig. Efter att ha legat hela den lediga helgen sjuk i sängen så behöver jag piggas upp. En vimpel kanske inte gör hela grejen … men en liten bit på väg i alla fall. Jag önskar er alla en härlig måndag!

 

Klicka, ladda ner och skriv ut på lite kraftigare papper.
Sedan är det bara att klippa och limma fast runt en tandpetare.

//Sofia ♥

PS. Fler gratis nedladdningsbara filer hittar du här >>

Spara

Spara

Previous Post Next Post

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply Vardaxlyx 23 april, 2012 at 06:07

  Jag gillar dig skarpt =) Gillar ditt tänkt, din blogg okey ALLT. Du är en inspirationskälla för många. Tusen tack för att du finns!
  KRAMAR!!

  • Reply hildashem.se 23 april, 2012 at 06:12

   Oj vilken komplimang! Tack snälla, det gav mig en ordentlig kick nu när jag är lite sjuk 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Victoria - Elvira Spekulerar 23 april, 2012 at 06:16

  Du vet verkligen hur man kan piffa upp en grå vardag.

  Kram på dig!

  //Victoria

 • Reply Helena, Craft and Creativity 23 april, 2012 at 06:28

  Mer fest i vardagen! Håller med dig!
  Krya på dig ordentligt nu. Kram

 • Reply Bruno och Mig 23 april, 2012 at 06:58

  Jättefina små vimplar. Visst är det vardagen som behöver piffas upp, det är ju så många i en vecka också. Min morgon har du satt lite guldkant på med vackra ord och bilder.

  Kram!

 • Reply Svea 23 april, 2012 at 07:13

  Åh,tjusigt värre! Tack, där fick vi även ett middagstips, korvstroganoff med vimpel, det får det bli!
  Hoppas du mår bättre nu, Kram Sandra 🙂

 • Reply Sonja {Dagmars Kitchen} 23 april, 2012 at 07:20

  Åh, vad fina! Håller med dig om att allt som gör folk glada är bra. Har också börjat sätta mer vimplar och pynt på saker ;-). Det piffar verkligen upp, och folk blir så förvånade när man gör något extra fint en vanlig vardag. Skönt att du har kryat på dig nu. Ha en fin dag!

 • Reply La Dolce Vita -vardag när det är som bäst! 23 april, 2012 at 07:39

  Så fina vimplar, dem ska jag skriva ut och pimpa vardagen med…vardagsglädje!

  Skönt att du känner dig lite piggare så du orkar inspirera oss än
  nu lite mer 🙂

  Varmaste kramar Caroline

 • Reply Sofia 23 april, 2012 at 07:55

  Vi behöver nog alla en liten vimpel då & då. Tycker absolut att du ska ha en i kakan idag!! Ha en bra dag<3
  ( första gången jag besöker dig idag men absolut inte sista!!)

 • Reply Villa Carl Larsson 23 april, 2012 at 08:17

  Vet du om att du bara är för söt!?! Du ÄR söt för det första 🙂 Sen är du så rar som delar med dig av alla tips och ditt pyssel. Du har den finaste av bloggar och du är ju bara såå duktig. Jag gillar din blogg skarpt som du kanske förstått nu. TACK snälla du för all inspiration.

  Kram Josefin

  • Reply hildashem.se 23 april, 2012 at 08:20

   Men tack snälla Josefin! Jag blir alldeles generad över alla lovord. Man glad. Mycket glad! 🙂

   Kram Sofia

 • Reply AnnaSmyckeform 23 april, 2012 at 08:25

  Fantastiskt! Så söta 🙂

 • Reply Mamma Elva 23 april, 2012 at 08:28

  Skönt att höra att du mår lite bättre! Fina vimplar bjuder du på också….
  Ha en fantastisk dag! //Elin

 • Reply Fröken Prillig 23 april, 2012 at 10:13

  Jag har liksom du legat sjuk i helgen… Så nog borde vi vara värda en extra kaka? Kanske kan jag be dottern baka en och dekorera när jag varken orkar eller hinner i dag..
  Tack för fin inspiration!!!
  /Åsa

 • Reply Anette Ryan 23 april, 2012 at 10:17

  Jag håller verkligen med att man ska göra något av varje tillfälle. I min familj så äter vi tex den mat som passar med dagens aktivitet som om vi vill och det är lämpligt så blir det kött & klyftpotatis mitt i veckan för det passar i vårt schema. Det kan vara fest en tisdag med mys istället för på just fredagen.
  Idag måndag när jag hämtat hem barnen från Kinder & skolan så var det dags för mellis och då serverade jag frukten på pinne, grillpinnar så det blev som långa grillspett. Vilken succè, minstingen som inte äter mycket och rynkar på näsan åt det mesta åt så det stod härliga till och ville ha mer. Snacka om festlig måndag!
  Kram på dig och tack för all inspiration.
  Anette 🙂

  • Reply hildashem.se 23 april, 2012 at 10:22

   Jag håller helt och hållet med dig Anette! Man behöver inte binda upp festligheterna vid någon speciell dag. Smart tips med frukt på pinnar. Till och men jag tycker att det är roligare att äta frukt så – och jag är 34 år 🙂

   Ha en fin dag!
   Kram Sofia

 • Reply Marika 23 april, 2012 at 11:39

  Måste säga att du är en enorm inspirationskälla! Kan du inte berätta lite mer om ditt yrke? Vad har du gått för utbildning, vad gör du på dagarna och hur kan en arbetsdag se ut? Nu vet jag ju att du jobbar hemifrån, eller har eget företag, men vad är den största skillnaden enligt dig att vara anställd och ha eget?
  Kram!

  • Reply hildashem.se 23 april, 2012 at 12:14

   Tack Marika! Det är verkligen kul att höra. Visst kan jag göra det, det är fler som frågat efter något liknande förut. Jag ska fundera lite över detta och återkommer med ett inlägg längre fram.

   Ha en fin dag!
   Kram

 • Reply Erica 23 april, 2012 at 11:42

  vilka söta!!! dessa måste jag spara till något bra tillfälle!!

 • Reply Linneskåpslycka 23 april, 2012 at 12:11

  Inte kul att vara sjuk när man ska vara ledig, men dina ideer är uppiggande 😉

  ha det fint
  Kram

 • Reply Ebba på landet 23 april, 2012 at 13:21

  Tack snälla Hilda för alla piffigheter du bjuder på.
  Muntrar upp vilken tråkig vardag som helst, och festliga kalas med för den delen…
  Ock krya på dej, hoppas du mår bättre.

 • Reply Maria 23 april, 2012 at 14:26

  Jag har också varit sjuk. Å så fina vimplar 🙂 Vi har ingen färgskrivare, men jag inser att jag MÅSTE ha en! Jag håller på att bearbeta sambon här hemma 😉 Vad för typ av kraftigare papper ska man använda att skriva ut på? Jag har lite svårt att hitta. (Har redan spanat utan att ha en skrivare :D)

  • Reply hildashem.se 23 april, 2012 at 14:52

   En färgskrivare är alltid bra att ha 🙂
   Du kan egentligen välja vilket papper du vill men jag brukar använda ett lite tjockare matt fotopapper till mina papperspyssel, det ger ett väldigt fint resultat.
   Lycka till med bearbetningen av sambon 😉

 • Reply Høytrykk 23 april, 2012 at 15:46

  Å, så fine! Et lite fargepiff i hverdagen. Takk for at du deler!

  God bedring!!

 • Reply mest virkat 23 april, 2012 at 16:20

  Fin blogg!

 • Reply Fru Vallmo 23 april, 2012 at 16:47

  Inte kul att vara sjuk under en ledig helg, hoppas du mår bättre och vimpeln piggade upp dig. Mig gör din bild du visar redan glad! (och sugen på någonting jättegott 😉 )
  Kram och krya på dig!
  Ute

 • Reply Erika G 23 april, 2012 at 17:03

  Jag borde skriva ut vimplar och tejpa dem på uppsatser som jag lämnar tillbaka rättade till eleverna. Man kan ju skriva "bra kämpat" eller "du är på rätt väg", även till dem som kanske inte är världsmästare på att skriva… Kram o tack!

 • Reply hemmaikroken 23 april, 2012 at 18:45

  Piggas upp kan jag behöva. Vilken god kaka!

  Kram bra att du mår bättre

 • Reply Titta in hos Thess 23 april, 2012 at 19:28

  åå så söta,tack snälla du =)
  Skönt att du börjar känna dig bättre.

  Kram Thess

 • Reply creando 24 april, 2012 at 00:56

  Håller med fullständigt! Klart att man ska fira till det i vardagen. Hoppas att vimplarna gör susen och att du mår fint idag 🙂

  Kramar

 • Reply Yvonne 24 april, 2012 at 07:19

  Helt rätt. Jag brukar säga – lev sju dagar i veckan, inte två !!!!

 • Reply virka liten kaka 24 april, 2012 at 11:13

  Åh vilka underbara bilder du tar!!! Önskar jag också kunde ta fina bilder 🙂
  Jätte fin blogg, första gången jag är här inne och hit kommer jag kika in igen!

  Kram Cina
  virka liten kaka

  • Reply hildashem.se 24 april, 2012 at 11:19

   Tack snälla och varmt välkommen hit. Här har jag skrivit om hur jag fotar mina bilder: http://www.hildashem.se/2012/01/om-att-ge-lite-fototips.html

   Ha en fin dag!
   Kram Sofia

  • Reply virka liten kaka 24 april, 2012 at 12:42

   Aa, ska kika in där 🙂
   Har ju en systemkamera så ska väl bara förstå mig på den bättre 😉
   Tack för din fina kommentar hos mig!

   Kram

  • Reply virka liten kaka 24 april, 2012 at 17:38

   Nu har jag kikat lite bland dina foto tips. Jag anänvder lampor, men ska testa att inte göra det och prova mer med manuella inställningar. Hade varit roligt att gå en fotokurs.

   Trevli kväll Kram Cina

 • Reply Ninni 24 april, 2012 at 13:18

  Vilka fina vimplar! Jag tycker det är så härligt att du delar med dig av så många ideer som det bara är att skriva ut och använda:)
  Tack/ Ninni

 • Reply Zima 26 april, 2012 at 06:34

  Åh vilka fina! Tack så mycket för att du delar med dig. Och tipset med en sån här superfn vimpel på vardagsmaten måste jag bara testa! 🙂
  Maria

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.