djur & natur, inredning

Plocka in naturen

Nästan alla årstider bjuder naturen på mycket fint att plocka in och njuta av. Vintern kanske inte har så mycket att erbjuda men är man kreativ så går det att hitta fina saker i naturen även då. Men nu är det höst och då finns det mycket vackra och färgrika växter. Denna årstid är nyponen som finast. Den röda färgen kan verkligen sätta färg på tillvaron.

kuddhorna nypon 2

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Jenny 4 oktober, 2011 at 10:19

  Jag gillar din hörna, så mysig!
  Ha en underbar tisdag, kram Jenny

 • Reply Charlotta ♥ ohlovely.se 4 oktober, 2011 at 11:12

  Jag älskar också att plocka in naturen. 🙂 Varje årstid har sin charm. Om det så är ett rött löv eller en vacker pion.

  Kram!

 • Reply Tina 4 oktober, 2011 at 14:38

  Att plocka in naturen istället för att köpa blommor är ju så mycket bättre.

  Kramar från Tina

 • Reply ida 4 oktober, 2011 at 15:02

  Härligt!
  Jag älskar hösten och känner att jag vill bo mer på landet där man verkligen nyttjar naturen. Jag bor i stan och här känner jag mig lite osäker på vad man får ta ect. 😉 Men i helgen var jag ute och botaniserade bland löv och nypon. Så idag har jag gjort en underbart höstig krans att ha på dörren. Kolla gärna in den på min blogg. 🙂
  /Ida

 • Reply vala 4 oktober, 2011 at 16:22

  Va fint du har Sofia och det är härligt med alla fina färger i höst.Här om vecka plockade jag en del i naturen ,tagit foto o satte på min facebook sidan o taggade mina vänner på foton ,det blev mycket uppskattad.

  Ha en bra tisdag kväll
  Kram Farzaneh

 • Reply Linda 4 oktober, 2011 at 17:39

  Hej på dej! Sån vacker blogg du har! Och så vackra bilder du bjuder på! Roligt att du vill följa mej och min blogg!
  Nu ska jag kika vidare här hos dej.

  Ha en skön höstvecka!

  Kram Linda

 • Reply Hilla på My Woodhome 4 oktober, 2011 at 17:49

  Hej Där!

  Jättefint! Jag tycker det är sååå fint med blått i lantliga kök!!

  Å jag håller med dig!
  Raggisarna och filten ska få sin tid innan julen anländer!

  Tisdagskramis till dig!

 • Reply Min Svägerska och Jag 4 oktober, 2011 at 18:46

  Underbar färg. Det röda är pricken över i tycker jag. Och det är så enkelt.
  Kram
  Linda

 • Reply fianathome 4 oktober, 2011 at 19:55

  Fint det lyser upp!! Gillar din hörna där. Ser inbjudande ut.
  Är ditt hus väldigt gammalt?Ha en skön kväll//Fia

 • Reply Yosofine 4 oktober, 2011 at 20:07

  Det finns en överraskning hos mig till dig! 😉

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.