pysseltips

Pyssellust blev fina lådor

Jag fick en sån enorm pyssellust igår och kunde inte stå emot mina impulser utan var helt enkelt tvungen att kasta mig över lite tapetrester och ett par kartonger.

Tapeten med medaljongerna känner ni säkert igen från vår klädkammare, den randiga tapeten har jag i mitt kontor. Båda tapeterna kommer från Boråstapeter. Efter en liten stunds pyssel med mätande, klippande och limmande så var de båda kartongerna klara. Jag blev så nöjd att jag ville limma mer och mer och mer. Jag sprang runt en stund i huset och letade efter fler grejer men hittade tyvärr inget. Så det fick räcka med dessa två. De kommer förmodligen att få stå i mitt kontor fyllda med kuvert och papper av olika slag.

Inte fullt så snygg låda innan.

Ha en härlig lördag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Ninni 29 januari, 2011 at 07:55

  Jättefina!!! Ha, ha, kan se framför mig när du rusar runt i jakt på fler objekt! stor kram

 • Reply milla - andante 29 januari, 2011 at 09:05

  Så himla fina!!!! Åh vad jag gillar!!!
  Och jag har en hel pyssellördag framför mig… Ouiii!

  Go helg du fina bloggvän!

 • Reply Maja 29 januari, 2011 at 09:19

  Läckra, själv tycker jag det är svårt att få det snyggt men ditt ser proffsigt ut!

 • Reply Hanna 29 januari, 2011 at 09:22

  Oj så duktig du är. Jätte fina. kram
  Hanna

 • Reply lugnet 29 januari, 2011 at 09:23

  Såå fina dom blev, jätteläckra!! Ja, det är bäst att ta tillvara när pysselusten kommer:) Jag är en fena på att börja med projekt, dock inte att avsluta..Jobbar på det! Och ideerna finns det massor av just i idestadiet..hm:)
  Hoppas du får en ToppenHelg!
  Kram/Ulrica

 • Reply Huset vid ån 29 januari, 2011 at 09:52

  Superfina lådor, vad duktig du är….
  Den tapeten är jag såå "sugen" på till köket!

  Trevlig helg!
  Kraaam Therese

 • Reply Kristin 29 januari, 2011 at 10:01

  Ha ha, känner igen den där känslan när pysslet är slut men man ändå vill göra mer… och det inte finns något mer…. FINT blev det i alla fall, hoppas du nu kommer förvara i lådorna och låta dem stå framme och synas!
  Kram Kristin

 • Reply Sandra 29 januari, 2011 at 10:19

  Det där var ju en superbra idé!!! Jag har ju lite gamla tapetrester här hemma som jag skulle kunna limma på några kartonger. Bra lördagspyssel och tack för inspirationen!!! 🙂

  Kram Sandra

 • Reply the shed 29 januari, 2011 at 11:40

  Gillar också att pyssla, gör nog ett par lådor jag med…jättefint!!

  Kram Tina

 • Reply Fröken Fräken 29 januari, 2011 at 13:40

  Åh så roligt att se hur du blev inspirerad! De där tapeterna var ju som gjrda för att klä om lådor med! Känner så väl igen mig, man har en pysselidé som man är så nöjd med och så vill man applicera den på allt möjligt. 🙂

 • Reply Fröken Kråknäs 29 januari, 2011 at 13:54

  Snyggt! Det är en bra och billig makeover att klä om lådor och kartonger. Oftast får man ju precis som man vill också:).

  Må gott!
  Katarina

 • Reply Maleviks Rosenträdgård 29 januari, 2011 at 13:54

  Underbara 🙂
  Å kanske dags för lite PARTY??
  missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  Välkommen att vara med
  Håkan

 • Reply Ljusa vardag 29 januari, 2011 at 14:57

  Hej! Vad fina lådorna blev. Jättefin tapet. Tack för pysseltipset! Kram Anna

 • Reply Madonnaliljan21 29 januari, 2011 at 15:06

  Hej!

  Vilka fina lådor du pysslat ihop! Enkelt och snyggt OCH praktiskt 🙂

  Ha det fint!

  Kram Jenny

 • Reply Kia 29 januari, 2011 at 15:39

  Wow de blev super bra! Tänk så lätt man kan göra om saker. (var det lätt?): )
  Ha en super lördag!
  / Kia

 • Reply Vit dröm 29 januari, 2011 at 17:44

  Snyggt! Hoppas du har en skön lördagkväll!
  Kramar Anna

 • Reply Ord & Känsla 29 januari, 2011 at 20:03

  Hoppar in och ser att du varit så pysslig med den vackra tapeten.
  Underbara lådor som du kan ha som bra förvaring!!

  Trevlig kväll!
  Kram Helena

 • Reply Skumpa och Spaljé 29 januari, 2011 at 20:15

  Jag läste om dig hos Minna, lycka till. Det där med våga är väl kärligt har sjäv, vågat med min Kompis Lotte, vi har öppnat Skumpa & Spaljé.

  Kram Helena.

 • Reply Anonym 6 februari, 2012 at 09:37

  Hej, vad fint du har gjort!!! När jag ska klä in lådor blir det bara konstiga kanter och ser inte bra ut 🙁 kan inte du snälla lägga ut en bildserie hur du får det så fint?

  Tack för en mycket inspirerande blogg 🙂

  Lina

  • Reply hildashem.se 6 februari, 2012 at 09:44

   Hej Lina!
   Det kan jag absolut göra så småningom. Viktigt tror jag är att inte ha något överskottspapper utan att klippa det så exakt som möjligt och så använder jag tapetlim och limmar hela lådan – det ger ett jämt resultat. I hörnen i överkant när man viker in dem så bör du klippa ur flikar för att inte få det så knöligt med dubbla lager av papper. Hoppas att detta gav dig någon hjälp på traven innan jag lägger ut en bildinstruktion.

   Ha en fin dag! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.