Tågluffen 2019

Resan har börjat

resa ensam

Igår började jag min tågluff ut i Europa. Jag klev jag på tåget i Göteborg, utan att riktigt veta vart den här resan ska ta vägen.
För mig har den här resan en högst oplanerad rutt. Förutom att jag nu hamnat i Berlin har jag ingen aning om vilken destination som blir min nästa. Var jag hamnar får lusten helt och hållet avgöra. Och den där totala oklarheten innebär att alla möjligheter finns – och det får något inom mig att tändas.

Mitt interrailkort gäller i två månader och jag tänkte stanna ute i Europa tills jag tröttnar eller får en olidlig längtan efter Mattias. ❤️

Trots att jag reste med tåg i över tolv timmar kan jag inte fatta att det gick så fort. På ett halvdygn såg jag massor av vackra vyer, gick på upptäcktsfärd i den vackra danska staden Fredericia (som jag inte ens visste fanns), hade ett fantastiskt samtal på tre timmar med en operasångare och åt lunch utomhus i solen. Och under tiden allt det hände så tog jag mig lite närmre våren. Första natten här i Berlin spenderade jag hos en kompis och jag sov som en stock. Idag ska jag börja upptäcka Berlin och hitta en sovplats för kvällen. Det här är hur spännande som helst.

Om du är nyfiken och vill följa med mer längs resan, kan du göra det på Instagram, jag är väldigt aktiv på Instagram stories.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linda Henningsson 21 mars, 2019 at 10:23

  Du är så otroligt modig som bara ger dig iväg ensam. Jag önskar att jag hade en bråkdel av det modet. Tack för att du delar med dig av känslor längs vägen, jag följer dina stories på instagram och varje gång jag ser att du uppdaterat så blir jag glad. TACK! 🙂

 • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 mars, 2019 at 10:57

  Tack snälla! Så roligt at du hänger med på instagram, det gör att det känns som om det är många som reser med mig. 🙂
  Tack och kram!

 • Reply Blomfantast 24 mars, 2019 at 13:02

  Åh vad spännande Sofia! I sommar tågluffar vi för 7:e gången med familjen. Det är ju ett oöverträffat sätt att resa som jag rekommenderar till varenda människa! Så mycket upplevelser, så mycket frihet. Man kan ha en tänkt rutt, men ändra sig för att det är för varmt och man måste få bada eller nåt. Hoppas du får en härlig tur, jag ska genast in och följa dig på Instagram 🙂
  Hälsningar Bodil

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 26 mars, 2019 at 18:31

   Wow, ni är riktiga veteraner. Och jag håller fullkomligt med dig; det är ett oöverträffat sätt att resa. Så smidigt, enkelt och bekvämt. Jag gillar det verkligen så här långt. 🙂
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.