Livet

Så mycket kreativitet det finns där ute

Så roligt att få läsa om alla era drömmar som både har förverkligats och väntar på att förverkligas. Det är underbart med så mycket kreativitet! Jag hoppas att ni som går och drömmer en dag gör slag i saken. Precis som många andra av er drömmer även jag om ett café eller en liten butik. Men jag tar en dröm i taget. Just nu lever jag i en dröm med mitt frilansande som formgivare av böcker och trycksaker samt min webbshop men den dagen när jag känner mig klar med det så tar jag tag i nästa dröm som bara ligger på hyllan och väntar på att påbörjas.

Jag vill också tacka för alla bra odlingstips om tomater som jag efterfrågade i förrgår. Jag är så tacksam för all hjälp och ny inspiration jag får av er. Nu vore det konstigt om jag inte lyckas få fram många fina tomater i sommar.

Jag önskar dig en härlig fortsättning på fredagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Kickan ♥ 8 april, 2011 at 12:41

  Inga vårblommor här heller :(!! Man får bara vänta!
  Trevlig fredag till dej med.
  Hälsnignar Kristina

 • Reply Livet på landet 8 april, 2011 at 12:48

  Jag kan bara inte låta bli vårblommorna, har köpt & planterat massor redan!;)

  Önskar dig en mysig helg!

  Kram Helena

 • Reply sofie 8 april, 2011 at 12:54

  fin blogg 🙂

  undrar om du vill hjälpa mig lite. gå in på min blogg så ser du att jag har tipsat om ansiktsmask. och under det så har jag skrivit GANSKA stort ( 😉 ) att jag behöver hjälp med att hitta en klänning. om du har sett någon du tycker är fin. kan inte du länka den till mig då? skulle bli så fruktansvärt glad. eller kanske kommentera vad du tycker om mitt tips? 🙂 har du använt den? förlåt om jag störde och tack på förhand. KRAM / sofie

  http://www.nattstad.se/sofiecesarino ' bloggen 🙂

 • Reply Susanne 8 april, 2011 at 12:59

  Jag har massa drömmar och jag vill verkligen förverkliga dom…Så som du..Ja en butik här där jag bor är en dröm…Kramar i massor..Susanne

 • Reply Vita ljuva tankar 8 april, 2011 at 13:00

  Svårt att låta blir vårblomster efter denna långa eländesvintern. Man blir ju bara så glad att termometern äntligen pekar över nollgrader så vårkänslorna infinner sig 🙂

  Linda 🙂

 • Reply VillaKarlslund 8 april, 2011 at 13:45

  Har inte varit ute o fotat än heller.Men snart så.
  Kul att läsa om mångas projekt och man blir inspirerad.
  Nu ska här bakas-Hildas drömmar.
  Trevlig helg.
  Kram Tina

 • Reply dagdrömmar i vitt 8 april, 2011 at 15:01

  Tusen tack för din fina kommentar hos mig, du är absolut värd kakan. Till och med två 😉
  Kramkram / Nettan

 • Reply ♥ Villa Tretton ♥ 8 april, 2011 at 15:08

  Detsamma snälla söta du:)
  Ha nu en skööön kväll

  Kraam Susanne

 • Reply milla-andante 8 april, 2011 at 16:44

  Så härliga inlägg du gör!! Tänk att drömmar är så goda att både äta och förverkliga!!:) Gott att gotta sig med sina drömmar ett tag innan också, du har säkert ditt café snart!!:) Då kommer jag och äter drömmar hos dig, det är min favoritkaka som jag aldrig lyckas baka sådär som jag vill ha den!
  KRAM

 • Reply Sofia 8 april, 2011 at 19:43

  Trevlig helg och gott med kakor : ) kram Sofia

 • Reply ♥ Min lilla Stuga ♥ 8 april, 2011 at 20:34

  Jag tar också små steg mot min dröm 🙂 Ett steg kan man läsa om i min blogg ikväll. Ha det så gott. Kram

 • Reply FruNeroLindström 9 april, 2011 at 05:28

  Jag hittade en liten krokus i dikeskanten idag på morgonen.
  Men annars har det varit skralt med vårblommor ute här med.
  Drömmar måste man ha. Det är väl lite det som är meningen med livet?!
  Ha en riktigt trevlig Lördag,
  Kram Malin

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.