mitt liv som egenföretagare

Så var min workation i Åre med fantastiska kollegor

 

Efter tio dagar hemifrån på workation på riktigt mysiga Holiday club i Åre är jag nu hemma igen. Och vilka otroliga dagar det varit. De fyra sista dagarna anslöt 33 andra bloggare i och med Influencers of Swedens unconference (knytkonferens där vi deltagare själva skapar innehållet), umgåtts och lärt känna varandra, ätit fantastisk mat, upplevt häftiga äventyr och inspirerats.

De första dagarna bestod av snöskovandringen. Sedan var det jag, Maria och Angeliqa som jobbade enskilt men ändå tillsammans. Dagarna varierades mellan olika arbetsplatser såsom brasan, våra rum och andra bekväma platser att sitta på.

Mellan arbetspassen så tog vi oss ut på utflykter. En dag tog Louise och Martin som är grundare till otroligt snygga nätmagasinet Urstig med oss på en mysig utflykt i halv storm där vi gjorde upp eld och fikade.

Fjällen låg där hela tiden som en ständig kuliss i bakgrunden.

Sedan anlände resterande deltagare till konferensen och några av oss åt lunch på Crepperian.

Mellan konferenspunkterna så tog vi promenader, där vi passerade vackra hus.

Jag fick äntligen träffa Katta som jag haft kontakt med länge men hittills ännu inte mött.

Och så fick jag återigen krama om Rania, vi sågs senast i somras när hon var och hälsade på mig.

Resebloggaren Katarina mötte jag för första gången. Jag gillade verkligen hennes fotovänliga, snygga och vintriga outfit.

Varje kväll åt vi alla tillsammans otroligt goda middagar. Kvällarna blev sällan sena eftersom dagarna var så fulla av intryck.

En av dagarna gav jag mig iväg för att åka zipline tillsammans med fem andra. Zipline var något helt nytt för mig. Och egentligen lite för otäckt.

Vi började med att ta liften till toppen. Alla var vi förväntansfulla Maria (som tagit bilden), jag, Katrien, Anna, Ulrica och Julia.

 

Sedan var det bara att kasta sig ut nerför fjällen i olika etapper – endast hängandes i en liten lina. Det finns en liten filmsnutt på mig på facebooksidan. Det var väldigt läskigt att bara slänga sig ut och våga lita på linan men det var häftigt. Och jag skulle lätt göra det igen.

Korta stunder mellan allt som hände så jobbade jag. Ibland själv.

Och ibland i grupp.

Sara som delvis bor i Åre och var en stark kraft i att ha arrangerat hela konferensen, tog oss med ut på en snöskovandring i skogen.

Där Katta såg till att vi fick en mysig eld att samlas runt.

På en unconference är det vi som deltar som själva håller i de olika sessionerna. Här är det Maria som berättar om sina erfarenheter.

Varje dag – nya promenader.

De vegetariska middagarna om kvällarna på hotellets restaurang Grow, var otroliga. Vi hade roliga samtal och skrattade emellanåt så att vi kiknade. Från vänster: Katrien, Linnéa, Rania, Elin, Emilia och Katta.

Dessa dagar gav massor av energi, och jag älskar verkligen detta sätt att arbeta på. Men samtidigt så är jag helt slut av alla intryck eftersom jag är så van att sitta i min ensamhet och jobba varje dag. Nu ska jag bara landa och ta tag i allt på kontoret.

//Sofia ♥

 

Spara

Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Annie - lättlagat vegokäk 17 januari, 2017 at 09:44

  Vilken fantastisk helg vi hade! Jag hoppas verkligen att vi får chansen att ses snart igen! Och stort tack för din inspirerande dragning om att åka på konferens med sig själv.

  Kram! <3

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 18 januari, 2017 at 07:40

   Ja, det var det verkligen. Jag hoppas att det kommer fler tillfällen snart – det känns liksom som att tiden inte räckte till för alla samtal som man ville ha. Kul att du gillade. <3
   Kram Sofia

 • Reply Jenn - forever abroad 17 januari, 2017 at 09:49

  Vad vackra och härliga bilder du fångat av vinterlandskapet i Åre och helgens fina stunder! Nästa gång det finns en chans att prova på det där med zipline måste jag testa det – det verkar vara ett ypperligt tillfälle för att få känna adrenalinet rusa 😉

  Och slut efter helgen, det var man minst sagt alltså… Men på ett väldigt positivt sätt!

  Det var jättekul att träffa dig Sofia – och att du är lika gullig och trevlig som bloggen speglar! Din session du höll var också SÅ bra. Jag gjorde något sådant för första gången i år, där jag använde mig av Yearcompass.com – känner du till det? Det var ett bra sätt för att få guidning i sitt konferensande med sig själv 😉

  Jag hoppas vi får chans att ses i bloggiga sammanhang framöver 🙂 Kram!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 18 januari, 2017 at 07:44

   Ja, om du får chansen till att åka zipline tycker jag att du ska ta den. Jag förstod inte alls varför jag bokade in mig på det. Är nog lite harig i sådana sammanhang egentligen. Men jag gjorde det och det och det är jag glad för eftersom det var så jäkla häftigt.

   Tack detsamma. Det var verkligen kul att äntligen få träffas. Det känns bara som om jag hade velat ha ännu mer tid till att verkligen sitta ner och prata med dig. Vi tar det nästa gång!

   Vad roligt att du gillade det. Jag ska kolla upp Yearcompass, är alltid nyfiken på att lära mig mer.

   Stor kram till dig! 🙂

 • Reply Mia Bergvall 17 januari, 2017 at 11:37

  Åh så härligt ni haft det! Har varit riktigt avundsjuk senaste dagarna när alla mina favoritbloggare lagt upp en massa härliga bilder!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 18 januari, 2017 at 07:45

   Ja, det var verkligen fina dagar. Och jag förstår att det har spammats med uppdateringar från Åre de senaste dagarna. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Jeanette 17 januari, 2017 at 12:08

  Det ser verkligen underbart ut 🙂

 • Reply Dryden - Traveler's Edition 17 januari, 2017 at 14:58

  Kul att ses och det här var mitt första besök på en konferens där deltagarna själva skapar innehållet på det här sättet. Helt klart värt och varje session fick ju ett bra värde. Mer sånt! 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 18 januari, 2017 at 07:48

   Ja, knytkonferenser är ett fantastiskt koncept. Jag har varit på flera och tycker att det är otroligt givande och dessutom ett bra sätt att lära känna deltagarna än mer. Håller med dig om att vilja ha mer av det! 🙂

 • Reply Katarina 17 januari, 2017 at 20:39

  Haha. Bilden på mig alltså.

  Jag funderade på varför jag fick så himla mycket klick från din site. Nu förstår jag! Alltså älska den minen.

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 18 januari, 2017 at 07:58

   Ja, jag tycker den är underbar! 🙂

   Det var verkligen såå roligt att få träffa dig. Hoppas att det ska bli snart igen.

   Kram Sofia

 • Reply Katta Bucketlife 18 januari, 2017 at 08:00

  Jag har redan börjat smida planer för nästa möjlighet att hänga med likasinnade några dagar. Underbar bubbla, även om det var intensivt. Jag var också helt slut efter, fast på ett väldigt konstruktivt sätt liksom.

  Är så glad att jag fick träffa dig, hade gärna hängt några dagar till! Hoppas vi ses snart igen 🙂

  Ha en riktigt skön dag på hemmakontoret och hälsa Brolins man, haha. Kram!

  PS – har redan börjat fundera seriöst på produkter för webbshop… 😀

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 18 januari, 2017 at 08:06

   Ja, det var verkligen grymt och jag längtar också efter nästa tillfälle. Nu gäller det att sortera intryck och realisera de idéer som kom upp.
   Håller helt med, jag tror att vi hade kunnat spendera många, många timmar och ytterligare några dagar till med våra samtal. Hoppas verkligen att det blir snart. 🙂
   Tack, jag ska hälsa honom. Haha. Han fick ett nytt epitet där liksom. 🙂
   Så himla roligt med webbshop. Kom ihåg att du alltid är välkommen att höra av dig om du undrar något.

   Kram Sofia

 • Reply Elin Kero 18 januari, 2017 at 13:02

  Det var sååååå kul! Och tack för din session! Jag har varit så fokuserad på mina ”jobbmål”, att jag inte tänkt på hur viktigt det är att tänka på hela paketet. När snödropparna börjar kika fram, så ska jag ha min första JAG-konferens! Woho! 😀

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 10:51

   Ja, det var verkligen fantastiskt! Och tack själv för din. Den fick mig att förstå än mer hur viktigt det är att tänka på helheten och balansen. Så himla coolt att du ska ha en JAG-konferens. Jag ser fram emot att höra om hur det gick. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Emmi - explorista.se 19 januari, 2017 at 09:58

  Vilken bra sammanfattning och vilken underbar helg vi har haft! 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 10:56

   Ja, det var verkligen otroliga dagar som jag kommer att bära med mig länge. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Isabell 19 januari, 2017 at 13:37

  Det ser så himla fantastiskt ut. Älskar när du skriver att kvällarna inte blev särskilt sena, den känslan av att kroppen är helt slut av fysisk aktivitet och frisk luft i kombination med att hjärnan är mosig av massor med nya intryck och upplevelser. Det är absolut bästa sömnreceptet tycker jag. Kram

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 11:04

   Ja, det är den bästa känslan. Särskilt för mig som inte klarar av sena kvällar i vanliga fall. Och att sova var ett absolut måste för att klara av att ta in alla nya och intressanta intryck. Men jag älskar att göra mig trött så att jag somnar som en sten på kvällen. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Clara 19 januari, 2017 at 22:02

  Åh, vad fint!! Ser hur mysigt ut som helst!

 • Reply Winter Workation i Åre - Reach Your Goal 20 januari, 2017 at 13:20

  […] Sofia, Emilia, Daniel, […]

 • Reply Wilda 21 januari, 2017 at 12:08

  Underbara bilder och blir så avundsjuk och samtidigt påfylld! Åh längtar tills jag får träffa dig en dag! 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 21 januari, 2017 at 16:01

   Men tack! Ser också fram emot när vi får träffas. Kanske är det detta året då det sker. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Anna Munkhammar 21 januari, 2017 at 22:46

  Å den där creperian var jag inte på vilken miss! Såg gott ut på bild… Du glömde ju föresten skriva om ditt fina bidrag till unconferencen!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 24 januari, 2017 at 10:51

   Ja, de var verkligen goda. Men då har du en anledning att återvända till Åre. Just det, det skrev jag inte om. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply STJÄRNÖGONBLICK #3 | fröpåsar, semmelfika och kattfnatt. | REAKTIONISTA 22 januari, 2017 at 16:00

  […] Så fint att ta del av! Några som var där av de jag följer var VD:n Linda (LaLinda), Sofia (Hildas), Maria (Made by Mary), Elin (Nevnarien), Rania (Rowan Tree), Jonna och Annie (Vegokäk), […]

 • Reply Den senaste tiden ... - Hildas 3 februari, 2017 at 06:30

  […] på det jag gjort den sista tiden så kanske det inte är mer än mänskligt att bli lite trött av konferens, boksläpp, bokrealese och allt jobb som kommer i kölvattnet av det. Men alla blommor jag fick […]

 • Reply Influencers of Sweden och lyckan över en perfekt helg - RESFREDAG 14 juni, 2017 at 08:48

  […] Vilse / Boden by Night / La Linda / Reach your goal / Emilia Westerström / Hus30 / Hildas / Rowan […]

 • Reply Den senaste tiden ... - Hildas 28 juni, 2017 at 08:04

  […] och jag har haft kontakt med varandra ett tag. I vintras träffades vi för första gången på min Workation i Åre. Hon bor sedan några år tillbaka i Finland så det blir inte så många tillfällen. Men så kom […]

 • Reply STJÄRNÖGONBLICK 59 | fröpåsar, semmelfika och kattfnatt. | REAKTIONISTA 3 augusti, 2019 at 18:47

  […] Så fint att ta del av! Några som var där av de jag följer var VD:n Linda (LaLinda), Sofia (Hildas), Maria (Made by Mary), Elin (Nevnarien), Rania (Rowan Tree), Jonna och Annie (Vegokäk), […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.