Livet

Sånt som händer i min vardag

Jag gillar Instagram, det är så attans enkelt och smidigt. På mitt konto där lägger jag upp lite vardagshändelser som inte hamnar här på bloggen, eftersom jag ju har 4 katter som hänger mig i hasorna om dagarna så visas där en och annan katt, några loppisfynd, utflykter och annat som händer i min vardag. Vill du följa mig där så heter jag @hildashem.se
Har du inte Instagram men Facebook, så hamnar även några av bilderna där ibland.

Idag ska det bli 70 mm regn här, om prognosen stämmer. Det gäller att hålla sig inne eller ta på sig regnkappan om man inte vill bli blöt. Ha en fin måndag! 🙂

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Mormorsglamour- pyssel och inredning 20 maj, 2013 at 06:40

  Ja det var helt galet varmt! men som tur var så startade jag så långt bak att det började regna precis vid start. Det var räddningen. Sambon sprang också men mycket tidigare och höll på att svimma av i värmen.
  Så det var tufft i lördags.

  70 mm regn! det är himlans mycket du. Regnkappa på 🙂

  Tack för fina ord! nu blev jag alldeles tårögd igen.
  Kram
  Helena

 • Reply La Linda 20 maj, 2013 at 07:14

  Du vet att fyra katter är gränsen för crazy cat lady va? 😉 Men ingen fara, jag är en och jag har bara en katt. Härliga bilder, älskar lammen! Ha en fin dag! 🙂

  • Reply hildashem.se 20 maj, 2013 at 07:18

   Haha! Ja, men det stämmer ju. Jag är en crazy cat lady 😉

   En fin dag till dig också! 🙂

 • Reply Maria - Snickaregården 20 maj, 2013 at 08:48

  70 mm regn.. det är mycket det. Glad att det är långt ifrån mig 😉
  Kram Maria

 • Reply Helena - amelia.se 20 maj, 2013 at 16:15

  Har ett instagramkonto men använder det inte. Det är såååå många platser (sociala och irl) man ska vara aktiv på så jag hinner knappt med att prata med vänner. Får väl bättra mig om jag inte ska falla in i kategorin gammalmodig…

  Kram på dig!

 • Reply Mormors Fint 20 maj, 2013 at 17:02

  Jag älskar också instagram, det är så mycket enklare och smidigare än att blogga. Kul att fota, mobilen har man ju liksom med sig nästan överallt. Älskar när du lägger upp bilder på dina fina katter där, men så är jag ju katt tolig också.
  Ha en fortsatt fin vecka.
  Kram/
  Berit

 • Reply Tant Emma 20 maj, 2013 at 17:06

  Ja Instagram är faktiskt ganska så roligt. Särskilt kul är det att kika på kattbilder 🙂

 • Reply Kavallinskan 20 maj, 2013 at 20:30

  Fina bilder och den där gröna soffan är så snygg!
  Kram viktoria

 • Reply Marianne 21 maj, 2013 at 07:06

  Gillar också instagram, så enkelt och kul!:)
  Kram

 • Reply ANNA 21 maj, 2013 at 21:48

  Vad är det för en gammal finbil du har?

  • Reply hildashem.se 22 maj, 2013 at 05:45

   Det är en Triumph Herald från 1969 🙂

  • Reply ANNA 26 maj, 2013 at 09:56

   Åhh… verkligen en fiiiinbil alltså *smiles*

 • Reply Tess 24 maj, 2013 at 04:18

  Älskar träsoffan! Precis en sån letar jag efter! Vi har fem kökssoffor stående i ladorna, men givetvis ingen sån som jag vill ha. 🙂
  Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.