inspiration, Livet

Sätt färg på tillvaron

Jag gillar det här med färger – om det nu föregått någon. Ett sätt för att sätta lite mer färg på min tillvaro är nagellack i alla möjliga och omöjliga färger. Jag är ingen person som har så där tjusiga naglar att visa upp naturellt, så nagellack är ett alldeles ypperligt sätt att göra vardagen lite roligare.

Efter alla mörka och mulna dagar här är det idag en fantastiskt fin dag ute med rimfrost och solsken. Jag önskar er alla en härlig trettondag.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Stina 6 januari, 2012 at 07:59

  Vilka fina färger. Jag älskar också nagellack men jag är tyvärr dålig på att använda det men jag kommer alltid på mig själv, varje gång jag träffar någon som har ett färgglatt nagellack, med att bli väldigt glad. Kanske skulle jag stryka på mig någon färg idag 🙂

  Kram till dig

 • Reply HjärtatsVitaHem 6 januari, 2012 at 08:17

  Snygga färger. Nagellack tycker jag är fint… på andra men inte på mig själv! Hehe! 🙂

  Ha en bra dag!
  Kram Jenny

 • Reply Hilla på My Woodhome 6 januari, 2012 at 08:31

  Ja nu vill man ha färger i annat än rött!!
  Idag ska det sys här i vik!
  Medans andra shoppar julgardiner i november, så brukar jag alltid shoppa hem nytt tyg till EFTER jul.
  Jag ledsnar sååå fort när julen väl är förbi, så då är det kul att ha något nytt!!

  ÅH vad glad jag blev!! SÅ uppskattat att veta att du blev glad för kotavlan.
  Det hade jag ju räknat ut innan förstås:-)…annars hade den inte fått flytta till dig:-).

  Kram å ha en Lovely helg!

 • Reply Fröken Pyssel 6 januari, 2012 at 08:37

  Ja det är ett perfekt sätt att få lite färg på tillvaron 😀 Wonder nail som torkar extra fort är perfekt när man har barn, både på sina egna och deras naglar 😀 Men jag trodde man var tvungen att förvara nagellack i kylskåpet 😮 Fick lära mig det när jag var liten, fast vet inte varför :-S

 • Reply Victoria - Elvira Spekulerar 6 januari, 2012 at 08:57

  Vilka fina nagellack i din finfina klädkammare to die for. Jag ska bli bättre på att måla mina naglar också, som är eftersatta.

  Ha en underbar Trettondag!

  Kram Victoria

 • Reply Aquilejans 6 januari, 2012 at 09:31

  Underbara färger, ja den här tiden på året behöver vi all färg vi kan få:)
  Kram Malena

 • Reply Rapport till Vänfors 6 januari, 2012 at 10:16

  Finstämmda färger i din dina bilder. Har massor med nagellack hemma som aldrig används men inköpts med tanke att vara tjusig. Har ett jobb som inte lämpar sig för fina naglar hur mycket jag än önskar det…kanske du har smarta ideer hur man kan använda nagellacken på annat sätt än att måla naglarna? Det är ju trots allt färg…dyrast i världen:)
  Kram Annika

 • Reply Gabriella 6 januari, 2012 at 10:58

  skulle använda nagellack jämt om jag kunde men kan inte ha det på jobbet så gissa om det kännts lyxigt att få ha målade naglar under julsemestern=)
  Kram och trevlig helg

 • Reply KROnPRINSESSENE 6 januari, 2012 at 11:24

  Herlige favoritt-farger 🙂
  Kjekt å pynte seg litt også…

  Fant den fine bloggen din nå jeg!
  Gleder meg til å følge deg videre.
  Klem May Helen

 • Reply Johanna Stålros 6 januari, 2012 at 12:19

  Ja lite lack så är det klart;) hihi fina färger! Kram Johanna

 • Reply Ljusa vardag 6 januari, 2012 at 13:00

  Detsamma till dig! Ha en finfin trettondag! Kram Anna

 • Reply Svea 6 januari, 2012 at 14:03

  Ja, visst börjar man bli lite sugen på färg igen! Hos oss blir det tulpaner som får stå för färgen, naglarna blir oftast målade i genomskinlig stärkare.

  Trevlig helg!
  // Sandra 🙂

 • Reply Kanel & Cayenne 6 januari, 2012 at 14:25

  Färger är härligt! Nu för tiden har det mest blivit väldigt ljusa, neutrala lack för mig. Hade alltid mycket färg på naglarna förr. Varför slutade jag med det? Tack för inspirationen, 2012 får bli året när jag återigen sätter färg på naglarna!
  Kram Jennica

 • Reply Helena, Craft and Creativity 6 januari, 2012 at 15:39

  Jag älskar också färger men är lite feg när det kommer till nagellack av någon anledning… Ska försöka bli lite mer vågad. 🙂

  Vackra bilder, jag gillar var du lagt fokusen.

  Ha en riktigt trevlig helg!

 • Reply Snickaregården 6 januari, 2012 at 15:51

  Gillar nagellack. Synd bara att jag är så dålig på att använda det oxå.
  Kram Maria

 • Reply Emma 6 januari, 2012 at 18:14

  Färgglatt var det 😀

 • Reply LOTTAS HOME 6 januari, 2012 at 19:36

  Härligt med färg!
  Här är det också färgglada naglar som gäller, ler.
  Isadora är en favvis.
  Älskar din klädkammare, faktiskt var det den som gjorde att jag en gång hittade till din blogg från Styleroom.
  Längtar tills vi äntligen kan komma igång att bygga vår…
  Fortsatt trevlig helg!
  Kram Lotta ♥

 • Reply Sofia 6 januari, 2012 at 20:07

  Läckert med så fina färger : ) på lacket kram Sofia

 • Reply Hanna 6 januari, 2012 at 21:26

  här står också nagelklack i framför allt starka färger högt i kurs och mest hos både stora och små döttrar.
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram
  Hanna

 • Reply Barnens Hjältar 7 januari, 2012 at 19:27

  Ja man kan göra mycket skillnad med små detaljer!

 • Reply Kia 8 januari, 2012 at 06:38

  God fortsättning på nya året!
  Nagellack är inte min grej. Försöket ibland men det spelar liksom ingen roll hur jag gör eller hur länge jag låter det torka innan jag rör mig då lyckas jag ändå skava av och det blir fult. Kanske mer övning som behövs?! : )

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.