pysseltips

Små framsteg i pysselrummet

 

Kommer ni ihåg det här gamla loppisfyndet?
Jag håller på och fixar lite i sy- och pysselrummet här hemma och försöker få ordning på alla saker. Det har mest varit en röra. Men med ett steg i taget så blir det hela tiden lite bättre. Bordet som jag ju köpte på loppis för ganska längesedan har jag nu fixat till genom målning och decoupage med servetter. Jag använde vanligt tapetlim och med en klarlack över. Nu tycker jag att det gör sig bra som ett avlastningsbord bland pyssel och trådrullar. Nu ska jag bara få ordning på resten.

Turkost med vita prickar gör mig glad.

 

Några andra fina framsteg i pysselrummet hittar du här. Passa även på och tävla om de fina sakerna.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply AnnikaS 18 september, 2011 at 07:24

  Bordet blev verkligen superfint och det gör sig riktigt bra i pysselrummet!
  kram Annika

 • Reply Johanna 18 september, 2011 at 08:43

  Ser jätte fint ut 🙂

 • Reply K R I S T I I N A 18 september, 2011 at 12:24

  så fint det var! vad härligt med ett pysselrum. Ni måste ha ett stort hem.
  grattis till denna förmån!

 • Reply Fröken Kråknäs 18 september, 2011 at 14:05

  Gissa om man blir pysselsugen av ett sådant stilleben!

  Må så gott!
  Kram Katarina

 • Reply Mitt liv som förskollärare 18 september, 2011 at 14:35

  Jättefint och inspirerande. Sådär har inte jag mina trådrullar, men vet några som skulle älska om jag hade det:)
  ha en härlig söndagskväll.
  kram Berit

 • Reply Vit dröm 18 september, 2011 at 16:18

  Men vad fint du gjort!! Superduper ju!
  Hoppas du har en skön söndagskväll!
  Kramar Anna

 • Reply Fröken Fräken 18 september, 2011 at 18:47

  Det börjar ju klia än mer i pysselfingrarna än det vanligen gör! Åh så jag önskar att jag hade ett pysselrum!

 • Reply Ylva 18 september, 2011 at 19:35

  Älskar din blogg! Den sätter alltid tankarna och fantasin i rörelse. Såg dina fina glasburkar och kom just på att jag släpade hem en massa burkar när mina föräldrar flyttade. De kanske går att använda till något kreativt. Tack för tipsen!
  Kram Ylva

 • Reply Natalie (teckningar & fotografier) 18 september, 2011 at 22:01

  Fiiiint!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.