lantliv

Smått och gott

Då var det fredag igen. En vecka är liksom ingenting numera. Jag älskar vardagarna och att jobba, men än mer älskar jag helgerna då man kan skrota runt, fika, umgås med vänner och fixa sånt där som måste fixas i ett hem.

Denna helgen ser dock annorlunda ut, jag ska vara med på en liten utställning som heter Kakor & konst, där kommer hantverkare, konstnärer, fotografer, biodlare, marmeladmakare och jag med mina tavlor, att ställa ut och sälja en del av våra alster. Detta gör jag tillsammans med andra medlemmar ur ett nätverk som jag är med i. Vi passar såklart på just denna helg eftersom vår by invaderas av minst tiotusen besökare då det är en stor hantverksmässa här i byn. Det kommer alltså att bli en mycket social helg för mig. Så har du vägarna förbi Sollebrunn är du varmt välkommen att hälsa på mig och de andra i Blå huset lördag och söndag 10-16.

Tack för alla som röstade på mig i Sveriges bästa gröna bloggar 2013 som Årets miljöblogg. Era röster tog mig till final. Så nu börjar allt om igen. Lite tröttsamt kan jag tycka, men det är som det är och alltså dags att rösta igen. Jag vore förstås mycket tacksam för din röst. Man kan rösta 1 gång/dag och det går att rösta från både datorn och mobilen. Det tar bara några sekunder och du kan vinna gröna produkter om du lämnar din e-post, vilket du inte måste om du inte vill. Här röstar man >>

En riktigt god helg önskar jag dig!//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Beata 1 november, 2013 at 07:35

  Så roligt! Jag bor ju faktiskt bara ett par mil bort så kanske blir det en utflykt dit i helgen 🙂

  Du har så klart min röst i finalen. Håller tummarna!

 • Reply Anonym 1 november, 2013 at 09:33

  Grattis till finalplats! Röstade några gånger men skall försöka komma ihåg dagligen nu 🙂 Läser ofta men skriver sällan (andra gången tror jag).
  /Chokladpudding&Vaniljsås

 • Reply Lina Stålenbring 1 november, 2013 at 10:10

  Klart jag har röstat : )!

 • Reply Razzy 1 november, 2013 at 11:03

  Synd att man inte bor i närheten hade gärna kommit förbi och tittat annars 🙂

  Har röstat på din blogg idag. Hoppas du får en härlig helg med mycke besök.

  Kram Eva

 • Reply Elisabeth 1 november, 2013 at 21:34

  klart jag skall rösta på dig, din blogg är ju den bästa av alla, så nu röstar jag igen.. och igen..

 • Reply promenader på landet 3 november, 2013 at 17:49

  Synd att jag bor långt från Sollebrunn, hade gärna besökt utställningen och träffat dig:) Må så gott kram från vännen Maria

 • Reply Jennica... 3 november, 2013 at 18:11

  Så, nu har jag röstat på dig igen och håller tummarna för dig.

  Tävlat har jag redan gjort och där håller jag tummarna för mig! 🙂

  Kram!

 • Reply Anonym 3 november, 2013 at 20:27

  Klart man röstar! Kanske vill du kika in hos mig och rösta på veckans bästa klänning? http://www.vintageblomman.se. Håller tummarna för dig, kram!

 • Reply Queen of Kammebornia 4 november, 2013 at 12:45

  Jag fortsätter rösta på dig Sofia!

 • Reply Helena Milton 5 november, 2013 at 15:58

  Hoppas du vinner!
  Jag har röstat idag och några gånger till hinner det ju bli. Lycka till!

 • Reply Rosine 17 november, 2013 at 21:46

  ♥♥♥ Rosine

 • Reply Anonym 12 juni, 2014 at 16:04

  Howdy very nice web site!! Man .. Beautiful ..
  Wonderful .. I will bookmark your site and take the
  feeds additionally? I am satisfied to seek out so many useful information right
  here in the put up, we need work out more strategies on this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

  my blog post … blog header; ,

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.