Livet

Snart dags för utmaning

De första 35 åren av mitt liv var jag inaktiv, i alla fall vad gäller organiserad träning. Jag har alltid tyckt att det där med träning inte är något för mig. Med åren har det dock börjat gnaga mer och mer att jag borde röra lite på mig, dels för att jag faktiskt känner i kroppen att jag inte är 20 år längre och för att jag har ett väldigt stillasittande jobb. Så i våras hoppade jag på en 10-veckors kom-i-form-grupp som startade bara några km bort. Vi hade så otroligt roligt och jag kom faktiskt i bättre form än jag någonsin hade trott. Efter det har jag fortsatt att träna på egen hand med löpning. Från att inte ens kunna springa 500 m så springer jag nu både 5 och 7 km utan större problem. Dock kämpar jag fortfarande med den där ständiga obehagskänslan över att få hög puls samt med min mentala vilja som ständigt säger åt mig att det är jobbigt, men jag jobbar på att komma över det och bara njuta.

Jag gillar att utsätta mig för jobbigare saker än jag egentligen klarar av och imorgon är det dags för den tuffa utmaningen som jag berättade om häromveckan. Jag ska springa ett lopp på nästan 18 km i tuff terräng.

Jag lovar att meddela hur det gått på facebooksidan och Instagram. Håll tummarna! 🙂

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Anna Svensson 13 september, 2013 at 06:28

  Så bra att du fått in sunda vanor, man mår så mycket bättre då.
  Kämpa på i morgon och tänk på hur stolt du kommer vara när du klarat det!
  Kram
  //bara anna

 • Reply d 13 september, 2013 at 06:32

  Heja dig!! Man mår ju så bra av att röra på sig.

  Kram Victoria

 • Reply re.do 13 september, 2013 at 07:59

  Heja heja! Så spännande!

 • Reply Hanna 13 september, 2013 at 09:03

  Lycka till!

 • Reply Annette - MyRoseValley 13 september, 2013 at 10:11

  Lycka till. Springa är inte min grej.Önskar så att det var men det bara går inte. Kör så det ryker.
  Annette

 • Reply Kia 13 september, 2013 at 11:58

  Lycka till!! Det kommer nog gå toppen. 🙂
  Vad fint ni fått det med växthuset.

  Ha en toppen helg!
  kram Kia

 • Reply Fröken Kråknäs 13 september, 2013 at 16:39

  Det är härligt att springa tillsammans med andra. Vi startade ett springgäng i augusti som springer tillsammans på onsdagar. Gissa om det är kul och gissa om att det är tråkigt att missa en onsdag.

  Lycka till med loppet!

  Kram Katarina

 • Reply Johanna 13 september, 2013 at 19:10

  Vilken häftig utmaning,lycka till!

 • Reply Johanna 13 september, 2013 at 19:10

  Vilken häftig utmaning,lycka till!

 • Reply Håkan Gidestrand 13 september, 2013 at 19:18

  Hej Sofia
  utmaningar e kul.
  Lycka till 🙂
  å missa nu inte….

  SATURDAY SHOW OFF

  de e kul att vara med 🙂
  VÄLKOMMEN
  Håkan

 • Reply Rumpetuss 13 september, 2013 at 19:27

  Hoppas loppet går bra! Håller tummarna!!

 • Reply Queen of Kammebornia 16 september, 2013 at 06:35

  Heja dig Sofia!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.