lantliv

Som ett löv för vinden

Tänkte bara meddela att jag fortfarande lever och mår finfint trots att jag inte är så frekvent här på bloggen. Jag har bara totalt hängett mig åt att vara ledig och datorfri och jag kramar nu ur de sista semesterdagarna. Som en löv för vinden virvlar jag runt varje dag; jag vaknar, gör en god frukostsmoothie och flyger sedan iväg på lite av varje dit vinden för mig. Det är precis det som semester innebär för mig. Att bara göra det som faller en in.

//Sofia ♥

by

Jag strävar efter ett så enkelt och fritt liv som möjligt. Minimalist? Javisst! Egenföretagande formgivare och illustratör är jag också. Jag gillar katter, grönsaker, raggsockor och goda samtal. Sofia heter jag och Hilda – hon var min mormor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Helena N 6 augusti, 2014 at 14:27

  Helt rätt Sofia! Jag har själv haft fyra veckors datoruppehåll, och det var väldigt nyttigt o skönt!
  Men nu är jag tillbaka på jobbet sen i måndags och allt är som vanligt igen 🙂
  Kramis Helena N

 • Reply promenader på landet 6 augusti, 2014 at 20:19

  Låter klokt att du lägger din tid till att njuta av denna fantastiska sommar.:) Må så gott kram från Maria

 • Reply bara anna 7 augusti, 2014 at 06:19

  Härligt att vara som ett löv i vinden…
  Kram

 • Reply Emschen 7 augusti, 2014 at 11:38

  Låter väldigt härligt att leva så! Jag gör ungefär samma sak fast stannar här på campingen. Dagen får bli som den blir och vi gör inte upp några planer. Skönt!

 • Reply Rumpetuss 8 augusti, 2014 at 10:11

  Vad härligt det låter att vara ett löv i vinden!!

 • Reply Hanna 9 augusti, 2014 at 17:23

  så gott det ser ut
  Ha en fin kväll!
  Hanna

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.