lantliv

Sommar i köksträdgården

Nu är verkligen sommaren här. Och jag tänker ta lite semester från båda jobb och dator. Jag kommer förmodligen att spendera en och annan stund i min köksträdgård med att vattna, rensa, skörda eller bara njuta. Vanligtvis sitter jag ju mycket framför datorn, men nu kommer jag att lämna den för ett tag till förmån för annat. Ni kommer fortfarande att kunna följa lite av det jag gör på Instagram och Facebook, men här på bloggen blir det lite lugnare nu. För er som beställer någon tavla till kalas, dop eller bröllop i min webbshop så kommer jag att skicka nästa leverans den 28 juli. Men jag är tillbaka här på bloggen igen när jag vilat upp mig lite och fått en och annan fräken på näsan. Jag önskar er alla en härlig sommartid tills vi ses igen!

För första gången odlar jag lite blommor bland mina grönsaker.

 

Den vita storklockan blommar

 

Av några pinnar knöt jag ihop ett staket till bönorna att klättra på.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply EM 11 juli, 2014 at 10:39

  Önskar dig en riktigt härlig period i trädgården! Här är en till som tänker försöka njuta av allt som växer. Och förbereda inför kommande säsonger. Igår tog jag sticklingar av alla mina rosor. Nu är det bara att hålla tummarna…
  kram elsamarianne

  • Reply hildashem.se 11 juli, 2014 at 14:01

   Tack snälla! Det är verkligen avkopplande att greja bland sina odlingar – oavsett vad det är man odlar.
   Ha en fin sommar! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Home Bohemia 11 juli, 2014 at 19:23

  Vilka härliga kvällsbilder från trädgården. Ha en skön sommar!! Kram Maria

 • Reply Annika GW 12 juli, 2014 at 20:33

  Imponerad av din trädgård! Det där med att vattna är jätteviktigt! Tyvärr har min trädgård fått för lite av det. Morötterna,gurkorna + frösådd mm har inte velat gro i år! Men jag njuter ändå av det som växer och älskar min trädgård så som den är. Trevlig sommar! / Annika

 • Reply Rumpetuss 19 juli, 2014 at 14:22

  Härliga bilder! Ha en härlig sommar!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.