lantliv

Sommarn är bäst

Alla dessa vackra dagar som bjuds gör att jag nästan tar dem för givet. Dag efter dag är det solsken och vackert ute. Kvällarna är magiska då vinden mojnat och tystnaden lägger sig. Det känns nästan orimligt att det skulle kunna vara på något annat sätt. Vintern med isande kyla, mörker och slagregn från nordost känns oerhört långt borta. Att inte behöva tänka på att pälsa på sig lager på lager med varma ylleplagg för att inte frysa ihjäl, utan att bara kunna hänga en kofta över axlarna är underbart. Resten av året så intalar jag mig att jag gillar alla årstider. Men nu inser jag att sommarn ändå är bäst.
//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Emschen 17 juni, 2014 at 09:21

  För mig är inte sommaren bäst, den är bara bra på ett annat sätt än vad vinter och höst är. Fast en grå dag i februari då tycker jag att vintern är skit och borde utrotas.

 • Reply snabbmakaroner 17 juni, 2014 at 09:58

  Tänkte precis samma härom dagen. Men det tänker jag nog bara tills vi har den första odrägligt heta dagen …

 • Reply Aquilejans 17 juni, 2014 at 13:35

  Ja håller med om att sommaren är bäst. När solen skiner är allt så mycket lättare även att jobba:)

 • Reply Living by Miriam 17 juni, 2014 at 15:47

  Jag bara njuter, varje dag varje sekund 🙂

 • Reply Petra / Popetotrora 17 juni, 2014 at 19:50

  Så magiskt vackert!!
  Och här uppe från ett mulet Stockholm med 13 graders värme kan jag bara säga: ta inte de dagarna för givet! Njut!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.