odling

Stängt för säsongen

växthus lampor

 

Precis innan snön föll förra veckan hann jag med att avsluta sommarsäsongen i växthuset. Våra 14 tomatplantor som producerat över 1000 tomater till oss denna säsong klipptes ner och drogs upp ur sina bäddar. Symboliskt nog åt vi också upp de allra sista tomaterna igår. De sista chiliplantorna tog jag in så att de sista frukterna kan mogna innan plantorna de hamnar på komposten. Jag sådde också ett par rader med sallad så att jag förhoppningsvis kan få lite färska gröna blad i vinter.

vaxthus-host-1

Filtarna på pinnsoffan är nyfluffade så att de ska vara sköna för katterna att ligga på. De gillar att ligga där och lapa vintersol i skydd av väder och vind.

vaxthus-host-sol

Dags att ta tag i en ny vecka med allt vad det innebär.

//Sofia ♥

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fredrikapåvinden 7 november, 2016 at 12:36

  Vilken fantastiskt vacker plats! Så härligt vaxthus!

 • Reply Tina 7 november, 2016 at 21:53

  Vilken dröm att bo som du gör!

  Gröna fingrar skulle jag gärna ha, då skulle jag bums skaffa mig ett växthus!

  Där måste det vara helt underbart att tanka kraft & energi!

  Trevlig kväll// Tina

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 9 november, 2016 at 09:35

   Jag hade inga gröna fingrar alls för 7 år sedan. Alla kan. Det är inte så svårt.
   Jag älskar att vara i växthuset, det är en underbar plats att hämta energi på.
   Hoppas att du får en fin dag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.