djur & natur

Strosande i vinterlandet

 

Först kom vargavintern. Och sedan kom spanskvärmen, som de sa på vädernyheterna. Och det gjorde den med besked, och började glupskt äta av all den vackra vita snön som gnistrat ikapp med solen de senaste veckorna. Jag är väldigt glad för den vita vinter vi fick och det vackra ljuset den förde med sig. Varje soluppgång och varje solnedgång var otroligt vacker och de var så många att jag till slut näatan började att ta dem för givet. Idag när jag vaknade upp och bara såg en grå dimma tror jag nästan att allt bara var en dröm. Kan de gråbruna siluetterna som nu framträder i dimman utanför ens vara samma vyer? Ja, tydligen. Vilken tur att jag hann att gå några promenader med kameran innan allt bara blev ett minne blott.

 

vinterland-1

 

vinterkatt

En av mina vapendragare följde troget med mig hela rundan, en katts sällskap är allt jag behöver för att vara riktigt nöjd.

vinter-vykort

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sandra 27 januari, 2016 at 10:12

  Helt magiska bilder! Tänk att vi får chansen att uppleva så varierande landskap och årstider. Blir så lycklig över att tänka på det.

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 28 januari, 2016 at 14:56

   Tack snälla Sandra! Ja, det är verkligen magi och det känns som att vandra runt i ett vykort … eller flera vykort för åt vilket håll jag än tittade så var det så vackert att jag fick bubbel i hjärtat. 🙂
   Kram på dig!

 • Reply Frida 2 februari, 2016 at 21:22

  Härliga vinterbilder! Kram

 • Reply Året 2016 - en sammanfattning - Hildas 30 december, 2016 at 06:49

  […] upp några mål och visioner inför året och slutligen föll snön och vi fick uppleva riktigt vackert vinterväder om än bara för några […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.