Livet

Tack för tålamodet!

smultron hjärta

 

Nu är den fantastiska semestern till ända och jag är tillbaka på jobbet. Det är första gången sedan jag blev egenföretagare som jag haft riktig semester. Jag har kopplat bort mig (ganska mycket i alla fall) och vilat och gjort massor av roliga utflykter, träffat många vänner, fikat, fikat och så har vi fikat lite mer. Nu är det vardag med jobb och mindre fika som gäller. Tack för att ni varit tålmodiga med mitt icke så frekventa bloggande och ändå besökt mig. Nu är jag tillbaka i vardagen igen – något piggare än innan semestern, uppkopplad mot internet och kommer såklart att blogga oftare. Hoppas att ni alla haft en underbar sommar!

Nu kör vi hårt! 🙂

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Hemma på ekbacken 6 augusti, 2012 at 05:35

  Vad skönt det låter att du fått din ledighet. Och möjligheten att få fika så mycket 😉
  Själv är jag inte tillbaka helt än utan ska njuta 1 vecka till.
  Kram Linda

 • Reply Life's Silverlining and I 6 augusti, 2012 at 06:00

  Låter som en välförtjänt semester! Så bra att du tog dig det! Kram Nilla

 • Reply Hanna 6 augusti, 2012 at 06:05

  så gullig bild.
  Kram
  HAnna

 • Reply C 6 augusti, 2012 at 07:30

  Välkommen tillbaka till jobbet! 🙂

 • Reply Vitsippan 6 augusti, 2012 at 07:30

  Hej Sofia !

  Välkommen tillbaka, fast jag tycker det verkar som om Du varit här hela sommaren.Jag har också tagit "semester" lite mera från bloggläsning/skrivandet.Som pensionär tror folk man alltid har semester.På sätt och vis har jag ju det.Är min egen chef.

  jag måste hela tiden hålla på med något,växterna på balkongen är mitt jobb och mata hemlösa katter.

  Kram Mi

 • Reply EMs Bloppis 6 augusti, 2012 at 07:33

  Skogshallon! Det ska jag leta efter idag!
  Getingar har invaderat växthuset där mina vanliga hallon bor, så där vågar jag inte gå in. En geting då och då har jag inget emot, men att slåss med ett helt gäng…nej tack. Men det grämer mig, för större hallon än i år har vi aldrig haft.
  Skönt att du fått en härlig vila och är igång inför hösten.
  kram elsamarianne

 • Reply Vit dröm 6 augusti, 2012 at 07:41

  Skönt med en välbehövlig semester! Härlig bild!
  Ha en fin första dag på jobbet!
  Kram Anna

 • Reply Pysselbolaget 6 augusti, 2012 at 08:16

  Bra jobbat! Även egenföretagare behöver semester. Vi har också tagit paus med känner oss laddad inför både pyssel och jobb igen!

 • Reply Kia 6 augusti, 2012 at 09:53

  Välkommen tillbaka från semestern! Jag kom hem igår från Finland. 2,5 vecka på vift så nu har man lite att uppdatera sig med. 🙂

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

 • Reply ann 6 augusti, 2012 at 11:29

  Når en person som har eget foretag holder semester, så er det VELUNDT….mange tror det er en dans på roser at ha sit eget, hvilket det bestemt ikke er. Sidste år holdt vi for første gang i 7 år semester…og det lever vi højt på et år endnu.
  Dejligt du har haft en dejlig semester. Ha det godt 😀

 • Reply No34 6 augusti, 2012 at 11:44

  Ja man måste få ladda sina batterier…:) Skönt att du hunnit med att göra lite utflykter mm. Själv har jag 2 veckors semester kvar att njuta av!! Önskar dig en ny skön vecka, kram Kate

 • Reply Johanna Stålros 6 augusti, 2012 at 13:07

  Vad kul för oss att bli inspirerad av dina fina inlägg igen;) Kram

 • Reply Jennica... 6 augusti, 2012 at 17:59

  Välkommen tillbaka igen! 🙂
  Ja, nu börjar vardagen. Jag börjar också jobba i morgon och det känns lite konstigt faktiskt.

  Och jaa du….tänk om det var till det huset jag skulle flytta!! Men, sån tur har jag inte….men som sagt, drömma får man ju! 😉

  Kram Jennica

 • Reply fianathome 6 augusti, 2012 at 18:09

  Välförtjänt. Kan ana att du tagit ett och kanske annat semesterfoto 😛
  Egentligen så kvittar ju vädret när man får lov att lata sig – viktigaste är inte vad man gör utan hur man har det!
  Kramis
  Fia

 • Reply Skapa och Inred i Fred 6 augusti, 2012 at 21:07

  Vilken färgprakt det kommer att bli, mot hösten nu!

 • Reply Anonym 7 augusti, 2012 at 06:24

  Gott att du haft semester och ändå förgyllt våra dagar med några inlägg under tiden. Men härligt att ha dig tillbaka och ser fram emot ditt dagliga bloggande 😉

  Kraam Sofia <3

 • Reply Nina 7 augusti, 2012 at 11:40

  Låter som att du haft en härlig semester! Det måste man unna sig! Men så klart kul att du är tillbaka=)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.