inspiration

Tack och skål!

Stort tack för alla era fina kommentarer igår när jag undrade vilka ni var. Jag blir alldeles rörd och det är helt fantastiskt roligt att läsa om er och vad ni gör. Det blir liksom lite mer verkligt och jag förstår att det faktiskt är riktiga människor som läser min blogg och inte bara siffror i statistiken. Stort tack till er alla! Jag vill gärna bjuda er på en härlig frukostsnaps men det blir ju svårt att göra såhär digitalt. Senare idag kommer det att komma en annan present – jag har fått flera förfrågningar om det, så några kommer nog att gilla det.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marias Hörna - Njut av livet ♥ 9 november, 2011 at 06:52

  Tack för snapsen denna morgon. Önskar dig en fin dag. Kram Maria

 • Reply Fru W 9 november, 2011 at 07:00

  Ser supersmaskigt ut, kram på dig../Sofia

 • Reply Lotta 9 november, 2011 at 07:11

  Vilken aptitretande bild samt vilket jätte vackert fat! Ha en bra dag!

 • Reply Vardaxlyx 9 november, 2011 at 07:56

  Hej! Vilken underbar blogg du har! Jag undrar om jag skulle kunna får göra ett blogg inlägg om din blogg? Jag tycker man ska sprida braiga bloggar till sina läsare.
  Hoppas det är OK för dig?
  Jag önskar dig en kanon trevlig onsdag.
  Vardaxlyx

 • Reply dagdrömmar i vitt 9 november, 2011 at 09:06

  Hejvejs vännen , frissan nettan här, hihi.
  Missade ditt inlägg i går då jag var på resande fot. MEn jag är lika nyfiken som du på vem alla är. Även om jag är så vimmsig i kolan att jag har svårt att hålla isär er alla. Men jag är frisör, älskar det. Har kafferep hela dagarna.Pratar pratar och pratar som jag älskar, kan bara inte vara tyst, hihi.
  Sedan har jag en underbar familj. Två söta tjejer 16 och 18 år. De delar för tillfället en lägenhet. Det är nyttigt att klara sig själv, hihi.
  De delar på veckan, Michis som tränar mycket bor måndag till fredag och storasyster Becca tar över fredag till måndag.
  Så nu när alla körningar till skola och träning är över kan jag få tillbaka mitt liv… Har aldrig hunnit till stan en vardag förut. Bara jobb och mat och taxi. Så nu måste jag lära mig att ta hand om min egentid. Lyxproblem, men ack så svårt, hihi.
  Bor i ett hus vi själva byggt 1994, och bygger än. Det är i ständig förvandling. MEn vill flytta till ett gammalt hus på landet vid en sjö när tjejerna flyttar ut. Nej oj vad långt det blev, hihi, som sagt kan jag hålla på och hålla på.
  Ha nu en skön dag!!
  Kramkram<3 nettan

 • Reply Vit dröm 9 november, 2011 at 09:45

  Slurp! Den var god 😉
  Kul att få ett hum om vilka som kikar in, du vet ju att jag gör det nu å då 😉
  Ha en fin dag söta du!
  Kram Anna

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.