mitt liv som egenföretagare

Tacksam över att känna glädje till jobbet

 

Jag älskar verkligen mitt jobb. Den känslan blev extra tydlig nu när jag varit borta i en ynka vecka, jag längtade tillbaka hem och efter att få börja jobba igen. Den känslan och glädjen inför mitt arbete vill jag bibehålla hela mitt yrkesverksamma liv – oavsett vad jag kommer att jobba med i framtiden. Den där glädjen inför jobbet måste få vara ledstjärnan och att varje morgon känna att det känns roligt gå upp och börja jobba. Jag är mycket tacksam över den känslan.

I fem år har jag nu ritat uggleillustrationer till Ugglans familjekalender. Det är verkligen roligt. Och med bara ett par dagar kvar till det nya året packar jag kalendrar för glatta livet och jag får så otroligt mycket glada kommentarer av de som haft de hängande på sina köksväggar och fyllt dem med sina aktiviteter, under åren. Det är verkligen ett tacksamt jobb jag har och det känns som en ynnest att få göra andra människor glada.

Det finns fortfarande kalendrar kvar för er som har familj och behöver få koll på alla aktiviteter och händelser under året. Ugglans familjekalender 2016 består av 12 månadsblad och har 6 kolumner att fylla i med familjens aktiviteter. Den innehåller veckor, namnsdagar, flaggdagar och alla röda dagar. Den är producerad i Sverige och är självklart tryckt på ett miljömärkt Svanenmärkt papper som är lätt att skriva på.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kristina 30 december, 2015 at 07:13

  Vi har haft din kalender här hemma i tre år nu och barnen älskar den och är alltid lika nyfikna varje månadsskifte när det är dags att byta blad. Underbart att höra att du njuter så av ditt jobb, det skiner igenom på resultatet. 🙂
  Gott nytt år önskar familjen Kristina Bergström

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 31 december, 2015 at 06:21

   Vad glad jag blir. Hoppas att ni får fylla 2016 års kalender med många spännande aktiviteter. 🙂
   Gott nytt år och kram!

 • Reply Sofia 30 december, 2015 at 16:57

  Jag har tänkt köpa din kalender flera år men så har jag glömt. Extra glad att jag kom mig för att skicka in en beställning på kalendern idag. Ser fram mot ett år med ugglorna.

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 31 december, 2015 at 06:23

   Så himla roligt. Tack! Jag tror att jag hann få med din beställning med Posten igår. Annars går den på måndag.
   Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.