Livet

Tankar om tiden

Idag är det onsdag och vi är redan halvvägs igenom arbetsveckan. Jag minns när jag var liten och hur ofta jag hörde vuxna säga att tiden bara flyger iväg och att de inte förstod hur fort tiden egentligen gick. Jag förstod aldrig vad de snackade om – jag hade ju hur mycket tid som helst. Jag tyckte mest att det var löjligt och tänkte att sådär ska jag minsann aldrig säga när jag blir stor.

Nu är man där. Jisses, vad fort tiden går! Jag förstår verkligen inte hur det är möjligt att dagar – och veckor med för den delen – bara försvinner sådär som de faktiskt gör. Jag kan ibland sakna den där tiden när man var yngre och bara kunde gå och drälla en hel dag. Då gick tiden inte så snabbt och man hann att njuta mer av dagen.

matsalsbord orkide 2

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Josefin -Happy Days. 12 oktober, 2011 at 06:09

  Så vackewrt det ser ut, fina bilder!

  Visst går tiden för fort, jag skulle behöva dubbla timmarna på dygnet tror jag… 😉

  Kramar!

 • Reply Kia 12 oktober, 2011 at 06:16

  Ja tiden går fort och tydligen fortare ju äldre man bli, enligt min kompis mamma. : ) Gäller att ta vara på den på rätt sätt för den går inte att ta tillbaka eller spara!

  Härliga vantar i förra inlägget. De behövs nu. Jag fick skrapa rutan imorse.

  Kram Kia

 • Reply vala 12 oktober, 2011 at 06:19

  God morgon Sofia.
  Du har helt rätt ,men vänta tills du blir äldre då man känner hur tiden går så fort !!! Jag är 50 plus jag vill hinna med massor med saker under vecka ,det är inte så att jag går o tänker på nästa liv;))men jag vill göra bäst gärningar och kula grejer .med goda gärning man behöver bara en stund tid men saker !! då går tiden fort.
  Hälsningar Farzaneh

 • Reply Nina 12 oktober, 2011 at 06:22

  <3

 • Reply Marias Hörna - Njut av livet ♥ 12 oktober, 2011 at 08:12

  Ja du tiden undrar jag också vart den egentligen tar vägen. Den går fort när man har roligt har jag hört 🙂 Och vilka fudomliga vantar du fått. Det är vant läge snart..eller rent av redan nu. Ha de gott Kramis Maria

 • Reply Helena 12 oktober, 2011 at 08:46

  Sofia, jag håller med dig fullständigt och jag tycker att det bara är måndag och fredag varje vecka.
  Så det gäller verkligen att ta vara på tiden och inte sitta och längta framåt hela tiden.
  Njut av dagen.
  Kram Helena

 • Reply Sofie 12 oktober, 2011 at 09:15

  Hej Sofia och vilken fin blogg! Skall genast läggas till bland mina favoriter. Så vackra bilder!
  Ha det gott,
  Sofie

 • Reply Elin 12 oktober, 2011 at 09:22

  Jag tror tiden går fort just för att vi hela tiden tänker på den,

  OCH för att vi säger "nu är det snart helg igen" trots att det bara är onsdag eller torsdag.

  men visst är det svårt att låta bli!!

 • Reply Fru Vallmo 12 oktober, 2011 at 11:25

  Hej Sofia,
  jag har precis sagt samma sak när jag var liten. Kunde absolut inte förstår hur "de vuxna" tänkte.
  Men nu… säger jag det tyvärr också.
  😉
  Kram

 • Reply Gela 12 oktober, 2011 at 14:07

  Hej vad glad jag blir av att hittat hit till denna fina blogg. Lägger genast till den bland mina inredningsbloggar hoppas det är ok, önskar dig en fin kväll/Gela

 • Reply Saras Qvintessentials 12 oktober, 2011 at 14:13

  Jag har en liten teori om det där..
  Ju längre man lever, desto mindre del av ett liv är ju ett år, eller en dag. Är man bara fem år gammal är ju ett år 20% av livet, men när man är 30 år gammal är ett år bara 3,3% av livet som man upplevt dittills, och jag tror att livet upplevs som att det går fortare ju mer man upplevt och upplever.
  Nåja, snurrigt blir det och snabbt går det!

  Jag håller alltså med, haha, tiden går FÖR fort!
  Ha en skön, långsam eftermiddag! 😉

 • Reply hildashem.se 12 oktober, 2011 at 14:18

  Sara: Jag tror absolut på den teorin! 🙂

 • Reply dagdrömmar i vitt 12 oktober, 2011 at 15:56

  Hej vännen så fina bilder du bjuder på:)
  Ja du tiden skenar!!!
  Men vet du vad. Mina tjejer tycker också att tiden skenar. Veckorna springer i väg säger de.
  Men de börjar ju i och för sig bli stora nu.
  Och har mycket i skolan och andra saker med idrott mm.
  Ha det så gott!!
  kramkram <3 nettan

 • Reply Lilla Kullan 12 oktober, 2011 at 16:28

  Väldigt vackra bilder.:-) Stina

 • Reply dagdrömmar i vitt 12 oktober, 2011 at 17:10

  Hihi vad smart du är ,,, en bild på magen vore kanon 😉
  Kramkram <3 nettan

 • Reply Johanna Stålros 12 oktober, 2011 at 21:22

  Håller med dig men ens perspektiv då var ju minst sagt lite annorlunda;) Kram Johanna

 • Reply kattis jonsson 12 oktober, 2011 at 21:25

  Ja den frasen hörde man ju otal ggr :))

  Tiden går nog snabbare nu pga att man har så många mer måsten omkring sig…vi skulle nog ta fram barnet i oss lite mer och lära oss chilla ner 🙂

  Jättefin blogg 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.