mitt liv som egenföretagare

TÄVLING: Familjekalender 2014 *AVSLUTAD*

Det är nu för tredje året i rad som jag tagit fram en familjekalender med mina illustrationer av ugglor. Den har nyligen kommit från tryckeriet och jag tänkte ge bort två stycken till er fina besökare här på bloggen.

Så här gör du:
Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar med varför just du vill vinna kalendern. Sista tävlingsdag är söndag 8 september klockan 23.59. Vinnarna presenteras här på måndag morgon, 9 september.

Ugglans familjekalender 2014 består av 12 månadsblad + framsida, varje månad hittar Ugglan på olika passande saker att göra för just den månaden. Kalendern innehåller månaderna januari-december 2014 och har 6 kolumner att fylla i med familjens aktiviteter. Pappret är obestruket och lätt att skriva på. Den innehåller veckor, namnsdagar, flaggdagar och alla röda dagar. Kalendern är självklart producerad i Sverige. Du kan se fler bilder av den av den i min webbshop.

 

Lycka till!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

277 Comments

 • Reply Vecka - Vecka 3 september, 2013 at 05:38

  Jo, jag vill så gärna vinna! Har nyligen börjat gilla ugglor och skulle behöva en kalender för min familj där jag skulle skriva in familjens aktiviteter. Och framför allt skriva in några motionstillfällen i veckan för mig då det blivit lite för lite sådant på sista tiden.. Håller tummarna! Lotta

  • Reply Jonna Finance 22 maj, 2014 at 07:32

   Behöver du ett snabbt och enkelt lån? Jag är herr Jonna, VD för Jonna finans lån företag, är jag att du ska veta att det här är en utlåning företag som ger ut lån till en ränta på 2% till folk / näringslivsorganisationer som är i behov av pengar. Jag vill att du ska veta att din lånebeloppet kommer att ges till dig. Vi erbjuder alla typer av lån till allvarliga sinnade personer som är i behov av ekonomiskt stöd. För att få låneförfaranden inleddes, skicka oss följande information:-e-post: jonnafinance@outlook.com

  • Reply Marc Fabian 11 oktober, 2014 at 13:44

   BRA DAG,

   Vi är för närvarande utbetalning av lån till företag och privatpersoner, som är i behov av finansiering, och vårt lån system kvalificerar var och en, oberoende av deras kredit poster, och som ett faktum, ditt lån ansökan kommer att granskasmed yttersta vikt. Kontakta oss för en och utan säkerhet lån erbjuda på 2% ränta för alla enskilda eller juridiska personer med eller utan säkerhet, och
   oavsett din kreditvärdighet.

   Våra serviceerbjudanden;
   Lån från? 2.500 USD till? 5,000,000 USD
   Ersättning av 3 månader till 20 år
   CCJ, förfallna skulder, negativ kreditinformation alla accepteras
   Låga räntor från 2% APR
   Omedelbar beslut; maila oss [fabianloanfirm@gmail.com] eller [fabianloanfirm@yahoo.com] ..

 • Reply Festina Lente 3 september, 2013 at 05:51

  Ja jag önskar gärna att jag vann årets kalendern, eftersom den är som gjord för oss; mamma och fem barn. Vi behöver all hjälp vi kan uppbringa att hålla ordning på tider och aktiviteter! 🙂

 • Reply Sara Larsson 3 september, 2013 at 05:58

  DEN HÄR VILL JAG VINNA! Vi är en riktig kaosfamilj som behöver lite struktur och ordning i vardagen. En sådan kalender skulle passa perfekt och hjälpa oss massor, dessutom älskar jag och barnen ugglor. Håller tummarna!!!

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 06:06

  För att jag tycker att det är fint.
  Anita

 • Reply Emma Andersson 3 september, 2013 at 06:08

  Tjohoo!
  Ja varför skulle man inte vilja bli vinnare till denna?! Förutom att den är till en stor hjälp bland vardagens hav av måsten som vi ska lägga på våra axlar, så är den ju fantastisk fin att lägga öga på. Så hoppas!;)

 • Reply Louise 3 september, 2013 at 06:14

  2014 blir året då liten blir stor och börjar på dagis och jag och mannen återgår till våra arbeten igen lite utspridda under året, SÅ en fin familjekalender skulle ju underlätta väldigt när vi testar på det nya livspusslet!!!

 • Reply Laila Johansson 3 september, 2013 at 06:35

  Jag skulle så gärna vilja vinna den så att jag kan ge den till min dotter och mina barnbarn. De har det hektiskt och har många aktiviteter, därför skulle en sådan fin kalender passa alldeles utmärkt!!! De skulle bli så glada! Jag håller tummar och tår.

 • Reply Lotta 3 september, 2013 at 06:41

  För att din kalender skulle göra sig så fint i vårt nyrenoverade kontor! och för att vi ska kunna skriva in allas aktiviteter så vi inte riskerar att glömma något.
  Kram Lotta

 • Reply Maja Blom 3 september, 2013 at 07:00

  Oj, oj, oj! Det var den underbaraste kalender jag sett. Har letat länge efter en fin med 6 kolumner utan resultat, men här är den ju!!! Vi i vår familj behöver verkligen en, vi har tre barn som alla håller på med sportaktiviteter på fritiden så det gäller att hålla ordning på allt 🙂

 • Reply Katarina 3 september, 2013 at 07:03

  Nu går det inte undvika längre, måste ha en familjekalender. För en månad sen blev vi fem i familjen, största pojken började förskoleklass, mellanpojken nytt dagis och gubben tycker att jag ska hålla reda på hans grejer med. Men mitt huvud räcker ju inte till, och ska jag ha en familjekalender så ska det va en riktigt snygg en så nu hoppas vi på en vinst.
  /Katarina
  kasoderman@hotmail.com

 • Reply kavallinskan 3 september, 2013 at 07:03

  Vilken fin tävling! Jag har några olika jobb och barnen många aktiviteter, det skulle passa bra att ha en fin kalender hängandes hemma på väggen att skriva upp allt i..just nu är det så mycket så jag blir glömsk 🙂
  Kram viktoria

 • Reply s p i n d e l t j e j e n 3 september, 2013 at 07:10

  Jag skulle vilja vinna för att det blir första året som vi är en FAMILJ och faktiskt behöver en familjekalender!
  Numera har vi en liten skrutt här hemma och i vår behöver vi fylla i dagistider m.m. Så att både min sambo och jag håller koll på alla arbetstider, dagistider, BVC, mammaträffar och vaccinationer m.m. 😀

 • Reply gullhjärta 3 september, 2013 at 07:34

  Jag vill hemskt gärna vinna en ugglekalender och det är av den enkla anledningens att jag planerar att säga upp min ofrivilliga anställning som logistikchef i vår familj. Med en familjekalender (en superfin sådan dessutom) kommer alla familjemedlemmar kunna ha koll på vad som händer och sker, och jag kanske jag släppa mitt uselt betalda extrajobb. 😉

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 07:34

  Hej.
  Jag skulle vilja vinna din fina familjekalender för att:
  Jag älskar ugglor, dom är ju söta 🙂 .
  Vi är 2 vuxna o 4 barn. Det är massor av skoltider o barnens träningstider o dagis o andra viktiga tider man måste komma ihåg när man är en stor familj.
  Man har ju inte världens bästa minne i en stressig vardag.
  MVH Veronica
  vonkan@tvaran502.se

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 07:40

  Hej!

  Superfin kalender – jag skulle gärna vinna den för att få ordning i familjen på ett snyggt sätt!

  Ha en bra dag!

  /Elin

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 07:42

  Hej.
  Jag skulle vilja vinna din fina familjekalender för att:
  Jag älskar ugglor, dom är ju söta 🙂 .
  Vi är 2 vuxna o 4 barn. Det är massor av skoltider o barnens träningstider o dagis o andra viktiga tider man måste komma ihåg när man är en stor familj.
  Man har ju inte världens bästa minne i en stressig vardag.
  MVH Veronica
  vonkan@tvaran502.se

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 07:43

  Vi ska börja det nya året med att bli tre i vår lilla familj, det vore så fint att få en fin almanacka med en egen rad för vårt lilla pyres aktiviteter under 2014 🙂
  Hälsningar
  Ida T

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 07:47

  Åh, det här är ju en "gladkalender"! Tycker om glad-saker =). Jag tänker att den kan fylla flera funktioner…dels gör den mig glad & dels hjälper den mig att hålla strukturen i mitt vimsiga liv!
  Ha en glad dag!
  Annalena

 • Reply Linda Horn 3 september, 2013 at 07:54

  Åh så fin den var! Dottern älskar ugglor och även jag är förtjust i dom. Jag använder alltid denna typen av kalender så att man kan få plats att skriva upp allt man måste komma ihåg. Dessutom fyller jag 40 år sista tävlingsdagen, så jag tycker det skulle passa utmärkt att vinna! Håller tummarna, hårt, hårt och länkar i min blogg med.

 • Reply Kattis 3 september, 2013 at 07:59

  Önskar mig din kalender så att jag inte glömmer av att gå in en enda dag på din blogg. Jag blir alltid på gott humör av din blogg och får energi.
  Varma Hälsningar Kattis Leander i Landvetter

 • Reply ann 3 september, 2013 at 08:04

  Hej Sofia,
  Jeg kunne så godt tænke mig at vinde en af dine fine kalendere, fordi.. vi ligger i flytterod – flyttet fra Sverige til Danmark – og min kalender er blevet væk i flytterodet!!! Jeg har ledt efter en kalender, som minder om din – en kalender, hvor der er plads til vor alles planer 😀 Det hele er kaos her!!!
  DERFOR!
  HÅBER HÅBER HÅBER 😀
  Krammar

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 08:12

  Den här vill jag kunna ge till mina brorsdöttrar Alice och Edith så de kan hålla ordning på alla sina och familjens aktiviteter. Den är fantastiskt fin och tjejerna skulle älska att ha en sådan!
  /Marie Dahlgren

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 08:15

  Hej! Familjekalendern har i flera år hjälpt oss att organisera upp vardagskaoset som lätt infinner sig med två små… men har aldrig haft en så fin som din ugglekalender!! Vinner jag inte så kommer det ändå att införskaffas en sådan för 2014 :))
  Kram Anna <3

 • Reply Linda Sv 3 september, 2013 at 08:26

  jag fullkomligt älskar ugglor och vi har en stor familj så det går åt några spalter hemma hos oss 😉

  träning, jobb och aktiviteter
  födelsedagar och planerade sevärdigheter
  i ugglor jag är kär
  de dessutom kloka är
  "för din visdom vidare" på djurens språk
  skulle passa kanon i vår drömkåk
  till bvc med den lille
  vidare till förskolan med vår kille
  farmor till sjukan måste fara
  och vi vill med vara
  mycket att hålla ordning på
  familjekalendern vi hoppas få

  håller tummar och tår
  att vi nu lite tur får!

  mvh Linda

 • Reply Åsa 3 september, 2013 at 08:28

  Hej, jag vill vinna för att den är superfin och för att vi ska kunna hålla reda på var alla i familjen ska vara och vad som måste fixas:). Vi är två vuxna och våra härliga barn som är 15,13.10 och 6 år.

  I år går dom alla i olika skolor så det är många olika möten/tider att hålla reda på:).

  kram
  Åsa Peleback

 • Reply Tess på Tilda och Mamma 3 september, 2013 at 08:30

  Önskar mig din fina kalender där jag slipper ha flera kalendrar och allt ryms för hela familjens aktiviteter perfekt till en familj som vi med 4 trollungar i olika åldrar med hockey,fotboll,skidor,dans,simning och skolarbeten. Underbart att ha allt samlat och med dessutom underbara bilder som gör en glad varje dag man kliar sig i huvudet och undrar hur vi ska lyckas jobba och få ihop allt som står på kalendern.
  Kram Theres

 • Reply Lina 3 september, 2013 at 08:36

  Efter år av digital kalender, tjatar nu min sambo om en GEMENSAM riktig papperskalender. MEN jag hittar ingen snygg. Denna vore perfekt, ren tydlig och vackert illustrerad. Och i början av 2014 blir vi en riktig familj så det vore rätt år för en familjekalender.
  Hoppas på tur /Lina (lina(a)settern.se)

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 08:47

  underbar!vem vill inte hålla koll på vardagsrutinerna med så söta ugglor!Jag vinner gärna en…;)
  dojjan74@hotmail.com

 • Reply Kottekott 3 september, 2013 at 08:55

  Jag är totalt rörig när det gäller att hålla koll på alla aktiviteter, tandläkarbesök, föräldramöten osv. Oftast hamnar infon på en papperslapp som sen läggs på nåt ställe för att jag inte ska glömma bort det. Sen glömmer jag bort var jag la den där lappen.

  SÅ, din kalender skulle ju underlätta min vardag grymt, samtidigt som man blir glad varje gång man ser den, med så fina bilder!

  ja, tack, jag vill gärna vinna en!
  / Tess ( tesstesslat@hotmail.com)

 • Reply Borgmästaren 3 september, 2013 at 09:13

  Vårt tredje barn har precis börjat dagis så nu är även minsta olusten sjösatt på väg mot vuxenlivet. Behöver en kalender med sex spalter så att jag och min man dagligen ska påminnas om att tre räcker och att en fjärde blir för mycket ..". De är ju så söta. .. Och tänk en kompis till minstingen. Nog behöver sonen en bror" Så går vårt prat. Nej, vi behöver en kalender fort, innan vi tar oss vatten över huvudet!

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 09:20

  För att den är både tjusig och praktisk och för att jag ger bort till fler behövande!

  //caroline

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 09:57

  Jag skulle vilja vinna den urfina kalendern då den kan hjälpa mig att lära barnen de olika månaderna genom att ugglan hittar på olika passande saker att göra för just den månaden. Perfekt och roligt sätt för 4 åringen som fortfarande tror april kommer före mars, eftersom han fyller i april och lillasyster i mars. Han är ju faktiskt två år äldre! : ) (Bra tänkt men ändock;))

  Vänlig Hälsning Kia

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 10:14

  Hej, jag skulle vilja vinna för att 2014 blir första gången vi är en familj. Väntar mitt första barn och det är så stort 🙂 . Sen är dina alster, vad du än verkar ge dig in på som konstverk. Vackert!
  Hälsningar Caroline Hammarberg

 • Reply Linda 3 september, 2013 at 10:20

  De är så himla fina och jag är övertygad om att den skulle passa perfekt här hemma hos min familj! Vi skulle ta hand om ugglorna och se till att de har mycket aktiviteter att se efter och hjälpa oss att hålla alla tider hela året ut. Hoppas hoppas hoppas de vill flytta in hos oss! 🙂

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 10:41

  Jag vill vinna almanackan för att kunna skapa ett snyggt intryck på kaoset som blir med mina oregelbundna arbetstider och regelbundna träningstider, barnens aktiviteter som bara blir fler och fler, makens rep-tider & jobbrelaterade tider som ska passas.
  Dessutom älskar jag ugglor!

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 10:45

  Jag som skrev kommentaren ovan är Helen starhillo@hotmail.com

 • Reply Vända blad 3 september, 2013 at 11:10

  Den är som klippt & skuren för min pojkvän, ugglefantasten nr 1 🙂 Så om jag skulle vinna får den flytta hem till honom! Så vacker så fin – "the owls are not what they seem…"

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 12:25

  Jag skulle vilja vinna den, bara för att den är så söt <3

  sen är det ju en bonus att det är en kalender så jag kan strukturera upp mina/våra dagar på ett fiffigt sätt <3

  Kraam Sofia
  sofia_amelie@hotmail.com

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 13:27

  Jag skulle vilja vinna för att ge den här till min mamma som snart fyller år, så att hon lätt kan se vad alla ska och planera för alla sex i familjen på ett smidigt sätt. Att den sen är vacker som en tavla är en superbonus. Den hade gjort min fina mamma glad, och det förtjänar hon!

  Kram Sofia
  Sofiabjorup@hotmail.com

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 14:13

  Utan ugglan får vi inte dagarna att gå ihop här hemma, så vi tar gärna även i år hjälp av ugglan för att vardagen ska fungera! Den snygga designen gör ju inte saken sämre;) Mvh Mikaela.

 • Reply Britta 3 september, 2013 at 14:38

  Jag ska vara ärlig!!!!! Jag vill bara ha den, tycker att den är urläcker! Fina ugglor och mjuka mysiga färger dessutom hjälper den ju till att hålla ordning på livet.
  // Britta

 • Reply Queen of Kammebornia 3 september, 2013 at 15:01

  Men hjälp så fin Sofia! Klart att jag önskar mig en sådan! Jag har aldrig sett en så fin! Den skulle både förgylla vårt kök och underlätta förvirringen i en stor familj. Kraaam!

 • Reply Melinda 3 september, 2013 at 15:09

  En kalender är ett måste för att få ihop vardagen, jobb och alla aktiviteter som är. Utan min personliga kalender skulle det vara kaos men övriga familjen behöver också se vad som händer dag för dag därför vore toppenbra att vinna din mysiga kalender. Den är superfin också!! Håller tummarna för tur!
  /Melinda

 • Reply AnnaA 3 september, 2013 at 15:10

  Ja tack, en sån fin kalender skulle vi behöva. 🙂

 • Reply Matilda Karelund 3 september, 2013 at 15:10

  Kör en chansning i år igen 🙂 och hoppas så klart på vinst. Gillar verkligen dina illustrationer och kalendern är perfekt för en kontrollmänniska som mig som håller reda på hela familjens aktiviteter.
  /Matilda

 • Reply Elin [mamma till Theo och änglarna Meja och Svea] 3 september, 2013 at 15:25

  Åh jag bara älskar dina illustrationer av ugglorna och det gör även min syster 🙂 Hon älskar ugglor och just därför skulle jag mer än gärna tävla och skulle jag vinna skulle det bli den perfekta julklappen till henne 😀

 • Reply Malin - Stjärnflocka 3 september, 2013 at 15:57

  Vem klarar sig utan en familjekalender??? Och min motivering är att jag inte står ut med "Carl Larsson" ett år till 🙂 Din är underbar!
  Kram malin

 • Reply Ninni 3 september, 2013 at 16:10

  Varför jag vill vinna:för att den är så fantastiskt fin och pastellig och lekfull och gullig och energigivande underbar så klart:) håller tummarna och hoppas på tur! Annars får jag väl beställa en då. Allt för att förgylla mitt och mina käras liv så mycket som möjligt:) Ha det bra! /Ingrid

 • Reply Helena Milton 3 september, 2013 at 16:30

  Oj, vad många som vill vinna! Jag är ytterligare en, skulle bli fantastiskt glad om jag vann. Dels symboliserar ju ugglor klokskap och så finns det många fina associationer till ugglor, såsom gamla barnprogram med ugglan Helge som ett exempel.

  Varför jag tycker så mycket om just dina ugglor är för att motiven är "rena och enkla". Så tycker jag också att det är bra att varje månads motiv associerar till saker som passar att göra respektive månad. Åh, jag skulle bli så glad om jag hade turen att vinna. Nu håller jag tummarna så knogarna vitnar …

 • Reply fru Tallund 3 september, 2013 at 16:34

  Jag vill vinna för att kalendern är så fin, söt och glad. Med samma ljusa härliga färger som din blogg. Men också för att den är så bra med sex spalter då vi just fick en liten skrutt som trängde ut oss ur de flesta andra familjekalendrar. Med tre stora barn som har både hockey- och cheerleadingträningar och ströjobb och en liten knatte på 8 veckor behöver vi struktur för att hålla reda på allt. 🙂

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 16:56

  Ho ho! Såg på Instagram att du hade denna tävling. Provar lyckan igen då jag gick bet förra gången du lottade ut förra årets kalender. Älskar ugglor i inredningen och har en hel del saker som måste fyllas i för respektive familjemedlem så de ej glöms bort. Så denna kalender skulle passa perfekt här hemma!

  Julia

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 17:25

  Med Ugglans hjälp håller vi koll på vardag och fest,
  en kalender som passar hela familjens "to do" bäst!
  En snygg och praktiskt inredningsdetalj i vårt hem,
  där ryms vardagspusslets bitar för alla fem!

  Ha en fin dag!
  // Kristiina
  krieppola@spray.se

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 17:25

  Först och främst för att den är fin,sedan för att hålla reda på allt,hämtning av barnbarn
  på dagis varje vecka,ja allt som man måste komma i håg.
  evaflood@telia.com
  Gillar delar på FB

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 17:27

  Heej! Jag har precis fått upp ögonen för ugglor och hur söta dom är:) Har inrett nya barnrummet med ugglor och nu väntar vi bara på att prinsen ska kika ut:) Han verkar trivas i magen då han är 3 dagar sen nu! Men när han är här blir det mycket att tänka på och massa tider att passa så en kalender vore toppen bra. Och din är ju helt klart finaste jag kan hitta! Vore kul att vinna denna kalender nu när dagarna går segt när man väntar på att få ¨kläcka¨ 😛

  Kram Cissi

 • Reply Beatrice Bäckstrand 3 september, 2013 at 17:29

  Jag vill vinna kalendern till min bästa vän som är helt tokig i just ugglor! Hennes hem består nästan bara av ugglor och vad passar då bättre än att ge henne denna fantastiska kalender som skulle passa in perfekt i hennes hem? 🙂
  Jag hoppas verkligen på tur nu!

 • Reply eriika 3 september, 2013 at 17:31

  Jaaaag vill vinna 🙂 Har haft ugglans kalender 2 år i rad och varför bryta ett vinnande koncept 😉 den är så fin och förenklar livet så mycket när man ska hålla reda på sej själv och 3 andra i hushållets aktiviteter 🙂

  eriika.o.lindahl@hotmail.com

 • Reply krakel 3 september, 2013 at 17:42

  Den skulle vara roligt att ge till dottern som älskar ugglor och väntar en lite ny familjemedlem i slutet av oktober. Då kan hennes familj planera fint!

 • Reply Elisabeth Öberg 3 september, 2013 at 17:45

  Vi är 5 i familjen som har massor med tider att passa, aktiviteter och födelsedagar som almanackan skulle hjälpa till med att komma ihåg.

  Jag "sprang in i en vägg" för snart tre år sedan, mitt ekorrhjul blev helt enkelt för fullt så det tog "stopp"
  Tur är det, idag har jag lärt mig att priorietra, plnera och organisera.. Städa bort det som inte behövs och njuta av det som är viktigt.

  En almanacka behövs verkligen i vår familj.
  Jag älskar dessutom ugglor och denna är jättefin.
  Den skulle givetvis få hänga framme, så att alla kan se den, och vi inte skulle glömma någonting ♥

  Kram!
  oberg_lisa@hotmail.com

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 18:00

  Den skulle passa så bra ihop med min anslagstavla – piffad med mönster av just ugglor! Där sitter barnens skolscheman och att kunna skriva in all planering i en ugglekalender vore ju kanon. Till och med färgen är rätt!
  Jenny

  kjellin4@gmail.com

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 18:10

  Jag vill gärna vinna denna snygga kalender för familjen! Både praktisk och fin att titta på, den piggar upp i köket!

  Håller tummarna 🙂

  // Johanna
  johannajerne@hotmail.com

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 18:11

  Då försöker jag i år igen…. Antagligen är det sista året som min man och jag har barn i huset, de är "flygfärdiga"… Så sen behövs nog ingen familjekalender….
  Maria K.

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 18:21

  Med en sådan fin kalender så är det kanske inte bara jag som mamma som kan föra anteckningar på vad som händer i våra liv. Det vore ju toppen!

  2carina@spray.se

 • Reply bittan 3 september, 2013 at 18:24

  Älskar ugglor och sådan kalender behöver jag fastän jag inte har några ugglor i mossen.
  bittan4@gmail.com

 • Reply Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... 3 september, 2013 at 18:41

  Fastän vi bara är en liten familj på två personer så behövs det ordning och reda, håller tummarna för att jag vinner !!!!

  KRAM Karoline

 • Reply Maria 3 september, 2013 at 18:41

  Jag älskar dina fina och användarvänliga kalendrar! Vi har årets kalender och den är verkligen fantastisk, skulle vara toppen att vinna en för nästa år. Både jag och barnen bläddrar med spänning fram nästa månad för att få se vad alla roliga ugglor gör!

  / Maria

 • Reply Sussi 3 september, 2013 at 19:08

  Finaste kalendern jag sett! 🙂
  Skulle passa min smått förvirrade hjärna perfekt!

  /FruSussi

  susanne.lindgren@rocketmail.com

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 19:14

  Hade passat vår aktiva familj perfekt o jag har en förkärlek för dessa kloka djur som du så fint fångat! /Anette Öbom

 • Reply Evelina 3 september, 2013 at 19:35

  Åhh en sådana skulle denna snurriga familj verkligen behöva. Här är det alltid fullt ös, medvetslös. Möten, jobb, förskolan, resor med mera. Dessutom smider jag på roliga planer som absolut skulle behövas boka in i en almanacka =)

 • Reply kungen o majkis 3 september, 2013 at 19:44

  Oooooh, en sån fin ugglekalender skulle ju passa oss perfekt! Nu går ju både Kungen o Majkis i skolan. Och Majkis har aktiviteter. Sånt är himla lätt att glömma. Kungen har en massa sjukbesök. Såna får man inte glömma. Därför skulle jag jättegärna vilja kalendern. Och för att den så ljuvlig. Kanske mest på grund av det.

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 19:44

  En härlig kalender med ugglor på,
  skulle vara fantastiskt kul att få.
  Vacker design och genomtänkt och bra,
  en sådan måste väl alla vilja ha.
  Hoppas på att denna fina vinna,
  för någon liknade blir svår att finna!!

  //Maria
  talgoxen11@gmail.com

  • Reply Anonym 3 september, 2013 at 19:47

   Hoppas på att denna fina vinna,
   för någon liknande blir svår att finna!!

   Så skulle det ju vara:-).

  • Reply Anonym 21 juli, 2014 at 06:33

   Kia Slim är här för att informera allmänheten, som är i behov av lån för att starta företag, hushåll ändamål, lösa kundförluster eller betala av din skuld, bygga ett hus eller för andra utvecklingsprojekt som är strategiskt. Vi ger ut lån till låg ränta på 2%. Om du behöver lån för någon av dessa angivna ändamål eller för något annat ändamål vänligen kontakta vår e-post nu: johnpaulsonfinance@gmail.com

 • Reply Helena, Craft and Creativity 3 september, 2013 at 20:17

  Tänk om jag kunde vinna! Vi har ju vant oss vid dina fina uggle-kalendrar här hemma så det är klart vi behöver en för 2014 också! 😉 Kram!

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 20:26

  Jag vill gärna anmäla mitt intresse för att vinna kalendern. Har funderat över vad jag ska ge min svärmor i födelsedagspresent när hon fyller år nu i september. Hon älskar ugglor och jag tänkte att det kanske skulle kunna bli nåt på det temat… och så dyker detta tillfälle upp. Hon passar sina barnbarn ganska ofta och behöver alldeles säkert en almanacka så hon kan hålla reda på alla deras fritidsintressen och när och var saker och ting händer. En ugglekalender skulle passa henne fint! :-)Vilken överraskning det hade varit!

  Anna i gbg…
  sannatider@hotmail.com

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 20:45

  Jag är helt tokig i dina ugglor för dom gör mig glad =) Eller ugglor över lag och med ett nytt jobb på g till hösten behöver jag strukturera upp mina dagar så allt inte slutar i ett kaos. Även mina (s)katter Elsa & Matilda får en varsin kolumn såklart =) I de resterande kolumnerna för jag in min träning, kost och vikt som kräver extra planering för att lyckas gå ner de överflödiga 35 kilon jag bär. Heja mig!

 • Reply Anonym 3 september, 2013 at 21:21

  Min son fyller 1 år på söndag! Den ursöta kalendern skulle jag vilja ge honom i present:) Då skulle jag hänga den på väggen i hans rum o varje dag skriva det bästa el något viktigt som hänt honom. Som en liten minnesdagbok av hans första år! Mvh Emelie. emiegojman@hotmail.com

 • Reply HannasHörna 3 september, 2013 at 21:22

  Hej hej!

  Vilket erbjudande. Det måste man ju bara nappa på:)

  Vår familj skulle såklart bli lyckliga om vi fick en av dina fina kalendrar. Så slipper jag skriva upp allt på post it och handen:)

  Kram på dig!

 • Reply Monica Fagerberg 3 september, 2013 at 21:36

  Hej, tycker det vore väldigt roligt att vinna din fina kalender, jag tänker ge den till min dotter som är vuxen nu och har sin egen lilla familj. Min dotter är en så fin mamma och jag skulle gärna vilja överraska henne och göra henne glad. Extra kul är att hennes dotter Malva gått under smeknamnet lilla ugglan sedan hon föddes…..

 • Reply Carina 3 september, 2013 at 21:45

  Jag är med 🙂
  En Uggle-kalender vore toppen att vinna, både för att den är söt men också för att den behövs med tanke på alla aktiviteter etc…i familjen <3
  Kram Carina/Hjo
  kattarsel@live.se

 • Reply Pernilla W 3 september, 2013 at 21:49

  Åhhhh…denna kalender är ju så fin ♥ , Den får gärna pryda vårt hem nästa år så att vi kan hålla reda på alla aktiviteter, möten och utflykter etc.
  (nillwa@hotmail.com)

 • Reply Sofie Altuntas 3 september, 2013 at 23:41

  Jag är gärna med. Skulle vara perfekt för mig som student. Nu kan jag hàlla reda pà alla seminarier och tentor jag har framför mig 🙂

  Delar tävlingen pà min FBlogg
  https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/512696918807202

  MVH Sofie
  sofie.altuntas@gmail.com

 • Reply Studio Livskraft 4 september, 2013 at 04:36

  Vilken fin kalender 😀
  Har i många år använt kalendrar med olika kolumner för familjens alla aktiviteter, i år får det gärna bli en med coola ugglor.

 • Reply Evelina Emilia Karlsson 4 september, 2013 at 05:02

  Jag bara älskar alla dina underbara ugglor.

 • Reply Anonym 4 september, 2013 at 05:41

  Med 10 barnbarn o i november blir dom 11 är det mångas födelsedagar o barnvakts tider att minnas därför behöver här en ordentlig kalender vinnas mvh Evonne

 • Reply Anonym 4 september, 2013 at 06:30

  Framförallt behöver min man en kalender så han har koll på barnens och sin frus aktiviteter 😉
  Ett + är att kalendern är sååå fin!

 • Reply Popprinsessan 4 september, 2013 at 06:56

  Vill jättegärna vinna en ugglekalender eftersom jag känner mig ostrukturerad för tillfället. Har inte riktigt kommit i fas efter sommaren och är rädd att missa något varje dag.. Och att sedan kunna titta på dina fina ugglor varje dag skulle vara en bonus!
  Nu håller jag tummarna!

 • Reply Anonym 4 september, 2013 at 09:12

  Jag vill gärna vinna denna dundersöta ugglekalender då den första januari 2014 blir första dagen på jobbet efter mammaledigheten så behöver jag definitivt hjälp att hålla ordning på allt nytt i vardagen… Ja du vet väl att man brukar säga amningshjärna? Det är precis vad som drabbat mig! Så hur denna grötiga hjärnan ska komma ihåg allt är ett mysterium! /varma hälsningar Nina Bruhn

 • Reply Anonym 4 september, 2013 at 13:31

  Jag har följt din blogg några år, underbara härliga bilder! Kalender på väggen är ett måste för att mitt vardagsliv ska fungera, så jag skulle bli jätteglad om jag vann.

  Kram nettan.klar@gmail.com
  anette carlsson

 • Reply agata 4 september, 2013 at 13:32

  Snart åker vi och hämtar ett lillasyskon till vår adopterade sjuåring. Så nästa år kommer vi verkligen behöva en familjekalender, för att hålla ordning på allas dagar och sysslor!

 • Reply Anonym 4 september, 2013 at 16:16

  Är en gammal beundrare av den underbara Ugglans familjekalender. Följer/gillar barntavlor.se sedan länge!
  Att kolla kalendern på väggen är en av mina vardagsrutiner – att den hänger på sin plats är viktigt!
  Men det är inte vilken kalender som helst som platsar … 😉 Sofia Brolins familjekalender hör däremot till de som gör det! 🙂
  Så nu håller jag tummar och tår för att Ugglan ska hålla ordning på mitt 2014!
  **************************************
  För den kräsne, organiserade individen
  välj Ugglans familjekalender, Sweden!
  **************************************
  Delat tävlingen på Facebook.
  Länk till delningen:
  https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12

  //Elisabet Andersson
  in_cava_vita@hotmail.com

 • Reply Anonym 4 september, 2013 at 19:12

  Hej hej! Idag frågade min son 4 år om vi ska ha den fina ugglakalendern nästa år också, snälla mamma kan vi väll ? Jag ska kolla om den finns lovade jag, och då köper vi den.

  Så självklart skulle vi bli glada om vi vann en istället:)
  Varma hälsningar
  Linda
  Lindae1@spray.se

 • Reply Anonym 4 september, 2013 at 19:31

  Hej! Har följt din blogg, många fina och intressanta inlägg har fått mig att vilja läsa mer. Tack för inspiration. Vår familj skulle uppskatta en ugglekalender i vårt kök.

  mvh Karin
  broderitanten@gmail.com

 • Reply Anonym 4 september, 2013 at 20:19

  Ja jag hänger på direkt. Vi har hitills i år inte lyckats fixa någon gemensam familje-almanacka och det innebär och leder till missförstånd och brister i kommunikationen. Nästa år kommer att gå galant om vår vägg i köket pryds av en uggle-almanacka! Vi hoppas på tur och ett fungerande vardagsliv.
  Jag störtgillar din blogg!
  HÄlsningar Anna-Carin Frykman

 • Reply Nina 4 september, 2013 at 20:34

  Jag vill också vara med och tävla.
  Med ett minne som en dement guldfisk behöver jag en söt kalender att hålla reda på vad alla i familjen gör och ska göra.

  / Nina

 • Reply Systrarna Virrpannor 4 september, 2013 at 20:40

  Älskar ugglor och dina kalendrar är ju så fina!
  Tänk att få ha en sådan uppsatt i köket, så hela familjen kommer ihåg allt som ska kommas ihåg!
  För nu börjar det bli en del att komma ihåg, både för mig och sambon men sen är det ju en del som händer med grabben oxå 🙂

  Kram Mia

 • Reply Marre m.m. 5 september, 2013 at 10:45

  Detta är min vardags räddning och om jag hade svårt att komma ihåg saker innan så blev det ännu mer sedan barn nr. 2 kom i juni. ☺
  Jag ÄLSKAR denna kalender, illustrationerna och allt med den. Den utgör ett alldeles eget litet konstverk på väggen där den hänger och hoppas att vinna en och redan nu skriva in små planer för 2014.
  Dessutom fyller jag 30 år den 8:e så det skulle bli en fantastisk överraskning/present! ☺

  Ha en underbar dag! ☺

 • Reply LoNiPe 5 september, 2013 at 11:20

  Att hålla reda på familjens alla aktiviteter i en sån fin och rolig almanacka är ju rena drömmen. Då hade vardagen gått som en dans.

 • Reply Maggi 5 september, 2013 at 16:53

  Har köpt en Ugglekalender de senaste 2 åren nu och är så himla nöjd!! Självklart vill jag hänga upp en ny fin nästa år som hjälper oss med ordningen här hemma 🙂
  /Maggi

 • Reply Anne R 5 september, 2013 at 18:05

  Å vilken fin kalender! Den hade passat perfekt på vår kalendervägg, och så hade den inte behövt åka så långt heller! Bara en liten bit norrut längs E20 😉

 • Reply lisette b 5 september, 2013 at 18:39

  jag är gärna med och tävlar om denna fina kalendern.
  har egentligen ingen annan motivering än att den är så otroligt fin och hade verkligen passat fint hos oss. =)

  håller tummarna för vinst av denna söta kalender

  lis1etavlar@gmail.com

 • Reply Ananas 5 september, 2013 at 20:25

  Så fantastiskt fin! Skulle passa fantastiskt i mitt kollektiv, det kan nog vara så att vi är uggletokiga här hemma.

 • Reply Anonym 6 september, 2013 at 05:39

  I början av årsskiftet händer det mycket i vår familj! Sonen börjar på förskolan, jag börjar jobba efter 15 månaders föräldraledighet och sambon är föräldraledig en dag i veckan. Vad vore då bättre än att hålla redan på alla tider och allt annat i denna fina fina kalender! Hoppas så på vinst 🙂

  Kram Malin (Richard_malin@hotmail.com)

 • Reply Kristina 6 september, 2013 at 05:41

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna en kalender, för att kalendern är toppen bra upplagd, älskar ugglor och med stor familj + tillökning så är det mycket att hålla reda på.

  Och när ekonomin inte heller är på topp för att kunna köpa en så hade det varit helt fantastiskt att få vinna en bra kalender där jag kan ha ordning och reda på allt som händer.

  Håller tummarna!

 • Reply Lina Eckerström 6 september, 2013 at 05:45

  Åh ja varför vill jag vinna ? Med en 4:de familjemedlem på väg kommer kalendern bli viktigare än nånsin.. många tider att hålla reda på.
  Din kalender är ju så fantastiskt fin och upplagd på ett riktigt bra sätt att det lätt att hålla reda på allas aktiviteter samtidigt.
  En uggleälskande familj borde ju givetvis ha en Familjekalender fylld av fina ugglor 🙂

  Ha en fin dag 🙂
  linaeckerstrom@hotmail.se

 • Reply Caroline 6 september, 2013 at 05:45

  Jag älskar ugglor ! Min man vill inte köpa någon kalender men jag vill absolut ha en! Går inte mot hans vilja då han sagt nej till köp, men om jag får den är det ju en annan sak 😉

 • Reply Therése 6 september, 2013 at 05:47

  Den är kanonfin och skulle passa perfekt till vår familj på 2 vuxna och 4 barn! 🙂

 • Reply Linda Andersson 6 september, 2013 at 05:51

  Älskar ugglans familjekalendern och då det är dagisstart och jobbstart för hela familjen i september behövs en rejäl, fin och ordentlig kalender!

 • Reply Anna-Karin Larsson 6 september, 2013 at 05:53

  Har tur i kärlek, men aldrig i spel… Skulle vara kul att få vinna denna fina hjälpreda så att jag & mina <3 har full koll på läget!

 • Reply Anonym 6 september, 2013 at 06:06

  Åh vad jag vill vinna denna fina!! Jag är mitt uppe i en jobbig skilsmässa, skall lämna mitt fina hus för en lägenhet, bara träffa mina underbara barn varannan vecka 🙁
  Eftersom jag har 4 barn med massor!!! av aktiviteter (något varje dag blir det, fotboll, innebandy, simskolor osv) jag själv studerar på högskola och mitt upp i detta föröka leva ett drägligt (men fattigt) liv.
  I vanliga fall har jag minne guldfisk men nu är det bara kaos i hela huvudet och senast igår missade jag sonens fotbollsmatch… 🙁
  Behöver verkligen en fin, uppgiggande almenacka som gör en glad!! 🙂

  Camilla D

 • Reply Malin 6 september, 2013 at 06:13

  Klok som en uggla och vis av planering;
  en familjealmanacka vore ju en toppeninvestering!

  /Malin

 • Reply Camilla 6 september, 2013 at 06:16

  Jag skulle vilja vinna en kalender dels för att jag älskar ugglor (dottern har tom en uggletapet i sitt rum!), och för att jag aldrig hittar en fin kalender som kan hänga framme. Nu när dottern börjat dagis igen och även fått en lillebror i sommar, så är det många tider och saker att komma i håg.
  Hoppas på tur!

 • Reply Jessi 6 september, 2013 at 06:27

  Skulle verkligen behövas!! många tider som ska passas. jobbtider för 2 jobb, dagis med 2 olika tider o så plast för alla roliga familjesaker också =)

 • Reply Hanna 6 september, 2013 at 06:31

  Nu när sonen börjar bli stor och ett litet syskon kommer i slutet av December så blir det helt plötsligt mer aktiviteter och tider att hålla koll på. Ingen kalender för nästa år har heller fallit mig i smaken, så det här skulle ju sitta perfekt!

 • Reply Anonym 6 september, 2013 at 06:37

  Herlig kalender som jeg gjerne skulle hatt på mitt landkjøkken. Her er det alltid stor aktivitet, definitivt husets viktigste rom for tre ungdommer og to voksne. Alle er aktive på dag- og kveldstid og en oversikt over aktivitetene er helt avgjørende for å få flyt i dagliglivet.
  Utrolig koselig hjemmeside forresten, som jeg ofte er innom for litt inspirasjon og dagdrømmerier 😉
  Mvh Margrethe, Norge

 • Reply Mona 6 september, 2013 at 06:46

  Kanonfin kalender som skulle passa oss jättebra nu då vi utökat familjen med ett 4:e litet hjärtegryn <3

 • Reply Anonym 6 september, 2013 at 07:06

  åå vilken fin, en sån vill jag gärna vinna. toppen snygg och väldigt användbar till våran familj 🙂
  mvh Linda
  lsz__99@hotmail.com

 • Reply Gunhild 6 september, 2013 at 07:13

  Jag vill vinna den för att den e ju hur fin som helst =) + att man skulle bli lite mer strukturerad ifall men får sig en kalender till hela familjen, där man kan skriva upp alla tider till barnens förskola och möte osv.
  Nu håller jag tummarna!
  // Gunhild

 • Reply Madelene Rudolfsson 6 september, 2013 at 07:17

  Vill mer än gärna vinna! För de första är den hur fin o gullig som helst o man blir glad av att bara se den. Som 3barnsmamma med mycket aktiviteter hade denna vatt perfekt att inte glömma något 🙂
  / Madde med ett småkaotiskt småbarnsliv

 • Reply Petra Göransson 6 september, 2013 at 09:02

  Vill vinna den för att med sex barn hemma och allt som är kring dom som måst kommas ihåg. Tänkte att med alla söta ugglorna du gör så stressar man ner i vardagen ;-).

 • Reply Maria Hörner 6 september, 2013 at 10:11

  Denna underbara kalender skulle min 1,5 åring och jag älska 🙂 I år har vi haft en från ICA, varje kväll när jag ger min dotter välling sitter vi i en fåtölj framför kalendern och hon pekar och tittar på alla "tråkiga" bilder. Hon skulle ju skina upp som en sol om hon fick se alla fina ugglor och illustrationer 🙂 Dessutom har hon börjat på dagis och alla aktiviteter och kom ihåg får inte riktigt plats i vår ICA kalender.

 • Reply Sofia Åberg 6 september, 2013 at 14:41

  För det första: Den är ju så fin! Ugglor är verkligen en favorit här hemma, och den skulle bli en härlig färgklick i vårt annars rätt vita kök. Med ett förskolebarn och två föräldrar som jobbar olika tider nästan varje dag så vore det toppen med den här fina kalendern för att organisera oss =)

 • Reply Frida 6 september, 2013 at 16:43

  Vi har flera av dina illustrationer i barnens rum men en almanacka skulle vara pricken över i:et! Hoppas hoppas

 • Reply Anonym 6 september, 2013 at 19:53

  Vill skicka denna fina kalender till min dotter som bor i Singapore…
  Så fin….
  Vet att hon skulle älska den….
  Mitt barnbarn fyller två år i oktober…
  Skulle vara en jättefin present från mormor i Sverige….
  Med vänlig hälsning
  Elisabeth

 • Reply Belinda 6 september, 2013 at 20:29

  Hej!
  Jag vill såklart också vinna denna underbara kalender! Inte främst för att jag är i absolut behov av en kalender (för det är ju alla familjer) Utanför för att jag vill ha en fin kalender, en jättefin kalender vill jag ha 🙂

 • Reply Sanna 6 september, 2013 at 23:26

  Åh, jag skulle verkligen vilja vinna! Först och främst för att din kalender både är smidig och så bra för familjen. Men framförallt för att den är en sådan otrolig snygg inredningsdetalj i köket med de fina klara färgerna.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 • Reply Heidi Larsson 7 september, 2013 at 19:29

  Jag är så galet kär i ugglor!! Och det de symboliserar – lärande och vishet. Sen att dina ugglor är så gudomligt söta – det gör inte saken sämre! Please – give me one! =)

  Håller tummarna!

  heidilarsson@hotmail.com

 • Reply Anonym 7 september, 2013 at 23:09

  Jag vill vinna kalendern då jag älskar ugglor! 🙂 Samt att mitt minne inte är som en elefants så lite hjälp på traven hade varit en björntjänst!

  Mvh Anna Karlsson
  smilet_89@hotmail.com

 • Reply Cissi - Lyckornas Hem o Trädgård 8 september, 2013 at 05:58

  Har haft ensamma mammans familjekalender i flera år, gillar konceptet, men hade blivit så glad för att skriva i ugglekalendern istället – då hade det verkligen förenat nytta med nöje!
  Och en bonus är ju att den är "närproducerad"…:-D

 • Reply Anonym 8 september, 2013 at 06:05

  Denna fina kalender skulle verkligen pigga upp i köket 🙂

  /Monica
  skatan6@live.se

 • Reply Pia 8 september, 2013 at 06:16

  Den här vill jag vinna för att den är så fin! En kalender behövs i en familj på fyra, där alla har olika aktiviteter. Och extra kul med ugglekalendern som är fin. Och att du bor i mina barndomstrakter!

 • Reply Anonym 8 september, 2013 at 06:16

  Har hört att det är dags att beställa ifrån jultidningarna och vi har alltid samma varje år dvs ensamma mamman men nästa år hade varit trevligt att ha en med ugglor istället. Och den har ju sex kolumner för vi är 6 stycken i familjen 🙂 Hoppas på tur!
  Soliga hösthälsningar ifrån
  Ann-Loise (classic_945@hotmail.com)

 • Reply Anonym 8 september, 2013 at 06:49

  Älskar ugglor och behöver hålla ordning på alla!
  Passar perfekt i vårt kök
  Sofia_jawerth@hotmail.com

 • Reply loysan 8 september, 2013 at 07:21

  oj den skitläckra kalendern skulle jag verkligen vilja vinna för att hålla koll på familjens olika grejer, speciellt när vi allihop verkar lida av spridda minnesförluster, hoppas, hoppas, hoppas på tur

 • Reply loysan 8 september, 2013 at 07:21

  oj den skitläckra kalendern skulle jag verkligen vilja vinna för att hålla koll på familjens olika grejer, speciellt när vi allihop verkar lida av spridda minnesförluster, hoppas, hoppas, hoppas på tur

 • Reply Anonym 8 september, 2013 at 07:23

  Hej Sofia!

  Härliga ugglor och härliga barn som varje dag på ett eller annat vis kommenterar kalendern. oftast bestämmer dem vem som är vad på bilden. Jag är ugglan, jag är solen, jag är trädet, jag är det hjärtformade bladet! Rolig, finurlig och lärorik! Vi vill ha den nästa år också!

  Hälsningar Maria med familj

 • Reply Anonym 8 september, 2013 at 07:31

  hej.
  vi har uggletema i vissa rum i vårt hus, och den skulle passa bra hos oss.
  en familjekalender är också något som vi skulle behöva eftersom vi har 5barn med alla olika hobbies och tider. en ugglekalender skulle göra det lite lättare för mamma att hålla reda på alla tider och dagar 🙂

  Hälsningar Hanna med familj.

 • Reply Anonym 8 september, 2013 at 08:24

  Hej. Så fin söt kalender skulle jag gärna ha och ge till min dotter som älskar Ugglor.
  Så bra med flera kolumner, så kan hon lätt ha överblick över sina aktiviteter, skolan och åxå ge sina syskon och föräldrar varsin kolumn om hon vill och skriva in när systern kommer till henne och när hennes mamma, jag :-D, vill att hon ska komma och hälsa på.
  Mvh Mamzen Carina Friden

 • Reply begoña Prado 8 september, 2013 at 08:27

  Me gustaría mucho tener algo tan precioso hecho por usted,adoro su estilo y amo los búhos!

 • Reply Mamman i stan 8 september, 2013 at 08:39

  Oj här har jag ju svaret på mina organisationproblem!
  Nää,har ju alltid önskat mig en ugglekalender, den är ju så söt!

  Men varför behöver jag en? Jo, vi är bara två i familjen, men har aktiviteter för sex – sju stycken och olika färgpennor i min vanliga kalender funkar "så där"…

  Nu håller jag och sonen alla tummar vi har för att få lite ordning och reda på vår vardag!!

  Kram Mia ~Mamman i Stan~

 • Reply Mamman i stan 8 september, 2013 at 08:39

  Oj här har jag ju svaret på mina organisationproblem!
  Nää,har ju alltid önskat mig en ugglekalender, den är ju så söt!

  Men varför behöver jag en? Jo, vi är bara två i familjen, men har aktiviteter för sex – sju stycken och olika färgpennor i min vanliga kalender funkar "så där"…

  Nu håller jag och sonen alla tummar vi har för att få lite ordning och reda på vår vardag!!

  Kram Mia ~Mamman i Stan~

 • Reply Anonym 8 september, 2013 at 14:32

  Jag vill vinna för att den är sååå fin! Dessutom är vi sex i familjen och det är minsann inte alla almanackor som har sex kolumner, jag letar varje år!
  Hälsningar Lotta, lottanc@me.com

 • Reply Camilla 8 september, 2013 at 17:44

  Snart är vi fyra i familjen och det börjar vara mycket att hålla reda på. Misstänker dessutom att jag kommer ha "amningshjärna" under 2014, så en sådan här fin kalender som hjälper mig hålla reda på träningar, besök hos bvc och liknande vore toppen!

 • Reply M 8 september, 2013 at 17:48

  Jag vill gärna vinna den fina kalendern. Vi älskar ugglor här hemma och denna skulle passa in perfekt!

  Mvh Maria

 • Reply Ötjejen 8 september, 2013 at 17:50

  Åh, jag vill jättegärna vinna denna fantastiska kalender! Hade den 2012 och ångrar ihjäl mig att jag inte införskaffade den i år!
  Den är praktisk, söt och barnen tycker det är så spännande varje gång det blir ny månad för se vad ugglan gör! 🙂
  Dessutom fyller jag år imorgon (9/9), så det hade blivit en perfekt födelsedagspresent till mig själv!

  Hoppas nu på massor av tur!

  MVH
  Sandra Skoog
  sandra77skoog@gmail.com

 • Reply Sara - Ensamstående mamma 8 september, 2013 at 17:53

  Mer förvirrad mamma får man nog leta, virrhöna är vad jag borde heta. Jag har haft Ugglans kalender nu detta år, och oj vad min planering lättare går! Den hjälper mig att hålla reda på allt, så att jag kan sitta ner i lugn och ro och ta det kallt. Jag tar gärna hjälp av Ugglan igen nästa år, så att lugnet i min vardag består.

  Mail: sara_kramer@live.com

 • Reply Dessie Borgström 8 september, 2013 at 18:01

  Jag vill så gärna vinna eftersom detta är snyggaste kalendern ever! :))

  Mail: dessie_2000@hotmail.com

 • Reply Anonym 8 september, 2013 at 18:07

  Hoppas på vinnartur! Skulle vara toppen för mig & mina tre knoddar.. 5, 7 & 8 år.. så Älskar vi alla ugglor också! Hoppas 🙂
  Mail: anna.kihlstrom@telia.com

 • Reply Anonym 8 september, 2013 at 18:15

  Jag skulle vilja vinna den fina almanackan för att ge den till min syster och hennes failj. De har nyligen gjort vid i sitt kök och ugglorna hade verkligen blivit pricken över i:et i stället för deras "gamla vanliga" fullklottrade almanackan.
  Med vänlig hälsning Marlen
  marlen.o@telia.com

 • Reply liselotte 8 september, 2013 at 18:30

  Är gärna med och tävlar. Vill vinna dels för det är så fina bilder, älskar ugglor, men att det är så bra med alla kolumner. Finns en till varje familje medlem, där man kan skriva upp vad var och en har att göra på dagarna, mina arbetstider, som är skiftande, så kan alla kolla och veta. Hoppas, Liselotte.
  liselotte.202andersson@telia.com

 • Reply Peter V 8 september, 2013 at 18:39

  Jag ska vara pappaledig i 10 månader med start 1 december. Sambon har allt i sin telefon men jag vill ha en kalender! Det blir enklare att överblicka då! Här finns plats att få in sambons oregelbundna tider, bvc-besök, storas simtider och lillas dans! Därför hoppas jag på en praktisk och snygg kalender att pryda köksväggen med så jag får lite ordning på vad som kommer bli en lite kaosartad (men underbar) tillvaro!

 • Reply Christina Kaakinen 8 september, 2013 at 18:41

  Jag är gärna med och tävlar!
  Börjar kännas rätt akut nu att ha en ny kalender inför året 2014 då allt fler event och mässor måste bokas in nu .Planerna går framåt med mitt företagande sajten "unga föräldrar" och många samarbetspartner ska också planeras in .Hoppas på turen nu .

 • Reply Peter V 8 september, 2013 at 18:41

  Min mejl är förresten Peter_Verdin@Hotmail.com spg att många andra lämnat sin!

 • Reply Alltochliteannat 8 september, 2013 at 18:57

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna underbart fina familjekalender! Sedan vi blev fyra i familjen har vi svårt att överleva utan en familjekalender. Det är alldeles för svårt att hålla alla olika aktiviteter och BVC-besök i huvudet så jag hoppas på tur att vinna ugglans familjekalender!

 • Reply Maria 8 september, 2013 at 19:16

  Som mamma till ett funktionshindrat barn som har enormt många tider till läkare är det väldigt svårt att hålla koll på allt, när det gäller möten kring han så som Lss, fk, sjukhuset mm.
  En almanacka tappas lätt bort eller rivs sönder av sonen och då hade det varit bra att ha en riktigt fin kalender som man kan hänga upp på väggen där sonen inte kommer åt.

 • Reply Annica 8 september, 2013 at 19:23

  Bara för att den är så fin!! Och för att jag behöver den förstås 🙂
  //Annica

 • Reply Anonym 8 september, 2013 at 20:03

  Hur kaotisk veckorna än ser ut i en vanlig småbarnsfamilj, blir jag alldeles varm i hjärtat och kan inte annat än le när jag ser de underbara ugglorna i almanackan. De utstrålar ett härligt lugn jag ibland behöver påminnas om 🙂 /Helena

 • Reply Pernilla R 8 september, 2013 at 20:56

  Nej, det går inte längre… jag som alltid haft allt i huvudet har insett min begränsning. Nu med tre barn både i skola och dagis, fotbollsträningar, matcher, simskola, gubbens jobbresor och besök av svärmor… Jag behöver en familjealmanacka! Även om minnet sviker vill jag se mig som lite klok ändå, och dina underbara ugglor hjälper oss med det i vardagskaoset!

 • Reply Ulrika Lassing 8 september, 2013 at 20:57

  Innan vår underbar son föddes fanns allt i minnet,
  matlister, födelsedagar,aktiviteter, och affärssinne.
  Med honom blev allt i vårt liv en enda underbar oreda,
  nu börja arbete/dagis, och vi behöver oss förbereda.
  Ordning, reda och planering med Ugglans kalender,
  så får vi tid med flera mysiga familjeweekender.

 • Reply Wihlborgskan 11 september, 2013 at 14:46

  Hittar inte min kommentar..? 🙁
  Försöker igen!

  Vill gärna var med, ugglans familjekalender har prytt vårt kök i två år nu, klarar inte vardagen utan den 😉
  Har t o m lyckats få maken, som inte ens använder penna på sitt kontor *IT-världen*, att skriva in viktiga saker där och inte bara i sin elektroniska kalender 🙂

  Håller tummarna för tur!

  Annars hoppas jag det finns kalendrar kvar att köpa i december!

 • Reply Anonym 28 november, 2013 at 10:11

  Välkommen till INTERACTIVE LÅN FIRM – ett unikt fynd lån tjänst för alla!

  Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapital lån för att förbättra din verksamhet? har du fått avslag av banker och andra finansiella organ? Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott.

  Detta är INTERAKTIV LÅNET FIRM. Vi erbjuder lån till dem som är intresserade till ett överkomligt ränta på 3%. Belopp varierar från $ 1,000.00 dollar till maximalt $ 10,000,000.00 dollar. också i alla typer av valuta.

  Våra lån är väl försäkrad som maximal säkerhet är vår prioritet.
  INVESTERARE behövs också.

  Kontakta oss via e-post:
  interactiveloanfirm@gmail.com

  Med vänlig hälsning
  Herr, Mark Powell
  GE DIN VÄRLD en mening.

 • Reply fabian luis 29 november, 2013 at 02:48

  Hej, jag är Mr Jose Dennison, ett privat lån långivare som
  ger livstid möjlighet lån.
  Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapital lån för att förbättra din verksamhet?
  har du fått avslag av
  banker och andra finansiella organ?
  Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning?
  sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånefonder ut till enskilda personer
  i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar
  att betala räkningar, att investera i affärer i en takt på 2% Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett loan.So kontakta oss idag via e-post.:
  j0sedennison01@gmail.com

 • Reply Elisha smith 4 december, 2013 at 20:33

  Har du fått avslag av banker eller finansiella långivare ? Är du i
  skuld ? Behöver du ett snabbt lån för företag?

  Då här är en chans , Mitt företag erbjuder personlig och företag lån till
  individer , är vår ränta fastställd till 2 % ränta per år , i
  som en låntagare kan betala tillbaka i en given tidsperiod. Om intresse finns,
  kontakta oss på elisha_financehouse@admin.in.th
  Här är de Informations krävs:
  Fullständigt namn
  Lånebelopp behövs euro , pund eller dollar :
  Ändamål : ……………..
  Varaktighet Lån : …………….
  Land : …………………….
  Telefon : …………………..

  Genom våra Oprioriterade och säkrade låneprogram , kan vi erbjuda alla typer av finansiering som ett företag kan behöva . Vi utformar vårt Program för att passa dina behov , inte vårt. I de flesta fall kommer du att ta reda på det vi har alternativ
  som inte erbjuds av banker .

  För att ytterligare diskutera din situation , kontakta oss nu för tillämpning
  Elisha Smith
  Ordförande / direktör ( Elisa finansiella hus )
  Privat e – post : elisha_financehouse@admin.in.th
  Elisha Financial House ( ELSFH Elisha Financial House)
  Copyright 2013 ELSFH Elisha Financial House ensamrätt

 • Reply Angelina constances 4 december, 2013 at 20:34

  Hej kära

  Om du är trött på att söka för lån från Mortgage banker och andra
  finansiella institutioner och söker ett lån eller ej godkända
  ständigt av mikrofinansiering scheme.Our lån erbjudande varierar från ett minimum av
  $ 1000,00 och högst $ 100,000,000.00 . Med ränta mellan
  mellan 3 % kredit på leveransen är att meddela att 100 %
  garanti . Vi krediter för att förbättra verksamheten . en kant /
  konkurrenskraftig expansion . Vi är certifierade
  pålitlig , tillförlitlig, effektiv , snabb och dynamisk lånebyråvara resten försäkra att du är på rätt plats för att få ditt lån .
  Din Samarbetet är finansiär för fastigheter och alla typer av finansiering ,
  Vi har ett långsiktigt lån i minst 5-50 år och ger alla intresse och att beräkna och
  utbetalas årligen .
  Vi har följande typer av lån som erbjuds och många fler ;

  Personliga lån ( lån utan säkerhet )
  Business lån ( lån utan säkerhet )
  konsolidering Lån
  Kombination Loan
  Home utveckling

  Du måste fylla i formuläret och returnera till oss om du är
  verkligen jag behöver ett lån .
  Namn :
  belopp :
  Varaktighet :
  Land :
  Kön :
  ålder :

  Vänligen skicka en ifylld blankett till vårt konto via : barclayloan.solution@outlook.com
  Bästa hälsningar .
  Fru Angelina constances
  verkställande direktör
  barclayloan lösning

 • Reply ricardo leo 5 december, 2013 at 02:30

  Hej alla,

  Jag är ett privat lån långivare, tillförlitlig, pålitlig långivare, jag gör lån till företag och privatpersoner vid låga och prisvärda ränta på 3%. Letar du efter ett företag lån, personliga lån, bostadslån, billån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, och riskkapital? Om du vägrades ett lån av en bank av finansinstitut för ett eller flera skäl. Du är på rätt plats för ditt lån Solutions.If intresserade av lånet erbjudandet vänligen kontakta oss via e-post: rllender@hotmail.com

  Invänta dina snabba svar.
  Hälsningar,
  CEO

 • Reply Anonym 13 december, 2013 at 10:48

  Hej,

  Jag är Mr Rashide Abdulahi , ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån . Du behöver snarast ett lån för att rensa dina skulder ? eller om du behöver extra kapital för att förbättra din verksamhet ? Du har avvisats av banker och andra finansiella institutioner ? Behöver du en konsolidering lån eller inteckning ?
  Sök inte mer som jag är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott . Jag lånade pengar till dem som är i behov av ekonomiskt bistånd , som har dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar , att investera i verksamheten i en takt av 2 % . Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och stödmottagare stöd och kommer att vara redo att erbjuda dig ett lån . Så idag i ett e – mail : ( rashideabdulahiloanfirm@hotmail.com )

  Tjänster inkluderar :
  personliga lån
  studielån
  hyr lån
  Business lån
  kommersiella inteckningar
  Home Mortgage
  Bil lån
  Bygg lån
  studielån

  Om du är intresserad av att få ett lån från oss , tveka inte att kontakta oss idag via e-post rashideabdulahiloanfirm@hotmail.com .

  Med vänliga hälsningar ,
  Rashide Abdulahi .

 • Reply Daniel Moore 7 januari, 2014 at 13:27

  Komplimanger av dagen
  är du en affärsman eller kvinna? Behöver du pengar för att starta ett eget företag? Behöver du lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta en trevlig företag? Behöver du pengar för att finansiera ditt projekt? Vi erbjuder garanterade lån tjänster av något belopp och till någon del av världen för (individer, företag, fastighetsmäklare och juridiska personer) på vår fantastiska ränta på 3% för ansökan skicka svar till e-post:. Monalisaeasylending@gmail.com

 • Reply Rodrigo luli 9 januari, 2014 at 02:48

  Behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få ett lån? Har du försökt att få någon form av lån? sedan tillämpa nu? (rodrigoluliloanfirm@yahoo.com) om du vill få en prisvärd lån. Lån erbjuds här på en mycket låg ränta på 3%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  Jag väntar gärna ditt snabba svar,

  Rodrigo Luli

 • Reply jesse jones 10 januari, 2014 at 12:18

  Hi,
  Jag är Mark Jesse ett privat lån långivare och jag är här för att göra dina drömmar om att få ett lån som går i uppfyllelse. Behöver du ett akut lån? Behöver du ett lån för att betala dina skulder? Behöver du ett lån för att förment expandera ditt företag eller starta eget så vi är här för dig med ett lån med låg ränta så låg som 3% och du kan få ett lånebelopp på $ 1.000 till $ 100,000,000.00 och en maximal lån löptid upp till 50 år. Så kontakta oss nu via
  E-postadress: Markjesseloanfirm@yahoo.com

  Mark Jesse

 • Reply john hawkins 17 januari, 2014 at 23:31

  Söker du lån för att finansiera ditt stora eller små företag, vi hjälper dig att få den stora mängden pengar du önskar för din verksamhet, vi erbjuder förstklassigt affärs- och kommersiella lån att småskalig verksamhet uppnå framgång i att få starta upp eller refinansiera sin verksamhet dålig kreditvärdighet accepterade och fattig affärsprestanda är accepted.apply idag via e-post: johnhawkinsfirm@outlook.com

 • Reply Anonym 24 januari, 2014 at 08:57

  NÄR MAN TALAR LÅN/INVESTERINGAR OCH FINANSIELLT PROBLEM ONLINE BÖR DU, LITA PÅ!!!(y) varaktighet!(y) sätt för överföring av medel!!!(y) och mycket mer.
  VET DU ATT DU KAN FÅ DITT LÅN INOM NÅGRA TIMMAR EFTER APPLICERING UTAN ELLER LITE LÅNERÄNTAN!!!(y) kan du slå???(y) för mer information, kontakta vår e-post idag: FINANCEAID lån COMPANY PLC autoreply_financeaid@hotmail.com tillämpa när erbjuder fortfarande sist!

 • Reply Anonym 31 januari, 2014 at 10:08

  Välkommen till 24Hour Lån Tjänst

  Har du försökt att få lån från bankerna utan framgång ? Snabbt behöver pengar för att få ut av skulden ? Behöver pengar för expansion eller etablering av ett eget företag? Få ett lån från en av Storbritanniens ledande företag lån . 24Hour Lån Tjänsten är ett av de största säkrade lån företag i Storbritannien och vår vänliga och erfarna personal har möjlighet att behandla din ansökan snabbt och effektivt. Du får låna över en term 1-25 år och låna något belopp från £ 2000 till £ 50,000,000.00 för något ändamål .

  Olika typer av lån som vi erbjuder är:

  personliga lån
  Kortfristiga lån
  Skuldkonsolidering lån
  Online lån
  snabba lån
  Lån Alla ändamål
  Kredit termer
  Dåliga krediter lån
  Billiga lån
  Negativa krediter lån
  bostadslån
  Bad kredit problem
  Säkrade lån

  Med en låg ränta på 3 % på alla delar av världen . Applikationen finns tillgänglig för sökande som är 18 år och äldre .

  För mer information , vänligen kontakta via e-post : 24hourloanservice@gmail.com
  Hälsningar
  Larry Fox

 • Reply Anonym 1 februari, 2014 at 19:08

  Behöver du ett lån för att starta ett företag? Behöver du ett lån för att betala dina räkningar? Vi erbjuder för närvarande Educational lån, företag lån, bostadslån, Jordbruks lån, personliga lån, billån etc, om du behöver ett lån visar ditt intresse så att vi kan skicka mer information till dig.

  kontakta oss via e-post clamsinloan@gmail.com

 • Reply Maria Scott 4 februari, 2014 at 17:45

  Hej,

  Jag mitt namn är Maria Scott jag bor i Sverige jag ansökt om ett lån på 20.000 kr för några veckor sedan, en bluff som låtsades vara ett lån långivare, de slita mig summan av 2000kr och de sprang ifrån mig och jag var helt ihop i livet lyckligtvis en god vän till min från Texas Mrs Lucy setfros vittnar om hur hon räddades från en Gud sände lån långivare som rädda henne och gav henne lånebeloppet på 100.000 Kr så hon gav den e (peter70003@hotmail.com) jag kontaktade honom också han gjorde en bra sak för mig och min familj och lånade mig lånebeloppet på 100.000 Usd han är verklig och Gud kommer att välsigna honom så bra bör kontakta honom på e-post.

  Kontakta honom på hans e-post: peter70003@hotmail.com

  Stort tack
  Maria Scott

 • Reply Jonna Finance 7 februari, 2014 at 03:50

  Är du i behov ett akut lån? Behöver du någon form av lån för att starta ett företag? Behöver du ett lån för att köpa ett hus eller en bil? Eller behöver du ett lån för att betala dina räkningar eller för att ta hand om dig själv? Om ja maila oss idag på jonnafinance@outlook.com och få ditt lån ..

  E-postadress: jonnafinance@outlook.com
  Hälsningar
  Herr Jonna

 • Reply Anonym 9 februari, 2014 at 21:49

  Tror du på att få ett lån? är du på allvar i behov av en brådskande lån för att starta upp ett eget företag? Är du i skuld? Det här är din chans att uppnått din önskan eftersom vi ger ut personliga lån, företag lån, och företagets lån, och alla typer av lån med 3% ränta för mer information kontakta oss via e-post: kia_credit@blumail.org

 • Reply Webpostbank 10 februari, 2014 at 06:14

  Uppmärksamhet Vänligen!

  Mitt namn är Mr Lambert Harry, chief operating Officer för länkar FINANCIAL INTERNATIONAL. Vi är en legitim regering godkänd kredit företaget. Vi erbjuder lån till individer och organisationer till ränta på 2%, och vi ger ut lån i vilken valuta du valt.

  Intresserad av låntagare bör kontakta oss via e-post: lnk_finance.srv01@live.com att få finansieras

  Obs: Alla e-postmeddelanden och svar ska vidarebefordras till e-post: lnk_finance.srv01@live.com

  Hälsningar
  Mr Lambert Harry

 • Reply sure loan 11 februari, 2014 at 05:34

  om du behöver en legitim lån maila mig nu johnlutherloanfirm1@outlook.com

 • Reply Anonym 28 februari, 2014 at 03:23

  hello mina vänner så att du behöver en snabb och garanterar lån om ja inte slösa mer av din tid, komma tillbaka till ua nu via e-post som johnlutherloanfirm1@outlook.com så att vi kan erbjuda dig en legitim lån
  hälsningar

 • Reply Fred Peterson 6 mars, 2014 at 21:51

  Hej,

  Jag är Mr Fred Peterson ägare Fred Peterson världs lån Jag är en gud som fruktar man som inte lura folk jag erbjuder lån till en ränta på 3 % . om du verkligen behöver ett lån , helt enkelt välja vilken typ av lån du behöver , sedan kommer jag att ge den till dig så fort du vill ha det .

  Vi ger ut Skuld lån, hypotekslån , hem lån , dåliga krediter lån , bil lån , företag lån , privat lån , snabba lån , bil lån , snabblån och lån för svartlistad . Någon typ av lån du vill ha , tveka inte att kontakta mig så snart som möjligt .

  Så om du verkligen är intresserad av att få ett lån , är det från mitt företag och ingen var annars .

  Mejla mig nu och få en snabb lån idag på fredpetersonworldloan@yahoo.com eller min privata e-postadress fred112.peterson@gmail.com eller kontakta mig via min hemsida http://fredpetersonworldl.wix.com/fredpetersonworldloan , kontakta : 2348072074457 . Ring mig om du verkligen behöver detta lån .

  Jag blir glad om du använder idag och få ditt lån för att lösa dina olika problem .

  Vänliga hälsningar ,

  Mr Fred .

 • Reply Anonym 11 mars, 2014 at 01:11

  Hej,
  Letar du efter ett företag lån, personliga lån, bostadslån, billån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital osv … Eller bara vägrar att lån från en bank eller finansinstitut för ett eller flera skäl ? Du är den rätta lösningen för krediten! Vi är en privat långivare, Vi erbjuder lån till företag och individer med en låg och prisvärd ränta på 2%. Så om du är intresserad av ett snabbt och enkelt lån. Kontakta på e-mail: harryfortune@blumail.org
  Hälsningar,
  Harry Fortune
  Snabb och enkel låneerbjudande. Anmäl dig nu

 • Reply Anonym 13 mars, 2014 at 08:32

  Kia Slim är här för att informera allmänheten, som är i behov av lån för att starta företag, hushåll ändamål, lösa kundförluster eller betala av din skuld, bygga ett hus eller för andra utvecklingsprojekt som är strategiskt. Vi ger ut lån till låg ränta på 3%. Om du behöver lån för någon av dessa angivna ändamål eller för något annat ändamål vänligen kontakta vår e-post nu: kia_credit@blumail.org

 • Reply Anonym 13 mars, 2014 at 20:26

  Hej,
  Letar du efter ett företag lån, personliga lån, bostadslån, billån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital osv … Eller bara vägrar att lån från en bank eller finansinstitut för ett eller flera skäl ? Du är den rätta lösningen för krediten! Vi är en privat långivare, Vi erbjuder lån till företag och individer med en låg och prisvärd ränta på 2%. Så om du är intresserad av ett snabbt och enkelt lån. Kontakta på e-mail: patocompany@blumail.org
  Hälsningar,
  Harry Fortune
  Snabb och enkel låneerbjudande. Anmäl dig nu

 • Reply rose Badmus 18 mars, 2014 at 08:15

  Hej, jag är fru Becky Ovia, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapital lån för att förbättra din verksamhet? har du fått avslag av banker och andra finansiella organ? Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till personer i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer i en takt av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så kontakta oss idag via e-post på:(beckyovia99@live.co.uk)

 • Reply Annabell Luther 29 mars, 2014 at 03:28

  om du är i skulder oroa dig inte längre komma tillbaka till oss för att få hjälp, erbjuder vi legitima och garanterade lån, komma tillbaka till oss via e-post som johnlutherloanfirm1@outlook.com
  hälsningar

 • Reply Belen Drilon 13 april, 2014 at 00:52

  How my search for a real loan lender was actualized: I am Engr Belen Drilon by name, A born citizen of New Zealand, But due to my business i reside and i live in Canada. I have been here with my family for the past 25 years now for business. Before i really move on with my success story. I will want to first of all let everyone know that i am not joking with my story. Almost six months ago, I was in a critical search for a genuine loan lending company were i can obtain a loan of $120,000.00 Dollars, On this search i was not lucky to contact this reliable and dedicated loan firm that has taken helping those in need of loan there sole responsibility without failing them. During my search i contact four loan lenders online that promised me loan but at the end of it all i was aware they were fraudsters and complete scammers from Nigeria that were reported to the FBI by me when i found out that they out online to rip were they did not sow. But before i could realize this, I have lost over $17,500.00 dollars to them. Anyway i am so happy now as i am smiling now, Because i finally meet with this reliable loan company called Nort Jeje loan Investment who finally granted me my desired loan amount of $120,000.00 for the period of 16 Years. To be honest with all that are in-search of a real and genuine loan company, I was in a very big doubt when i contact them online after reading through there advert were they said they offer loan to the world, Oh !! I will never forget on the 2/1/2014 which was in the afternoon my time when i was suffing through the internet when i came across the advert that was posted by them. I don't really know what take my attention to that advert, Because i vowed to God that i will never contact any loan lender online again, That they are all con artist and rip off. But this day that i read through the advert of this loan firm know as Nort Jeje loan Investment, A spirits inside of me direct me to contact them and when i did, I told them all i have been through online trying to get loan and they personally sympathize with me and said to me that i should be lucky and thank God for directing me to them finally, As they are giving me a 100% assurance that after this loan process has been done, That i will get my loan show up on my banking information's that i sent to them during the period of processing my loan amount. I am so happy and i don't even know what to say about this dynamic loan firm anymore that i came in-contact with that grant me my loan amount without any trace of scam activities. I am so sure that if this advert that i am dropping on this website is seen by the board of directors of this loan firm they will be impressed as i promised to testify of there goodness if they can grant my huge dream loan amount that has taken my business to the next level now. To all you loan seekers out there that need loan to speed up his / her business, settle long period accumulated bills / debts and to be financially stable, i urge you all today and now to stop searching as i and my wife is telling you all in the name of God for those that are Christians like us and to the Muslims, we are telling you all in the name of Allah if i am right, not to fall a victim to those scammers / rip off artist out there online, As be wise to kindly send your loan application to Nort Jeje loan Investment as you are not going to regret doing this at all. The kind of loans they grant to customers are as follows: Personal Loan, Business Start-up or Expansion, Education, Debt Consolidation, Hard Money Loans, etc. Save yourself from the scam loan lenders online and send your loan application to : nortjeje@hotmail.com for your loan amount.

 • Reply Mr Young Pao 14 april, 2014 at 05:25

  Behöver du ett akut lån ? Om ja kontakta oss på (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) för mer information .

  lån erbjuda

 • Reply ricardo leo 14 april, 2014 at 20:28

  Kia Slim är här för att informera allmänheten, som är i behov av lån för att starta företag, hushåll ändamål, lösa kundförluster eller betala av din skuld, bygga ett hus eller för andra utvecklingsprojekt som är strategiskt. Vi ger ut lån till låg ränta på 3%. Om du behöver lån för någon av dessa angivna ändamål eller för något annat ändamål vänligen kontakta vår e-post nu: kia_credit@blumail.org

 • Reply Jonna Finance 29 april, 2014 at 20:57

  Behöver du ett snabbt och enkelt lån? Jag är herr Jonna, VD för Jonna Finance lån företag, skall jag låta dig veta att det är en utlåning företag som ger ut lån till en ränta på 2% till folk / näringslivsorganisationer som är i behov av pengar. Jag vill att du ska veta att din lånebeloppet kommer att ges till dig. Vi erbjuder alla typer av lån till allvarliga sinnade personer som är i behov av ekonomiskt stöd. För att få låneförfaranden inleddes, skicka oss följande information:-e-post: jonnafinance@outlook.com

 • Reply Christina Mills 6 maj, 2014 at 22:14

  Jag är Christina Mills med namn . Jag bor i svenska , jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedragare everywhere.Few månader sedan jag var ekonomiskt ansträngda , och på grund av min desperation jag var lurad av flera online långivare . Jag hade nästan förlorat hoppet till en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Peter Jackson som låna mig ett lån utan säkerhet på $ 85.000 i 2 timmar utan någon stress . Om du är i behov av någon form av lån bara att kontakta honom nu via : peterjacksonloan1@outlook.com Jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av det helvete jag gått igenom i händerna på dessa bedrägliga långivare . Och jag vill inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete att jag gått igenom i händerna på dessa bedrägliga online långivare , kommer jag också vill att du ska hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som också är i behov av ett lån när du har också ge dig lån från Peter Jackson , jag ber att Gud ska ge honom långt liv .
   
  Gud välsigne honom för alltid .

  Chris Mills

  Vittnesbörd om hur jag fick mitt lån

 • Reply manage 15 maj, 2014 at 18:01

  Hej mina damer och herrar, unga och gamla, jag inte du har problem med att pengar kan lösa, du behöver inte oroa dig längre okej, är allt du behöver göra är att kontakta oss via e-post som johnlutherloanfirm1@outlook.com
  så att vi kan hjälpa dig okej …..
  Välkommen som vi älskar dig …
  hälsningar
  Herr Luther

 • Reply philip smith 17 maj, 2014 at 22:18

  Ansök om en snabb och bekväm lån för att betala räkningar och för att starta en ny finansierings dina projekt på en billigast ränta på 3%. Ta kontakt med oss ​​idag via: philiploanfirm03@gmail.com med lånebeloppet behövs som vår lägsta låneerbjudande är 1,000.00 för något val av låne amount.we är certifierade, registrerade och legit.You kan kontakta oss idag om du är intresserad av att få detta lån , kontakta oss för mer information om lånet processen, process som lånevillkoren och hur lånet kommer att överföras till dig. Jag behöver din omedelbara svar om du är intresserad.
  e-post via: philiploanfirm03@gmail.com
  hemsidan http://philiploanhome.gnbo.com.ng

 • Reply Jonna Finance 22 maj, 2014 at 07:34

  Behöver du ett snabbt och enkelt lån? Jag är herr Jonna, VD för Jonna finans lån företag, är jag att du ska veta att det här är en utlåning företag som ger ut lån till en ränta på 2% till folk / näringslivsorganisationer som är i behov av pengar. Jag vill att du ska veta att din lånebeloppet kommer att ges till dig. Vi erbjuder alla typer av lån till allvarliga sinnade personer som är i behov av ekonomiskt stöd. För att få låneförfaranden inleddes, skicka oss följande information:-e-post: jonnafinance@outlook.com

 • Reply Anonym 28 maj, 2014 at 04:18

  Jag är Marian Gareth från Förenta staten , jag bor i Texas . Jag bor i USA , jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedragare finns överallt . För några månader sedan var jag ekonomiskt ansträngda , och på grund av min desperation jag blev lurad av flera online långivare . Jag hade nästan förlorat hoppet till en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Mr Antonio Marinus som låna mig ett lån utan säkerhet på $ 85.000 i 3 timmarna utan någon stress . Om du är i behov av någon form av lån bara att kontakta honom nu via : antonio10086@mailbox.co.za Jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av det helvete jag gått igenom i händerna på dessa bedrägliga långivare . Och jag vill inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete att jag gått igenom i händerna på dessa bedrägliga online långivare , kommer jag också vill att du ska hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som också är i behov av ett lån när du har också ge dig lån från Mr Antonio Marinus , jag ber att Gud ska ge honom långt liv .

  Gud välsigne honom för alltid .

  Marian Gareth

 • Reply walter lins 31 maj, 2014 at 01:24

  Hej, är du i behov eller du kör ut ur fonder, eller du behöver för att finansiera ditt företag och ta hand om din familj? Vi är här för att hjälpa dig med någon form av lån. Vänligen maila mauricefinance@hotmail.com idag och få ditt lån på 2% ränta.
  E-POST: mauricefinance@hotmail.com
  Hälsningar,
  Sir, Maurice

 • Reply Anonym 10 juni, 2014 at 08:25

  Hej,

     Jag är en certifierad, ansedd, legitim och ackrediterade privata lån långivare. Vi gör ekonomiskt stöd, från en period av minst 1 år med och med en maximal löptid på 30 år. Våra lån utförda tjänster är följande.

  * Fastigheter / hypotekslån
  * Renovering Lån
  * Automobile / Medicin / studielån
  * Skuldkonsolidering lån
  * Business lån / personliga lån.

  Vänligen kontakta oss via e-post för mer information om våra lån tjänster. (argylefoxfinanceltd1@gmail.com). Tack för din tid och beskydd.

  Hälsningar,
  Mr, Ailton Jones.

 • Reply walter lins 11 juni, 2014 at 21:53

  Hej,
  Jag är Mr Maurice, rykte, legitim och ackrediterade pengar långivare certifierade. Vi lånar pengar av människor som behöver ekonomiskt bistånd. Har du en dålig kredit eller om du är i behov av pengar för att betala räkningar? Jag vill använda detta medium för att informera er om att jag hjälpa stödmottagare tillförlitliga som vi kommer att vara glada att kunna erbjuda dig ett lån. Tjänster. E-postadress: mauricefinance@hotmail.com
  inkluderar:

  refinansiera
  Home Loan
  inteckning
  renovering
  studielån
  uppfinnare lån
  billån
  Utlåning Hard pengar
  Skuldkonsolidering
  Line of Credit
  Lån
  Personliga Lån
  internationella utlåning

  Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig i finansiella hardship.Send oss ett e-post och begäran om en låneansökan för att fylla upp. inte
  personnummer krävs och inga kreditkontroller behövs. Finansieras i mindre än 24 timmar. Godkännande 100% garanterad.

  E-postadress: mauricefinance@hotmail.com

  Hälsningar,
  Mr Maurice.

 • Reply john wilson 18 juni, 2014 at 10:10

  Behöver du ett lån??
  Har du letat efter var du kan få ett lån? Har du försökt att få någon form av lån? Om så är fallet sedan komma tillbaka till oss via e-post nu som davidpetersonloanfirm@outlook.com om du vill få en prisvärd lån. Lån erbjuds här på en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  Namn: David Peterson
  E-postadress: davidpetersonloanfirm@outlook.com

 • Reply Anonym 26 juni, 2014 at 08:31

  Var uppmärksam

  Vi är oberoende och ackrediterade långivare och vi gör garanterade finansiella / lån tjänster av valfritt belopp och till någon del av världen att det för privatpersoner eller företag. Våra utestående räntor är placerade på tre (3%) procent per år bifogas. kontakta oss via mail: leolobitohelpfunds@hotmail.com vi reagerar omedelbart med informationen från formuläret nedan.
  LÅN ANSÖKAN
  Fullständigt namn:
  Land:
  Adress:
  Lånebelopp:
  Lån Varaktighet:
  Ditt telefonnummer:
  ålder:
  Vänliga hälsningar
  leolobitohelpfunds@hotmail.com

 • Reply rodrigo luli 26 juni, 2014 at 08:41

  Behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få ett lån? Har du försökt att få någon form av lån? sedan tillämpa nu? (rodrigoluliloanfirm@yahoo.com) om du vill få en prisvärd lån. Lån erbjuds här på en mycket låg ränta på 3%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

 • Reply Christina Mills 29 juni, 2014 at 19:23

  Jag är Christina Mills med namn. Jag bor i svenska, jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedragare everywhere.Few månader sedan jag var ekonomiskt ansträngda, och på grund av min desperation jag var lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet till en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Peter Jackson som låna mig ett lån utan säkerhet o € 85.000 i 2 timmar utan någon stress. Om du är i behov av någon form av lån bara att kontakta honom nu via: peterjacksonloan1@outlook.com Jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av det helvete jag gått igenom i händerna på dessa bedrägliga långivare. Och jag vill inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete att jag gått igenom i händerna på dessa bedrägliga online långivare, kommer jag också vill att du ska hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som också är i behov av ett lån när du har också ge dig lån från Peter Jackson, jag ber att Gud ska ge honom långt liv.

  Gud välsigne honom för alltid.

  Chris Mills

  Vittnesbörd om hur jag fick mitt lån

 • Reply Anonym 5 juli, 2014 at 11:10

  Hej, jag är fru Jennifer John, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett lån akut att betala dina skulder eller om du behöver ett lån för att förbättra din verksamhet? Du har avvisats av banker och andra finansiella institutioner? Behöver du en konsolidering lån eller inteckning? söker mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar ut pengar till personer i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer i en takt av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi ger en tillförlitlig och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: (jenniferjohn536@gmail.com)

 • Reply Anonym 11 juli, 2014 at 00:07

  Hej alla organ,
  Som ett legitimt lån har alltid varit den viktigaste frågan av kunder, som
  har varit en problematisk lån och garantera ekonomiska behov är något som
  kunder är alltid oroande när de söker ett lån från en legitim
  långivaren lån Wilford Granth, kan denna skillnad kreditera industri Vi
  att ge lån, från $ 2.000 till $ 100,000,00000 E-MAIL US VIA
  wilfordgranth@superposta.com
  Våra tjänster omfattar:
  * Investerare Lån
  * Skuldkonsolidering
  * Topplån
  * Business lån
  * Personliga lån
  Internationella lån
  Ingen av dem, och ingen kreditupplysning, 100% garanti allt vad du behöver göra är
  Låt oss veta vad du vill ha, och vi är verkligen din dröm, Eric
  lånet företaget sa "Ja" när bankerna säger nej, vi äntligen finansiera begränsad
  utlåning firma, mellanhänder, små finansiella institutioner, eftersom vi har
  Obegränsad kapital för mer information går att få ett lån från: Please
  omedelbart svar på detta inlägg: wilfordgranth@superposta.com
  PERSONLIGT låneansökan

 • Reply john wilson 14 juli, 2014 at 05:48

  Hallå Detta för att informera allmänheten om att vi för närvarande ger ut lån till låg ränta på 2%. om intresse av att ansöka om ett lån, För mer information kontakta oss via e-post: betterdaysinvestment@gmail.com Mr John Wilson"

 • Reply Jeanette Nilsson 19 juli, 2014 at 11:09

  Hej alla,

  Mitt namn är fru Jeanette Nilsson och jag bor i Sverige och livet är värt att leva just nu för mig och min familj och allt detta är på grund av en kvinna sänd av Gud för att hjälpa mig och min familj, en gång hade jag ett liv fyllt av sorg eftersom min första son behövde en njurtransplantation och alla våra besparingar gick mot hennes mediciner och detta normalt lämnar oss med inga pengar att betala våra räkningar eller ens sätta tillräckligt med mat på vårt bord och vår hyra berodde och inga medel för att betala dessa räkningar och livet kändes så orättvist mot mig och varje kväll min fru kommer att gråta sig till sömns varje natt tills en dag, var jag surfar via Google och jag såg en slående annons om en kvinna som ger ut personliga lån och att erbjudandet är öppet för alla och jag har hört så många saker om internet bedrägerier men på denna punkt i mitt liv, jag var väldigt desperat och beredd att ta några risker, och i slutet av dagen, jag ansökte om detta lån och från ett steg till ett annat, jag fick min lån inom 48 timmar via banköverföring och du vet, det var allt som en dröm och jag heter Patricia WAYNE som är GUD sände långivaren jag hittade och sa, jag har fått mitt lån och han log om att GUD är härligheten och jag var så chockad så jag har aldrig någonsin sett någon med en sådan Gud fruktar och gott hjärta och i dag, jag är den lyckligaste mannen på jorden på grund av Guds nåd, min son njurtransplantation var framgångsrik och i dag är hon frisk och jag och min familj lever mycket bekväm och glad och om du är i min tidigare situation eller är i allvarlig och legitimt behov av ett lån, kan du nå denna GUD sände långivare via (peter70003@hotmail.com)

  Denna långivare verkligen hjälpt mitt liv och min familj, så kontakta honom om du behöver en snabb och legit lån på sin e-post peter70003@hotmail.com

  Stort tack
  Jeanette Nilsson

 • Reply anayor stores 23 juli, 2014 at 02:56

  hej om du behöver ekonomiskt stöd av något slag eller om du behöver ett lån för att betala dina räkningar, köpa en bil eller vidarebefordra din utbildning, behöver du inte oroa dig längre kontakta oss nu via e-post som johnlutherloanfirm1@outlook.com

 • Reply Anonym 31 juli, 2014 at 20:17

  Letar du efter ett lån? Eller var du vägrade ett lån från en bank eller ett finansinstitut för ett eller flera skäl? Du har den rätta platsen för ditt lån lösningar här! Business lån Elina Johnson är begränsade i att ge lån till företag och privatpersoner till en låg ränta och låg ränta på 2%. Vänligen kontakta oss via e-post i dag via elinajohnson11@hotmail.com

  UPPGIFTER OM SÖKANDE:

  1) Fullständigt namn:
  2) Land:
  3) Adress: A
  4) Skick:
  5) Kön:
  6) Status:
  7) yrke:
  8) Telefonnummer:
  9) för närvarande i den position på arbetsplatsen:
  10) Månatlig inkomst:
  11) Lånebelopp behövs:
  12) Lån Varaktighet:
  13) Ändamål:
  14) Religion:
  15) Har du ansökt innan;
  16) Födelsedatum;
  Tack,
  Ms Elina Johnson

 • Reply Mr Partrick Devlin 4 augusti, 2014 at 10:46

  Behöver du en akut ekonomisk hjälp? eller behöver du ett lån? Vi erbjuder alla typer av lån till låg ränta på 3%, för att få ett lån idag maila oss via e-post: partrickdevlin21@gmail.com för mer information

 • Reply Maurice Finance 7 augusti, 2014 at 02:09

  Hej,
  Jag är Maurice en certifierad, ansedd, legitim och ett ackrediterat pengar långivaren. Jag lånar ut pengar till människor i behov av ekonomiskt stöd. Har du en dålig kredit eller om du är i behov av pengar för att betala räkningar? Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga mottagaren hjälp som vi ska vara glada att erbjuda dig ett lån.
  E-postadress: mauricefinance@hotmail.com

 • Reply Anonym 9 augusti, 2014 at 16:52

  Mitt namn är Monica Roland.i är en lycklig man i dag? och jag sa till mig själv att alla långivare som rädda min familj från vårt dåliga situation, kommer jag hänvisa en person som söker ett lån till honom att han gav glädje för mig och min familj, jag var i behov av ett lån på $ 100,000 USD till börja mitt liv hela som jag är en man med fru och 3 barn jag träffade den GUD ​​fruktar muslimska namn David lån långivare som hjälper mig med ett lån på $ 100,000, hon är en gud som fruktar man, om du är i behov av lån och du kommer att betala tillbaka lånet kontakta honom säga till honom att är Monica Roland som hänvisar dig till honom. kontakta David via e-post davidloans21@gmail.com

 • Reply Anonym 11 augusti, 2014 at 02:21

  Är du i behov av akut lån för att betala dina räkningar, företag, ETC
  Vi har möjlighet att ge lån för att driva billigt partier, student,
  företaget och medlemmar av allmänheten om behovet av medel
  uppgörelse
  räkningar, erbjuder vi omfattande lån som du
  kan räkna med. För din låneansökan, vänligen kontakta oss på
  e-post: mrsperryloanfirm@hotmail.com
  Låntagare ska fylla i formuläret nedan

  LÅNTAGARE INFORMATION
  * Fullständigt namn: ……………………….
  * SEX * …………………………….
  * Land …………………………..
  * Staten: …………………………….
  * Tomt: ……………………………..
  * Yrke: ……………………..
  * Telefonnummer: …………………
  * Ålder: ……………………………….
  * Belopp som krävs som lån: ………
  * Lån Varaktighet: ………………..
  * Årsinkomst: …………………
  * Månadsinkomst: ………………..
  * Garanti: ……………………….
  * Betalning: månadsvis eller årsvis

  BÄSTA AVSEENDE,
  MRS PERRY

 • Reply mich willians 12 augusti, 2014 at 06:36

  Hälsningar till dig,

  Att få ett legitimt lån har alltid varit ett stort problem att kunder som har finansiella behov. Frågan om krediter och säkerheter är något som kunderna är alltid orolig när de söker ett lån från en legitim långivare. Men
  PATO SMITH lånefinansiering. har gjort denna skillnad i utlåning industrin.
  PATO SMITH lånefinansiering .. har ackrediterats av långivaren s råd att ge ut lån till lokala och internationella kunder på 3% ränta. Vi har fått förmånen att möta dina finansiella behov. Frågan om kredit bör inte hindra dig från att få det lån som du behöver.

  Våra tjänster omfattar följande: –

  * Investerare Lån
  * Skuldkonsolidering
  * Topplån
  * Business lån
  * Personliga lån
  * Internationella lån

  Ingen social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanti. Allt du behöver göra är att låta oss veta exakt vad du vill och vi kommer säkert att göra din dröm gå i uppfyllelse.
  PATO SMITH lånefinansiering. säger JA när dina bankerna säga nej. Slutligen finansierar vi småskaliga lån fast, mellanhänder, småskaliga finansiella institutioner för att vi har obegränsad kapital. För ytterligare detaljer att gå upphandla ett lån från: Vänligen anmäl ditt deltagande direkt på detta mail: patosmith02@ymail.com.

  Vänliga hälsningar,
  MD PATO SMITH.

 • Reply Csc Adekunle 12 augusti, 2014 at 23:56

  Är du i behov av ett lån med 3% GÄLLER OM JA MED NAMN, BELOPP, LAND OCH TELEFON # TILL VIA: kivaloanservice@yahoo.com

 • Reply Anonym 16 augusti, 2014 at 04:49

  Hej, jag är här för att vittna Gud sände lån långivare som gjorde mig en glad och framgångsrik kvinna i dag var jag i behov av ett lån på 250thounsand för ett hus och att starta ett företag, jag lurade flera gånger tills jag kom över en Gud sände kvinna som svarade och fick mitt lån överförs till mitt Swedbank konto inom 24 timmar. Lämna resten av ditt liv i komfort, kontakta henne i dag och vara glad och du kommer också att vittna, jag är den lyckligaste kvinnan på jorden på grund av Guds nåd, är mitt företag går bra smidigt och min familj lever mycket bekväma och glad och om du är i min tidigare situation eller är i allvarlig och legitimt behov av ett lån, kan du nå denna GUD sände långivare via (cindyrightloanlimited@gmail.com) Stort tack och önskar Anne Rosengren.

 • Reply newton clark 17 augusti, 2014 at 04:11

  Är du i behov av en brådskande lån av något slag? Oroa dig inte mer, eftersom vi är här för att hjälpa dig ur din ekonomiska problem. Vi erbjuder lån till alla som behöver den för en ränta så låg som 2%. Skynda dig nu och stabilisera finansiella världen. kontakta oss på rick_nelly121@outlook.com

 • Reply Anonym 28 augusti, 2014 at 16:48

  Hej alla på denna webbplats,

  Jag är här för att vittna om min Gud sände lån långivare som gjorde mig en glad och framgångsrik kvinna, jag var i behov av ett lån på 4 miljoner kronor till av ett hus och starta ett eget företag, blev jag lurad flera gånger tills jag kom över en Gud sände kvinna som visade mig rätt långivare och jag fick mitt lån överförs till mitt Swedbank-konto inom 3 timmar.

  Lämna resten av ditt liv i komfort, kontakta henne i dag och vara glad och du kommer också att vittna.

  Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden på grund av Guds nåd, är mitt företag går bra smidigt och min familj lever mycket bekväma och glad och om du är i min tidigare situation eller är i allvarlig och legitimt behov av ett lån, kan du nå detta GUD sände långivare via (freddie_willard@hotmail.com)

  Vänligen kontakta Mrs Freddie Willard på hennes e-post freddie_willard@hotmail.com

  Stort tack och önskemål
  Kerste Rosengren

 • Reply Emily Smith 3 september, 2014 at 20:54

  Paul William Loan House
  Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med mycket låga årliga räntor så låga som 2% på ett år till 50 års löptid som helst i världen. Vi erbjuder lån från $ 5000 till 100 miljoner USD.

  Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet. Du förlorar sova på natten orolig hur man får legitim lån långivare? Du biter på naglarna som snabbt? istället detta slå dig, kontakta Paul William Lån House (Lån Services) i dagsläget till specialister som hjälper stoppa dåliga lån kredit historia hitta en lösning som seger är vårt uppdrag.

  De som vill fylla låneansökan formuläret nedan:
  Lån Ansökningsblankett
  låneansökningar
  Ditt fullständiga namn *
  Din e-post *
  Telefonen *
  Din adress *
  Din stad *
  Stat / provins *
  Land *
  Fax *
  Födelsedatum *
  Har du ett konto? *
  Har du ansökt innan? *
  Lånebeloppet krävs *
  Term Loan *
  Syftet med lånet *
  Skicka en skannad kopia av ditt pass: *

  Borgenär: Paul William.
  Långivare Email: paul_williamloans@hotmail.com

  Med vänliga hälsningar,
  Paul William.

 • Reply Joe Campbell 8 september, 2014 at 03:44

  Letar du efter en mycket äkta lån? Den goda nyheten är här! ! ! Vi erbjuder lån på mellan 5 000,00 Kr till 30, 000, 000.00 Kr. med 2% ränta per år. Lån för att utveckla företag Vi är certifierade, pålitliga, tillförlitlig, effektiv, snabb och dynamisk kontakta oss via e-post: centuryfinance11@yahoo.com

 • Reply lapo loan 10 september, 2014 at 04:23

  Hej!
  Jag är Harry jayrad, ett privat lån långivare som ger liv tid tillfälle lån .. Behöver du ett lån för att betala dina räkningar och skulder? Behöver du pengar för att utöka din verksamhet? Har du dålig kredit kort? Har du fått avslag av Credit Union, banker och andra finansiella byråer? Så Oroa dig inte mer, för vi är här för att göra ekonomiskt stöd till ditt lån kris. Vi erbjuder lån till en mycket pålitlig stödmottagare låg ränta på 2%, är vi också certifierade och ackrediterade av regeringen att frågor ut ekonomiskt stöd till dem som är i finansiell kris. Vi är seriösa, äkta och legitimt lån långivare. Vid intresse vänligen kontakta oss vår e-post: lapoloan409@gmail.com or (+447024059526)

 • Reply Anonym 20 september, 2014 at 10:06

  God dag alla på plats, mitt namn är Svensson Lars från Sverige, jag är här för att rekommendera ansträngningar Mrs Freddie Willard, jag var i akut behov av ett lån för att rädda mitt företag och mitt hem, jag fick två veckor på sig att sluta mitt hem och mina smycken verksamheten minskat på grund av det faktum att låg inkomst och ingen hjälp, jag introducerades till flera banker men alla tackade mig, jag frågade mina vänner och släktingar, men ingen av dem kom till min hjälp, såg jag en posta på internet om Mrs Freddie Willard lån företag, i början, jag tyckte det var inte riktigt, jag tog ett steg i tro, i kontakt med kvinnan på hennes e freddie_willard@hotmail.com, de kom tillbaka till mig omedelbart och berättade att de kan hjälpa mig att få ett lån inom 48 timmar, jag skickade ut all information som behövs, och här är jag i dag, en glad och framgångsrik kvinna, jag tackar gud för denna stora och trevliga långivare, så jag är från Göteborg, så att du kan få ditt lån från detta företag, kontakta henne och alla dina finansiella stöd och hjälp mig att lösa.

  Inte dö i tystnad min bror och systrar, gör livet enkelt för dig, ta kontakt med denna långivare och öka din kredit värdering, de erbjuder alla typer av lån du önskar vid 2% ränta.

  Kontakta Freddie Willard på hennes privata e freddie_willard@hotmail.com

  Tack och Gud välsigne dig Freddie Willard
  Svensson Lars

 • Reply Jonna Finance 26 september, 2014 at 08:51

  Behöver du ett snabbt och enkelt lån? Jag är Mr Jonna, VD för Jonna finans lån företag, är jag att du ska veta att det här är ett låneföretag som ger ut lån till en ränta på 2% till folk / företag organisationer som är i behov av pengar. Jag vill att du ska veta att din lånebeloppet kommer att beviljas till dig. Vi erbjuder alla typer av lån till allvarliga sinnade personer som är i behov av ekonomiskt stöd. För att få låneförfaranden inleddes, skicka till oss följande uppgifter: -email: jonnafinance@outlook.com

 • Reply Jonna Finance 26 september, 2014 at 08:58

  Behöver du ett snabbt och enkelt lån? Jag är Mr Jonna, VD för Jonna finans lån företag, är jag att du ska veta att det här är ett låneföretag som ger ut lån till en ränta på 2% till folk / företag organisationer som är i behov av pengar. Jag vill att du ska veta att din lånebeloppet kommer att beviljas till dig. Vi erbjuder alla typer av lån till allvarliga sinnade personer som är i behov av ekonomiskt stöd. För att få låneförfaranden inleddes, skicka till oss följande uppgifter: -email: jonnafinance@outlook.com

 • Reply Ricardo Leo 26 september, 2014 at 09:09

  Kära Sökande,
  Jag är ett privat lån långivare som ger ut lån på en mycket låg ränta på 3%. vi ger ut alla typer av lån som Educational lån, företag lån, bostadslån, Jordbruks lån, personliga lån, billån och andra goda skäl, jag ger också ut lån från intervallet $ 5.000 $ 50,000,000.00 i både dollar, Euro, pund och annan valuta till en ränta på 3%. Varaktighet 1- 30 år beroende på hur mycket du behöver som lån. Om du är intresserad vänligen kontakta oss via e-post: rllender@hotmail.com

 • Reply don john 26 september, 2014 at 23:02

  Hej!
  Det här är don john, ett privat lån långivare behöver ekonomiskt stöd som är öppen för alla som har en ekonomisk möjlighet att informera allmänheten. Vi är under en klart och begripligt sätt och villkor för privatpersoner, företag och företag till en ränta på 3% för att ge kredit. E-post usa idag: (donjohnloan@gmail.com)

 • Reply Anonym 29 september, 2014 at 19:50

  Hej var och en

  Jag är Sir.Jose Rodriquez Sanchez generaldirektör hypoteksbanken Investment Plc en registrerad och certifierad lån långivare, jag ger ut lån till 3% ränta till dem som behöver lån, Vi ger ut både personliga lån och Business lån, vi ger ut personliga lån i intervallet $ 5,000.00 till $ 100,000.00 medan Business lån ges ut från intervallet $ 100,000.00 till $ 100,000,000.00. Intresserad person bör kontakta oss via e-post: joserodriquezsanchez@hotmail.com

 • Reply Anonym 29 september, 2014 at 19:58

  Hej var och en

  Jag är Sir.Jose Rodriquez Sanchez generaldirektör hypoteksbanken Investment Plc en registrerad och certifierad lån långivare, jag ger ut lån till 3% ränta till dem som behöver lån, Vi ger ut både personliga lån och Business lån, vi ger ut personliga lån i intervallet $ 5,000.00 till $ 100,000.00 medan Business lån ges ut från intervallet $ 100,000.00 till $ 100,000,000.00. Intresserad person bör kontakta oss via e-post: joserodriquezsanchez@hotmail.com

 • Reply Fred Peterson 30 september, 2014 at 00:02

  Hej!

  Jag är Mr Fred Peterson, jag ger ut lån till en ränta på 3% och jag ger ut alla typer av lån du någonsin velat.

  Om du behöver ett lån, allt du behöver göra för att hitta en plats var legit lån finns.

  Jag kan producera något belopp av lån du kan tänka på, så vad väntar du på, gäller nu och låt oss få ditt lån igång och bearbetning i dag.

  Om du behöver ett lån idag, ansöka genom följande:

  Företagets e-post: fredpetersonworldloan@yahoo.com

  Personlig e-post: fred112.peterson@gmail.com

  Andra e-postmeddelanden: peterson.54@mail.ru

  Hemsida: http://chukwuoge9.wix.com/fredpetersonworldloan

  Kontakt: +23472074457

  Jag blir glad om du använder idag och få ditt lån för att lösa dina olika problem.

  Vänliga hälsningar,

  Mr Fred.

 • Reply Chloe Morris 2 oktober, 2014 at 21:42

  Hej, jag är Mrs.Chloe, ett privat lån långivare som ger liv tid tillfälle lån. Behöver du ett lån snarast att betala av dina skulder eller du behöver ett lån för att förbättra din verksamhet? Du har avvisats av banker och andra finansiella institutioner? Behöver du en konsolidering lån eller amorteringar? söker mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi ger lån till personer i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer i en takt på 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi tillhandahåller en tillförlitlig och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: chloemorrisloan@gmail.com eller chloemorrisloanfirm@financier.com

 • Reply Anonym 4 oktober, 2014 at 23:39

  Jag är Mr Barry James, en legitim och en ansedd pengar Långivare. Vi lånar ut medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, ger vi lån till människor som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer. Har du letat efter lån? du behöver inte oroa dig, eftersom du är på rätt plats jag erbjuder lån till låg ränta på 2% så om du är i behov av ett lån jag vill att du bara kontakta mig via denna e-postadress: wongafinanceloanfirm@outlook.com
  Obs: Du ska fylla i låneansökan Information och Return så
  att vi kommer att ha mer information om er på detta lån Transfer.
                                      
  LÅNE ANSÖKAN.
                                   
  * Den sökandes namn:
  * Adress:
  * Stad:
  * Staten:
  * Land:
  * Kön:
  * Civilstånd:
  * Yrke:
  * Månatlig Inkomst:
  * Tel:
  * Mobil:
  * Lån Syfte:
  * Lånebelopp behövs:
  * Lån Varaktighet:
  * Har du ansöka innan:

 • Reply Anonym 4 oktober, 2014 at 23:42

  Jag är Mr Frances Lincoln, en legitim och en ansedd pengar Långivare. Vi lånar ut medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, ger vi lån till människor som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer. Har du letat efter lån? du behöver inte oroa dig, eftersom du är på rätt plats jag erbjuder lån till låg ränta på 2% så om du är i behov av ett lån jag vill att du bara kontakta mig via denna e-postadress: linconfinanceloan@outlook.com
  Obs: Du ska fylla i låneansökan Information och Return så
  att vi kommer att ha mer information om er på detta lån Transfer.
  LÅNE ANSÖKAN.
  * Den sökandes namn:
  * Adress:
  * Stad:
  * Staten:
  * Land:
  * Kön:
  * Civilstånd:
  * Yrke:
  * Månatlig Inkomst:
  * Tel:
  * Mobil:
  * Lån Syfte:
  * Lånebelopp behövs:
  * Lån Varaktighet:
  * Har du ansöka innan:

 • Reply Ryan King 5 oktober, 2014 at 17:00

  bra dag,
  Jag är en registrerad privat pengar långivare. Vi ger ut lån för att hjälpa människor, företag som behöver uppdatera sin finansiella ställning över hela världen, med mycket minimal årlig ränta så låga som 3% inom ett år till 30 år återbetalning varaktighet period till någon del av världen. Vi ger ut lån inom intervallet 1.000 dollar till 500 miljoner dollar. Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet. Intresserad person bör kontakta oss via e-post: (ryankingfinancialservices@gmail.com)

  Lån erbjudande.

 • Reply Jonna Finance 14 oktober, 2014 at 11:38

  Behöver du ett snabbt och enkelt lån? Jag är Mr Jonna, VD för Jonna finans lån företag, är jag att du ska veta att det här är ett låneföretag som ger ut lån till en ränta på 2% till folk / företag organisationer som är i behov av pengar. Jag vill att du ska veta att din lånebeloppet kommer att beviljas till dig. Vi erbjuder alla typer av lån till allvarliga sinnade personer som är i behov av ekonomiskt stöd. För att få låneförfaranden inleddes, skicka till oss följande uppgifter: -email: jonnafinance@outlook.com

 • Reply Annabel Jones 16 oktober, 2014 at 21:18

  God dag,
  Behöver du ett lån för att payoff dina räkningar, köpa ett hus eller en bil, för att tillgodose behoven hos dina familjemedlemmar eller att förbli ekonomiskt stark? Om detta är den aktuella situationen då oroa dig inte mer eftersom vi som ett privat lån företag är här för att hjälpa dem som behöver ekonomiskt så komma tillbaka till oss via e-post som davidpetersonloanfirm@outlook.com och vi kommer att vara glada att hjälpa dig. Vi väntar på din brådskande e-post.

  Namn: David Peterson
  E-postadress: davidpetersonloanfirm@outlook.com

 • Reply Anonym 18 oktober, 2014 at 09:53

  Jag kan inte sluta att tacka Gud för det lån på 3,000,000SEK jag fick från fru Freedie Willard lån företag, Mitt namn är Elisabeth Samuelsson, jag är från Gotebog, jag är här för att vittna på lånet jag fick från Freddie Willard lån fast, jag var desperat behov av ett lån för att expandera min verksamhet, jag var aldrig en lycklig kvinna o = tills jag kom i kontakt med hennes företag, var de medel som skickats till mitt bankkonto utan dröjsmål efter att skicka hennes ID-kort och mina bankuppgifter och andra kontroller som är nödvändiga säkerhetsåtgärder , så kontakta henne om du vet att du är från Sverige och du kommer också att vittna, jag är berömma hennes ansträngningar, för att undvika att bli lurad, maila henne och du kommer att vara glad. Hennes e-post är freddie_willard@hotmail.com

  Lämna resten av ditt liv i komfort, kontakta henne i dag och vara glad och du kommer också att vittna.

  Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden på grund av Guds nåd, är mitt företag går bra smidigt och min familj lever mycket bekväma och glad och om du är i min tidigare situation eller är i allvarlig och legitimt behov av ett lån, kan du nå detta GUD sände långivare via (freddie_willard@hotmail.com)

  Vänligen kontakta Mrs Freddie Willard på hennes e-post freddie_willard@hotmail.com

  MVH
  Elisabeth Samuelsson

 • Reply leo scott 20 oktober, 2014 at 05:56

  behöver du ett lån / är du i behov av akut lån för att starta företag i din lön skolavgifter om ja kontakta oss med denna e-post: leoscottprivatefinancecompany@gmail.com

 • Reply Johnson Bill 28 oktober, 2014 at 16:40

  Hej,
  Detta för att informera allmänheten om att Bill Johnson, har en privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och bolag enligt en klart och begripligt sätt och kondition. kontakta oss idag via e-post: (johnsonbill804@gmail.com)

 • Reply Jody Pedro 29 oktober, 2014 at 07:04

  I am Jose Jim, a Legitimate And a Reputable money Lender. We lend funds out to individuals in need of financial assistance, we give loan to people that have a bad credit or in need of money to pay bills, to invest on business.
  Have you been looking for loan? you have not to worry, because you are in the right place i offer loan at low interest rate of 4% so if you are in need of a loan i want you to just contact me via this email Address:(josejimloanfirm@financier.com)

  INFORMATION NEEDED FROM YOU..

  Full Names…………
  Country………….
  State…………..
  Sex………….
  Age………….
  Home address…………..
  Personal Phone number………….
  Home Phone Number…………..
  Monthly Income………….
  Loan Amount Needed………….
  Loan Duration………………

 • Reply Mikael Karlsson 1 november, 2014 at 21:54

  Letar du efter ett företag lån, personliga lån, hem,
  auto lån,
  skuldkonsolidering lån, riskkapital, etc. vid varje
  belopp, eller
  får vägras ett lån från en bank eller ett finansinstitut
  konfiguration
  en eller flera av sina lösningar, och varje kredit reasons.You
  kvantitet! Jag är en privat långivare, lån till företag och privatpersoner
  på en låg och prisvärd ränta på 2 procent. Intresserad? kontakt
  att vi fortsätter att behandla tillgodoräknande inom 48
  timmarna. KONTAKT: Mr_irvincosta@outlook.com
  tillämpningar

  Namn: …………………………….
  Födelsedatum: …………………….
  Kön: ……………………………..
  Civilstånd: ……………………
  Besöksadress: ………………………….
  Plats: …………………………
  Civilstånd: ……………………
  Postal Code: ………………………
  Land: ………………………….
  Telefon: ……………………………
  E-post: ……………………………
  State Syfte med lån: ………….
  Lånebelopp: ………………………
  Längd på lån: ………………….
  Månatliga nettoinkomst: ………………..

  Svara mig så fort som möjligt för att fylla ovanstående information.
  Jag hoppas att höra från dig

  Tack och Gud välsigne,
  Irvin Costa

 • Reply Stefan Gibert 10 november, 2014 at 13:57

  Behöver du ett lån på 2% ränta för att betala dina räkningar, investera, etc, om ja kontakta oss via stefangibertloancompany@gmail.com

  Fyll i informationen nedan

  Fullständigt namn ………….

  Mitt telefonnummer ……..

  Adress ………….

  Ålder ……………

  Ockupation ……….

  Land ………….

  Sylvania ……………

  Lånebelopp behövs …………

  Lånetiden ……………

  civilstånd ……………

  Månadsinkomst ………..

  Vi väntar på ditt snabba svar
  Bästa avseende: Mr. Gibert

 • Reply doro smith 15 november, 2014 at 23:23

  Hello,

  I am Mr. Doro Smith loans Service Lender, we are a legit, registered and guaranteed loan company and we give out loans to individuals, companies, government establishments, churches and business organizations and people of all sorts. Are you in need of a loan for any purpose? Are you in a financial problem? Do you need financial solution? Doro Smith loans Service is the solution to all your financial problems, our loans are easy, cheap, and quick. Contact us today for that loan that you desire, we can arrange any loan to suit your budget at only 3% interest rate. If interested, contact us immediately via email,(dorosmithloanfirm@outlook.com)

 • Reply campbell joe 16 november, 2014 at 00:08

  Hej,

  Behöver du ett lån? Vi erbjuder lån till låg ränta på 2% för alla individer, företag lån, hypotekslån, konsumentkrediter och lån företag, kontakta oss nu med dina uppgifter nedan om du är intresserad ..

  * Personliga lån (Secure och utan säkerhet)
  * Business lån (Secure och utan säkerhet)
  * Kombination Loan
  * Konsolidering Lån och många fler:

  Om du är intresserad att komma tillbaka till oss med mottagandet av detta e-postmeddelande för att låta affären gå vidare, kan vi nås via e-post: am.credito@blumail.org

  Bäst Regard,
  Mr Alex Moore
  am.credito@blumail.org

 • Reply Victoria Sanchez 18 november, 2014 at 21:25

  Hallå
  Jag är Victoria Sanchez av victoria sanchez lån företag, vi är ett registrerat företag, låna ut pengar till människor som behöver akut finansiellt stöd, och de som har nekats kredit från bankerna på grund av låg kredit värderingar, företagslån, utbildning lån, billån , bostadslån, lån företag och mer, eller om du vill betala en skuld eller avgift, eller om du har blivit lurad tidigare av falska pengar långivare? Grattis du är nu på rätt plats, företaget victoria sanchez pålitlig lån, som ger lån med mycket låg ränta på 2%, har vi kommit för att avsluta alla problem. Vi använder detta medium för att informera er om att vi tillhandahåller konfidentiell hjälp och skulle vara villiga att erbjuda lån. Så kontakta oss idag via e-post: victoriasanchezloanfirm@gmail.com eller victoriasanchezloanfirm@hotmail.com
  mycket kärlek
  Mrs Victoria Sanchez

 • Reply jennifer 27 november, 2014 at 09:43

  Hej, jag är fru Emmanuel Ruth, ett privat lån långivare som ger liv tid tillfälle lån. Behöver du ett lån snarast att betala av dina skulder eller om du behöver ett lån för att förbättra din verksamhet? Du har förkastats av banker och andra finansiella institutioner? Behöver du en konsolidering lån eller amorteringar? söker mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar ut pengar till personer i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi ger en tillförlitlig och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: emmanuelruth536@gmail.com

 • Reply Anonym 29 november, 2014 at 05:01

  Vi erbjuder alla typer av lån till de som behöver.
  är du inför någon finansiell stress och behöver hjälp att komma ur det?
  så kontakta oss nu via e-post on:billyrolandloanfirm@outlook.com.

 • Reply Mr jude Shanko 30 november, 2014 at 01:26

  Hej, jag är herr Jude Shanko ett privat lån långivare som ger liv tid tillfälle lån. Behöver du en brådskande lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra din verksamhet? har du fått avslag av banker och andra finansiella organ? Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till privatpersoner och företag i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2% .Jag vill använda detta medium för att informera er alla om att vi gör tillförlitlig och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån så kontakta oss idag via e-post: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com

  Låntagarens INFORMATION

  1) Fullständigt namn: ………
  2) Land: ……………
  3) Adress: ……………
  4) staten: …………………
  5) Kön: ………………………
  6) Civilstånd: …………
  7) Yrke: ………………
  8) Telefonnummer: ………………
  9) För närvarande ställning i stället för arbete: …………
  10) Månadsinkomst: …………………
  11) Lånebelopp behövs: ………
  12) Lån Varaktighet: ……………………
  13) Syftet med Lån: ………………
  14) Religion: …………………………………
  15) Har du ansökt innan ……………
  16) E-postadress:

  Kontakta e-post: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com

  Herr Jude Shanko

 • Reply Herr Patrik Mattsson 2 december, 2014 at 13:26

  God dag alla på plats

  Jag är Mr Patrik Mattsson en affärsman som bor i Norrtälje, jag är här för att vittna om hur jag fick ett lån från Gud sände företaget, är jag var i behov av ett lån för utbyggnad av min verksamhet och för julen, ett lån som värt upp till 800,000SEK, jag vände ned av flera banker, tills jag kom i kontakt med denna långivare som hjälpte mig med lånet inom 3 dagar och här är jag nöjd med min familj, jag kommer att ha den bästa julen någonsin, mitt företag är på gång bra och smidigt, allt tack vare denna Gud sände kvinnan, fru Freddie Willard lån företag, så om du är intresserad av att få någon form av lån, är hon en ansvarig och pålitlig långivare, vänligen alla aktar henne nu på sin e-post: freddie_willard@hotmail.com

  Du kommer att bli nästa att vittna på denna webbplats, är Hennes e-post: freddie_willard@hotmail.com

  Kontakta henne och tacka mig senare

  många tack
  Herr Patrik Mattsson

 • Reply Anonym 7 december, 2014 at 11:16

  Behöver du ett lån? Få ett lån idag tillämpas vid låg hastighet nu lån ges med en hastighet av 2% tillämpas nu detta kan öka ditt företag till en större höjd. Vi erbjuder lån till företag och personliga människor, om du behöver ett lån för att starta upp ett företag eller lån för att betala av räkningar inte att kontakta oss via (24hourstloancompany1@gmail.com) nu och få ett lån från vårt företag … jag gör det bästa lånet tjänster.

 • Reply JACK warmer 7 december, 2014 at 11:18

  God dag till er alla Jag är Mr Jack Varmare, en legitim, Ansedda pengar Lender. Vi ger ut lån till bolaget Business Män och kvinnor som är i affärstransaktion, vi ger ut långsiktiga lån för tre till 30years maximalt med låg ränta på 2%, i detta kan du lika gärna berätta hur mycket du behöver som lån. Lån ges ut i pund euro och $ USD maximalt ger vi är 500.000.000 både i pounds EURO och $ USD och den minsta 5,000 pounds euro och USD $ så om verkligen du är intresserad kontakta oss på (jackwarmerloanlender@gmail.com) för mer Information om hur du får lånet.

 • Reply Yunita Nurudeen 7 december, 2014 at 22:15

  Var försiktig här. Ingen kan hjälpa dig här eller ens föreslå hur du är fri att få ekonomiskt bistånd. Varje svar från långivaren kredit på din fråga, du måste ignorera, eftersom de är bedrägeri bedrägliga riktig … … Jag var ett offer jag slet tusentals dollar … väl tacka Gud för Christian bror som hänvisade mig till en utlåning organisation som bildats av några av Moder Clara, claraloans@financier.com.
  De gör mitt liv värt och ge den mening. När syster gav mig enbart för För ytterligare kontakt, kontaktade jag honom. De godkände ett lån på $ 75,000.00 USD och inom 48 timmar efter mötet enbart för ytterligare att motverka kraven, lån jag deponeras på mitt bankkonto utan säkerhet. Skulle jag ångrar totala liv, eftersom det vid denna tidpunkt var jag precis skild far till mitt barn, och min son (Ridwan) står inför liv och död situationer. Tveka inte att kontakta via e-post: Claraloans@financier.com. För ytterligare frågor. kontakta mig via: Yunitanurudeen@gmail.com

 • Reply Fred Peterson 8 december, 2014 at 05:20

  Lån erbjudande på 3% ränta, gäller nu om intresse finns. Kontakta oss idag på fred112.peterson@gmail.com eller fredpetersonworldloan@yahoo.com.

 • Reply Fred Peterson 8 december, 2014 at 05:21

  Lån erbjudande på 3% ränta, gäller nu om intresse finns. Kontakta oss idag på fred112.peterson@gmail.com eller fredpetersonworldloan@yahoo.com.

 • Reply Rasheeda Muhammad 9 december, 2014 at 11:22

  Jag är Rasheeda Muhammad från Sweden, och jag vill använda detta tillfälle att för-varna alla här för att se upp för alla lån långivare som poserar att vara äkta. De är alla bedrägerier och falska och deras avsikt är att slita dig av dina surt förvärvade pengar. Jag har fallit offer för dessa lån företag men ingen kunde ge mig lånet jag söker tills jag kom över Mrs Amanda Amanda Loan Firm. Hon erbjöd mig ett lån till ett överkomligt ränta på 2% med bara några formaliteter och krav.
  Efter träffade jag företagets villkor, min lånebeloppet på $ 100,000 godkänt och till min stora förvåning var det över till mitt bankkonto på mindre än 24 timmar.
  Du kan kontakta Mrs Amanda genom hennes e amandaloan@qualityservice.com eller amandarichardssonloanfirm@gmail.com och du kan även kontakta mig på min e rasheedamuhammad10@gmail.com
  Jag bara vittna om Mrs Amanda god vilja och den hjälp hon gjort för mig och min familj och jag vill också att du ska vara en mottagare av hennes lån erbjudande. Tack

 • Reply Rasheeda Muhammad 9 december, 2014 at 11:23

  Jag är Rasheeda Muhammad från Sweden, och jag vill använda detta tillfälle att för-varna alla här för att se upp för alla lån långivare som poserar att vara äkta. De är alla bedrägerier och falska och deras avsikt är att slita dig av dina surt förvärvade pengar. Jag har fallit offer för dessa lån företag men ingen kunde ge mig lånet jag söker tills jag kom över Mrs Amanda Amanda Loan Firm. Hon erbjöd mig ett lån till ett överkomligt ränta på 2% med bara några formaliteter och krav.
  Efter träffade jag företagets villkor, min lånebeloppet på $ 100,000 godkänt och till min stora förvåning var det över till mitt bankkonto på mindre än 24 timmar.
  Du kan kontakta Mrs Amanda genom hennes e amandaloan@qualityservice.com eller amandarichardssonloanfirm@gmail.com och du kan även kontakta mig på min e rasheedamuhammad10@gmail.com
  Jag bara vittna om Mrs Amanda god vilja och den hjälp hon gjort för mig och min familj och jag vill också att du ska vara en mottagare av hennes lån erbjudande. Tack

 • Reply John Famous 10 december, 2014 at 13:07

  Behöver du en snabb och enkel lån? Jag är herr Jonna, VD för Jonna Finance Lån Company, är jag att du ska veta att det här är en utlåning företag som ger ut lån till en ränta på 2% till människor / näringslivsorganisationer som är i behov av pengar. Jag vill att du ska veta att din lånebeloppet kommer att beviljas till dig. Vi erbjuder alla typer av lån till allvarliga sinnade personer som är i behov av ekonomiskt stöd. För att få låneförfaranden började, skicka till oss följande uppgifter: -Email: jonnafinance@outlook.com

 • Reply Hasan Malek 17 december, 2014 at 05:03

  Behöver du ett personligt lån från en tillförlitlig lån företag, Instant Godkännande, inga säkerheter, Low rates, sedan Hasan lån företag är rätt ställe, vi erbjuder alla typer av lån till 2%. Om du är intresserad kan du kontakta oss via email på: hasanloancompany@gmail.com
  hälsningar,
  Mr Hasan M

 • Reply Anonym 21 december, 2014 at 12:21

  Hej,

      Jag är låne facilitator och har direkta kopplingar till eventuella investerare rörande direkt lånefinansiering och investeringar possibilities.I kommer att vara glad för att sätta detta paket på plats inom dig och investerarna .Vi finns i Förenade Arab Emirate Dubai. Kontakta mig med denna e-postadress: (argylefoxfinanceltd1@gmail.com)

  Hälsningar,
  Miqayeel Bradley Låg Bin Abdullah.

 • Reply Vasco Financials 23 december, 2014 at 22:18

  VÄLKOMMEN TILL VASCO EKONOMI. Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med mycket minst årliga räntor som låg som 3%, vi är legitima långivare godkänd av federala finansministeriet.
  Behöver du en snabb och prisvärd lån, så kontakta oss idag via e-post: vascofinancials@gmail.com

  Kontakta oss via e-post: vascofinancials@gmail.com

 • Reply Francis Johnson 23 december, 2014 at 23:42

  Hej! Är du i behov av akut lån för att betala dina räkningar, eller att hantera
  vissa finansiella utmaningar? Eller är du ute söker för en väl
  konfidentiell lån erbjudande att få lån? Här kom till din önskan
  önskad dörr steg. Här i Francis Johnson Loan Institute, erbjuder lån till en väl legitimt vuxen av minst
  18 år gammal och ovan, med en minimiränta så låg som 2%,
  Årligen. För att få andra uppgifter information, vänligen sätta oss i kontakt via e-postadress nedan.
  Corporativeloancompany@gmail.com
  Tack.

 • Reply Francis Johnson 23 december, 2014 at 23:48

  Hej! Är du i behov av akut lån för att betala dina räkningar, eller att hantera
  vissa finansiella utmaningar? Eller är du ute söker för en väl
  konfidentiell lån erbjudande att få lån? Här kom till din önskan
  önskad dörr steg. Här i Francis Johnson Loan Institute, erbjuder lån till en väl legitimt vuxen av minst
  18 år gammal och ovan, med en minimiränta så låg som 2%,
  Årligen. För att få andra uppgifter information, vänligen sätta oss i kontakt via e-postadress nedan.
  Corporativeloancompany@gmail.com
  Tack.

 • Reply Vasco Financials 5 januari, 2015 at 06:44

  VÄLKOMMEN TILL VASCO EKONOMI. Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med mycket minst årliga räntor som låg som 3%, vi är legitima långivare godkänd av federala finansministeriet.
  Behöver du en snabb och prisvärd lån, så kontakta oss idag via e-post: vascofinancials@gmail.com

  Bara svara via e-post: vascofinancials@gmail.com

 • Reply Amanda Richardson Loan Firm 11 januari, 2015 at 10:05

  Hej alla, jag är fru Helen, en agent från Amanda Loan Firm.
  Vi ger ut lån till alla som är intresserade av att få ett lån i jul.
  Behöver du ett lån för att starta upp ett företag eller stödja ditt företag, eller om du behöver ett lån för att köpa ett hus eller bil någon någon jordegendom, vill du betala din skuld av något slag och mängd, vi på Amanda Loan Firm är din sista lösning.
  Vårt erbjudande är bara 2% ränta och högst 20 år varaktighet.
  Skriv till oss idag och ansöka om ditt obegränsade lån.
  amandarichardssonloanfirm@gmail.com eller amandarichardson686@gmail.com eller amandaloanfirm@cash4u.com eller amandaloan@qualityservice.com

 • Reply Amanda Richardson Loan Firm 11 januari, 2015 at 10:06

  Hej alla, jag är fru Helen, en agent från Amanda Loan Firm.
  Vi ger ut lån till alla som är intresserade av att få ett lån i jul.
  Behöver du ett lån för att starta upp ett företag eller stödja ditt företag, eller om du behöver ett lån för att köpa ett hus eller bil någon någon jordegendom, vill du betala din skuld av något slag och mängd, vi på Amanda Loan Firm är din sista lösning.
  Vårt erbjudande är bara 2% ränta och högst 20 år varaktighet.
  Skriv till oss idag och ansöka om ditt obegränsade lån.
  amandarichardssonloanfirm@gmail.com eller amandarichardson686@gmail.com eller amandaloanfirm@cash4u.com eller amandaloan@qualityservice.com

 • Reply Shawn Antonio 12 januari, 2015 at 13:24

  Hej,
  Behöver du ett lån? Vill du bli ekonomiskt stabilt? Eller vill du utveckla din verksamhet? Vi erbjuder företagslån, billån, lån till företag och personliga lån till en ränta på 2%, ser ingen ytterligare SUN LÅNE OCH SKATT ÄR DÄR DU BEHÖVER VARA. Detta erbjudande är öppet för alla personer som kommer att åberopas för att betala tillbaka i tid vi använder detta medium för att informera er om att vi ger tillförlitlig stöd till mottagare i någon del av världen, och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: sunloanandtaxcompany@gmail.com

 • Reply Chloe Morris 12 januari, 2015 at 15:29

  NYTT ÅR CREDIT ERBJUDANDE !!! NYTT ÅR CREDIT ERBJUDANDE !!!
  Funderar du på att få ekonomiskt bistånd, Är du i stort behov av ett lån snarast, Är du funderar på att starta eget företag, du är i skuld, är detta din chans att nå dina önskningar eftersom vi erbjuder personliga lån, lån företag, och företagslån, och alla typer av lån till en ränta på 2% .HURRAY !!! Det är nästan att få avsluta det här året och vi är i Chloe Lån Firm, vi garanterar alla våra värdefulla kunder att de kommer att få alla av respektive lån och in i ett nytt år med ett leende på läpparna.
  För mer information kontakta oss nu via e-post {} chloemorrisloan@gmail.com

  Låntagar information:

  Fullständigt namn: _______________
  Land: __________________
  Kön: ______________________
  Ålder: ______________________
  Lånebelopp behövs: _______
  Lån Varaktighet: ____________
  Syftet med lånet: _____________
  Cell Telefonnummer: ________
  Talar du engelska? ________

  ChloeMorrisLoanFirm

 • Reply Judith Franklin 5 februari, 2015 at 12:23

  Vi är en grupp av individer som ger allvarliga och snabba lån årstakt på 2% ränta enligt det belopp du vill * Finans * Fastigheter Lån * investeringslån * Auto Lån * Skuld Marginal Lån * Konsolidering * Topplån * Återköp av kredit * Personliga Lån *, kan du skicka in din begäran om ett lån till e-post: judithfranklinloanfirm@gmail.com Tack

 • Reply Ikmaluddin Husnah 12 februari, 2015 at 07:45

  Jag är bara en mottagare av Amanda Loan Firm. Jag kontaktade Mrs. Amanda när jag behövde ett lån akut och hon hjälpte mig utan att klaga. Jag fick mina lån på mindre än 10 timmar.
  Någon introducerade Mrs Amanda till mig och skickade mig sin e-post, jag kontaktade henne och hon bad mig också att betala en registreringsavgift som jag förkastade betalar men som senare övertygad av den person som gav mig sin e-post. Så jag betalade avgiften. Det var bara min sista hopp men jag hade inget val än att betala pengar efter att jag var övertygad om att jag kommer att få mina lån några timmar senare.
  Uppriktigt talat, jag var rädd men jag senare fick mina lån som skickas till mitt konto efter all stress.
  Jag kunde inte tro mina ögon när jag såg pengarna på mitt bankkonto.
  Så bara att kontakta henne, lita på henne och göra vad hon vill att du ska göra. Och glöm inte att svara hennes e snarast, Bevisa för henne att du är trovärdig och tillförlitlig person, då hon kommer att godkänna ditt lån på kort tid och skickar lånet direkt till ditt konto.
  Kontakta henne via hennes e amandarichardssonloanfirm@gmail.com eller amandaloan@qualityservice.com

 • Reply Ikmaluddin Husnah 12 februari, 2015 at 07:45

  Jag är bara en mottagare av Amanda Loan Firm. Jag kontaktade Mrs. Amanda när jag behövde ett lån akut och hon hjälpte mig utan att klaga. Jag fick mina lån på mindre än 10 timmar.
  Någon introducerade Mrs Amanda till mig och skickade mig sin e-post, jag kontaktade henne och hon bad mig också att betala en registreringsavgift som jag förkastade betalar men som senare övertygad av den person som gav mig sin e-post. Så jag betalade avgiften. Det var bara min sista hopp men jag hade inget val än att betala pengar efter att jag var övertygad om att jag kommer att få mina lån några timmar senare.
  Uppriktigt talat, jag var rädd men jag senare fick mina lån som skickas till mitt konto efter all stress.
  Jag kunde inte tro mina ögon när jag såg pengarna på mitt bankkonto.
  Så bara att kontakta henne, lita på henne och göra vad hon vill att du ska göra. Och glöm inte att svara hennes e snarast, Bevisa för henne att du är trovärdig och tillförlitlig person, då hon kommer att godkänna ditt lån på kort tid och skickar lånet direkt till ditt konto.
  Kontakta henne via hennes e amandarichardssonloanfirm@gmail.com eller amandaloan@qualityservice.com

 • Reply Ravi Garvin 21 mars, 2015 at 02:40

  Behöver du finansiering och vet inte vad jag ska göra åt det? vill du
  starta eget företag och du inte har pengar att göra det? AKS Financial
  Service Limited kan erbjuda dig att kredit du behöver med 2% ränta
  utan säkerhet och din ekonomiska status kommer inte diskvalificera dig.
  Intresserad persons bör kontakta oss via e-post:
  (askfinancial.servicesltd@gmail.com). Tack.

 • Reply henry mark 22 april, 2016 at 14:29

  Behöver du ett lån för att betala räkningar eller du behöver pengar för att starta ett eget företag kontaktar oss som vi ger ut lån så låg som 2% ränta ger vi också lång och kort tid lån för mer information kontakta oss via e-post: hmark8648 @ gmail.com

 • Reply Michael Fox 18 maj, 2016 at 16:41

  Hallå,
   Jag är Michael en investerare mäklare och ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra ditt företag? Har du fått avslag av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 3%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och mottagaren stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så maila oss idag på: (argylefoxfinanceltd1@outlook.com) vi väntar på ditt snabba svar
  vänliga hälsningar Michael Fox ….

 • Reply williams james 20 september, 2019 at 21:53

  Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från rena hjärtlån och sedan beslutade jag att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 50 000 som jag begärde. Det här är verkligen en bra nyhet och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post: [neuronfinancecreditunion@gmail.com] eller whatsapp +12133426359 Jag är glad att få det lån jag begärde.

 • Reply UNICREDIT FAST LOAN 6 maj, 2020 at 18:53

  God dag

    Behöver du affärslån? Kontraktslån? Studielån? Hälsolån, lån att investera eller projektlån?
  Kontakta Unicredit Fast Loan för både lån och kortfristigt lån, för en snabb, säker och enkel transaktion.

     Kontaktinformation

  E-post: unicreditfastloan@gmail.com

  Facebook: Unicredit Fast Loan

  Instagram: Unicredit Fast Loan

  Twitter: @FastUnicredit

  LinkedIn: Unicredit Fast Loan

  Kontakta oss för din snabba lånetjänst.

 • Reply Eric lenders 9 juli, 2020 at 12:57

  God dag,

  Letar du snabbt efter ett lån? Vill du reglera dina räkningar och köpa fastighet (investeringslån) / bygglån? Jag kan garantera dig lånetillstånd dygnet runt Vi är ett värdepappersföretag i världsklass som erbjuder alla typer av finansiella tjänster med flexibla återbetalningsvillkor och ett snabbt stängningsschema. Kontakta oss via e-post för mer information. E-post- ericbarry1078@gmail.com Tack.

 • Reply Daan Sophia 23 november, 2020 at 12:40

  Az élet valóban kegyelem, Daan Sophia vagyok, jelenleg Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Szeretném megosztani veletek tapasztalataimat arról, hogy hogyan szereztem 185 000,00 USD értékű hitelt a bankszámlám törléséhez és egy új vállalkozás elindításához. Az egész akkor kezdődött, amikor elvesztettem az otthonomat és a holmimat a számlakibocsátás és néhány személyes szükséglet ellensúlyozására készített banki tervezet miatt. Olyan kétségbeesett lettem, és minden eszközzel elkezdtem forrásokat keresni. Szerencsére hallottam egy kollégámat erről a cégről beszélni, érdeklődni kezdtem, bár féltem, hogy átvernek, kényszerített a helyzetem, és nem volt más választásom, mint tanácsot kérni a barátomtól ezzel a céggel kapcsolatban, és megadták nekik kapcsolattartó szám, az érintkezés velük valóban szkeptikus lett, mivel az online hitelezőkkel szereztem korábbi tapasztalataimat, nem tudtam, hogy éppen ez a társaság “A PROGRESSIVE HITEL INC. istenfélő volt számomra, a családomnak és az egész Internet Világnak. nagy segítséget nyújt nekem és néhány kollégámnak, és ma büszke tulajdonos vagyok a jól szervezett üzleti életben, és a felelősségét jól kezeljük, köszönhetően Josef Lewis-nak (progressiveloan@gmail.com). Tehát ha valóban szüksége van egy kölcsön akár saját vállalkozásának bővítése vagy beindítása céljából, akár bármilyen pénzügyi nehézség esetén, azt tanácsolom, hogy adjon Josef Lewis úrnak, a Progresszív kölcsönnek pénzügyi felemelkedési lehetőséget az életében. E-mail: progressiveloan@gmail.com VAGY Wha tsApp / Text +13254005559 és ne essen online átverés áldozatává a hitel megszerzése jegyében. köszönöm

 • Reply jack 10 maj, 2021 at 11:58

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.