mitt liv som egenföretagare

TÄVLING: Familjekalender söker nytt hem

Finnes: 2 st av mina illustrerade familjekalendrar för 2014
Sökes: 2 hem som behöver hjälp med att få koll på familjens alla aktiviteter

Så här gör du:
Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar med varför just du och din familj vill vinna kalendern. Sista tävlingsdag är söndag 3 november klockan 23.59.

Ugglans familjekalender 2014 består av 12 månadsblad + framsida, varje månad hittar Ugglan på olika passande saker att göra för just den månaden. Kalendern innehåller månaderna januari-december 2014 och har 6 kolumner att fylla i med familjens aktiviteter. Pappret är obestruket och lätt att skriva på. Den innehåller veckor, namnsdagar, flaggdagar och alla röda dagar. Kalendern är självklart producerad i Sverige. Du kan se fler bilder av den av den i min webbshop.

 

Lycka till!

UPPDATERAT: Tack till alla deltagare! Vinnarna av kalendern blev Marie Öberg och Maggi. Mejla era adresser till sofia@barntavlor.se så kommer de med posten

//Sofia ♥

PS. Du som vill får förstås gärna gilla min webbshop på Facebook.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

122 Comments

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 06:51

  Den skulle dottern behöva,2 småbarn ett arbete med många möten mm
  barnen ska även på olika saker,och hon är så fruktansvärt tankspridd och glömsk så den skulle passa bra hos Jennie Flood
  evaflood@telia.com

 • Reply Doppa.nu - Amanda 29 oktober, 2013 at 06:53

  Åååå vad jag önskar att jag vann en sån här fin kalender! Jag, min sambo och min 3 åriga son ska flytta till Stockholm för att min sambo ska kunna börja plugga där. Jag ska däremot fortsätta min utbildning i Sundsvall och vi har fått dagisplats 25 minuter från vårt hem. Det här kommer nog kräva en kalender!

  Hoppas på tur!
  Ha en fin dag Sofia! Kram!
  Amanda

 • Reply Lolla 29 oktober, 2013 at 06:55

  Samma lika som ovan ?
  Den skulle min dotter få, hon har massor av saker att skriva upp och komma ihåg….
  Men vinner jag den blir jag nog sugen själv åxå får alla fina bilder som finns iden!
  Kram Lolla
  nor@ live.se

 • Reply Eva 29 oktober, 2013 at 06:58

  En fantastiskt söt kalender. Jag skulle gärna vinna den och ge den som julklapp till min kusin som har tre mindre barn med tusen aktiviteter. Ett av barnen i familjen Sanchis är min guddotter Alma.

  /Eva

  eva.hjortman@gmail.com

 • Reply Therese 29 oktober, 2013 at 07:00

  Vi har en familjekalender på väggen där vi kan hålla reda på alla tider vi har att passa. Jag, min sambo och våra två barn. Där står bådas arbetstider, förskoletider, vem som lämnar och vem som hämtar och alla andra tider man har att passa. Då både jag och sambon lider av utmattnings/utbrändhetssyndrom så är detta ett måste för oss. Ingen av oss har minnet för allt detta utan det måste ner på pränt. Vi skulle så gärna vilja vinna din kalender för nu går året mot sitt slut och det skulle vara så skönt att redan ha en ny att byta mot, så slipper man den stressen att leta ny. Som dessutom är så himla fin! Hela våran familj skulle älska att titta på den!

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 07:07

  Ett måste med familjekalender för att hålla koll på allt. Perfekt när alla kan ha var sin kolumn och ugglor är ju så söta <3
  /Monica Klaar

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 07:11

  Önskar att vinna en så fin kalender :-). Detta för att slippa att försöka hålla allt i huvudet, vilket inte tyvärr funkar. Jag håller tummarna att jag vinner. Med vänlig hälsning, Petra

 • Reply Erica Hjelm 29 oktober, 2013 at 07:20

  Wow vilken tävling, precis vad vi behöver i en familj på 4 – där jobb, hockeyträningar, kurser och bvcbesök avlöser varandra. Kanske kan vi få hjälp att hålla ordning på vardagen =)!
  Mvh Erica Hjelm

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 07:23

  Vi är en liten familj av 3+ 3 bonusbarn till. Alltid rörigt. Jag har en kalender på köksväggen och i den skriver jag i allt. Det med ugglan vore fint nästa år.
  Anita

 • Reply Linda_andersson1990@hotmail.com 29 oktober, 2013 at 07:28

  Ihåg vad jag önskar mig en sådan fin kalender<3 den hade passat familjen Rörig;)

 • Reply Runge form - Karin 29 oktober, 2013 at 07:36

  Jag skulle verkligen vilja vinna den här kalendern helt enkelt för att jag är en tankspridd mamma och för att den skulle vara superfin att ha hängandes i köket.

 • Reply Anette J 29 oktober, 2013 at 07:40

  Go morgon, detta vore en fin chans för oss att få vardagen att gå ihop. Jag är en enastående mamma med fyra barn. Hoppas på tur!!/Kram.hockeytossan@hotmail.com

 • Reply Katarina 29 oktober, 2013 at 07:51

  Nu går dert inte undvika längre. Fick i somras pojk nr 3, största pojken började skolan i höstas och nu är det kaos i mitt huvud! Ska komma ihåg fotboll, gympa, BVC, utflyckter mm och det har fått mitt hjärna att inta läget error. Har försökt med ctrl alt delete, funkar inte så nu står mitt hopp till Ugglans familjekalender så 2014 blir lite mindre kaotiskt.
  /Katarina

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 08:10

  Ordning och reda behöver vi alla! Men mitt hem saknar uppiggande ugglor. Så kan det inte få vara helt enkelt.

  p_allegrini@hotmail.com

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 08:27

  I somras fick jag och min sambo vårat första barn, en underbar liten Lasse. Samma vecka börjar min sambo ny skola, renovering är lagd åt sidan då Lasse och skola tar våran tid. I vår orenoverad hall skulle det pigga upp med en fin ugglealmenacka där vi kan skriva upp BVC-besök, tentor, sophämtning, träning och så vidare 🙂
  Kram till dig, från dalkullan Julia
  julia.morgarden@hotmail.com

 • Reply Åsa Peleback 29 oktober, 2013 at 08:32

  Åh, jag vill vinna för att illustrationerna gör mig så glad och för att den skulle underlätta vardagen med våra 4 härliga barn mellan 7 och 15 år:)!

  kram Åsa

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 08:35

  Har inte hittat den perfekta kalendern för nästa år, denna känns perfekt. Vi är så många i familjen så att vi får en varsin kolumn. Hoppas på tur!
  Mvh Ann-Loise classic_945@Hotmail.com

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 08:40

  Jag hoppas på att vinna den finfina kalendern. Jag och min fästman väntar vårt första barn i januari och vad vore inte bättre än att ha en gemensam kalender där vi båda kan fylla i arbetstider, BVC-kontroller, kalas , träningar och andra hållpunkter i vardagen.
  Håller tummar och tår för att kalendern blir vår!
  Emilie
  salsborn@spray.se

 • Reply Frugan 29 oktober, 2013 at 09:06

  Två nygifta studenter, båda pluggar på olika orter och har dessutom diverse uppdrag på fritiden. Vi skulle behöva en kalender för att kunna planera in tid med varandra! Om det dessutom skulle vara en kalender som satt som ett smycke på väggen skulle inte frun i huset klaga 😉

 • Reply Terese Larsson 29 oktober, 2013 at 09:29

  Jag verkligen älskar dina ugglekalendrar! Vi har haft detta årets hängande i köket sedan januari och man blir ju bara så glad av att se de söta ugglorna varje dag, alla månader är fina på sitt sätt! Min man vill gärna att vi ska använda mobilens kalender, men jag vill inte riktigt ge mig på den punkten… Så praktiskt att alla kan se vad som står och att alla i familjen (inklusive våra tvillingar som tyvärr ofta får dela på många saker…) har en egen kolumn. Jag håller tummarna för vinst! 🙂

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 09:39

  Din kalender är så fin! Så ljuv i färgerna o fina motiv. Vi är bara två vuxna o två hundar i vårt hushåll men använder ändå en familjekalender för att få med egna resp gemensamma aktiviteter, hundarnas tider, födelsedagar etc… Hoppas vinna 🙂
  eva_britt_hjalmarsson@hotmail.com

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 10:17

  Kalenderns är den finaste familjeklenoder jag sett! Vi är 6 i familjen och det är inte så lätt att hitta en bra kalender med 6 kolumner så därför hoppas vi vinna den här!/Lotta
  lottanc@me.com

 • Reply Una 29 oktober, 2013 at 10:26

  Så fin så fin, och precis en sån behöver vi….med en mamma som ofta åker utomlands, och en pappa som glömmer nalledagar på dagis och utklädningsdagar i skolan. Dessutom älskar vi ju ugglor!

 • Reply Åsa 29 oktober, 2013 at 10:59

  Fem i familjen gör saker och ting komplicerat ibland! En fin kalender gör livet så mycket enklare! Hej hopp!

 • Reply Regina 29 oktober, 2013 at 11:01

  När två hushåll nyligen blivit till ett är det många personers aktiviteter och göromål som ska hållas reda på. Två arbetande vuxna, två snart ungdomar, en bebis samt ett pågående husbygge/husrenovering så är god planering ett absolut måste. Med denna underbart fina kalender skulle det vara en ren fröjd att hänga upp en ibland kaotisk planering väl synlig på bästa plats i köket:)

 • Reply Hilde 29 oktober, 2013 at 11:04

  Åh, jeg prøver hver gang 😉

  Jeg har blitt kalt Ugla i over 10 år og jeg samler på uglefigurer i all slags former 🙂

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 11:04

  Ugglans familjekalender håller ordning på vardag och fest,
  just så där som en barnfamilj behöver det bäst!
  Snygg design och lätt för både stora och små,
  i den ryms hela vårt år och alla fem plats kan få.
  Passar utmärkt i vårt hem,
  skulle bli min julklapp till oss alla fem!

  Ha en fin dag!
  // Kristiina

  krieppola@spray.se

 • Reply Evelina 29 oktober, 2013 at 11:04

  Men precis vad familjen cirkus/kaos behöver!! Älskar den fina almanackan, skulle sitta perfekt på min vägg 🙂

 • Reply Annika 29 oktober, 2013 at 11:15

  Denna skulle vi bli överlyckliga för att vinna. Här hemma är det allmän kaos för det mesta och anteckningar på reklam och gamla kuvert är inget ovanligt. En sån fin almanacka som man kan vinna här hade ju ordnat upp allt!!
  Och ugglor är ju bara det bästa som finns!
  Mvh Annika

 • Reply Hanna 29 oktober, 2013 at 11:25

  Enkelt varför jag vill vinna den, för att den är så otroligt fin och för att det finns aldrig kalendrar till en familj bestående av sex stycken, känns som om man bara kan vara max fem och vi är ju sex stycken.
  Kram
  Hanna

 • Reply Maria 29 oktober, 2013 at 12:01

  Jag älskar verkligen ugglor och det skulle vara en perfekt kalender i vår familj, där våra två barn har olika aktiviteter nästan varje dag. Håller tummarna för vinst!

  / Maria

 • Reply Malin Pettersson 29 oktober, 2013 at 12:19

  Skulle verkligen behöva ha denna fin kalender på min vägg som kan hjälpa mig att hålla reda på familjens aktiviteter, möten och annat viktigt som inte får plats i min Almenacka uppe i huvudet ;-).

  Malin Pettersson

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 12:31

  Hej! Jag vill gärna vinna då jag, bror och mor behöver ha struktur och hitta lätt om vad som ska göras under dagen! Supersnygg är kalendern med så hade lyst upp och gjort mig snäppet gladare.

  MVH Anna K
  kontaktmail:
  playnsee (at) hotmail (punkt) com

 • Reply Kirsi 29 oktober, 2013 at 12:46

  Vi vill vinna denna väggalmanacka för att vi ska ha något fint och pryda vår köksvägg med och på samma gång få bättre koll på tillvaron.

 • Reply Petra Tirroniemi 29 oktober, 2013 at 12:52

  Jag tycker att kalendarn ska flytta utomlands till vårt hem i Österrike mitt i alperna, so att ugglarna har ett fint utsikt.
  Och vi är 6 stycken i familijen.

  Hälsningar från Österrike

  Petra

 • Reply Emma Evenholm 29 oktober, 2013 at 13:07

  Vi behöver verkligen en sådan kalender. Ofta glöms saker eller krockar. Vi är kassa på planering och ibland blir det kaos. En familjekalender hade suttit perfekt!

 • Reply Katrin Sköldqvist 29 oktober, 2013 at 13:14

  Med ett späckat schema både för kidsen och för mig & min man så är den här almanackan ett måste för oss för att kunna reda ut dagarna..lätt att bara kasta ett öga så vet man vad som ska göras;) Kanon

 • Reply Magdalena 29 oktober, 2013 at 14:23

  Efter snart ett år av arbetslöshet ska jag äntligen börja jobba på fredag. Trots att jag har längtat efter detta inser jag att ett nytt problem uppstår, nu ska jag min man och vår 2,5-åriga dotter lösa det så kallade livspusslet. Med en familjekalender skulle organiseringen av aktiviteter underlättas. Magdalenabohman@gmail.com

 • Reply Carina 29 oktober, 2013 at 14:29

  Det vore toppen att vinna speciellt nu när jag håller på & flyttar 40 mil norrut till min kärlek & hans söner…så förutom mina söner tillkommer ett par till…kan vara väldigt bra att ha ordning & reda bland alla barn (bara killar) 🙂
  Kram Carina G
  kattarsel@live.se

 • Reply Hanna Li 29 oktober, 2013 at 14:55

  Åh, den vill jag gärna vinna! Jag har visserligen inte en massa barn, men jag är nybliven sambo och det är lite pyssel att få ihop hans och min kalender och finna tid för varandra och gemensamma aktiviteter, både mysigt romantiska eller nödvändigt praktiska sådana. Fina uggle-kalendern hade hjälp!

 • Reply Queen of Kammebornia 29 oktober, 2013 at 15:29

  Vi vill gärna vinna en så fin kalender för vi är så många och så förvirrade att det skulle underlätta för alla att inte missa roliga och viktiga saker 🙂

 • Reply Michaela Davholt 29 oktober, 2013 at 16:01

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna den av många anledningar. Först och främst för den är så fruktansvärt snygg, för det andra att min avdelning där jag jobbar heter just "ugglan" och den skulle passa så bra där, för det tredje att jag/vi (mest jag) behöver ordning och reda! ? tack för en väldigt fin blogg!

 • Reply hannasallehanda 29 oktober, 2013 at 17:26

  Ååå jag ölskar dina ugglor! Skulle jag vinna så kommer jag att vara så egoistisk att jag helt klart skulle behålla den själv! Jag, min stackars virrpanna, har fullt sjå att hålla reda på mina barn, man, hund och framför allt mig själv, så kanske denna kalender vore lösningen på min yrsel!:D

 • Reply Kristina Alritzson 29 oktober, 2013 at 18:12

  Skulle bli jätteglad om jag vann din fina ugglekalender.
  Tycker ugglorna är otroligt söta och fina!
  Kalendern vore toppen för att styra upp i familjen
  med alla aktiviteter, läxor, jobb och fritidsintressen
  som det behövs ha koll på.
  Särskilt för familjens organisatör!
  Kristina

 • Reply Jenny 29 oktober, 2013 at 18:19

  Jag behöver ju såklart en själv till våran familj , men framförallt skulle jag vilja vinna bara för att ge den till min kompis som har tre barn och är ensamstående. Hon använder just nu 2012-års kalender och tycker hon behöver en för 2014 ist 🙂

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 18:20

  Jag vill vara med såklart!! Jag är en av 6 familjemedlemmar och vi har alltid fått dela kolumner med varandra.. Skulle vara roligt att vara så uppskattad att man får en helt egen!!
  Kram Kelly
  kelliees@hotmail.com

 • Reply hemmamamman 29 oktober, 2013 at 18:26

  Jag vill gärna vinna den fina kalendern. Med fem i familjen som är ute på olika aktiviteter och äventyr är en kalender ett måste. Att det finns 6 kolumner i den underlättar ännu mer för där kan jag skriva folk som fyller år och saker som hela familjen ska på. Det var så pinsamt när vi glömde att barnens kusin fyllde en gång. Som tur var ringde svärmor och undrade om vi skulle ses på kalaset så det löste sig men nästa gång kanske vi inte har samma tur.

 • Reply Jessamy 29 oktober, 2013 at 18:30

  Vi är fem st i min familj. Utan min kalender får jag ej ihop mitt liv. Min sambo förstår inte poängen med en kalender så varje år är det bråk när kalendern köps. Ifall jag vann en så slapp jag åtminstone ett bråk 🙂

  Mvh jessamy_@hotmail.com

 • Reply Jenny S 29 oktober, 2013 at 18:30

  Jag skulle gärna vilja vinna kalendern inte bara för att jag älskar ugglor men också för att den här kalendern är den enda jag hittat där hela familjen får plats. En kolumn var! Vi har haft den i två år nu och vi skulle inte klara oss utan den!

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 18:30

  4 barn som spelar innebandy, fotboll, simskolor osv osv. Själv studerar jag på högskola, försöker träna och är nyseparerad från barnens pappa känner jag mig i ett extremt behov av en fin och funktionell kalender 🙂
  /Camilla

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 18:33

  oh jag älskar dom här fina ugglorna!!
  kalendern vore perfekt, då jag har tre troll med
  Alla olika aktiviteter:-) Ibland är det svårt att hålla
  koll på allt, men med en sådan här fin o bra kalender,
  skulle det bli lite lättare, håller tummar o tår!
  tina__56@hotmail.com

 • Reply Sofi Melbèus 29 oktober, 2013 at 18:41

  Så fin kalender!

  Jag och min lilla familj skulle vilja vinna en kalender då vi precis blivit föräldrar för första gången nu i September och hela vår värld vart helt förändrad (till något mycket positivt)då är det skönt med en fin och praktisk kalender att skriva upp alla aktiviteter i så ingenting glöms bort <3

  Mvh Sofi Melbèus
  melbeus@hotmail.com

 • Reply Annica 29 oktober, 2013 at 18:47

  Hoo,hoo!
  Denna sötaste å finaste kalender skulle passa så bra i vårt hem som just nu styrs av en "amningshjärna" totalt utan kontroll. Tror den skulle bli min bästa kompis!!

  Tack för en rolig och inspirerande blogg!
  //Annica

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 18:49

  Våran familj är tokig i ugglor så denna skulle passa oss utmärkt så vi kan hålla reda på alla tider som man måste passa. Bra för en mamma med amningshjärna:P
  Kramkram

 • Reply Ulrika håkansson 29 oktober, 2013 at 18:49

  Som ensamstående mamma till två underbara flickor med mycket spring och aktiviteter, så skulle denna familjekalender passa oss perfekt + att ugglorna är super söta 🙂 Det är mycket som ska hållas reda på,läxor,aktiviteter,jobb,möten,tandläkaren mm.

  Håller tummarna på att jag och mina tjejer vinner en av dessa 😀

  Hälsningar Ulrika Håkansson.

  Lilla_ulle@hotmail.com

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 18:50

  Jag….vad skulle jag nu skriva?
  Jo, jag älskar ugglor har tre barn, för det är väl tre barn jag har?
  De har massa aktiviteter och den minsta ammar jag och som du kanske märker har jag amningshjärna och är allmänt yr:) så är i stort behov av en fin kalender som kan hjälpa mig hålla koll;)

  Förvirrade kramar Nina

  Nina_olausson80@hotmail.com

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 18:58

  Efter jul och nyår kommer vår yngsta son börja förskolan. Då drar vardagen igång på allvar för familjen. Min sambo börjar jobba efter pappaledigheten och mina söner går upp i tid på förskolan. Då kan det vara skönt att ha en underbart fin ugglekalender att skriva upp alla aktiviteter, möten, träning så vi kan planerar på bästa sätt.
  Tack på förhand!

  Plus att äldsta sonen tycker otroligt mycket om ugglor.

  / Karin

  karinholmark@hotmail.com

 • Reply Josephine- Mamma till Elika & Nick 29 oktober, 2013 at 19:00

  Åh, detta skulle passa bra i vårat hem där det ska pusslas ihop med alla lämna & hämta tider på fsk & skola när vi (föräldrar) jobbar om varandra titt som tätt… Håller mina tummar för att en av dessa fina kalendrar får flytta hem till oss 🙂

 • Reply M 29 oktober, 2013 at 19:07

  Här hemma skulle kalendern passa perfekt. Först och främst så att vi kan hålla ordning på familjens aktiviteter, men också för att den kalendern vi har er ju ved att vara slut 😉
  Håller tummarna!
  VH Maria

 • Reply Lina Eckerström 29 oktober, 2013 at 19:09

  I lördags utökades vår familj med en lillasyster 🙂 Så nu finns det en till som ska ha tider som ska passas och kommas ihåg. Allt får inte plats i mobilen, jag föredrar mycket hellre en fin familjekalender. Fin att titta på med, vem älskar inte ugglor? 🙂
  Hoppas på tur.
  Ha en fin kväll.

  linaeckerstrom@hotmail.se

 • Reply Sanna H 29 oktober, 2013 at 19:14

  Jag skulle gärna vilja vinna en kalender då vi precis blivit föräldrar, 10 veckor tidigare än planerat, det vore då skönt att få koll på sjukhusbesök för dottern och på hur vi tar ut föräldradagarna i en sådan uppiggande kalender som din.

 • Reply Marie Clasborn 29 oktober, 2013 at 19:19

  Åh, skulle passa bra i mitt ostrukturerade liv!
  Fullt upp på jobbet, 3 barn med diverse olika
  aktiviteter, 2 hundar som aktiveras och så ska
  man försöka klämma in lite egentid oxå…
  Då sitter det ju inte fel att få ordning på vardagen
  på ett snyggt sätt 🙂

  Mvh Marie
  marie.clasborn@gmail.com

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 19:20

  För det första är den så otroligt fin!
  Sen är vi två vuxna och fem barn i familjen och när tre barn plus jag själv spelar handboll så är det mycket som man måste hålla koll på. Det är matcher, träningar, kioskpass, körning. Förutom det vanliga med föräldrarmöten, BVC, födelsedagar och inte att glömma TVÄTTSTUGAN!
  Nu har jag en sambo som allt för ofta säger "Det har du inte sagt", "Det visste inte jag om" eller "Det har jag glömt". Så att få ha en fin ugglekalender hade underlättat för då kan jag säga "Det står i den fina kalendern"! Speciellt som jag ska börja jobba igen i januari och då måste sambon hjälpa till lite mer 😉
  Jag hade blivit överlycklig om jag hade vunnit den (sambon inte lika lycklig för då har han inget att skylla på längre 😉 )
  Sara
  saraihnilsson@gmail.com

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 19:28

  Hej

  Vilken fin kalender! Den behövs verkligen hos oss. I januari börjar jag jobba igen efter att ha varit hemma i två år. Jag har huvudansvaret för att vardagen ska fungera och behöver verkligen hjälp för att hålla ihop den med två barn i förskolan och ett barn i förskoleklass och en mamma som är ny på jobbet :-).

  Med vänlig hälsning
  marie, marie.lindberg@bredband2.com

 • Reply Fynda och Fixa 29 oktober, 2013 at 19:32

  Ho ho!

  Mina arbetstider och barnens dagistider är olika från dag till dag. Omöjligt att hålla reda på utan en (uggle)kalender. Maken tar vaccinationssprutor på sjukhuset varje vecka i 15 veckor framöver. Alldeles omöjligt att hålla reda på den tiden utan en (uggle)kalender. Men den främsta anledningen är att den skulle passa så bra in här hemma där jag har snöat in mig en aning eller ja rätt så mycket på uggletemat!

  Håller tummarna!

 • Reply Erika Olsson 29 oktober, 2013 at 19:40

  Hej! Men vilken rolig tävling! Det här skulle verkligen våran familj behöva, vi far och åker överallt och ibland glömmer man bort saker så det här vore bra så vi kom ihåg alla tider och datum. Gillar dig på facebook redan.

 • Reply eriika 29 oktober, 2013 at 19:48

  ååh vi har ett hem som gladeligen tar emot en kalender!

  nu är vi ju "bara" 4 i familjen men det är ändå tillräckligt för att glömma bort allt man ska göra, alla man ska träffa, tider att passa och annat vikigt, en sån fin kalender skulle kunna göra mirakel hemma hos oss!

 • Reply Nadia 29 oktober, 2013 at 19:52

  När man är på väg in i väggen och glömmer det mesta känns det som en familjekalender skulle kunna underlätta en hel del i vardagen. Att den sedan är full av söta ugglor försämrar ju knappast!

  nadiawalaf(a)hotmail.com

 • Reply Sarah Olsson 29 oktober, 2013 at 19:56

  I en familj på fyra, är det svårt att styra. Olika sysslor varje dag, han ska dit men vart ska jag.
  Med denna fina kalender kan vi få lite ro, samtidigt som det blir en fin "prydnad" i vårt bo.

  Mvh Sarah Olsson, litte_kanske@hotmail.com

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 20:14

  Vill gärna ha då den e sååå fin!/Lena M

 • Reply Frida 29 oktober, 2013 at 20:35

  Vilken fantastisk fin kalender! Med två små underbara vilddjur en yr man och jag med guldfisk-minne skulle den här kalendern passa fint på våran vägg;)
  Håller tummar och tår!
  f_rolfsson@hotmail.com

 • Reply Td 29 oktober, 2013 at 20:42

  En sådan kalender vore toppen att ha hemma! Varsin kolumn till alla i familjen, även om om vi "bara" är fem så får den sjätte kolumnen skänkas åt resten i familjen – mormor, farmor och alla andra släktningar och vänner.. 🙂
  Det vore perfekt med en sådan familjealmanacka där min fästman kan skriva upp alla sina jobbtider, då han aldrig jobbar normalt. Eller BVCbesök för barnen.. Bara några exempel 🙂 /Maria

 • Reply Hanna 29 oktober, 2013 at 20:45

  Älskar dina figurer. Mina två senaste barn har fått superfina tavlor på sina namngivningsdagar och maken fick én fin tavla förra året på farsdag.
  Med fyra barn är det en nödvändighet att ha en familjekalender och har men en sån här fin kan den få hänga framme istället för bakom dörren till städskåpet.

  //Hanna
  Lundberg_hanna@hotmail.com

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 21:03

  hej
  jag är gärna med och tävlar om den fina kalendern dels älskar jag ugglor på allt men har dock ingen kalender så detta vore toppen att ha på väggen och skriva viktiga antecknar o saker som man skall göra
  hoppas på turen
  delat på fejjan
  Titti skarp

  tittifairlane@hotmail.com

 • Reply Anonym 29 oktober, 2013 at 21:07

  Två av våra uggletavlor har nyligen åkt i golvet med dunder och brak. Lite ordning och reda och hjälp av en vin kalender skulle för hoppningsvis göra 2014 till ett år med lite mindre dunder och brak.. 🙂
  Hälsningar Lisa Hellström ochjag@hotmail.com

 • Reply Emely Tuväng Korabik 29 oktober, 2013 at 21:07

  Åh! Vi söker efter en kalender för snart är året slut och förra året fick vi en av min svärmor, har aldrig tidigare haft en men nu kan vi inte leva utan en! Så himla bra att skriva upp möten och allt så man aldrig missar något och vad vore inte finare än en av dina ugglekalendrar att skriva på? 🙂 HOPPAS gånger TUSEN! 🙂

 • Reply Maggi 29 oktober, 2013 at 21:13

  Har redan köpt årets kalender till min egna familj eftersom jag inte kan leva utan den nu när man haft den i 2 års tid!!

  Men jag har en alldeles underbar vän, en sån vän som är rätt ovanlig nämligen en sån som ALLTID finns där vid min sida oavsett om det är med eller motgång. Hon hjälper alltid andra trots att hon har mycket i sin egna familj, hon är en ovanlig och uppskattad pärla <3

  Denna underbara vän skulle verkligen behöva en alldeles tokfin Ugglekalender till sina fyra barn, gubbe och sig själv…det är hon så värd <3 Så nu håller jag tummarna för att jag får förgylla hela hennes 2014 med denna underbara kalender på väggen!!
  Att hon precis som mig är uggletokig är ju också ett plus i kanten 😉

  Mvh Maggi

 • Reply Sandra jennerstrand 29 oktober, 2013 at 21:52

  Hade passat perfekt hemma hos oss då
  De e mycke tider som ska hållas koll på!
  Å de börjar bli tråkigt å skriva på mina egna scheman jA fått göra själv!
  Å sen han ja inte ens i närheten den kunskapen å måla en massa söta ugglor som du har:)
  Värt å chansa å kanske lyckas få slänga de där gamla tråkiga papperen med massa kollumner :/

  Ha de bäst/ sandra

 • Reply Rebecca Beroun 29 oktober, 2013 at 22:05

  Då jag och sambon är två glömska ugglor så skulle en fin familjekalender underlätta våran vardag. dessutom skulle den nog få dottern att kika i den och hålla lite koll åt oss med. 😀

 • Reply JOhanna 30 oktober, 2013 at 04:02

  Vi ar en Svensk Aussie familj som behover halla reda pa oss fyra. Jag jobbar shift work, oliver precis borjat skolan, och gar pa Judo och freya gar och dansa och Dave gar pa Judo. plus jag vill att Oliver och freya lar sig mera svenska hemma om de ser det dagligne lar de sig snabbare. Tack haller tummarna

 • Reply Mikaela 30 oktober, 2013 at 06:54

  Jag & min familj skulle bli så glada över att vinna denna kalender! Då vi har haft den i år har den vart till STOR hjälp för att hålla ordning på alla veckans aktiviteter! Givetvis vill vi ju även i år ha ugglor som pryder vår annars så tråkiga köksvägg:) Tack för en otroligt inspirerande blogg! Kram Mikaela.

 • Reply LoNiPe 30 oktober, 2013 at 07:08

  Jag vill SÅÅÅÅ gärna vinna en sån kalender. Den hade varit så praktisk!

 • Reply A 30 oktober, 2013 at 07:43

  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna en till min kära vän som snart fyller år. Hon är ett stort yrväder och skulle behöva hjälp med att hålla ordning på allt och alla. Dessutom ÄLSKAR hon ugglor och hon skulle tycka sååå mycket om den här!

 • Reply Mirjam 30 oktober, 2013 at 08:16

  Med tre barn och en otroligt förvirrad amningshjärna som dessutom ska funka några dagar på jobbet i vår skulle en familjekalender underlätta i vardagen

 • Reply Cat 30 oktober, 2013 at 09:21

  Den kalendern skulle passa oss som handen i handsken trots att barnen är stora. Ju större barn desto "större aktiviteter", dvs desto viktigare att hålla reda på vilka veckor de har planer.
  Ha de gott. Catarina

 • Reply Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... 30 oktober, 2013 at 09:33

  Åh, klart jag vill att din fina kalender ska pryda vårt kök.

  Ingen stor familj här men kan ändå behöva lite struktur i vardagen =)

  KRAM Karoline

 • Reply Anonym 30 oktober, 2013 at 10:58

  Två år med Pettson och Findus är ugglorna en välkommen nyhet 🙂
  När gör jag boet klar för ugglorna?
  /Hanna W

 • Reply karinjosefin 30 oktober, 2013 at 12:27

  Jag vill vinna den här kalendern därför att jag och sambon pusslar med vardagen, med oregelbundna arbetstider och en liten vovve som behöver skötas om. Utöver detta vill vi gärna umgås med våra familjer och hålla koll på helgaktiviteter osv. Så den här kalendern skulle passa PERFEKT hemma hos oss, för att hjälpa oss med livspusslet.

 • Reply Jennica... 30 oktober, 2013 at 15:41

  I mitt hus bor jag och varannan vecka min två tjejer, 4 och 13 år. Det är många aktiviteter som skall kommas ihåg, läxor, prov, lekdejter och så vidare. Vid varannan veckas liv kan det ibland vara knivigt att komma ihåg allt som ska kommas ihåg.

  En fin kalender där vi (jag och 13-åringen) kan hålla koll på vad som händer vore verkligen kanon!

  Och så är det ju ugglor på den och är det något vi älskar så är det ugglor! Vi har flera stycken hemma som står lite här och var! 🙂

  Kram!

 • Reply Rumpetuss 30 oktober, 2013 at 17:56

  Min familj skulle bli helt överlyckliga av en sån fin kalender, som vi trånat efter länge! Just ugglor är ett vanligt förekommande djur hemma hos oss – de är ju så fina!! Min treåring skulle bli stormförtjust över denna almanacka!!

  Vi håller våra tummar och tår för att vi har turen att vinna!

 • Reply Sanna 30 oktober, 2013 at 19:21

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna då jag älskar dina familjekalendrar som är så otroligt fina Sofia.

  Denna vore nämligen inte bara en snygg inredningsdetalj i köket utan något som skulle hjälpa mig och familjen något enormt då kalendern alltid är full med aktiviteter och saker som ska göras.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 • Reply snede 30 oktober, 2013 at 19:30

  Jag skulle verkligen behöva en kalender med så många kolumner,fastän jag är hemma mamma har jag en massa olika ställen jag borde vara på flere gånger i dagen per vecka,mycket saker som borde kommas ihåg inför nästa dag men mitt huvud är helt någon annanstans sen vi fick höra att min pappa har cancer,jag minns ingenting,jag svävar i total glömska och skriver jag inte upp vad jag/sambon eller någon av sönerna skall göra vilken dag så kommer jag varken ihåg det då det händer eller ens dagen efter…och det gör det verkligen svårt..och ännu mera tungt..Och att kalendern är full i ugglor skulle pigga upp inte bara min dag utan även pojkarnas som är helt insatta på fåglar just nu.

 • Reply Bara Sara 30 oktober, 2013 at 20:41

  Den skulle jag gärna vinna!
  Med barn som lär sig läsa och ta ansvar samt två vuxna heltidsarbetande föräldrar gäller det att hitta en enkelt och lättöverskpdligt sätt att hålla ordning på allas vardagar!

  Kram Sara

 • Reply AndersCecilia WidengrenDahl 30 oktober, 2013 at 20:49

  Vilken fantastisk kalender
  Jag blev helt kär, du är fantastiskt duktig. Om jag inte vinner måste jag banne mig köpa den ;-D

  Jag är såld på att planera, det får min vardag att fungera. Tänk vilken lycka att få planera i en sådan uggläcker kalender!!

 • Reply Marie Öberg 31 oktober, 2013 at 06:23

  Jag brukar alltid vara med i tävlingarna om denna UNDERBARA kalender men denna gång är min motivering helt annorlunda.
  Jag är lite sött virrig normalt sett. Tyvärr tycker jubinte alla att det är lika gulligt. 🙂
  Nu när jag och barnens pappa valt att skiljas så behöver jag hjälp att organisera vår vardag, mer än nånsin förr.
  Min motivering är alltså att denna kalender skulle hjälpa mig på fler än ett sätt: att bringa ordning i kaoset och dessutom lätta upp mitt humör och sinne med de underbart fina illustrationerna. ❤️

 • Reply Peter 31 oktober, 2013 at 06:24

  För att Ugglans familjekalender skulle älska att vara hos oss. Den skulle hänga på finaste platsen i köket och den skulle fyllas av bvc-tider, konstiga jobbpass, föräldramöten, badmintonträningar och fantastiska födelsedagar. Ja allt för att planera vår vardag.

  Därför ska du välja oss, vi kommer älska kalendern! Stora som små!

 • Reply Anonym 31 oktober, 2013 at 10:30

  Sofia, jeg har så travlt med at reseache på genanvendelse, genbrug, links og andet, så jeg glemmer alt andet der skal gøre 😀 nej, så slemt er det ikke, men hold op – det ville hjælpe med en kalender som din… og den ville pynte. Jeg MÅ altså snart vinde den kalender.

  Krammer fra mig
  Schousnigel.se

  kan ikke poste på namn/url, så jeg bruger anonym i dag 😉

 • Reply Therese Fredlund 31 oktober, 2013 at 11:37

  Hej och tack för en väldigt inspirerande blogg!
  Jag skulle vilja vinna din kalender till min familj där vi nyligen blev fyra stycken.
  Det har blivit mycket att hålla reda på nu och min dotter fullkomligt älskar ugglor!

  //Therese
  fredlund.therese@gmail.com

 • Reply Sofia Björup 31 oktober, 2013 at 12:01

  Åh vad glad jag skulle bli om jag vann en av de här! Jag skulle ge den till min mamma och pappa så de kan glödjas av en vacker kalender på väggen samtidigt som de får ordning på allt som finns i vardagen i en familj med sex medlemmar. Håller tummarna! (:
  Sofiabjorup@hotmail.com

 • Reply Márta 1 november, 2013 at 09:03

  Din sida och dina skapelse är jättefina och smakfulla. Om jag vann Kalendern då skulle jag ge det till min dotter och mitt barnbarn. Det skulle pryda deras kök. Jag fortsätter att rösta på dig dagligen! Kram Márta

 • Reply Belinda 1 november, 2013 at 09:14

  Jag vill vinna en till vår familj, som består av två vuxna, fyra barn, en hund. Vi har sju olika fritidsaktiviteter, jag har två jobb med obestämmda arbetstider och en man med dåligt minne!

  Snälla låt mig vinna så vi åtminstonne har en galet snygg kalender att titta på när vi försöker reda ordning på allt och alla 🙂

 • Reply Trådanten 1 november, 2013 at 11:32

  Jag har försökt undvika familjeklenoder för jag tycker oftast att de är mindre fina… Sen har livet drabbat oss och med tre barn varav en är multihandikappad krävs god planering. Vi har oändligt med möten och besök kring vår lilla prinsessa. Sen några år har jag behövt köpa
  de ganska fula kalendrarna som finns i handeln….

  Att få en av dina kalendrar skulle inte göra livet lättare men jag skulle få något fint att vila ögonen på varje dag och det skulle i varje fall göra mig till en gladare mamma!

 • Reply Wihlborgskan 1 november, 2013 at 14:45

  Det skulle vara så tomt utan Ugglan ♥
  De senaste två åren har Familjekalendern haft sin alldeles egna plats i vårt kök, och ÄNTLIGEN har maken lärt sig att man kan skriva in saker i den, eller kolla vad fru och barn har för sig… 🙂

  Det är den överlägset bästa planeraren för mig som inte är så teknisk (elektronisk kalender, va??), skriver in allt, stort som smått, och njuter av det gulliga Uggle-sällskapet ♥

 • Reply Anonym 1 november, 2013 at 19:28

  Jag har följt din blogg länge och instagram i några månader och har tävlat förr men aldrig vunnit! Din kalender skulle bli som ett smycke i vårt kök! Vi har bara ett barn som är 11½ år men det är ganska mycket som behöver skrivas upp (idrottslektioner, gitarrlektioner, handbollsträning, handbollscup)… Lägg dessutom till födelsedagar, tandläkartider mm mm, utan en almanacka är det hopplöst!
  Hoppas verkligen på tur detta år 🙂
  // Mia F.

 • Reply Anonym 1 november, 2013 at 23:34

  Åh en sån skulle vi behöva för att få en möjlighet att hålla ordning på allt kul och även tråkiga saker som vi ska göra hela nästa år. Stora Sonen vill skriva in sin konfirmation och 15 -års dag så vi omöjligtvis missar att köpa moped. Hihi

  2carina@spray.se

 • Reply Therese C. 2 november, 2013 at 06:14

  Åh jag blir alldeles varm i kroppen bara av att se den! Tänk att ha den i sitt kök och varje morgon bli lycklig över de fina ugglorna?. Efter en vecka med sönderblåst uterumstak-vattenskadat uterum,tack Stormen Simone för det, hade det behövt någon ljuspunkt!

  Tack för en fin blogg?

 • Reply Anonym 2 november, 2013 at 18:14

  Vore toppen att i köket få ugglan att vaka,
  över tider för jobb och bjuda vänner på kaka:)

  / Lotten

 • Reply ida andersson 2 november, 2013 at 18:15

  Klart jag vill vinna denna underbara kalender. Min sjukskrivning och rehab är nu slut och nu ska jag få in allt från träning, leta jobb/arbetsträna/studera till att hålla koll på sonens läxor och utflykter. Kram

 • Reply Anna Mörelius 3 november, 2013 at 06:41

  Å så gärna vi vill vinna denna underbara kalender. Vi är fyra i familjen o lite ordning o reda i tillvaron ä precis vad vi behöver o det ä jag helt säker på att ugglorna hjälper oss med 🙂
  Älskar din fina blogg o alla vackra klänningar.
  Tack för att du delar med dig.
  Kram Anna

 • Reply Kim 3 november, 2013 at 07:26

  Jag älskar ugglor, snygg design samt ordning och reda! Klart som korvspad att jag vill vinna ugglekalendern. Den skulle hålla bra ordning på familjen kaos alla bestyr!

 • Reply Anonym 3 november, 2013 at 07:57

  En sådan söt kalender skulle vi behöva i vår familj. Allt blir ju så mycket lättare att hålla ordning på med denna kalender. Hoppas på tur!
  Johanna
  johanna.magne@bildning.habo.se

 • Reply Mia L 3 november, 2013 at 08:48

  Ensamstående mamma som är student och förenings aktiv i olika samhällsprojekt utöver alla aktiviteter som sonen har. För att få allt att fungera är en bra kalender ett måste. Denna var så otroligt vacker och skulle förgylla varje dag när man sitter och äter frukost och får se ugglorna.

 • Reply Mia L 3 november, 2013 at 08:48

  Ensamstående mamma som är student och förenings aktiv i olika samhällsprojekt utöver alla aktiviteter som sonen har. För att få allt att fungera är en bra kalender ett måste. Denna var så otroligt vacker och skulle förgylla varje dag när man sitter och äter frukost och får se ugglorna.

 • Reply Anna Carlsson 3 november, 2013 at 13:33

  Du gör så himla fina illustrationer Sofia! 🙂 Om jag vann kalendern skulle jag ge den till min mor och far. de bor tillsammans med min syster och hennes pojkvän och där bor även just nu min farbror. De behöver kalender för att hålla reda på vem som är hemma när och vem som lagar middag vilken dag. Många i familjen kräver bra planering. Tack för att du bloggar!

 • Reply Carolina Jonsson 3 november, 2013 at 15:17

  Vi skulle vilja vinna kalendern bara för att det är så fina ugglor i den. Och så blir det lite variation mot den andra vi brukar ha.

 • Reply Eva Segerström 3 november, 2013 at 19:30

  Tokfina ugglor skulle sitta finfint på vår köksvägg!

  Med två vuxna och två ungdomar i familjen som alla har olika aktiviteter behövs det också lite ordning i vår tillvaro! Håller tummarna! /Eva

 • Reply Erika Andersson 3 november, 2013 at 20:32

  Jag har just hittat till din fina blogg genom din nominering på En lagom dos grönt, GRATTIS!
  Jag vill gärna vinna din jättefina familjekalender, den skulle göra sig bra här hemma i köket. Att alla kan skriva upp sina aktiviteter gör det lättare att planera och få en överblick. Den skulle verkligen underlätta för mig och min familj! Håller tummarna!

 • Reply Carola 3 november, 2013 at 20:54

  Mina dagar skulle förgyllas av att få titta på din fina kalender.
  Den skulle sitta som en smäck i vårt nyrenoverade kök. Med tanke på att jag varit föräldraledig till Lill Einar och ska börja jobba igen nästa år så vore det UNDERBART att då skriva in alla aktiviteter för oss fem i familjen. Samt en extra kolumn för våra gemensamma evenemang 😉

  Tack för all inspiration du ger mig

  Kram Carola

 • Reply Hjem Kära Hjem/ Anna 4 november, 2013 at 07:22

  God morgon från Norge!!
  Jag har tidigare inte haft behov för kalender, nu är jag o familjen på flyttefot mot nya äventyr o förhåppningsvis aktiviteter till barna..det glädjer vi oss såklart till!
  Tänker att jag behöver en kalender o fylla i när o var saker sker c",)
  Klem Anna

 • Reply Hjem Kära Hjem/ Anna 4 november, 2013 at 07:23

  God morgon från Norge!!
  Jag har tidigare inte haft behov för kalender, nu är jag o familjen på flyttefot mot nya äventyr o förhåppningsvis aktiviteter till barna..det glädjer vi oss såklart till!
  Tänker att jag behöver en kalender o fylla i när o var saker sker c",)
  Klem Anna

 • Reply Hjem Kära Hjem/ Anna 4 november, 2013 at 07:23

  God morgon från Norge!!
  Jag har tidigare inte haft behov för kalender, nu är jag o familjen på flyttefot mot nya äventyr o förhåppningsvis aktiviteter till barna..det glädjer vi oss såklart till!
  Tänker att jag behöver en kalender o fylla i när o var saker sker c",)
  Klem Anna

 • Reply Hjem Kära Hjem/ Anna 4 november, 2013 at 07:23

  God morgon från Norge!!
  Jag har tidigare inte haft behov för kalender, nu är jag o familjen på flyttefot mot nya äventyr o förhåppningsvis aktiviteter till barna..det glädjer vi oss såklart till!
  Tänker att jag behöver en kalender o fylla i när o var saker sker c",)
  Klem Anna

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.