Uncategorized

TÄVLING: Snart är det nytt år

Nu är det tävlingsdags. Två av er kommer att vinna varsin Ugglans familjekalender för 2013, som är en väggkalender för hela familjen, varje månad består av mina illustrationer där Ugglan hittar på olika passande saker att göra för just den månaden. Kalendern har 6 kolumner att fylla i med familjens aktiviteter. Vill du se fler bilder och beskrivningar av kalendern finns det här >>
Det enda du behöver göra är att i en kommentar nedan övertyga mig om varför just du behöver en familjekalender 🙂
Tävlingen pågår till klockan 24.00 imorgon den 25 oktober.
Vinnarna presenteras på fredag.
Lycka till!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

144 Comments

 • Reply creando 24 oktober, 2012 at 07:49

  Eftersom jag totalmissade att beställa en väggalmanacka med årets jultidningar, så är det givetvis ett måste att hitta en. Och här är den ju! 🙂
  Kramar

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 07:51

  Hej! Jag är med och tävlar,gillar o delar på fb.Skulle behöva en ny kalender att kunna skriva upp tider vad gäller min dotters skolgång m.m. mvh anette family_nord3@hotmail.com

 • Reply Ugglor i mossen 24 oktober, 2012 at 07:55

  Skriver samma som i dom andra tävlingarna o hoppas det övertygar dig nu… : ) Jag fick alltid en familjekalender av min mamma i julklapp.. I jul kommer det inte finnas någon under granen då hon inte längre är med oss.. men om det kommer en på posten kan jag "låtsas" ett år till… : )

 • Reply Camilla Bergström 24 oktober, 2012 at 07:59

  Hej!Min mamma brukade alltid ge oss döttrar en kalender med foton hon tagit, jättefina!
  Sen höjde det bolaget priset så de blev alldeles för dyra, hon lever på liten pension.
  Hon älskar och samlar på ugglor och denna vet jag att hon aldrig skulle få tag i men hon skulle bli jätteglad så jag hoppas vinna så jag kan ge den till henne.
  Håller tummarna!
  kram Milla

 • Reply camilla 24 oktober, 2012 at 07:59

  Har du någonsin hört talas om ammningshjärna?? det har jag nu.. 🙂 Ammar barn nr2 som vid skrivande stund är 3 månader och har även en son på 3 år.. det blir ganska svårt att ha koll på allt som ska hända i veckorna när man glömmer bort allt 😛 Tänk va bra om det fanns en kalender där jag kunde skriva upp saker innan jag hinner glömma dom 🙂 självklart vill just JAG vinna ugglans familjekalender!!

 • Reply Maria 24 oktober, 2012 at 08:00

  Jag skulle verkligen behöva en almanacka när minnet sviker 🙂 Och vad vore inte bättre än att få vinna denna underbara almanacka med min favvo figur ugglan 😉
  mvh maria mariak469@msn.com

 • Reply Laila 24 oktober, 2012 at 08:00

  Jag borde ha en ugglekalender eftersom jag älskat ugglor ända sen jag var barn… Men det kanske inte är den bästa anledningen 😉

  Däremot med en sambo som jobbar skift, jag som kommer att bli arbetlös och förhoppningsvis har ett jobb med timmar vid behov på gång istället. Dessutom en son som har lite all möjligt för sig så…
  Organisation på tider behövs verkligen! 🙂

 • Reply Vanessa 24 oktober, 2012 at 08:01

  Är i stort behov av en kalender för att skriva in allt skolarbete/ läxor mmm…
  Och med 6 kolumner så får ju ALLT plats<3

 • Reply Victoria - Elvira Spekulerar 24 oktober, 2012 at 08:01

  Som självutnämd ordförande i den nystartade
  Bioki – Bryt Ihop Och Kom Igen Klubben (finns på FB) så är det nog läge för en riktigt fin kalender nu, där jag kan styra upp mig själv och min flock. Ett plus i kanten är ju att det är sex kolumner i den här Ugglekalendern, vilket gör att alla familjemedlemmar får eget husrum i den.

 • Reply Dagar av lycka 24 oktober, 2012 at 08:05

  Varför vi behöver en fin ugglekalender hemma hos oss? Jo, för att vi under 2012 för första gången prövat att leva våra liv utan gemensam kalender och det har ju gått SÅDÄR… Kaotiskt mest hela tiden när ingen har koll på vad de andra planerat. 6 kolumner är verkligen da shit! En för varje familjemedlem och en för släktens trilijoner födelsedagar och elände 😉

  Kram
  /Anna

 • Reply Anna Nicklasson 24 oktober, 2012 at 08:10

  Skriver igen o hoppas på att det e min tur denna gången 🙂 vill ge denna kalender till min syster som precis köpt hus, hon älskar dessutom ugglor <3 den hade matchat bra med påslakanen som jag hittade med ugglor på som hon ska få när hon fyller om ett par veckor 😉

 • Reply Kristina 24 oktober, 2012 at 08:19

  Hejsan!
  Skulle behöva en kalender för att jag och övriga familjen ska lättare kunna hålla reda på familjen alla aktiviteter.

 • Reply Birgitta Leijon 24 oktober, 2012 at 08:21

  För att det är ju Jag,Arne och Johanna som är ugglorna 🙂 SÅÅÅ LIKA!!

  Och för att den är så fin!

 • Reply Linda 24 oktober, 2012 at 08:27

  Jag vill jättegärna vinna "Ugglans familjekalender"! Jag och sambo behöver få en struktur på våra liv och det passar oss perfekt med sex kolumner, då våra arbetstider och träningspass och aktiviteter passar in i olika kolumner. Det gör att stressen kan minska och vi har mer koll på dagarna 🙂 Bonusen i det hela är att jag samlar på just ugglor! Har ugglor i många olika modeller hemma, men tyvärr inte hittat någon kalender med ugglor än…förrän nu! 🙂

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 08:29

  För att din kalender är toppenfin och man blir glad av att se den! Jättebra att det finns sex kolumner oxå så att man kan hålla koll på allt från jobb- och dagistider, till födelsedagar och aktiviteter. Hoppas på att vinna, karinostling@telia.com.

 • Reply Bromans Bravader 24 oktober, 2012 at 08:29

  Jaa, den där kalendern skulle jag verkligen behöva. Ett hem med två heltidsarbetande vuxna, tre barn och en katt som vårat hem är är lite smått oorganiserat och lätt kaotiskt, speciellt på morgonen när alla ska iväg och har olika aktiviteter under dagen. En sådan kalender skulle verklighen HJÄLPA oss att hålla koll på allt. Den skulle få hänga i hallen så att man inte missar att titta i den när man är på väg ut på morgonen. Då går det ju inte att missa, matsäck, tennisracket, läxbook eller kemtvätt..(givet att man fyller i kalendern).
  Att den dessutom är väldigt fin och färgglad gör ju att man dessutom blir lite glad varje morgon när man ser den.

  Kram Jannike

 • Reply Linda 24 oktober, 2012 at 08:32

  I början av januari blir vi föräldrar för allra första gången, en spännande och helt fantastisk tid som vi ser fram emot. Vi vill att den här kalendern ska vara en del i att göra vårt hem lite mer färgglatt, barnvänligt och gulligt. Tror kalendern skulle passa perfekt på väggen i vår lilla parvels rum, och dessutom gör den sig perfekt lagom tills jag åker på vad många kallar amningshjärna, då kan man behöva en extra hjärna = en kalender 🙂

 • Reply Cecilia 24 oktober, 2012 at 08:33

  Jag är verkligen en planerings-, list- och kalenderperson och skulle verkligen älska att ha den här fina almanackan hängandes på väggen i köket! Mycket planerande med två barn på olika idrottsaktiviteter, mitt eget företag samt annat jobb och till sist då mannen som var och varannan vecka är ute och flänger med jobbet i olika länder! Lätt och överskådligt att ha koll på hela familjen!

 • Reply Hemma på ekbacken 24 oktober, 2012 at 08:37

  Det är inte jag som ska ha den utan en vän till mig som har alldeles för mycket att göra tycker jag. Till och med jag kan bli orolig att det ska falla något mellan stolarna hos dom när det är jobb, skola, aktiviteter, kurser, träningar och lite till. Ja du hör ju. Din 6 kolumnskalender är räddningen för min väns familj och lite mig med 😉

  Kram Linda

 • Reply Katrin Sköldqvist 24 oktober, 2012 at 08:37

  För med fulla aktiviteter och möten så skulle kalendern passa vår familj jättebra..har små lappar och skriver på nu:))

 • Reply EM 24 oktober, 2012 at 08:49

  Jag behöver en almanacka för att få ordning på mitt nya liv. Just nu så översållas mitt skrivbord av postit-lappar, och så går ju inte att ha i längden…
  Ugglor är favvo-fåglar här hos oss. Eftersom det är ont om ugglor i luften här på ön, så får vi njuta av dom i annan form.
  kram elsamarianne

 • Reply Marie Öberg 24 oktober, 2012 at 08:55

  Om vi skulle ha turen att vinna denna ljuvliga kalender så kan jag lova att vår vardag skulle underlättas oerhört mycket. Vi har alltid tusen glödande järn i elden och tyvärr är denna mamma både virrig och extremt dagvill. Det är dessvärre inte bara en gång vi missat inbokade saker. Pinsamt? Ja, mycket, men inte desto mindre sant. 🙂
  Så en underbar kalender från min favorit-illustratör här hemma vore verkligen räddaren i nöden. 🙂

  Ha en underbar dag! 🙂

  / Marie

 • Reply hjosara 24 oktober, 2012 at 08:56

  Hej Sofia! Skulle just bege mig till sjukhuset, tittar in på din blogg för den gör mig glad. Trots fysiska motgångar som gör mig ledsen och trött så kämpar jag envist vid att leta ljusglimtar att hålla fast vid. Tänker att jag skulle bli så glad av att mötas av dina söta ugglor varje gång jag går in i mitt kök, och så skulle det hjälpa mig att hålla ordning på alla trådar hjärnan inte fixar på egen hand…4 i familjen plus katt och hund = 6 🙂 Hoppas på tur denna gång. Kram på dig och tack för alla dina ljusglimtar du delar med dig av <3

 • Reply Annas röda stol 24 oktober, 2012 at 09:17

  Jag skulle oxå behöva en almanacka med fler rader. som det är nu så klottrar jag överallt på den gamla. Hoppas på tur. Ha en bra dag. Kram Anna

 • Reply Humlans Lott 24 oktober, 2012 at 09:26

  Hej Sofia!
  Dina fina ugglor har piggat upp vårt kök under ett helt år. Min son älskar ugglorna och vill gärna kolla på vilken som är hans uggla (dvs månaden han fyller år i). Vi har gjort upp små berättelser om varje uggla. Tänk vad skoj om vi kunde få fortsätta med våra berättelser med nya fina ugglor.

  Kram på dig!

 • Reply Diana Block 24 oktober, 2012 at 09:26

  Min dotter är oerhört fascinerad av ugglor och din fina kalender skulle göra succé hemma i vårt kök. Vårt kök är för övrigt under ombyggnad, så en kalender för att hålla någon sorts ordning i kaoset vore verkligen välkommet!
  Underbara illustrationer!

 • Reply Futu 24 oktober, 2012 at 09:27

  När man precis blivit sambo är det inte lätt att hålla reda på både sig själv och killen. En kalender skulle underlätta avsevärt.

  lillature@hotmail.com

 • Reply Lotta 24 oktober, 2012 at 09:28

  Ojoj, utan almanacka skulle vi inte klara en endaste dag i den här familjen. Varje söndag sätter ci oss och går igenom vad som ska göras veckan som kommer och antecknar NOGA i almanackan! :o)

 • Reply Annelie 24 oktober, 2012 at 09:30

  En sån skulle verkligen vara en prydnad i vårat hem,då kanske jag skulle komma ihåg saker och ting..Å inte bli så rörig i huve..;)))

  KRAAAAM/Annelie

 • Reply Hanna♥ 24 oktober, 2012 at 09:34

  Jag tycker den är så himla snygg helt enkelt! Dessutom är det lite kaos i mitt liv så lite struktur? Ja tack! /Hanna m. fam

 • Reply lisasvilja 24 oktober, 2012 at 09:38

  Jag skulle verkligen vilja vinna en sån fin kalender att ge till min närmaste och bästa vän som nyligen fått barn. Jag tänker mig att hennes lilla familj skulle bli hjälpt av en kalender då jag vet att hon är väldigt glömsk av sig!

  Önskar dig en fin onsdag! Kramar

 • Reply fianathome 24 oktober, 2012 at 09:52

  Jag gillar ugglorna, konceptet för kalendern och så får man en fin tavla i sitt kök att ståltsera med. För det blir ju som man får ny tavla varje månad 🙂
  Gillar´t!
  kram
  Fia

 • Reply ANNIKA 24 oktober, 2012 at 09:57

  Planering är A och O i en familj med 5 st. annars raserar hela tillvaron med alla aktiviteter…hoppas på lite hjälp i vardagen….
  gustafsson.57@hotmail.com

 • Reply MammaElva 24 oktober, 2012 at 10:01

  Bara tanken på 2013 gör mig förvirrad och orolig. För då startar ett nytt kapitel i livet när barnen börjar förskolan och jag går tillbaka till jobbet. Men jag vet att en almanacka skulle göra mig lite lugnare. Sen gör det ju inget att den är så förbenat fin!

  Kram Elin

 • Reply Tekla 24 oktober, 2012 at 10:10

  Skulle så gärna vinna din fina kalender då vi faktiskt blir en familj i januari 🙂 vår lilla flicka är beräknad till den 24'de. Och vad jag förstått så kommer det sen vara mycket att hålla koll på med bvc och annat i kombination med trötta föräldrahjärnor 😉

 • Reply kecs 24 oktober, 2012 at 10:13

  Ja, jag vill bara det för att det är fint. Och för att jag har en familj förstås.

 • Reply Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... 24 oktober, 2012 at 10:33

  Har en riktig "skitdag" så skulle vara kul med en vinst som lite uppmuntran och skönt med en kalender och slippa ha alla gula postitlappar överallt 🙂 KRAM

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 10:34

  Åh, jag skulle jätte gärna vilja vinna en kalender! Den är så himlans söt och rar, och vad passande att ugglan kan visa vad man kan hitta på för roligheter just precis då!
  🙂 /Weronica

 • Reply Lilla Kråkslottet/ Angelica 24 oktober, 2012 at 11:00

  Vi tittade i vår kalender i förrgår. MARS var uppslaget… vi behöver defintivt en ROLIG kalender att använda!!! Kram!

 • Reply Angela 24 oktober, 2012 at 11:02

  En färgklick i hemmet och perfekt till 4e sonens ankomst i Januari. Vi har aldrig haft en kalender men det är nog på tiden!:) Nu när vi blir 6 stycken i familjen så är ju denna helt perfekt!
  Hoppas hoppas:)

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 11:02

  Vinner gärna din kalender då jag oftast glömmer allt som ska göras och än mindre kommer ihåg att köpa en ny kalender att skriva upp sakerna i.

  //Karolina

 • Reply Angela 24 oktober, 2012 at 11:03

  En färgklick i hemmet och perfekt till 4e sonens ankomst i Januari. Vi har aldrig haft en kalender men det är nog på tiden!:) Nu när vi blir 6 stycken i familjen så är ju denna helt perfekt!
  Hoppas hoppas:)

 • Reply Linda 24 oktober, 2012 at 11:22

  Jag är inne i en rejäl "formsvacka" i mitt liv. Jag skulle verkligen behöva din fina kalender där jag kan skriva in en massa roliga saker som jag vill fylla mitt liv med, för att må bättre.

  //Linda

 • Reply Isabelle 24 oktober, 2012 at 11:24

  Med en man som jobbar skift, en fru som ska börja jobba efter föräldraledighet, ett barn som ska börja på förskola, alla aktiviteter och bvcbesök som ska göras är det ett måste för oss med en kalender. Vi har haft en annan typ av kalender förut med sa bara här i veckan att vi skulle ha haft en sådan kalender som Ugglans kalender är, vi sa att med en sådan skulle vårat liv bli tydligare, iaf svart på vitt. För oss är en kalender ett måste och just din kalender är så fin och skulle underlätta mycket för oss.

  /Isabelle

 • Reply Systrarna Virrpannor 24 oktober, 2012 at 11:32

  Eftersom minnet inte är det bästa, varken för mig eller min sambo ( fast hans dåliga minne beror nog mest på att de har så mycket att göra på jobbet…) och en ny familjemedlem, så vore det underbart att få sätta upp denna fina kalender på väggen, så vi kommer ihåg allt. Samt att min sambo vet var jag håller hus, om han glömt bort vad jag sagt…
  Så nu hoppas vi på vinst 🙂

  Kram Mia

 • Reply Vardag och flärd 24 oktober, 2012 at 11:42

  Jag behöver inte kalendern men däremot min son och hans familj. Med en liten dotter på 1,5 år, bvc-besök, träningar, tider när mormor o farmor har möjlighet att ställa upp, ja, allt det vanliga i en småbarnsfamilj – då behövs en kalender! Och din kalender är en prydnad att ha i köket!
  Kram Eva

 • Reply Kia 24 oktober, 2012 at 12:20

  Jag har din kalender sen tidigare och vill gärna ha en för nästa år också. så att jag och övriga familjen har koll på alla aktiviteter, matcher, födelsedagar, möten m.m. Plus att vi ska bli kontaktfamilj så då blir det ännu en till att hålla reda på!

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

 • Reply ann 24 oktober, 2012 at 12:52

  Det er jo kaos her uden en fælles kalender.
  Børnene med deres logbøger og 10.000 sedler de slæber med hjem, kæresten med aftaler på sin telefon og jeg på min. Vi aner jo ikke hvad hinanden gør og aftaler. Der er slet slet ingen tvivl om, at VI har brug for en WUHUUUUUU-FAMILJ-KALENDER 😀

 • Reply Festina Lente 24 oktober, 2012 at 13:08

  Hoppas på att vinna eftersom jag och mina fem barn får perfekt plats i denna sex-kolumnare! Och en kalender behöver vi definitivt!! Hoppas-hoppas-hoppas!!!

 • Reply Anna K 24 oktober, 2012 at 14:34

  En kalender är det ultimata för att slippa hålla tankar och planeringar i huvudet. Jag gillar att vända till nytt blad och få se en ny bild till en ny månad. 2013 blir garanterat ett bra år med just en kalender ifrån Ugglan! Riktigt bra med många fält för att skriva in sitt eget i.

  kontaktmejl: playnsee [ at ] hotmail [ punkt ] com
  Mvh Anna Karlsson

 • Reply Julia 24 oktober, 2012 at 15:13

  Ho ho!
  I januari börjar lilltjejen på förskola. Därmed är det slut på föräldraledigheten och tillbaka till jobbet igen. Jobbtider och familjens alla aktiviteter för våra fyra familjemedlemmar skrivs upp på en griffeltavla. Inte det snyggaste och inte det mest praktiska.

  Har sneglat på denna super-snygga almanacka tidigare och prövar lyckan igen för att den ska komma i vår ägo och direkt få en given plats på väggen.

  Uggle-temat kommer igen lite varstans här hemma, genom bl.a. ljuslyktor, tavla, kudde och wallies.

  Håller tummarna och fortsätter klottra på griffeltavlan (så länge) 😉

 • Reply Lotta 24 oktober, 2012 at 15:25

  Jag har precis hittat till Hildas hem och blir alltid lika inspirerad och glad när jag besöker bloggen. Nu vill jag även ge detta till mina kollegor i lärarrummet! Det är ju lite kul med ugglor i en skola.

 • Reply Hjem Kära Hjem/ Anna 24 oktober, 2012 at 16:11

  Hej!
  behöver o behöver… c",)
  Den är ju så färgglad att man kan inte låta bli o le, o så slutar mina 3 barn skolan på så olika tider, läxor mm som ska hållas reda på. Skriva de i kalendern istället för o varje dag rota i deras skolväskor!!
  Därför beh¨ver jag en fin kalender!!

  Klem Anna

 • Reply AttenKattenNoa 24 oktober, 2012 at 16:29

  Sex kolumner och sex familjemedlemmar. Perfekt! Låt den landa hos oss 🙂
  Tack för all inspiration du ger.

 • Reply Jenny 24 oktober, 2012 at 16:41

  Med en stor familj är det minst sagt hektiskt och alltid nåt på gång. Senast idag bökade jag iväg med tre barn till skolan, för att på plats upptäcka att det är imorgon vi ska dit på Öppet Hus.
  Ge mig en kalender för att strukturera upp vår vardag!

 • Reply Ninni 24 oktober, 2012 at 17:02

  *För att jag tror att det är torsdag när det är onsdag.
  *För att min hjärna är lite trött.
  *För att din fina kalender skulle förgylla min vardag:)
  *För att jag gillar ordning och reda.
  *För att min familj har fullt av aktiviteter.
  Ja det var fem av tusen anledningar till att just jag skulle bli så himlans glad om jag vann din kalender. Hoppas på tur:)
  Kram/ Ninni

 • Reply Erica AKA Tomtens Dotter 24 oktober, 2012 at 17:05

  Hej
  Jag vill vara med och tävla. Jag behöver inte alls någon väggalmanackca – men det gör däremot en kär vän och kollega till mig. Hon kommer ofta och muttrar om att hon och hennes man glömt föräldramöten eller att skicka med barnen frukt på utflykter och liknande. Så jag skulle gärna vinna en för att underlätta deras liv lite.

 • Reply Christina 24 oktober, 2012 at 17:17

  Ett nytt år och en massa nya saker som ska börja planeras, minstingen i familjen börjar på förskolan så nu blir det fullt upp med både aktiviteter, bvc, möten, jobb, föräldramöten, planeringar och allt som har till en barnfamilj att göra så en kalender skulle sitta fint att ha på väggen i köket så man slipper missa allt som man annars ska komma ihåg. 🙂 Bra att få lite ordning och reda i detta hushållet!

  Vem skulle inte vilja ha denna underbara kalendern på sin vägg? .Den ör ju bara så söt! 🙂
  Hoppade på liter tur nu då

 • Reply Christina 24 oktober, 2012 at 17:18

  Ett nytt år och en massa nya saker som ska börja planeras, minstingen i familjen börjar på förskolan så nu blir det fullt upp med både aktiviteter, bvc, möten, jobb, föräldramöten, planeringar och allt som har till en barnfamilj att göra så en kalender skulle sitta fint att ha på väggen i köket så man slipper missa allt som man annars ska komma ihåg. 🙂 Bra att få lite ordning och reda i detta hushållet!

  Vem skulle inte vilja ha denna underbara kalendern på sin vägg? .Den ör ju bara så söt! 🙂
  Hoppade på liter tur nu då

 • Reply Sannixen 24 oktober, 2012 at 17:18

  Skulle gärna vinna denna då vi detta året faktiskt provade en familjekalender och har nu insett att vi aldrig kommer klara oss utan en sådan. Och vilken dag som helst blir vi en till i familjen och familjekalendern kommer bli full med bvc besök och allt annat man ska komma ihåg ang sina små <3

 • Reply Thina 24 oktober, 2012 at 17:20

  Jag skulle vilja vinna en fin almanacka till familjen där vi kan hålla reda på varandra. Både när det gäller aktiviter för hela familjen och för barnen, men även jobb. Vi är även på väg att starta upp ett företag vilket gör att tiden som vi får tillsammans bör planeras noggrant

 • Reply Anna-Karin 24 oktober, 2012 at 17:23

  Nu när jag har börjat på högskolan för att bli förskolelärare behöver vår familj en kalender som har plats för oss alla tre. Mina skoltider + fritid, sonens förskole aktiviteter + fritid och pappas jobb aktiviteter + fritid – att ha koll på tre personers liv är inte alltid lätt men med denna fina kalender görs livet lite lättare för oss!

 • Reply Tina Isaksson 24 oktober, 2012 at 17:24

  Jag vill vinna din fina kalender bara för att jag bara älskar din fina ugglor och allt annat! Och i denna familjen skulle vi inte överleva utan almanackan..

 • Reply eriika 24 oktober, 2012 at 17:30

  nu när vi är 4 i familjen är det svårt att hålla reda på allas tider, möten och aktiviteter och en familjekalender skulle underlätta mitt småbarnsliv med all vrrighetsom hör till supermycket! kanske tillåmed andra kan hålla lite koll och inte bara jag :-)ett stort plus är att dom är ju bara sååå fina att titta på 🙂

 • Reply Johanna Andersson 24 oktober, 2012 at 17:33

  Jag vill vinna kalendern för att jag är helt uggletokig! För att den är fin och för att familjen behöver en almanacka när vardagsliv ska kombineras med fritid, arbete och husrenovering och familjekalas!! Den ger en så underbar överblick!

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 17:58

  Brukar tyvärr aldrig vinna någonting nånsin, men skam den som ger sig here we go again! Tycker din kalender är jätte fin och här hemma skulle den passa perfekt! Har tre barn i vår familj varav två är hemma varannan vecka och med allt som ska kommas ihåg vad gäller aktiviteter i skola och på dagis och möten på jobb och högskola och dessutom alla födelsedagar som man måste komma ihåg så skulle den jättefina familjekalendern vara till stor hjälp i vardagens pussel! Nu håller jag tummar och tår! Kram//Hanna söderlund

 • Reply Camilla Danielsson 24 oktober, 2012 at 18:04

  4 barn mellan 2-12 år, behöver jag ens säga mer… 😉
  Fotboll, innebandy, träningar, möten, läkarbesök, tandläkare, kalas, 3 skolbarn med gympapåsar, läxor, mina tentor och inlämningar (går på högskola, total nybörjare som börjat läsa efter 16 års studieuppehåll 😉 )
  Fam. Kaos, det är vi!
  Är glad om jag ens får med mig alla barn när jag lämnar huset på morgonen 😉

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 18:06

  Hej!
  Skulle så gärna vilja ge bort en i julklapp till min syster och hennes familj. Så de kan hålla ordning på vardag och helgdag med alla aktiviteter

  Anneli i Skövde

 • Reply Sara Norström 24 oktober, 2012 at 18:08

  Kalendern är ju för det första helt underbar söt o praktisk. Nu när vi några stycken i familjen med aktiviter o läkarbesök så skulle det va underbar att ha sådan där almanacka så man kommer ihåg allting. Een är ju så fin att det blir som en undrr tavla på väggen skulle göra sig perfekt hemma hos mig.
  Sara

 • Reply Veronica Hietala 24 oktober, 2012 at 18:14

  Oj oj oj vad jag behöver en sådan i min ägo! Min man och jag jobbar båda skift vilket gör att vi ofta hänger vid kalender´n och planerar vårt liv. Det är inte alltid lätt att få till det med dagis, jobb och fritid så eftersom vi frenetiskt planerar kring en kalender vore det himla kul att den samtidigt är väldigt snygg att titta på! Ugglor är vår dotters passion just nu!

 • Reply Emelie - Mamman som älskar vit 24 oktober, 2012 at 18:14

  Varför? För att jag är en väldigt snurrig mamma. Häromdan hittade sambon smörpaketet i skafferiet 😉 Så detta med att komma ihåg saker är lite snurrigt, därför behöver vi givetvis en familjekalender här hemma så jag håller ordning på sambo, barn och mig själv! 🙂
  Emelie

 • Reply Lantligt i Smultronbacken 24 oktober, 2012 at 18:23

  Jadu, när man har barn + ett stort barn (maken) som behöver ha tydliga scheman om vad som händer i livet så är en väggalmanacka ett MÅSTE. Något snyggt som hänger på väggen och som ingen kan missa är toppen. Då kan ingen säga att man inte visste om något eller inte kommer ihåg. Beviset hänger på väggen:))
  Jag behöver verkligen en hjälpreda till min(a) BARN:)

  Kram Teres

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 18:27

  Jag tycker kalendern är så fin!!Vill ha den på väggen i köket så familjen har koll på alla aktiviteter som vi har i veckorna =) Bra med så många kolummner: en till oss var i familjen, födelsedagar och gemensam, perfekt!!
  //Caroline

 • Reply Sarah 24 oktober, 2012 at 18:46

  En virrig mor, behöver en kalender som är stor.
  Där allt viktigt kan skrivas upp, för ensilda aktiviteter eller dom i grupp.
  Med en familj på fyra, blir vi lätt ganska yra.
  Därför behöver jag ha, denna kalender för att planera var da.

 • Reply Mitt liv som förskollärare 24 oktober, 2012 at 18:49

  Kanske för att Ugglan Åke kom på besök på samlingen idag:) Jag leker träd , jag leker träd, jag leker ihåligt träd.
  Jag leker träd, jag leker träd och det bor en uggla i det, aoaho,aoaho,aoahoho,hoho barnen älskar denna sång och du skall vara glad över att du slipper höra mig sjunga den 🙂 men visst är texten söt på denna ugglesång och vi är nio i familjen visserligen är fem av oss katter men ändå:)
  Ha en fortsatt fin vecka.
  Kram/
  Berit

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 18:55

  Ordning och reda,
  från måndag till fredag!
  Lördag och söndag fylls också i,
  familjelivet, aktiviteter och andra viktiga kliv!
  Ett nytt härligt år på oss väntar,
  hoppas och önskar att vi tillsammans med Ugglans kalender längtar!

  Ha en fortsatt fin höst!
  mvh Kristiina
  krieppola@spray.se

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 19:06

  Åh vad jag har letat efter en kalender med 6 kolumner!!! De flesta har 5 eller kanske t.o.m. bara 4… Med en kille på 5 år och twins på 3 så behöver jag all hjälp i världen med att strukturera upp livet 😛 Att jag dessutom ääälskar ugglor gör ju verkligen inte saken sämre 🙂

  Kram Tesa

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 19:14

  Att ugglor skänker vishet det har vi alla hört
  om de dessutom skulle göra familjens planering till ett lätt upplägg ja det är ju det som gör´t

  tänk att nåt så fint från Hildas hem skulle få pryda just vår vägg det ger oss verkligen belägg att för hela året 2013 dig Sofia tacka för denna härliga almanacka

  Stor kram Jenny Hammarén

 • Reply Camilla 24 oktober, 2012 at 19:26

  För att inte behöva lagra allt i min hjärna
  skulle ugglan lätt bli min nya stjärna
  Med hjälp av denna underbara kalender
  skulle jag ha koll på allt som händer
  Barnen kommer säkert iväg till sin dans
  och jag själv till gymmet och träna balans
  på sina tjejer skulle maken få bättre koll
  och familjen skulle inte längre vara yra troll…

  • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 11:58

   Åh vilket gulligt rim Camilla. Jag skrattade högt när jag läste det. Gulligt påhittigt

   //Jenny Hammarén

 • Reply Julia Vetterberg Wildsjö 24 oktober, 2012 at 19:26

  För att den är så otroligt fin & skulle passa perfekt i vårat nya hus som vi ska flytta till den 1 december! 🙂

 • Reply nilla 24 oktober, 2012 at 19:30

  Oj, va fin den var! Den skulle pryda vår vackra vägg och hålla reda på alla 5 i familjen. Hohoo, ugglor passar till mamma-läraren. :)Min minsta på 5 år älskar ugglor, speciellt vita ugglor. Oj vad glad han skulle bli!
  tack för en jättefin blogg, jag följer den alla dagar här från Finland.
  Kram
  Pernilla

 • Reply Wihlborgskan 24 oktober, 2012 at 19:34

  Är inte bra på att tigga,motivera eller rimma
  Men nu i kvällens sena timma
  Ger jag det ett försök.
  JAG VILL HA UGGLOR I MITT KÖK! 🙂
  Har kalendern för detta året
  Och har sluppit slita håret
  Varje dag är under kontroll
  Jag trivs när jag har koll!

 • Reply Linda B 24 oktober, 2012 at 19:46

  Jag vill vänja min man vid att kolla i familjekalendern i stället för att belasta mig och mitt huvud med att komma ihåg allt, som om vore det en allmänn post-it-lapp!

 • Reply Fröken Gredelin 24 oktober, 2012 at 19:47

  Många briljanta motiveringar här!:) Gör ett försök jag också! Min motivering:

  Sjukdomen har påverkat mitt liv kraftigt och i "sviterna" av den har jag helt enkelt tappat minnet. Jag har bland annat gått till banken två gånger i samma ärende utan att komma ihåg att jag redan varit där. Jag har ringt viktiga samtal flera gånger (till samma ställe) utan att minnas att jag redan ringt. Jag tappar också bort ord på ett sätt som jag aldrig gjort tidigare. Man kan fnissa åt det för det låter helt galet, men det är min verklighet. Jag som är så noga med att vara organiserad missar nu möten, ja allting som inte är uppskrivet är helt borta. Detta är både pinsamt och sorgligt och dessutom enormt stressande. Enda lösningen är att skriva ner allting (gissa om kylskåpsdörren är överbelamrat med lappar…). Detta tillstånd är tydligen orsakat av stressen som kommer av att jag är sjuk. Lösningen (förutom rehab och allt sådant) är att minutiöst planera och anteckna vad jag gjort och vad jag (och familjen) ska göra. Det skulle kännas betydligt roligare om jag fick göra det i en ugglans kalender!

 • Reply Stina Karlsson Blomqvist 24 oktober, 2012 at 19:57

  Åh först och främst är den ju så fin så det är klart man vill ha den!
  Men annars så känner jag att som "nybliven" ( han är 8 mån redan! ) mamma så händer mycket och det kommande året kommer innebära allt från jobb, dagisstart och kalas m.m, så jag tror almanackan skulle kunna bli välfylld!
  Så jag hoppas att turen är med mig denna gång! 🙂
  Hälsningar Stina!

 • Reply vardagstrall 24 oktober, 2012 at 20:04

  Efter mammaledigheten är det dags för nytt jobb i januari och då ska även twinsen börja på förskolan. Så det blir mycket nytt att hålla reda på och alla 6 kolumner i din fina kalender kommer behövas!
  Kram Catrin Kniberg.

 • Reply Carola 24 oktober, 2012 at 20:22

  Jag väntar mitt tredje barn i början av nästa år och med en kommande föräldraledighet, dagistider för två barn, jobbtider för sambon plus att jag själv driver eget företag så kommer vi att ha fullt upp. En kalender skulle vara toppen så att vi kan strukturera oss och ägna tiden åt att njuta av bebis och familjelivet istället för att stressa upp oss för glömda tider och åtaganden.

 • Reply Johanna Rylander 24 oktober, 2012 at 20:31

  Har din ugglekalender nu och den passar perfekt i vårt kök!
  *Den gör att även min sambo kan ha koll på mina tokiga arbetstider.
  *Den är fantastiskt fin
  *Den hjälper till att hålla koll på barnens alla aktiviteter
  *Älskar ugglor
  *Födelsedagar blir ihågkomna
  *Lätt för alla att hålla koll och hjälpas åt
  *Man blir glad av att se den
  Ja listan kan göras hur lång som helst!!!!!

  Med den nya med fler kolumner kan vi tom använda den för att hjälpas åt med matlista!!!!

  Ser fram emot att ha 2013års kalender hemma hos mig!!!

  Självklart gillar jag er på fb och delar era bilder så mycke jag hinner

  Kram Johanna
  johanna.rylander@hotmail.com

 • Reply Maggi 24 oktober, 2012 at 20:38

  Har de senaste 2 åren haft Ugglans kalender de senaste 2 åren och kan inte leva utan den!!!
  Nu kanske denna snurriga mamman får ordning ännu ett år på barnen, fritidsaktiviteter, jobbtider, väninne luncher m,m m,m så jag hoppas på ännu ett år med ordning o reda =)

 • Reply Ida Järphag 24 oktober, 2012 at 20:58

  Vore fantastiskt att kunna få överblick över familjens aktiviteter i en sån toppenfin familjekalender! ….o emellan varven slinker det ju in "mindre" roliga aktiviteter, men kanske kan de bli lite roligare om de står inskrivna i denna fina kalender 😉 JÄTTEFIN,Sofia!
  P S Förmodligen ingen bra "vinst-raggning", men jag vill gärna köpa en annars 🙂 D S

 • Reply Anonym 24 oktober, 2012 at 21:29

  Med en man, två flickor, tre katter och två hästar,
  kan man behöva den absolut bästa,
  hoppas hoppas att denna kan vinnas,
  och vi får lite hjälp att allt minnas…

  /Annelie Nilsson

 • Reply Maria Stridfeldt 24 oktober, 2012 at 21:38

  Kontaktannons
  Tjej i sina bästa och mesta år söker årskalender för mysiga hemma kvällar med planering och framtidsutsikter.

  Svar till
  kanske du och jag 2013.

 • Reply Sanna 24 oktober, 2012 at 23:53

  Jag är gärna med och tävlar, det vore så otroligt roligt att vinna denna snygga almanacka även för nästa år. Har nämligen den nuvarande hemma och fullkomligt älskar den och då inte bara för att den får min och familjens vardag att bli mer struktuerad utan även för att det är en otroligt snygg inredningsdetalj i köket.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 • Reply FruNeroLindström 25 oktober, 2012 at 05:38

  Detta vill jag inte missa.
  Den där kalendern skulle passa perfekt på vårt kontor.
  Det är trist, mörkt och dystert….men ligger långt ner på prioriteringslistan för renovering då vi har mycket i nya huset som måste göras först.
  Men detta skulle vara en underbar färgklick….dessutom skulle det vara en grymt bra "kom-i-håg" hjälp till min man som from Januari kommer vara hemma som pappa-ledig.
  Och hans minne kan verkligen behöva lite hjälp på traven 😉
  Ha en skön Torsdag, Nu ska jag hålla tummarna hela dagen.
  Kram Malin

 • Reply Rebeccas.se 25 oktober, 2012 at 05:49

  Min underbara svärmor älskar ugglor och har en gedigen samling och jag skulle gärna vilja vinna en kalender för att ge till henne, för vi får så mycket hjälp och stöd. Hoppas på tredje gången gillt! 😉

  /Rebecca

 • Reply Knejs 25 oktober, 2012 at 06:26

  Efter att ha varit hemma och tagit hand om barn och familj i tre år jobbar jag nu heltid natt. Min man jobbar heltid dag vilket för att vi möts i hallen, han på väg hem och jag på väg till jobbet. Jag vet inte hur många gånger vi missar saker, missförstår varandra osv.

  En sådan kalender skulle absolut underlätta vår vardag!

 • Reply snögumman 25 oktober, 2012 at 06:30

  Nygift och nystartad utbildning – en väggalmanacka skulle verkligen behövas för att få lite ordning och koll på tillvaron 🙂 Om den sen är full med söta ugglor blir den dessutom ett fint blickfång på köksväggen.

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 06:47

  Jag blir glad av att se din kalender! Fina, glada färger och söta ugglor 🙂
  Din kalender innebär att min dotter får med sig gympakläder på rätt dag, jag kommer ihåg tandläkartiden och födelsedagar blir firade 🙂

  Kram MiaF

 • Reply Hanna Tolf 25 oktober, 2012 at 06:59

  Väntar vårt fjärde barn och har gått hemma med värkar i 2 dagar utan att den lill* vill titta ut. Skulle behöva lite uppmuntran och framförallt en hint om att vi faktiskt kommer att vara sex i familjen alldelses snart!

  Mvh Hanna Tolf
  lundberg_hanna@hotmail.com

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 07:11

  Med dina och mina (dock inte våra) barn är det mycket att hålla reda på. En kolumn för var och en att fylla i sitt viktigaste i skulle vara rena drömmen. Om den sen dessutom är så snygg som din ugglekalender gör ju kalendern ännu mer rolig att använda.
  Kram Lotta

 • Reply Carolin Andersson 25 oktober, 2012 at 08:20

  ÅÅH! Jag som älskar ugglor, vimplar och kalendrar! Din kalender skulle göra sig så fint hemma i vårat kök. Och så fiffigt med kolumner för alla familjens medlemmar! Kram!

 • Reply Bumbi 25 oktober, 2012 at 08:44

  Med 4 barn mellan 5år och 9mån är det en hel del som ska kommas ihåg och en kalender med 6 kolumner skulle verkligen underlätta våran vardag. och att den är så snygg och skulle passa perfekt i mitt kök gör ju inte saken sämre

  MVH Johannna

 • Reply Rebecka Dywling 25 oktober, 2012 at 08:56

  Snurrig 2 barnsmamma behöver hjälp! Folk pratar om amningshjärna , att man blir glömsk när man ammar. Jag har alltid varit glömsk och ammar nu även vår lilla bebis. Har minst sagt väldigt svårt att komma ihåg saker just nu 🙂 Äldsta dottern är språkstörd, vilket innebär många besök hos logopeden som hjälper henne utveckla talet. Även flera läkarbesök väntas då hon ska utredas för eventuell utvecklingsstörning. Och med den lilla tjejen är det alla BVC besök som ska kommas ihåg.
  Din ursnygga kalender skulle definitivt underlätta för vår familj.

  Ha det gott! Kramar
  (rebecka_dywling@hotmail.com)

 • Reply Kim F 25 oktober, 2012 at 08:57

  För att det är kaos här hemma! Med oregelbundna arbetstider, ett barn på dagis, BVC-besök med nyföding, allehanda gynbesök (ja kanske inte så ofta, men ändå!)samt att jag jobbar som volontär för Djurskyddet i stan! Lägg till ett ton födelsedagar så förstår du att en ordentlig kalender behövs, särskilt en med ugglor!

 • Reply Angelica 25 oktober, 2012 at 08:59

  En kalender med 6 kolumner är inte det lättaste att hitta i butik och har man 4 barn som både idrottar och har en massa läkarbesök osv så får man en otroligt bra översyn hur veckan ser ut. Inte bara för den vuxne utan även för barnen.

  Skulle ha varit bra med en liten uggle figur som representerar var sin kolumn så skulle de små barnen kunna lära sig var sin kolumn är med hjälp av figuren 🙂

 • Reply Charlotta med 7 25 oktober, 2012 at 09:00

  Haha, vi skulle egentligen behövt en kalender med 9 kolumner, då vi är 2 vuxna och 7 barn i familjen – med fullspäckat schema allihopa! 🙂 Men såklart att vi skulle vara supernöjda med denna underbara fina ♥, vi är vana vid att behöva knö ihop oss, hihi!! 😉

 • Reply M 25 oktober, 2012 at 09:02

  Jag behöver familjekalendern av den enkla orsaken -så att vi i familjen vet vad vi ska göra, vart vi ska vara och när vi ska vara där 🙂
  Mvh
  Maria Larsson

 • Reply BejbyBoo 25 oktober, 2012 at 09:02

  En ugglekalender behöver vi ha,
  för att komma ihåg att rätt väska på morgonen ta.
  Kalas, träning och barnfria helger,
  vi tittar i kalendern och rätt datum väljer.
  Vi behöver den i vår familj om fyra,
  annars vi bara springer omkring som höns så yra!

 • Reply Anna 25 oktober, 2012 at 09:02

  Som virrig 3-barns mamma är det mycket att hålla reda på! Med en sådan fin kalender på väggen skulle vardagen bli lite enklare och även lite roligare skulle jag tro. Älskar dina ugglor och de skulle få hedersplatsen i köket!
  KramKram Anna

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 09:05

  Igår hade vi tandagnisslan här när jag försökte förklara för min Lillfis att det var 2 månader kvar till jul. Då ville hon veta hur länge det är!? Och jag försökte förklara om veckor och månader, men det hade vart lättare om hon haft en egen kalender att bocka av dagarna och se själv, då får man ju lixom ett bättre perspektiv på hur lång en vecka, är och en månad, och 2 månader.

  Lillfisen gjorde en egen kalender men blev förtvivlad då hon skrivit fel på datum och fick börja om från början, så skulle jag överraska med en alldeles egen fin kalender skulle lyckan vara stor här i huset kan jag lova!

  Häls Elisa mamma till Lillfisen 6 år
  nordelia@live.se

 • Reply Maria Holmqvist 25 oktober, 2012 at 09:13

  Varje år letar jag efter en kalender med tillräckligt många spalter, med fyra barn behövs sex stycken, och varje år har det slutat med att man får ta den som har sex spalter och inte den man tycker är fin… Men här är den ju! En spalt för var och en OCH fin!!

  Att det from maj kommer att behövas en sjunde spalt, det struntar jag i just nu!!

 • Reply snede 25 oktober, 2012 at 09:54

  Min kalender är en hel vanlig väggkalender med rutor som är 1,5cm*2cm breda,i dom försöker jag få allt skrivet som behövs,med slutresultat att det är streck som går över hela kalendern från olika dagar med tilläggsuppgifter på sidan av kalendern och en massa post its utanpå dagarna(som hälften faller på golvet),ett äkta kaos,mera rum skulle verkligen behövas..och lite roligare bilder så man inte har hjärta att skriva över dom…

 • Reply Lotta Enlund 25 oktober, 2012 at 09:56

  Vimsiga mamman – det är jag i ett nötskal det. Jag skulle nog aldrig överleva en enda vecka eller dag utan min familjekalender. Bara därför skulle jag behöva denna kalender inför nästa år, MEN nu är det så att jag har en svägerska som är fullkomligt galen i ugglor! 🙂 Så därför skulle jag vilja vinna den för att få ge den åt henne! <3

  a-c.enlund@hotmail.com

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 10:02

  Vi många i min familj är, ja med 4 barn man ett tungt ansvar på axlarna bär. 3 skolbarn många aktiviteter innebär, kom i håg på väggen är bara ett måste här. Vi även en liten prinsessa just fått, där BVC-besök bokas in för att hålla koll på hennes mått. En ugglans almanacka på väggen jag därför vill ha, & med lite tur jag här vinna en ska❤

 • Reply Tina Jordskogen 25 oktober, 2012 at 10:16

  Jag måste vinna av två anledningar:
  1. Min man satte igår upp en ful whiteboard-variant i vår hall. han jobbarm ed ingenjörer och denna fula tavla ser ut därefter med klumpiga, gråa kanter och svarta magneter. Jag kan inte i ord beskriva hur ful den var. Hade dock inte hjärta att plocka ner den då jag skällt på mannen att det bara är jag som har koll på alla aktiviteter. Nu hade han så prydligt ritat upp ett eget veckoschema med barnens aktiviteter på den..

  Så snälla välj mig som vinnare så jag får en ursäkt att "förbättra" makens goda idé!

  Anledning två är att jag fyller 35 imorgon, den 26:e och då familjen inte kommer och grattar i år. Ett litet paket skulle liva upp födelsedagen lite grann 🙂

 • Reply lisso_louko@hotmail.com 25 oktober, 2012 at 10:27

  Vi är "bara" tre stycken i familjen, men ändå har vi alltid en massa tider att hålla reda på, särskilt då sonen föddes prematur (för tidigt alltså) och vi alltid har en massa bvc, extra kontroller hos doktorer, dietist och sjukgymnast.. Utöver alla dessa att komma ihåg så har vi föräldrar också en massa olika saker vi ska komma ihåg..
  Så DÄRFÖR behöver vi självklart en familjealmanacka, så vi lätt kan hålla reda på när, var och hur vi ska till olika ställen!
  (extra perfekt vore det då jag lider av Mammahjärna-deluxe, och verkligen glömmer allt om jag inte skriver upp det) 🙂

 • Reply Cajsa Wramdemark 25 oktober, 2012 at 10:46

  När nu hela familjen ska jobba och på dagis gå,
  vore det toppen om vi en familjekalender kunde få.
  Plats på väggen har vi redan gjort,
  så vinner vi kommer den att sättas upp väldigt fort.

 • Reply myran och lo 25 oktober, 2012 at 11:21

  Vi har nu fått vårt tredje barn vilket betyder att vi är 5 i familjen. Alla kalendrar som jag kollat på har bara 5 kolumner och jag vill ha en för varje familjemedlem och en där man kan skriva saker som rör hela familjen och nu såg jag denna vilket är ju kanon!! 6 kolumner, perfekt! Hoppas på vinst!
  Trevlig torsdag!! /Carina

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 11:26

  Ååh, en sådan söt uggle-kalender är precis vad jag suktar efter just nu. Jag önskar såå att jag har turen att vinna denna underbara och praktiska kalender. En almanacka är helt nödvändig i denna familj för att hålla ordning på jobb, dagis, mamma-träffar och bvc-besök!

  / Marie Andersson

 • Reply Eva Bergfeldt 25 oktober, 2012 at 11:57

  Ibland har jag tur. Har lite tid över på jobbet så jag tänkte jag skulle söka upp din hemsida för att se om du gjort någon nytt fint. Kom inte på namnet men sökte på "barntavlor ugglor" och så hamnar jag mitt i en tävling där jag kan vinna ett underbart alster av dig som skulle pryda och glädja mitt kök ett helt år. Så nu håller jag tummarna att turen håller i sig. Varma hälsningar//eva

 • Reply maria 25 oktober, 2012 at 12:23

  För att jag är den mest förvirrade hönan i sverige, diagnos ADHD och 2 grabbar att hålla koll på. Jag kan inte leva utan en almenacka och varje år pryder icas almenacka min vägg, vore skoj om det kunde komma en fin att pryda min vägg
  Ha en fin Torsdag
  Maria

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 12:33

  Jag vill vinna därför att 2012 är snart slut och jag har ännu inte hunnit att beställa hem en ny att pryda väggen med.. Det är mycket viktigt för om man inte skriver upp i almanackan så gills det inte, tex tjejkväll på stan, ett litet skämt i vår familj 😉 så jag behöver en för att skriva upp mina tjejkvällar och alla barnens aktiviteter (maken får väl en kolumn han också så jan med kan hitta på nått skoj 😉
  Hälsn. JOhanna
  johanna_fr@hotmail.com

 • Reply Anita 25 oktober, 2012 at 14:07

  Jag vill verkligen vinna din fina kalender och vafödådå??
  Jo ser du Hilda att en kvinna i min ålder börjar ha lite svårt att minnas, hårddisken måste helt enkelt vara fullproppad så jag behöver en backup som ger utrymmen till allt som jag vill göra men ännu har ogjort. Vad kan passa bättre i det fallet än en kalender som styrs upp av din kloka och mycket stiliga uggla som förutom att just agera kalendervärd även kommer att pryd min vägg alldeles utomordentligt. Hoppas, hoppas den blir min 🙂

 • Reply Cias Små Ting 25 oktober, 2012 at 14:15

  Varför ska jag vinna??

  Jo min första anledning är att vi om ca 2 veckor blir 5 i familjen. Din kalender är som gjuten för att kunna organisera en familj med 3 barn och en förvirrad man.

  Min andra anledning är att jag fyller 30 på lörd och det vore ju så kul om jag vann just denna tävling.

  Håller alla tummar och tår och hoppas!!

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 14:30

  Jag förälskade mig i denna kalender första gången jag såg den. Färgerna är så fina och motiven är underbara. Tyvärr är vi ännu bara två stycken i familjen:(, men med jobb, skola och fritidsintressen skulle den bli fulltecknad ändå.Jag önskar att den kunde få pryda min vägg och skapa lite mer glädje i hemmet.

  Trevlig helg!
  /Lina
  Kimmymone@hotmail.com

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 17:32

  Har faktiskt ingen bra motivering…, skulle bara vilja ha den!
  Maria K.

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 17:42

  Jag skulle vilja ha familjekslendern för en skulle liva upp vårt kök. Plus att jag inte har någon koll på vad alla gör oh med kalendern behöver jag inte fråga mina barn hela tiden utan dem kan enkelt bara skriva upp det där och alla har koll på sitt, plus att man vet vad de andra ska göra om man nu undrar.., som jag brukar göra..
  Ha en underbar kväll!
  Alma.N

 • Reply sofiablogg 25 oktober, 2012 at 17:43

  Med snart 4 barn i familjen och en man så är en familjekalender ett måste för att komma ihåg allt som händer under veckorna. då detta inte inhandlats än så hade ju detta vart ett perfekt tillfälle.

 • Reply Vicky 25 oktober, 2012 at 17:44

  Jag har aldrig haft en familjekalender, men nu när vi är en hel familj och har nytta av en, varför inte ha en sådanhär tjusig som sin första? 😉

 • Reply Jessica 25 oktober, 2012 at 17:48

  Jag är 2-barnsmamma som jobbar, gör smycken och bakar/dekorerar tårtor till vänner och bekanta, det är myyycket att skriva upp och komma ihåg. I denna fina och underbara kalender finns det ju även plats för de övriga i familjen och inte bara mina "komma ihåg" 🙂 Hade passat mig och min familj perfekt!

 • Reply Lisa 25 oktober, 2012 at 17:53

  Just en sådan som jag söker, 1 kolumn för varje familjemedlem och dessutom riktigt fin!
  Jag har "gått in i en vägg" i full fart, så nu när jag är på väg tillbaka och är det viktigt att ha BRA översikt över planeringen på alla i familjen ♥

  Håller tummarna, tokhårt! 🙂 🙂
  oberg_lisa@hotmail.com

 • Reply Emelie (emeliesvalin@hotmail.com) 25 oktober, 2012 at 17:56

  Min pappa gick bort för två veckor sedan:( han älskade ugglor, och var väldigt ordentlig med att koll på datum och aktiviteter, så den här familjealmanackan hade passa honom perfekt:( därför hade det känt hedrande att ha den i hans ställe, de hade han gillat!

 • Reply Glaver 25 oktober, 2012 at 18:01

  Ja vem vill inte ha din fina kalender. Jag hoppas på vinst då jag ska försöka att vara hemma mer på min fritid och inte jobba så mycket. För om jag har denna fina kan jag ju inte gärna kladda den full med aktiviteter, nej då får jag dra ner på det. Det lät väl enkelt, Det krävs "bara" en fin kalender från dig;-)
  Ha en fin kväll

 • Reply emelie 25 oktober, 2012 at 18:13

  Snart tvåbarnsmamma och skulle verkligen behöva en kalender som håller koll på mitt minne och varför inte vinna en sån här fin kalender från dig. Jag hade blivit super lycklig om det trillar ner en i min brevlåda medans jag kanske är på bb 🙂

 • Reply Jennica... 25 oktober, 2012 at 18:22

  Som ganska nybliven ensamstående mamma till två tjejer, så kan vi behöva hålla ordning på allt som skall göras. Försöker få 12-åringen att förstå att det krävs lite mer av henne nu, både för att hon blir äldre men även för att jag kan behöva lite assistans ibland. Då blir det ju mycket roligare att hålla reda på alla aktiviteter med en så här fin kalender. Att vi sedan är stora ugglefans, både jag och mina tjejer skadar ju inte! 😉
  KRAM Jennica

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 18:40

  Ugglor- söta som få!
  Det kan dom inte rå på!
  Dina lika fina å rara,
  Tänk så underbara!
  En sån fin vill man gärna ha
  Tänk om det är mej du kommer ta? 🙂

  Hoppas,hoppas en kalender får bo hos oss!
  Kram påre! Hanna:)

 • Reply Lea K 25 oktober, 2012 at 18:56

  Jag behöver absolut vinna denna vackra kalender. Jag skulle ge den till min svärmor som samlar på ugglor i alla de former. I den kalendern kan hon skriva in när hon ska hjälpa till med sina underbara barnbarn och allt annat viktigt som finns i hennes liv. Hon skulle bli lycklig med ett stort leende på läpparna varje gång hon behöver skriva något i kalendern.

 • Reply Familjen R 25 oktober, 2012 at 19:38

  Vilken tur jag har! Tävlingen håller på i 2,5 timme till. Då kan jag vara med. För här i vår "nyblivna" 2 barns familj behöver vi verkligen en familjekalender som passar hela familjen. I vår när andra barnet också börjar på dagis blir det mycket att hålla reda på för mig och pappan. En ur snygg Uggle kalender skulle passa fin fint in i vårt kök. Så vi slipper den fula som komunen delar ut och som innehåller sophämtningsdagar …vem vill läsa sånt varje dag istället för att se fina uggle illusrationer??!! 😉
  *håller tummarna*

 • Reply fiddeli 25 oktober, 2012 at 19:42

  Jag är i stort behov av en familjekalender. Vi är en familj på fem individer. Sedan jag fick min 7 månaders son har mitt minne blivit = 0 Jag glömmer allt som går att glömma och massor därtill. Därför vore en kalender som vi alla i familjen kan fylla i och titta på så att vi kommer ihåg allt som måste kommas ihåg en perfekt gåva till det nya året.

 • Reply Katarina 25 oktober, 2012 at 20:06

  En sådan fin kalender behöver jag verkligen. Detta året har vi missat både BVC, tandläkaren och att dagis varit stängt för att nämna några saker. Och med en gubbe som inte ens kommer ihåg sitt eget loggin på FB, så får jag ingen vidare hjälp med heller. Så jag vill vinna en kalender för att få mer ordning 2013.
  Tack för din inspirerande blogg.
  /Katarina
  kasoderman@hotmail.com

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 20:23

  Hej

  Vår söta, roliga, glada och röriga familj skulle behöva lite hjälp på traven med att skapa ordning och struktur. Denna gåva vore en bra start i rätt riktning och en superfin prydnad i vårt tråkiga gamla bruna kök från -69.

  Tack för en fin sida 🙂

  Hälsningar
  Marie Lindberg, marie.lindberg@bredband.net

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 20:29

  marie.lindberg@bredband2.com ska adressen vara 🙂 det blev visst fel

 • Reply Anonym 25 oktober, 2012 at 20:38

  Jag är gärna med och tävlar. Att ha en familjekalender är något som jag vill unna min familj och vinna hade varit perfekt.

  Johan K

  johan-karlsson2010 (@) hotmail.com

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.