mitt liv som egenföretagare

TÄVLING: Vinn en valfri personlig tavla

Nu när det närmar sig jul tänkte jag ha en tävling där en av er kan vinna en valfri inramad tavla från min webbshop barntavlor.se, av namnet att döma kanske man tror att där bara finns tavlor för barn, men så är det inte. Där finns faktiskt tavlor för hela familjen, stora som små.

Hur gör man?
Reglerna är enkla. Lämna en kommentar med vilket motiv på tavla, från webbshoppen, som du skulle välja och till vem du skulle ge den med en motivering, om du vann.

Tävlingen pågår till och med måndag den 10 december.
Lycka till! 🙂

UPPDATERAT: Tack till alla deltagare! Vinnaren är nu utsedd och det är Anna Ljungberg, stort grattis till dig. Mejla din adress och ditt önskemål till sofia@barntavlor.se, så kommer din vinst med posten 🙂

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

82 Comments

 • Reply Stina 5 december, 2013 at 06:29

  Vad roligt med tävling, detta skulle bli den perfekta julklappen till min lillasyster som nyligen flyttat hemifrån. Jag skulle ge henne tavlan Bokstavskaos med massor av fina beskrivningar av henne, hon behöver all uppmuntran hon kan få nu när hon ska stå på egna ben i livet. Förövrigt skulle jag själv vilja ha en familjetavla i vår hall. Håller tummarna!

  Kramar Stina Persson

 • Reply Anonym 5 december, 2013 at 07:22

  Min lillla kämpe föddes med ett hjärtfel för över 4 år sedan. Hon har haft en tuff start i livet och fått kämpa lite extra för allt som många andra barn har "gratis". Många operationer och sjukhusbesök har gjort henne luttrad och tuff och hon charmar alla på sjukhuset. Vi har nyligen flyttat och hon har fått eget rum som vi ska inreda. Det hade varit fantastiskt att få ge mitt lilla hjärta en fin personlig tavla att hänga på sina än så länge kala väggar. Tavlan Piratflickan skulle passa henne perfekt för att visa vilken tuffing hon är. Hela situationen har såklart tärt på vår ekonomi vilket gör att vi inte har råd med för stora utsvängningar. Nu håller jag tummarna för att detta kan bli verklighet.

  Tack för en fin tävling och en underbar blogg som alltid gör mig glad.
  Hälsningar Anna Ljungberg

 • Reply krakel 5 december, 2013 at 08:08

  Jag skulle gärna ge djurträdet till mitt första barnbarn som föddes i slutet av oktober!

 • Reply Therese Fredlund 5 december, 2013 at 08:09

  Tack för en superbra blogg! Jag får massor av inspiration från dig!
  Om jag skulle vinna en tavla skulle det få vara Bokstavskaos att ge till min mamma som trots problem med bl.a. fibromyalgi, kronisk klåda och nyligen bortopererad hjärntumör alltid finns tillgänglig för mig och mina syskon när vi behöver det!
  Tavlan skulle fyllas med alla fina ord som beskriver henne som den fantastiska mamma hon är!
  Hälsningar Therese Fredlund

 • Reply Anonym 5 december, 2013 at 10:28

  Jag skulle vilja vinna "Finns det hjärterum" med ugglorna till min son. Vi har din familjekalender här hemma och han älskar ugglorna och pekar ofta på dem. Håller tummarna!!
  Jag mejlar dig så att du får min mejladress ifall jag vinner.
  Lisen A.

 • Reply MariaM 5 december, 2013 at 10:55

  Vilken härlig tävling! Det finns så många fina tavlor att välja mellan och jag vill ha dem allihop 🙂 Men jag skulle vilja ge en till min son som älskar att träna på alfabetet och som verkligen skulle tycka om denna tavla med alla fina färger! http://www.barntavlor.se/barntavlor/aabbcc.html En bättre julklapp får man verkligen leta efter!

  Mvh Maria
  mirre2@hotmail.com

 • Reply Linda 5 december, 2013 at 11:05

  När snön försvinner vi väntar på storkens leverans
  Vad passar då bättre än en namntavla med extra elegans
  Mysugglor på rad vilken grej
  Vinner jag detta blir jag en väldigt glad tjej!

  lindamedkatterna@gmail.com

 • Reply Anonym 5 december, 2013 at 11:40

  Vilka otroligt fina tavlor! Jag skulle tycka det vore så roligt att få vinna en julklapp till min lillebror på 1,5 år! Och tavlan " räkna till 10 med namn" skulle vara en helt klockren tavla då den är so otroligt fin med vackra motiv och fina färger , den skulle passa perfekt i min lillebrors rum! Om ni bara visste hur roligt han tycker det är att peka och när man räknar för han.!

  feliciiah__@hotmail.com

 • Reply Anette J 5 december, 2013 at 11:47

  Hallå där.
  Jag har en underbar lillasyster som har träffat rätt i kärleken. Skulle vilja ge henne Bokstavskaos för två. De är så omtänksamma & jag är så tacksam att de finns för mina barn. / Anette,
  hockeytossan@hotmail.com

 • Reply Louise ( louisenilsson.85@hotmail.se) 5 december, 2013 at 12:10

  Vilken underbar tävling, skulle jag få turen att vinna skulle jag ge tavlan "bokstavskaos" till min underbara lillasyster som jag inte skulle kunna leva utan. Ställer upp i vått o torrt. Finns där när man behöver henne. Så den tavlan hade varit perfekt!

  Håller en tumme för tur.

 • Reply Bonnmia 5 december, 2013 at 12:35

  Jag skulle vilja vinna tavlan med bonngården till min tös på 6 månader. Lyckan för mig är att se henne le, skratta och upptäcka världen. Min kärlek till henne/sitt barn är något oehört stort. Vi har är lyckligt lottade som har henne. / Mia

 • Reply Bonnmia 5 december, 2013 at 12:35

  Jag skulle vilja vinna tavlan med bonngården till min tös på 6 månader. Lyckan för mig är att se henne le, skratta och upptäcka världen. Min kärlek till henne/sitt barn är något oehört stort. Vi har är lyckligt lottade som har henne. / Mia

 • Reply Emely Tuväng Korabik 5 december, 2013 at 12:38

  Åh, jag är gärna med och tävlar. Skulle vilja vinna denna till mig själv och familjen för att påminna oss om att hela tiden försöka vara mer miljövänliga, ett litet steg i taget. 🙂

  http://www.barntavlor.se/ovrigt/there-is-no-place-like-home-1.html

  Hoppas på tur! 🙂

 • Reply Futu 5 december, 2013 at 12:50

  Evelina, min sambos lillasyster. Hon skulle få en kattavla till sitt rum. Hon är världens gulligaste tös som har så mycket att uppleva i världen! Jag ska försöka lära henne allt jag kan.

 • Reply ida andersson 5 december, 2013 at 13:05

  Jag skulle vilja vinna bondgården. Den skulle jag ge till min pojkväns son Lukas som älskar allt som har med traktorer att göra. Dessutom har han inte en enda tavla i sitt rum.

 • Reply Malin Hansson 5 december, 2013 at 13:41

  Jag skulle vilja ge: http://www.barntavlor.se/personliga-barntavlor/elefanten.html till min första systerdotter och guddotter Alice som föddes i somras. Hon ska alldeles snart få sitt egna rum och då hade det varit fint med denna tavla där. Plus att hennes mamma är helt tokig i elefanter!

 • Reply Anonym 5 december, 2013 at 15:21

  Så måååååånga fina tavlor, jag förstår inte hur jag skulle kunna välja, men eftersom jag måste så får det bli en "Kloka ugglan" till familjens senaste tillskott Elliot 🙂
  Kraaam Johanna Persson

 • Reply Maja Blom 5 december, 2013 at 15:24

  Jag älskar ugglor, och dina är de finaste jag sett. Det skulle bli en familjetavla med ugglorna som symboliserar hela vår fina familj. Så det skulle få bli en julklapp till vår familj. Jag vill ha den som är i turkost, för det matchar våran hall alldeles perfekt.

 • Reply Anonym 5 december, 2013 at 16:40

  En tavla till min mormor skulle göra henne glad. Hon har gjort så mycket för mig i min uppväxt och varit som en extramamma. Så en Bokstavskaos som beskriver alla hennes fantastiska egenskaper skulle göra både mig och henne stolta och glada. Nu håller jag tummar och tår.
  Jag mejlar min adress till dig som jag såg att någon annan hade gjort. Känns inte bra att skriva den här på nätet.
  Emelie i Uppsala

 • Reply ANNIKA 5 december, 2013 at 17:54

  Bokstavskaos i färg (svrt) till pappan i familjen som beskriver hans egenskaper. Kul ide´.
  Hoppas nu på en julklapp till "pappan"
  gustafsson.57@hotmail.com

 • Reply Maddie 5 december, 2013 at 17:58

  Vilken rolig tävling. Hoppas man har turen att vinna. Jag skulle vilja ge tavlan bokstavskaos till min mamma (min dotters mormor) för att hon är så fantastisk. Hon tar sig tid och träffar sitt barnbarn VARJE dag. Hon fyller dessutom år den 10 december <3

  Kramar Maddie Bodén

 • Reply Pia Li 5 december, 2013 at 18:20

  Hej!
  Jag är en mamma, svärmor och mormor, som gärna tar chansen!
  Om lyckan står mig bi, då det en "Familjen UGGLA"-tavla det får bli!
  Den skulle få hänga i dotterns med familjs hus! En hedersplats det vet jag att den skulle få! Då dottern är galen i UGGLOR!
  Tillsammans med barnbarnen så glömmer jag bort min ständiga smärta!
  Håller nu tummar och tår, för allt vad det går!
  Så jag dem under granen, överraska får!
  Tack för chansen!
  Mvh
  Pia Li
  agnetapiali@hotmail.com

 • Reply Anonym 5 december, 2013 at 18:45

  Så fina tavlorna är =)
  Jag hade valt denna tavla: http://www.barntavlor.se/barntavlor/finns-det-hjarterum.html
  Den skulle jag hänga upp i dotterns sovrum. Hon älskar ugglor och hon har ett hjärta av guld, så därför skulle den passa där så bra =)
  Kram Tina Carlström.
  christinecarlstrom@hotmail.com

 • Reply Wihlborgskan 5 december, 2013 at 18:51

  Alfabetets namntavla skulle jag vilja ge
  till vår flicka som snart lämnar år tre
  Fyra ska hon bli strax innan jul
  och bokstäver tycker hon är kul ♥

 • Reply Rumpetuss 5 december, 2013 at 19:07

  ÅÅÅÅÅ vad kul med tävling!!! OM just jag skulle vinna skulle jag direkt välja mysugglorna som jag skulle ge min prinsessa Tuva som är tre år. Både hon och jag ääääälskar ugglor, framförallt dina!! Tavlan skulle passa finfint i hennes rum och innan dess som paket under granen från Tomtemor Hilda!!

 • Reply nette 5 december, 2013 at 19:44

  Finns det hjärterum tavlan skulle jag definitivt ge min dotter. Bra regel att leva efter 😉

 • Reply Sanna 5 december, 2013 at 20:28

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna http://www.barntavlor.se/personliga-barntavlor/grodan.html som jag tävlat om så många gånger förr.

  Den tavlan känns nämligen lite extra speciell både för mig och min dotter då min dotter tidigare gick på Grodan avdelningen på dagis. Det vore därför speciell och personlig vilket brukar vara det bästa julklapparna.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 • Reply Anonym 5 december, 2013 at 21:00

  Då vill jag gärna vinna en fin Prinstavla till min son Filip. Lillasyster fick en fin namntavla när hon döptes, men min son saknar en. Deras rum blir då komplett. Håller tummar å tår! /Lena M

 • Reply Anonym 5 december, 2013 at 21:07

  Jag skulle vilja ge min systerson en tavla med mysugglorna på. Han ska döpas i januari o jag har fått den fantastiska äran att vara hans gudmor <3
  /Camilla

 • Reply Elisabeth 5 december, 2013 at 21:30

  åhhh här vill jag också vara med.. En fin present till mitt borosbarn – Edvard som jag tyvärr inte har möjlighet att träffa så mycket, men vill ändå att han skall få lära känna mig. Jag skulle vilja skicka en BusTigern till honom, lagom till jul !!

  tack för din härlig blogg..

 • Reply Anonym 5 december, 2013 at 21:39

  Oh vad kul med en tävling:-) Jag skulle absolut
  Vilja vinna, finns det hjärterum…
  Skulle ge den i julklapp till hela familjen, vi bor
  Nämligen 5st i en liten 3:a, så den skulle få en
  fin plats i hallen:-D
  tina__56@hotmail.com

 • Reply Erika Olsson 5 december, 2013 at 22:00

  Den här tavlan skulle jag själv vilja vinna för den skulle passa så bra i våran hall och orden passar så bra in i vårat hem http://www.barntavlor.se/ovrigt/there-is-no-place-like-home.html

  erika_olsson8989@hotmail.com

 • Reply Annika - drömmen om 11 barn 5 december, 2013 at 22:26

  Familjens lilla sexa kom till världen för tre veckor sen nu (12 nov) och som pricken över i:et vart det ju en tjej! Har fem pojkar sen tidigare så detta blev lite "speciellt" 🙂

  Givetvis skulle jag vilja ha en personlig barntavla till henne. Isabella är våran prinsessa – så jag skulle gärna vilja ha just "prinsessa" till henne 🙂

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 • Reply Fia Abramsson 5 december, 2013 at 23:28

  Hej. Jag är gärna med och tävla. Hade velat vinna en barntavla till nån av mina fyra underbara barn. Alfabetet är väldigt poppis här hemma nu:-)

 • Reply Fia Abramsson 5 december, 2013 at 23:28

  Hej. Jag är gärna med och tävla. Hade velat vinna en barntavla till nån av mina fyra underbara barn. Alfabetet är väldigt poppis här hemma nu:-)

 • Reply Rose-Marie Svensson 6 december, 2013 at 06:19

  Åh skulle bli så glad och jag vann bokstavstavlan a-ö till Milton och Edith kanske med deras namn på.
  Gillar och delar

 • Reply Elaine Lundgren 6 december, 2013 at 07:00

  Åh, en.klok uggla skulle passa perfekt över min lilla Melvins säng! Så,underbara tavlor!

 • Reply Elaine Lundgren 6 december, 2013 at 07:00

  Bager_eli@hotmail.com

 • Reply Louise Bergström 6 december, 2013 at 08:29

  Jag vill såååå gärna vinna Året runt med ugglan, den skulle hjälpa min son att lära sig det där med månader och årstider som är lite klurigt. Jag håller mina tummar för att det blir jag som vinner!! 🙂 🙂

 • Reply Weronicaa Hanhineva 6 december, 2013 at 09:37

  Skrev en kommentar på flera sidor som bara försvann! ;'(

 • Reply Weronicaa Hanhineva 6 december, 2013 at 09:42

  Jag får sätta mig ner lite senare igen och skriva om allt då jag har så otroligt ONT just nu pga att jag opererades i Onsdags den 4 December!

 • Reply Linda Asp 6 december, 2013 at 13:51

  Jag skulle vilja ge tavlan "AaBbCc" till min femårige son som är en fantastisk storebror till två småsyskon. Dessutom är han väldigt intresserad av bokstäver just nu så den tavlan skulle passa fint i hans rum.

 • Reply Josefine W 6 december, 2013 at 18:42

  Jag skulle vilja vinna den "personlig barntavlan" Mysugglorna till vår dotter som är beräknad att födas om bara tio dagar! Vi längtar och väntar och är så nyfikna nu! Hade varit skojigt att få välkomna henne till världen med en av dina fina tavlor!

 • Reply Anonym 7 december, 2013 at 06:32

  Om jag vann skulle jag välja Bokstavskaos.
  Jag skulle fylla den med varma ord om min älskade pappa som behöver all värme och uppmuntran han kan möjligen få nu i jul.
  Ord om hur underbar han är och vad vi behöver honom.
  Vi miste mamma plötsligt i fredags och julklappar känns svårt nu, men en vacker tavla full med kärlek skulle kännas bra att ge honom. Då kan han se på den och påminnas om att jag älskar honom otroligt mycket.

  Mvh Pernilla N

 • Reply Kirsi 7 december, 2013 at 09:45

  Jag skulle vilja ha då Bokstavskaos tavlan som jag skulle ge till min bästa vän. skriva olika ord om henne. hon har betytt mycket under tiden jag varit sjukskriven. Hon har stöttat mig hela tiden när livet känts grått. Så hon är värd en sådan fin tavla från webbshopen. =)

  // Kirsi

 • Reply Laila 7 december, 2013 at 11:22

  jag skulle helt klart välja Dymobokstäver tavlan och göra den till en personlig namn och födelsetavla till min älskade dotter som en snygg inredningspryl till vårt svart vita hem 🙂

 • Reply Melinda - mamma till Julia & Henry 7 december, 2013 at 12:23

  Åh vad roligt med en tävling! Du gör så fina grejer och jag har flera olika tavlor från dig redan.. men man kan aldrig ha för mycket! 😉

  Om jag skulle ha turen att vinna nu skulle jag vilja vinna "Finns det hjärterum … blomsterugglor" och sätta upp i vår trista, trånga hall! En färgklick, helt klart!

 • Reply Ewa-Lena 7 december, 2013 at 19:42

  Hejsan!
  Jag skulle välja motivet Skogsugglan. Tavlan skulle jag ge till min 1,5-åring Harald som just fått ett eget rum och skulle behöva lite fint på väggarna.

  Trevlig advent!
  Hälsningar
  Ewa-Lena

 • Reply Anonym 8 december, 2013 at 20:35

  Hej, skulle gärna vilja vinna tavlan "året runt med ugglan" till min tös Sofia 6 år som älskar ugglor och som idag sista dan på simskolan visade hur duktig hon blivit på bröst-och ryggsim. Jag är så stolt. 😀
  Mvh Paula

 • Reply Tess 8 december, 2013 at 22:16

  Jag skulle definitivt välja http://www.barntavlor.se/ovrigt/helvetes-javla-skit.html
  och jag skulle ge det till en vän som är helt klockren för tavlan. Första jag tänkte på när jag såg den, hon Skulle älska den!

 • Reply hannasallehanda 9 december, 2013 at 05:32

  Blev så glad då jag tor jag hinner med i tävlingen än, bara måndagmorgon än!;) jag skulle helt klart älje "välkommen" familjetavlan. Så fin<3

 • Reply Malin 9 december, 2013 at 07:15

  Om jag vinner skulle jag önska en månadstavla
  den skulle glädja de mina, båda barna.
  Ett bra och roligt sätt att lära om våra månader under året;
  den perfekta julklappen, inget som slår 'et!

 • Reply Elina Volanen 9 december, 2013 at 07:17

  Jag vill jätte gärna vara med, tack för påminnelsen 🙂 Jag hade isåfall velat vinna tavlan med alfabetet på som jag hade kunnat ge till min dotter. Hon har precis börjat tycka det är kul att "skriva" och igår skrev hon halva sitt namn. Snacka om stolt (och chockad) mamma ❤️ Hon hade blivit överlycklig av att få ha en sån tavla på sitt namn och mamman hade blivit lika glad som isåfall skulle "slippa" skriva alfabetet varje gång, dvs. varje dag. 🙂 Nu håller vi tummarna, stora som små.

 • Reply Anonym 9 december, 2013 at 07:18

  Vilken tur att det fortfarande finns möjlighet att vinna tavlan bokstavskaos till min kära sambo o vår son som betyder allt för mig! Därför vore det kul att ge dem denna tavla ihop då de har så många liknande egenskaper 🙂

  Kramar
  Malin Holger

 • Reply Lina 9 december, 2013 at 07:23

  Om drygt två månader väntas vår lilla skrutt. Igår kväll kröp jag o sambon ihop i sängen med papper & kritor och funderade namn.
  Liv har redan varit "klart" sedan länge, men igår kom vi på att det är en Vide som far runt i magen. När jag sedan börjar leta fram betydelsen på Vide (skog) börjar vår skrutt sparka som om att det var helt rätt!
  Vide eller Liv skulle nog vilja ha namntavlan elefanter på rad. Men helst med din fina räv under. Jag är också formgivare, men vi har helt olika uttryck och det är det som känns så roligt. Det syns att du gjort tavlorna du har en tydlig stil & det gillar jag!
  Keep on going!

 • Reply Marie Arenström Ögren 9 december, 2013 at 07:24

  Skulle faktiskt välja "Helvetes jävla skit" tavlan och ge den till min chef då hon ofta använder det uttrycket!
  Hon skulle bemöta tavlan med ett gapskratt! 😉

 • Reply Fröken Lundin 9 december, 2013 at 07:24

  Hej!
  Jag önskar vinna detta släktträd till min fina lillasyster Anna:
  http://www.barntavlor.se/personliga-barntavlor/slakttradet.html

  Jag blev storasyster vid 25 årsålder, otroligt häftigt då min son föddes exakt en vecka innan henne!

  Det här släktträdet tror jag skulle betyda mycket för henne.

  Hälsningar,
  Fröken Lundin

 • Reply Caroline G L 9 december, 2013 at 07:39

  Skogsugglan har jag tittat på länge! Det skulle vara till min äldsta dotter Ellen.
  Hade passat in i hennes nya fina rum.

 • Reply Cecilia M 9 december, 2013 at 07:40

  Jag skulle vilja ha http://www.barntavlor.se/personliga-barntavlor/bustigern-namntavla.html (bustigern), för den symboliserar min minsting så bra. Han är vild som en tiger och fruktansvärt busig. Storebror har grodan över sin säng. Så givetvis vill vi ha en över lillebrors säng också, men kommer aldrig så långt. Kanske vi har turen med oss att äntligen "få tummen ur"! 😉

  marklundc@live.com

 • Reply Helena Nilsson 9 december, 2013 at 07:44

  Jag skulle bli så glad om jag fick tavlan som heter "mysugglorna". Den skulle min son Leon 8 månader få ha på sitt nya rum i nya huset 🙂

  Min mail
  Helena.n@live.se

 • Reply Stina 9 december, 2013 at 08:48

  Detta är ju en perfekt vinst! Räven eller Bokstaven (svårt val, lutar nog åt Räven) skulle bli fin i sonen Nores rum. Han ärver mycket (tom rummet ;)) och det håller vi på att renovera nu. Letar febrilt efter något fint i retrostil att hänga på hans nytapetserade väggar. Så denna vinst håller vi tummarna för så Nore vinner!

 • Reply Anonym 9 december, 2013 at 08:51

  Jag skulle vilja vinna en tavla med bokstavskaos till hela våran familj. Den skulle hänga i hallen och belysa allt det underbara med att vi har varandra! Det finns så mkt vi tar för givet att vi ibland glömmer av hur bra vi har det, och när man klagar så kan man slänga en blick på tavlan.

  annelienilsson78@hotmail.com

 • Reply Anette Englund 9 december, 2013 at 08:56

  Om jag vinner skulle jag välja en tavla med "egenskaper", just för att beskriva hur underbar vår lilla son är <3

  anette_englund@hotmail.com

 • Reply Anonym 9 december, 2013 at 09:02

  Hej

  Skulle gärna vilja vinna Gröna Grodan till min fina son Oscar som är vår egen lilla groda och prins.

  ellinorhed@hotmail.com

 • Reply lena 9 december, 2013 at 09:12

  Om jag skulle vinna så skulle jag välja den tavlan som vi redan har (!) (lillebror finns inte med i vår ugglefamilj tavla) Så isf får ugglorna får maka ihop sig bättre 😉 så vi alla ryms jag och min "lilla" familj. Jag och min man och våra 7 underbara barn

  lenakvst79@hotmail.com

 • Reply Jessica N 9 december, 2013 at 11:44

  Till min familj skulle jag vilja vinna Bokstavstavlan med ett N som representerar vår lilla men ack så betydelsefulla familj.

 • Reply Linda, mamma till majken och arvid 9 december, 2013 at 11:53

  Absolut vill man vara me på din tävling. Skulle vilja vinna: Finns de hjärterum tavlan med ugglorna. Denna skulle passa så fint i dotterns fina rum som vi har fixat lite uggletema på. Vore ju perfekt julklapp till henne ★

 • Reply Anonym 9 december, 2013 at 13:17

  Så mycket fint att välja på, men om jag vann skulle jag välja Välkommen – familjetavlan. Älskar den, och hur fint den symboliserar det viktigaste i mitt liv.

  Charlottastrando@hotmail.com

 • Reply Anonym 9 december, 2013 at 14:55

  Hej hej!
  Jag ska på julgröt med mitt tjejgäng om nästa vecka och en av mina vänner fick nyligen en son:)
  Skulle vara fantastiskt att få överraska henne med en "Det blev en…".

  Hoppas på tur! matildaselander@live.se

 • Reply Evelina 9 december, 2013 at 15:36

  Vilka jättefina tavlor du gör! Jag hade väldigt gärna velat vinna en personlig barntavla till vår dotter Selma. Fastnar speciellt för tavlan Elefant med egenskaper i beige! Håller tummarna:)

  evelina_505@hotmail.com

 • Reply Josefine W 9 december, 2013 at 16:03

  Skulle förresten också bara vilja tipsa om jultävlingen på min blogg! Där har man chans att vinna fina eko-produkter för ca.600kr, och tävlingen pågår fram till den 22/12! Vill såklart sprida detta till så många som möjligt så att fler får chansen att vinna! Gå in på bloggen och väl kategori "Tävling" eller "Eko/miljö" så finner man tävlingen där.

 • Reply Anonym 9 december, 2013 at 19:08

  Gör ett försök igen att vinna- det är ju så många som anmäler sitt intresse när du lottar ut dina fina saker… 😉 Håller på att inreda min dotters rum och det är ju lite kalt på väggarna, så en fin tavla hade ju varit toppen. Det fanns ju så många fina, men eftersom vi börjat öva djurläten och kossor är roligt, så skulle jag nog välja tavlan "Bondgården" om jag vann. Skulle passa perfekt till lilla Alva 🙂

  Anna i gbg…
  sannatider@hotmail.com

 • Reply Fredrika 9 december, 2013 at 19:29

  Min bästa vän och fyrabarns mamma
  går just igenom en tuff skilsmässa. Hon har precis fått en fin lägenhet men ex mannen drar ut på bodelningen så än så länge gapar mycket tomt. Det faktum att barnens rum inte är i ordning tär på henne, det skulle vara roligt att få ge henne något så personligt, som en del av hennes nya liv.

  Om jag vann skulle jag vilja ha motivet "får får inte får". Det passar bra, gotlänningar som vi är.

  MVH

  Fredrika

 • Reply Anonym 9 december, 2013 at 19:33

  Hej!

  Om turen är på min sida och jag tar hem vinstlotten,
  vore denna tavla toppen:
  http://www.barntavlor.se/ovrigt/bokstaven.html

  Med S som i Söderström skulle jag överraska familjen med ett konstverk i hallen! Välkommen hem och välkommen till oss!

  Årets julklapp till oss!

  Ha det bra!
  Mvh
  Kristiina
  krieppola@spray.se

 • Reply Anonym 9 december, 2013 at 19:59

  Hej. 🙂

  Om jag har tur att vinna skulle jag vilja ge den här fina tavlan: http://www.barntavlor.se/personliga-barntavlor/mysugglorna-namntavla.html till min älskade fina son. Han fick ingen riktig doptavla och det tycker jag alltid har känts lite tråkigt. Skulle kännas så roligt att få ge honom den här tavlan till jul. 🙂

  Kram från Marie-Louise.

 • Reply Nadia nadiawalaf(a)hotmail.com 9 december, 2013 at 20:14

  Jag skulle vilja vinna http://www.barntavlor.se/personliga-barntavlor/ugglans-fodelsedagstavla.html till min son. Vi har nyligen flyttat och hans rum i nya lägenheten är jättelitet. Dessutom har alltför många "bebistavlor" fått hänga med i flytten, kanske kan en födelsedagstavla motivera honom att åtminstone ge upp nalle puh-tavlorna, han är trots allt 8 år nu. 🙂

 • Reply Åsa 9 december, 2013 at 20:19

  Jag skrev en kommentar här för ett tag sedan, men blev avbruten av något av mina 4 barn så jag tror att jag missade att skicka iväg den…om det har råkat bli dubbelt så är det inte med flit:)).

  Jag och min familj älskar ugglor och dina är såååå fina! Skulle gärna vilja ha en faniljetavla(välkommen), men vi är ju 6 stycken i familjen, vet inte om det går att ha fler ugglor:)?

  Annars tycker jag att "finns det hjärterum…" med färgglada ugglor är helt underbar:))!

  kram Åsa
  hemmamamman@hotmail.com

 • Reply bittan 9 december, 2013 at 20:38

  Vinner jag skulle det bli bokstavskaos och den tavlan ville jag mitt barnbarn Lumina.
  bittan4@gmail.com

 • Reply sladja 9 december, 2013 at 20:51

  Prinsen ville jag vinna till min snälla söta pojken som alltid vet vad det behövs för att jag ska skrata

 • Reply Anonym 9 december, 2013 at 21:23

  Hej

  Jag vill ge min älskade son en tavla till sitt nya rum, har har bott där några månader men ännu inte fått någon fin tavla att titta på. Jag vill ge honom vimplarna, en tavla som handlar om honom och som kan följa honom genom livet. Jag älskar honom så mycket och vill visa honom det genom tavlans budskap
  Med vänlig hälsning marie
  marie.lindberg@bredband2.com

 • Reply Anonym 9 december, 2013 at 22:31

  Å jag har läst din blogg i ca ett halvår. Trots det har jag på något vis missat din webbshop. Jag läser alltid bloggar genom mobilen så jag ser inte hela sidan så tydligt. Wow vilka underbara tavlor du gör. Det var svårt att välja.

  Jag skulle nog välja dymobokstäver-tavlan. Min fine make är min superhjälte. Han har lyft mig och tagit till sig mina barn som sina egna. Han älskar dem villkorslöst, och engagerar sig i alla läkarbesök, vilka är många då de har 6 olika diagnoser sammanlagt.

  Jag gillar att man kan välja texten själv. Det blir så personligt då.

  Tack för en bra blogg. Tipset om värmeljusen ska jag ta till mig. Det blir ju en hel del den här tiden.

 • Reply Återvinning av värmeljus - Hildas hem 29 september, 2015 at 07:14

  […] ♥ PS. Idag är det sista dagen att vara med att tävla om en valfri tavla av […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.