Livet

Tillbaka på hemmaplan

vandring Kungsleden

 

Jag är tillbaka. Tillbaka från ett sagoland som var så vackert, lugnt och behagligt att jag inte skulle tro på att jag varit där om jag inte hade haft kameran full av bildbevis. Trots att det var fantastiskt där så är jag så glad över att vara hemma och träffa mina käraste igen. Nu finns det ett annat berg jag måste bestiga. Ett berg av jobb och mejl som har byggts på när jag varit borta i 10 dagar. Så snart jag tagit mig över det så ska jag bjuda på ett långt blogginlägg om resan. Om upplevelsen. Och om hur den påverkat mig.

//Sofia ♥

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Emschen 12 september, 2016 at 19:16

  Välkommen hem igen! Ska bli kul att läsa ditt inlägg om resan!

 • Reply GRÖNA MOMENT 14 september, 2016 at 21:21

  Välkommen hem:) Vilken plats tyckte du bäst om av de du besökte? 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 15 september, 2016 at 08:09

   Tack snälla! 🙂
   Jag tyckte nog bäst om Sälkastugorna men även Singistugorna var en favorit. Det var verkligen en vacker upplevelse.

 • Reply GRÖNA MOMENT 15 september, 2016 at 21:21

  Jag läste det fina inlägget nu:) Jag ska kolla upp det lite närmare. Jag glädjer mig till nästa gång jag drar upp. Ifall du planerar att åka igen kan jag verkligen rekommendera Kärkevagge som har tydliga spår av glaciala efterlämningar och sjön med störst siktdjup i Sverige 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.