Livet

Trevlig helg!

 

Det ser ut att bli en fin helg på många sätt. Jag ska gå på konsert med Anna Ternheim, rensa och röja i förråden, borsta bort vinterpälsen på katterna, gå på språkcafé med mina nya vänner från Syrien och äta middag med gamla vänner. Finns orken kanske det blir vårstädning i växthuset, men mer troligt så struntar jag nog i det och sätter mig i en solvägg med näsan mot himlen och njuter eftersom det verkar som att solen ska skina här hela helgen. Det gäller att inte förta sig. Det blir en toppenhelg detta! Jag önskar dig en riktigt trevlig helg! 🙂

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofia/Trådtanten 26 februari, 2016 at 18:23

  Tack det samma. Du har helt rätt inställning. Livet ska innehålla mer lapasolmotvägg än städochslit!

 • Reply Cajsa Lovehav - Gröna Moment 28 februari, 2016 at 14:52

  Å vilket himla härligt stort växthus! Det önskar jag mig också när jag en gång flyttar till hus 🙂

  Hoppas helgen blev lika god som den var upplagd till att bli:)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.