mitt liv som egenföretagare

Ugglans familjekalender 2012

Ja, nu tänker jag faktiskt vara lite kommersiell och göra reklam för min alldeles egen familjekalender som jag tagit fram. Det har kommit många önskemål om detta och jag hade tankar på att göra det redan förra året men så räckte inte tiden till. Men nu är den alltså tryckt och klar i god tid inför 2012. Under september månad är det dessutom kampanjpris på 125 kr på den i min webbshop.

Tack för alla krya-på-dig-hälsningar och quickfix-tips. Jag mår redan bättre så förhoppningsvis var det bara en 8-timmarsinfluensa. Men för säkerhets skull så ska jag äta vitlök med ingefära ikväll. Inga vampyrer lär komma nära mig den närmsta tiden!

Med fem kolumner för familjens alla aktiviteter.

 

I november vill nog många av oss dra på
oss masken och bara sova.

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Jennie-Inredningsglad småbarnsmamma 8 september, 2011 at 15:37

  Visst är det! Tack detsamma!

 • Reply Anonym 8 september, 2011 at 15:43

  Den ska jag köpa till min dotter i julklapp. hon har tre barn att hålla ordning på. Tusen tack för tipset!!

  Hälsningar Vanja

 • Reply kristina - ingen vanlig dag 8 september, 2011 at 15:48

  J ä t t e f i n ! Synd att jag var och shoppade en liknande kalender förra veckan. Din var mycket finare! 🙂

  Kramar / Kristina

 • Reply Linda E. 8 september, 2011 at 16:09

  vilken fin. Krya på dig.

  -Linda

 • Reply Anonym 8 september, 2011 at 16:38

  Vet du vad!!?! Min kollega berättade idag på jobbet att hon hade köpt en sådan och hon var så glad. Så himla kul att det är du som gjort den!! Jag är ju ensam i min familj så jag behöver ingen men den är väldigt söt.

  Hälsar
  Minna M

 • Reply Rebeccas DIY 8 september, 2011 at 17:18

  Åh, vad fin den är! Jag älskar familjekalendrar, de är verkligen smarta.
  Ha en bra kväll och hoppas du känner dig bättre!

 • Reply A House With A View 8 september, 2011 at 19:00

  Vilken jättesöt kalender!!!! Vi har också en familjekalender – superpraktiskt!! Nu är vi ju bara tre kvar i familjen så det finns lite extra utrymme över 😉 Maken har köpt en kalender för nästa år av en liten kille som sålde jultidningar annars hade jag gärna handlat en – superfin!!

  Stooooooooooooor kraaaaaaaaaaam aka

 • Reply Sofia 8 september, 2011 at 19:23

  Dessa höstförkylningar stackare har dragits med min i över två veckor saknar träningen : ( kram Sofia Ps. så fin familjekalender ds.

 • Reply Josefin -Happy Days- 8 september, 2011 at 20:31

  Du är så kreativ och duktig, en inspirationskälla!

  Tusen tack för rösten på mig med som årets bloggmama, vad gullig du är, tack, tack!

 • Reply Elle 8 september, 2011 at 21:09

  Vilken otroligt fin blogg!!

 • Reply Elvira 8 september, 2011 at 21:22

  Skönt att läsa att du är på bättringsvägen.

  Vilken härlig kalender, verkligen jättefin. Hmm, nu måste jag fundera lite över det faktum att vi är sex personer i familjen och din kalender bara har fem kolumner, men äsch. Jag tror nog inte jag kan hålla mig ifrån att köpa en sån i allafall.

  Bara för att det är du som har gjort den 🙂 ..

  Kram Elvira

 • Reply AnnikaS 9 september, 2011 at 05:15

  Den är urfin! Tusen tack för tipset, nu har jag beställt en.
  kram Annika

 • Reply www.happygunhild.se 9 september, 2011 at 07:02

  Klart du ska göra reklam Sofia! 🙂 Den är ju jättefin och man blir glad av ugglor 🙂 Heja!

 • Reply FaB Keramik 9 september, 2011 at 07:53

  Den är verkligen fin den där kalendern!
  Duktiga du!
  Kram F

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.