Livet

Utanför bloggen

Ibland sitter jag här med skrivkramp och tänker, vad sjutton ska jag skriva till den här bilden nu då … jag påbörjar något och suddar ut. Påbörjar något igen och suddar ut. Uppenbarligen finns det inget vettigt att säga, så jag säger bara att jag finns på Instagram också om ni undrar – varför ni nu skulle undra det. Ja, ja men så är det. Där hittar du mig under det otippade namnet Hildashem, vem kunde anat det.

Och bor du i närheten av Gräfsnäs och är sugen på att springa eller promenera på lördag, så är du välkommen att efteranmäla dig till Slottsloppet, som jag är med och arrangerar. Välkommen!

Jag önskar dig en alldeles underbar helg!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Pysselbolaget 2 maj, 2014 at 06:11

  Lycka till med loppet, Sofia! Hoppas att ni får riktigt fint väder.

 • Reply Ulrica (Från sött till salt) 2 maj, 2014 at 07:29

  Du behöver inte knåpa ihop många meningar för att dina inlägg ändå ska ge en varm och inspirerande känsla. Dina bilder säger mer än ord.

  Varje gång jag tittar in här så smyger sig avundsjukan på (men inte på ett dåligt sätt) och jag blir mer och mer övertygad om att jag vill flytta ut till landet och skaffa växthus, spröjsade fönster och höns.

  Hoppas att ni får finfint väder på Slottsloppet och ha en fin helg. 🙂

  Kram Ulrica

  • Reply hildashem.se 2 maj, 2014 at 07:34

   Tack vad gullig du är Ulrica!
   Det finns faktiskt hus till salu alldeles i närheten här, så det är bara att ta familjen och ert pick och pack och flytta hit så kan du få både höns och växthus. Svårare än så är det inte 😉

   Ha en underbar helg!
   Kram Sofia

  • Reply Ulrica (Från sött till salt) 2 maj, 2014 at 07:54

   Tål verkligen att tänkas på. Ska bara få mannen med på banan också. 😉

   Kram Ulrica

 • Reply Elle 2 maj, 2014 at 07:33

  Man måste ju inte alltid ha passande bilder. Jag brukar dock ofta ha turen att hitta ett sammanhang, men känner ibland som du – vad tusan ska jag skriva nu?
  Vilka härliga katter du fotograferat. De kan verkligen konsten att njuta. Bilden med mannen och pipan hade mina morföräldrar – gamla minnen kommer upp.
  Jag säger som ovan – ibland säger bilder mer än ord.
  Ha en fin helg!
  Kram Elle

  • Reply hildashem.se 2 maj, 2014 at 07:37

   Haha, ja jag tror att det där känslan känner alla som bloggar igen sig i 🙂
   Ja, det där fiskargubben är en riktig klassiker och katterna – de kan verkligen njuta. Jag försöker lära mig mer av dem.
   En underbar helg till dig!
   Kram Sofia

 • Reply CreandoPhoto 3 maj, 2014 at 14:11

  Ibland är det tomt, dött inne i skallen. Som om hjärnan har loggat ut. Jag tror att den behöver det ibland och då får det väl bli lite tyst. Eller så kan det bli pennor på bloggen, som hos mig. Helt meningslöst…egentligen 😀

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.