lantliv

Ute ur potatissäcken

Nu när ljuset återvänt så känns allt så mycket lättare. Det är inte längre beckmörkt på morgonen, fåglarna kvittrar, det spritter i benen på katterna och det börjar sticka upp både det ena och det andra ur jorden. Jag är en sån som säger att vädret och inte påverkar mig … men nu när solen visat sig igen så är jag obeskrivligt glad och lusten till att ta tag i precis allt, har kommit tillbaka. Jag vill, gräva, städa, påta, måla och feja. I och med det så jag inser att jag visst är en sådan som påverkas av vädret. Nu känns det som om jag precis kommit ut ur en dammig potatissäck som jag legat i under några månader. När jag väl låg i den där säcken så var det inga större problem, men nu när jag kommit ut så inser jag hur mycket bättre allt är när man både ser ljuset och kan andas friskt.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply bara anna 13 mars, 2014 at 08:19

  Jag håller med dig. Nu känns det helt plötsligt som man blivit lite med levande på något sätt.
  Fint du har fixat till det!
  Ha en bra dag.

 • Reply Maja Blom 13 mars, 2014 at 14:57

  Idag har jag putsat fönster, städat garderober, tvättat och jag är glad! Jag var så fylld med energi i morse så jag tänkte att jag smider medan järnet är varmt. Solen och ljuset ger verkligen energi. Fin blomma och katt! 🙂
  Kramar

 • Reply Piia Karlsson 13 mars, 2014 at 18:30

  Jag känner igen mig. Idag har jag möblerat om och varit glad nästan hela tiden trots lite sömn inatt. 🙂

 • Reply Emschen 13 mars, 2014 at 19:31

  Det var en bra liknelse!

  Härliga bilder!

 • Reply Cissi - Lyckornas Hem 13 mars, 2014 at 19:50

  Jag håller med dig, man tror inte man påverkas så väldans, men oj vad mycket energi det finns helt plötsligt! 🙂
  Våra katter har också sprätt i benen, de ser för härliga ut när de springer upp och ner i träd och gömmer sig för varandra i lövhögar och hoppar fram och skräms…:-D
  Kram, Cissi

 • Reply Tiger 13 mars, 2014 at 22:10

  Skönt för både katter och människor när vårsolen återvänder. 🙂 Helt plötsligt blev allt mycket lättare efter en vecka med sol.

  Vårhälsningar
  Elisabet

 • Reply isabellasfoto.nu 15 mars, 2014 at 06:00

  Ungefär så känner jag också! Trodde inte heller att jag påverkades så mycket av vädret, förrän solen tittade fram:-)) /www.isabellasfoto.nu

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.