Livet

Vad ska detta betyda?

På mitt nattduksbord har jag en klocka som drivs av ett batteri. Jag har haft klockan ganska länge och aldrig behövt byta batteri tidigare. Någon gång på dygnet ska den ju stanna när batteriet tar slut. Det förstår jag.

Men vad är oddsen för att den stannar exakt prick klockan 12.00 på natten? Någon som är mer matematiskt begåvad än mig kan säkert svara på det. Om jag tror på spöken? Ja, det gör jag absolut. Fast jag tror inte att de har något med min klocka att göra. Men lite spooky är det allt. Har du upplevt något konstigt någon gång?

Exakt klockan 12.00 stannade klockan. Jag har inte mixtrat – jag lovar!

//Sofia

Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Linda 11 maj, 2011 at 09:37

  Jag har upplevt många konstiga saker kan du tro! Den senaste i raden stod vårt hus för. Lyckades låsa oss ute (för att jag lagt nycklarna i fel jacka). Letade efter öppna fönster, men det var innan solen värmde så de var givetvis stängda. Hoppades ha glömt låsa bakdörren (som ibland står öppen då jag tvättar), men för en gångs skull hade jag varit duktig och låst. Sambon ryckte hårt i hopp om att den mirakulöst skulle öppna sig. Men den var låst. Lirkade ut innernyckeln med en skruvmejsel, men öppningen undern dörrkarmen var omöjlig att få något under. Suckade och sa högt "kan vi inte bar afå komma in". Och hör hur det säger klick i dörrhålet (där det nu inte sitter en nyckel) och dörren öppnar sig. Tack skrek jag och gav huset en liten kram!

 • Reply Villa Carl Larsson 11 maj, 2011 at 10:10

  Jag har säkert upplevt en massa konstigt, men just nu kan jag inte återge något. Men visst är det märkligt med sånna där saker.. vad är oddsen att den stannade på prick kl 12?! Hmm… 🙂

  Den är så fin den tapeten. Den har vi valt till vårt vardagsrum fast mer i ljusgrå ton. Jag hoppas det blir bra. Och kanske har ni snickrat sängram och sängbord själva eller hittat på loppis annars undrar jag vart ni köpt framför allt sängborden. Jättefina!

  Kram igen 🙂

 • Reply Fru Vallmo 11 maj, 2011 at 10:16

  yeah, det går att skriva någonting!Yeah, det kändes faktiskt lite spooky att jag inte kunde skriva kommentarer 😉
  Vad avis jag är på din man ;), jag skulle ha gift mig med en snickare, så behändig det låter och sååå fin som ni har det. Tror du jag kan påverka mina tjejer att skaffa sig en snickare och en elektriker, vad behöver man mer???
  (hihi) Ha en fin onsdag!

 • Reply Yosofine 11 maj, 2011 at 10:20

  Härom natten när jag varit uppe och fått Jack att somna om och ska gå tillbaka till sängen står en mörk gestalt precis utanför hans dörr.. Jens! Inget konstigt med det, men rädd blev jag! Där kunde det ha ploppat ut en bebis. 😛 Kramar

 • Reply Snickaregården 11 maj, 2011 at 10:21

  OM jag har 🙂
  Finns mycket mellan himmel och jord som vi inte ser.

  Men jösses vilka snygga sängbord! Snickrat eller köpt?
  Skulle göra sig ypperligt här, speciellt med sänggaveln jag går och grunnar på att göra.
  Kram Maria

 • Reply Familjen Hammar 11 maj, 2011 at 10:54

  Spooky! Ha, ha!

  Måste också hålla med om att sängen & sängborden är superfin/a! Är sängen hemmasnickrad? Annars vill jag härma er 🙂 När vi kommit hem igen alltså… Kram

 • Reply hildashem.se 11 maj, 2011 at 11:04

  Så kul att ni gillar sängborden och sänggaveln. Allt är hemmasnickrat så de finns inte att köpa. Ni får ta fram hammaren och snickra egna 🙂

 • Reply Kia 11 maj, 2011 at 11:05

  Mycket konstigt händer som vi inte vet och tur är väl det.: )
  Tycker det verkar väldigt praktiskt med din man. Kan man beställa såna någonstans? Lämna in en beställning och sen är det klart. Funkar inte här, kanske men leveranstiden är då väldigt lååååååång.

  Jag får gräva lite i jorden och kolla om det är vitlök som växer där.

  Kram Kia

 • Reply dagdrömmar i vitt 11 maj, 2011 at 11:18

  Å ja !! Konstiga saker händer. I dag smsade jag en vän som jag inte hört av sedan mitt cancerbesked för ett år sedan. Sorgligt men sant.
  en minut efter att jag skickat smset ringer hon. Vad glad jag blir att hon ringer upp mig så snabbt. Jag som skämdes så. Vi pratar på som om tiden stått still och så utbrister hon. Men nu fick jag ett sms av dig!!!
  Jag som trodde hon läst det, men inte. Hon ringde mig nästan samtidigt dom jag smsa henne. Det tyckte vi var spooky. Telepati eller vad?
  Jag har upplevt många konstiga saker men är inte rädd.
  Kramkram På Dig / Nettan

 • Reply Marias Hörna - Njut av livet 11 maj, 2011 at 11:24

  Kikar in ti8ll dig så här efter jobbet. Spöken absolut…eller nått. Behöver ju inte vara något skumt, men visst känns det 🙂 Kramar Maria

 • Reply BBQ VILLAGE 11 maj, 2011 at 13:20

  Ha ha, det spökade säkert hos dig i natt…..Buuuuuuhhhhhh!!!!

  Kram F

 • Reply Lantligt i smultronbacken 11 maj, 2011 at 17:22

  Jag har ingen aning vad det betyder egentligen MEN hade jag varit ensam hemma den natten hade jag då inte somnat om. Hualigen

  Kram Teres

 • Reply ♥ Min lilla Stuga ♥ 11 maj, 2011 at 18:45

  Det betyder garanterat nått att den stannade prick 12. När min morfar gick bort så vaknade jag då och då på natten eller om jag kikade på klockan under dagen så var det alltid något med 4, 14, 24, 34, 44….jag vet vad det betyder. Ha en skön kväll och härligt att paketet har kommit fram. :)) Kram

 • Reply Min Svägerska och Jag 11 maj, 2011 at 19:31

  Klart det är ett tecken på något, det tror jag. Om det händer konstiga saker? Massor, allt från att tekninken strular när jag är stressad eller när jag är på fel spår.
  När sonen var liten frågade han en gång när vi skulle gå upp vad vi skulle göra med gästen som var i hallen. va?frågade jag.- Ja tanten svarade han och gick upp. Gissa om jag blev snopen när jag inte såg något.
  Ibland tycker jag att det är lite läskigt när jag tänker på det.
  Kram Linda

 • Reply Himlavit 11 maj, 2011 at 20:04

  Oj så knasigt och spännande. Måste ju betyda något, men vad?! =)

  Nu gillar jag dig på fejjan, visst inte att du hade en sida där =) Jag har precis startat en facebooksida för Himlavit också =)

  Hoppas du får några fler tecken så du kanske kan knyta ihop säcken till slut och lista ut vad som är på G

  Kram Tessan

 • Reply Sofia 11 maj, 2011 at 20:28

  Ha ha ja vem vet vad det betyder ; ) kram Sofia

 • Reply Mackapär Ulrika 12 maj, 2011 at 19:44

  Vilken härlig blogg, gillar din stil och ditt sätt att skriva!

  Det är ju precis lika stora odds att den stannar på prick kl. 12 som vilket annat klockslag som helst, men ja, spooooky! 🙂

 • Reply Hanna 13 maj, 2011 at 17:08

  Ha en fin helg.
  kram
  Hanna

 • Reply Amanda 13 maj, 2011 at 19:03

  Hejsan, hur mår du? Hoppas du får en fortsatt trevlig helg 🙂

 • Reply Hemmavid 13 maj, 2011 at 19:13

  Hej Sofia!

  Och tack för titten på min blogg… Tyvärr "försvann" inlägget som du kommenterade i den "stora ofrivilliga bloggpausen" som blev…

  Visst kan det vara lite "spooky" ibland. speciellt om man bor i gamla hus. Har upplevt en hel del i vårt lilla torp. Min älskade pappa gick bort för ganska exakt 15 år sedan. Första året som han var borta stannande klockan i vardagsrummet på EXAKT den tid som han dog, detta hände upprepade ggr – oavsett vilken tid vi "drog upp" klockan. Förklara DET den som kan…

  Kramen Jenny (Hemmavid)

 • Reply Boel 16 juni, 2011 at 11:37

  Väldigt vacker tapet! Men tröttnar man på färgen efter ett tag? Väldigt fint nattduksbord också! Ja, vilken spöktimme:-)

 • Reply hildashem.se 16 juni, 2011 at 11:48

  Hej Boel!
  Tack, vi trivs otroligt bra med den. Den har suttit uppe i snart 4 år och vi har ännu inte tröttnat på den. Tvärtom. Den passar väldigt fint ihop med vita detaljer. Så jag har absolut inga planer på att byta ut den 🙂

  Nattduksborden har min man byggt efter mina ritningar.

  Jag önskar dig en fin dag!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.