mitt liv som egenföretagare

Vantar för alla årstider

 

När jag var på bokmässan förrförra veckan fick jag några exemplar av den bok som jag senast formgav och illustrerade; Vantar för alla årstider. Det är alltid lika roligt att få hålla den fysiska boken i sin hand, men alltid lite nervöst innan jag sett om den blev så som jag tänkt mig när jag satt där framför datorn och ritade och layoutade. Det är Clara och Kamilla som hittat på alla snygga mönster på vantar, jag är i djup beundran över dem och alla andra som så där enkelt stickar och virkar snygga grejer. Jag har testat men insett att det inte är min grej med stickor och garn. Jag älskar dock stickade och varma produkter så jag köper gärna av dem som kan.

Är du duktig på att sticka och vill ha inspiration till snygga vantar så kan du köpa boken här >>

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Stina 14 oktober, 2013 at 07:59

  Vilken fröjd för ögat den där boken verkar vara. Jag är inte heller så bra på att sticka men jag har flera vänner som gärna stickar och dem ska jag tipsa om denna bok. Har jag tur kanske någon av dem stickar ett par vantar till mig 🙂

  Kramar Stina

 • Reply promenader på landet 14 oktober, 2013 at 11:18

  Vilken jättefin och inspirerande bok! Ha det gott kram från Maria

 • Reply Queen of Kammebornia 14 oktober, 2013 at 12:11

  Vad kul! Den skulle verkligen vara rolig att ha!!! Jag älskar att sticka och vantar är så mysigt att göra! Kram till dig i hösten!

 • Reply Maria-Snickaregården 14 oktober, 2013 at 12:14

  En sån fin bok. Får jag allt kolla upp. Kom på nu att det är nog dags att starta upp juklappsverkstan här på snickaregården 😉
  Kram Maria

 • Reply Linda 14 oktober, 2013 at 13:44

  Det ser ut att vara en väldigt fin och inspirerande bok! Synd bara att jag inte kan sticka…

 • Reply Evelinas Ekologiska 14 oktober, 2013 at 16:52

  Färgerna! Snyggt 🙂

  /Evelina . Evelinas Ekologiska

 • Reply fianathome 14 oktober, 2013 at 17:13

  Åh sticka hade jag önskat jag kunde! Ser så roligt ut men ack så svårt.
  Kram
  Fia

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.