inspiration

Vart tog Hildas inspiration vägen?

Det är nu snart 2 år sedan jag släppte mitt första nummer av Hildas inspiration, och jag har sedan dess hunnit göra 3 nummer. Många är ni som hört av er och frågat om när nästa nummer kommer ut, vilket jag förstås är väldigt glad över. Det är faktiskt ett helt år sedan senaste numret. Anledningen till det är att jag helt enkelt inte hunnit med att skapa fler. #4 har stått på min att-göra-lista länge men mina dagar har varit så fulltecknade med jobb och att göra beställningar att timmarna inte räckt till. Jag lovar inget ännu om om när den kommer igen, men jag återkommer så snart jag bestämt mig. Under tiden kan den som känner sig sugen bläddra i mina gamla tidningar. #3 passar särskilt bra just nu eftersom den är fylld med julinspiration.

Bläddra i #1 här >>

 

Bläddra i #2 här >>

 

Bläddra i #3 här >>

Och apropå tidningar, så vill jag även tipsa om Pysselbolagets nya supersnygga magasin som är fyllt med pyssel och smarta tips. Finns att ladda ner alldeles gratis från AppStore.

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Stina 19 december, 2013 at 10:47

  Jag har bläddrat i dem förut, men gör det gärna igen. Fudgen som var i julnumret ska jag absolut testa på den ser väldigt god ut.
  Tack!

 • Reply Anonym 19 december, 2013 at 16:54

  I love your magazines!!!
  Hugs Maryz

 • Reply Pysselbolaget 19 december, 2013 at 20:32

  Underbara du! Tusen tack för att vi fick vara med! Vi väntar förstås, som alla andra, med iver på din nästa tidning.

  Kramar från pyssliga vänner i en annan del av Sverige!

 • Reply KNAADA 20 december, 2013 at 09:54

  Hej, du har en vacker och inspirerande blogg tycker jag och skulle vilja bjuda in dig till Inspobankens tema "Min jul"!

  Inspobanken har premiär idag och målet med den är att vi inrednings-/livststilsbloggare ska kunna mötas och dela våra länkar med varandra. Samtidigt som alla inredningsfantaster får ett lätt sätt hitta våra bloggar och frossa bland alla inspiration.

  Läs mer här:
  http://www.knaada.com/2013/12/20/premi%C3%A4r-inspirationsbanken-19697832

  Hoppas vi ses!

  Passar också på att önska en glad fjärde advent och God Jul!

  Mvh
  Sofia / KNAADA

 • Reply Tory 5 oktober, 2015 at 13:51

  Yoou mayy obtain your free trial (which features a particular low cost for those who
  certainly select to purchase – when you don’t, no worries!) at.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.