loppisfynd

Vaser från loppis

 Jag trodde inte att jag var så svag för vaser tills jag insåg att det började bli trångt i skåpet. Jag hade ingen aning om jag hade så många. Och hur de hamnat där. Eller jo, hur de hamnat där kan jag nog räkna ut. Jag har sprungit över dem på någon loppis och inte kunnat låta bli, för de är ju så små och behändiga. Dock vet jag inte vad jag ska med så många vaser till, jag har säkert 25 st. Det kanske är jag själv som borde anordna loppis med mina egna grejer … Eller så får jag plocka väldigt mycket blommor och sätta i mina vaser.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Choices by Annie 24 oktober, 2014 at 06:36

  Så många vackra vaser. Tycker det var riktigt snyggt att sätta dem ihop på det sättet. Med eller utan blommor;)
  Fin dag till dig
  Annie

 • Reply Thelma och jag 24 oktober, 2014 at 09:07

  Japp, dina vaser o dina klänningar vill jag lägga rabarber på 🙂 /pia

 • Reply Rumpetuss 24 oktober, 2014 at 16:20

  Superfina vaser!! Behåll dem o fyll med blommor eller ha dem som prydnad!!

 • Reply Gabriella 26 oktober, 2014 at 12:40

  Åh, vilka underbara!

 • Reply Thelma och jag 3 november, 2014 at 08:48

  Man kanske ska ha vaserna bara till lyst.. Har en vas som är väldigt smäcker men som läcker i botten på ngt sätt och då kan man ju knappast använda den som just vas. Hmmm… kanske får ta fram den och se på den med nya ögon istället för att ha den undangömd som nu.. /pia

 • Reply Anonym 4 januari, 2015 at 13:22

  Fina vaser 🙂 Finns en ny sajt man kan handla begagnat på som heter Yardsale.se, där finns många annonser!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.