odling

Växthuset – mitt andra hem

Innan vi byggde vårt växthus så visste jag inte hur mycket jag tycker om växthus. Här älskar jag att vara, den där varma lite fuktiga och väldoftande atmosfären är fantastisk att bara vara i. Dessutom uppskattar jag – som är lite ”allergisk” mot vind och blåst – att det alltid är vindstilla där inne. Att slå sig ner på soffan och äta lunch, en glasspinne eller att dricka en kopp te och se hur tomaterna växer för varje dag är obetalbart.

vaxthus green house bygga

vaxthus baromenter pinnsoffa

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Den där Victoria 25 juni, 2015 at 06:38

  Ditt växthus är som en dröm så jag förstår att du trivs där.

 • Reply Rania Maria | raniamaria.eu/blog 25 juni, 2015 at 07:30

  Men alltså åh vilket fantastiskt vackert växthus! Där förstår jag att du trivs, det skulle jag också göra! Halva vår altan är ju inglasad (kan fortfarande dra in lite vind där) men jag har faktiskt varit extremt dålig på att sitta där och njuta. Måste helt klart skärpa mig. Men alltså… BAROMETERN. Finaste jag sett! Vill också ha en barometer, den påminner mig om min barndom och en film / ett avsnitt med Mumin där Hemulen snor en barometer av Hattifnattarna haha.

  Svar: Jaa men visst är det? otroligt spännande och roligt! haha ohja, det är absolut THE bröllopsfilm 😉 Jag längtar efter att få visa upp den men inser att det verkligen kommer ta ett bra tag till innan den är färdig och redo för världen. Mycket material att jobba med är det, men åh det blir så bra!

  Önskar dig också en superfin torsdag! Hälsa din andra hälft också och tack för senast, var så kul att ses! Hoppas din hals är bättre nu? kram!

 • Reply Vajb 25 juni, 2015 at 10:54

  Så vackert! 🙂 Förstår att du hänger där!

 • Reply annasvackrabilder 25 juni, 2015 at 19:48

  Ett sådant växthus vill jag också ha 🙂

 • Reply Thelma och jag 26 juni, 2015 at 05:13

  Ett växthus att drömma om :). Tack förresten för receptet på honungskakorna här på bloggen. Bakade dom under midsommar o det va en hit. Använde honung smaksatt med smultron/vanilj /pia

 • Reply Ester - ettkreativtliv.se 27 juni, 2015 at 21:15

  Så otroligt fint! Jag blir inte alls avis… 🙂

 • Reply Helena 28 juni, 2015 at 18:35

  Åh, vilket vackert växthus! Vilken plats för inspiration!

 • Reply Rumpetuss 6 juli, 2015 at 18:59

  Vilket fantastiskt växthus!!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.